13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • HarpR
    JÓJÓ igen igen tudom, de olvastam a FAQ-t es meg ugy se ment ahogy ott lertak. meg probaltam mind 2 modon daemonnal meg alcohollal de sehogy se megy mindig rinyal a cd kulcs miatt. PLZ segitsen valaki mert megzakkanok.. :P
  • Chef
    Tudom hogy mar volt,de valaki mondja mar meg legyszives,hogy a katakombaba az apja szobranal milyen szisztematika szerint kell tekerni a karokat?...mar tobb napja ott vagyok leragadva....elore is koszi
  • Scum01
    Sziasztok!
    valaki tudna adni nekem az első gólem utáni save-t? arena utáni mentés kellene, mert nem bírom kinyírni ezt a dögöt, amit itt találtam save, az nem volt jó :S
    címem: [email protected]
  • matyi08
    vegyél egy újabb videókártyát, amit udja a pixel shader 1.1-et.
  • grebber
    Hát az szerintem nem az elején kell elpazarolni mert a köveknél nagyobb szükség van rájuk mondjuk addig eljutottam hogy felemelkednek a kövek és azokon kéne ugrálni de nem látom a Vizirt és mindig eltalál és megmurdálok :(
    Én soha nemfogom ezt átvinni.

Tudna valaki mentést küldeni full élettel mer tehet hogy ugy meglenne és ha ezzel a mentéssel átviszem akkor elkezdem elölröl és összegyűjtöm én magam az upgradket?
  • Mr_no_NaMe
    sand tank
  • Mr_no_NaMe
    Jaja úgy jobban sebzi,csak az a gond hogy 3 san tankom van...
  • Travis Pastrana
    Helo!
    lenne egy kérdésem
    feltelepitettem a játékot aztán ujrainditottam,kérte a cd-kódot beirtam aztán azt kérte hogy helyezzem a cd-t egy másik meghalytóba.olvastam hogy huzzam ki a géppől a cd-rom-ot ez is megvolt.már csak egy gond maradt valami minimum grafikai beállításokat mutat és az egyikhez nem pipát hanem valami mást rakott az a pixel shared1.1 ezt hogy oldjam meg?ha válaszolnátok az megköszönném.
  • Lacc
    Próbálj lassítani közben.
  • Mr_no_NaMe
    Hú most vagyok a vizírnél...
    Pöcsbe,még az élete negyedét sem tudom lesebezni de már megöl...
  • Mr_no_NaMe
    Eccerre majnem de én előbb
  • Laky
    kombózd meg a kiscsajt, majd amikor ugrálni kezd, akkor slow motion ;)
  • Mr_no_NaMe
    Kombózd a kardal,semmi extra csak üssed,aztán ha átalakultál akkor mielőtt felmásznál arra a peremre ahol ő van belassítod az időt és adsz a pofájának!
  • NOS16
    lassítsd le az időt mielőtt fel mászol arra a peremre, utána gyerünk oda és csapokodni.
  • Kicsiszar
    A lilaruhás spiné borzolja idegeimet 2 kardal. Ha meg tudnám fogni, már a mélybe vetettem volna magam vele.Mi az ellenszere borzos lilácskának?
  • Mr_no_NaMe
    Jaja,mostmár megy csak bebuggolt még a nagy csapásra is!
    Visszatöltöttem és ment hálisten!

"Tik-tok prince,tikkk tokkk...."
  • 00 Blue 00
    Na, azt hiszem inkáb alszok rá mégegyet!
  • sopi
    LOL.az egyik helyen nem birok akkorát ugrani hogy elkapjam a rámpát...de mért pedig a kamera is oda mutat meg felette vannak ezek a törösbeleszuros dolgok.

várd meg még bevillan a tör! :)
  • Rash87
    Az idegosztályon fogol végezni,mikor megölöd a vizier-t
  • Laky
    amikor a vállán állsz, kezdj el átmenni a másik vállára, majd speedkill
  • 00 Blue 00
    na felmásztam az egyik helyre, kiáltam a fa szélére E gomb ugrás tör villanás E gomb felmászok a hátára, elkap aztán jól földhöz vág pontosan mikor mit nyomkodjak, 8-szor probáltam meg sehogy nem akarja kiszurkálni a szemét. :(
  • grebber
    Elsőnél felvillant amikor átfut a másik vállára nekem sem villant azért meg is torpantam vártam a villanást azt mondom dögöljön meg nyúl felém már majd nem megfogott megnyomtam támadás gombot és láss csodát csinált prnce a dolgát.
  • Laky
    akkor az "E"-vel kell mindenképpen, nekem is azzal ment :)

amúgy jó ez a kard: "mindent egy csapásra"
  • troc
    Dagi: visszaolvastam. Nem megy. :( Felvillanáskor/belassuláskor a rúdrol nyomom a speedkillt elugrik, ha nyomom mégeygszer a levegőben amikor lelassul nem üti meg. a sima ütéssel igen. felfut a hátára, asztán leszed, hiába nyomok bármit, avagy várok. (fel hozzá már úgy megyek mint pók a falon.) mikor villana fel ismét? tőr sem világít soha.
  • Mr_no_NaMe
    Aztis már próbáltam vagy ezerszer de semmi:(
    Ott ütögetem az ajtót ezerrel de nem reagál!Ha az új kardal ütöm meg akkor az átmegy az ajtón nem ütközik bele,hameg a tőrrel akor az kattan az ajtóban!
    Nem akar összeomlani:(
  • grebber
    Aztakurva ááááááááááááááááááááááááááá nagynehezen eljutottam oda hogy valami történik erre ott kell ugrálnom a levegőben a köveken és nem sikerült elbasznom 3 sand taskot már az elsőnél :(
    Idegileg gyenge vagyok már.
  • Laky
    a középső ajtó meg van repedezve, írja is, hogy az ajtó előtt tartsd lenyomva az "E"-t, vagy a BAL egérgombot
  • Mr_no_NaMe
    Baszki most én akadtam el -.-
    Már megvolt hogy tik tok prinsz tikk tokk (:DD) és abban a teremben vagyok ahol tiszta sötétség van,és megtalálom apám kardját.Namost onnan hogy,merre kell menni?
    Körbefutkároztam már 40szer de nemtudom...Ugrálni is próbáltam de semmi...
    Mit kell ott csinálni?
  • Rash87
    Én nemrég kezdtem el újra a játékot,de HARD fokozaton :)
    A sima ellenfelek egyszerűek így is,mondjuk eddigm nidegyiket speed killer öltem meg,1-2 kivétellel,de akkro is.

Eljutottam ehhez a hatalams csávóhoz,aki karddal csapkod... Nah itt már gáááz,egyszer felrúgott,és már nem votl életem xD, pedig felszedtem a 2 life upgrate-t is.
    És így belegonoldva,Normál fokozaton mennyit szenvedtem a vizier kinyírásával,HARDon már tényleg lehetetlen lenne

De Pop hiányom van,ezért inkább megint végigviszem Normál fokon
  • grebber
    Mássz rá a arra a kötömbre ami ot van és fuss a falon ott lesz fent egy erkény ott a kapcsoloja a kis falnak de ezt te is kitalálhattad agy nem látod a pályát? :D
  • Laky
    én esküszöm nem értelek :D
    tegnap még "PoP így sz@r meg úgy sz@r", ma meg játszol vele? :D
    nem basztatásképpen mondom :)
  • 00 Blue 00
    thx a válaszokat!
  • Mr_no_NaMe
    Próbáld neki feltuszkolni a kardod az tuti segíteni fog,csak nézzél szegénykére tisztára mintha már 1 hete szorulása lenne:)
    Amúgy vagdossad ki speedkillel a szemeit aztán meg üsd vágd:)
  • sopi
    fel kell mászni két helyre azután meg E gombal speedkill-ezni és várni ismétlem :) várni még megvillan a tör és minden megy utána magátol. Ne ess pánikba :) ha elkap akkor is várj a villanásra:)
    utána meg mikor mind a két szemét kiszurtad akkor a lábát kaszabold.
    :)
  • 00 Blue 00
    Hi All!

ezt az óriást hogyan lehet megölni?
  • sopi
    Na már csak azt akarom tudni hogy annál a kötömbnél amin az a keresztszerüég van huznám én de nem birom akármerre mert mélyedésben van és meg se birom mozditani mert elötte van valami kis akadály valami kis fal azzal mit kell csinálni hogy eltünjön. ütésel nem érek semmit.
    plz help. :(
  • Goth
    Én eléggé toleránsnak tartom magam a write-only felhasználókkal szemben. De ez már egy kicsit idegesít. Nézd csak meg azt a szép nagy bannert, az alatta lévő szöveggel együtt, amit talán ki sem lehetett volna írni ennél nagyobb betűkkel.
  • dienesoft
    Próbáld meg egy naon picit előbb nyomni, nekem csak ugy sikerült...
  • grebber
    Ne legyél már downkoros forgassad magad ennyire nem lehetsz düddö hogy ne tudd elforgatni magadtól.
  • grebber
    Örüljél te legalább végigvitted azóta a főellennel szopok.
    Eddig 2 szárnyát tudtam levágni azt utánnan mindig elkap pedig jól nyomom a speedkill-t.
    Hát már látom ez lesz nálam még karácsonykor is.
    Más kameraállás lenne a főellennél sokkal könyebb lenne,de igy pff csak vinném végig.