13392
-
#3386 LOL :D:D:D
Fel kell futni csak a lépcsőn -
#3385 a végén mikor megöltem viziort és azt a sötét princet üldözöm és amikor sok van belöle és hiába ölöm öket csak visszajönnek ott melyiket kell ölni???? -
#3384 Szerintem mindenki aki végigvitte LOL!!!!!!!!! -
#3383 Valaki látta már az extrákban azt a pojénos videót????
Mer nagyon LOL!!:D -
#3382 Másszál fel a cumora onnann fussál jobbra a falon és ugorj át a teraszra ott lesz a kar amit elforgatva lenyilik a retesz. -
#3381 kellene egy kis segítség, elakadtam egy pályán, közvetlen az elejét!
The upper city a save neve, egy vizes blockban kezdek, és nem tudom elmozdítani a nagy fa oszloptartót a sarokban!!! mit kell csinálni, hogy lenyíljon a retesz? -
#3380 laco1221 megvan odamész a viziorhoz és felfutsz a mögötte lévö falon és akkor egy pillanatra aktiválhatod a speed kill-t. de nagyon jol kell idöziteni mert télleg csak kicsi idöd lesz
-
Bandy11 #3379 menj a mögötte lévő oszlopokhoz fus fel raj t aztán e és speedkill. -
laco1221 #3378 akkor kérdezzük együtt:) -
#3377 :)))
ezt kérdem én is :))) -
laco1221 #3376 Hello!!
Hogy kell megölni a Visior-t??
Az elején elkardozgatok vele de utána amikor jönnek a keringő kavicsok nem tom mit kell csinálni -
#3375 Hi all.
Valaki segitsen. A végén vagyok annál a sárga föcinél. Odáig eljutottam hogy levettem a 3/4-ig az életét és olyat csinált hogy köveket mozgatott körém és azok körbe mennek ott mit kell csinálni? :) -
#3374 ENGEM IS ÉRDEKELNE!!! -
GKA014 #3373 A toronyba ahol a falakon kell rohangálni (azon a kerek nagy tornyon) van egy életnővelő kút. Az a baj, hogy amiután iszok a kútbol van az az akadály pálya. Az első pár akadályon áttudok jutni. Arra a kis emelvényre is felmentem, de a kovetkező már nem ment. A falon forgo fogaskerekek után mindig leesek. Nem tudok továbbjutni, mert nem kapom el azt a kis pallót ami a falon jon ki. Segítsetek. -
#3372 Mostanaban eleg sok gaz van az ati driverekkel. Boven elegnek kell lennie a 9800pro nak! De NFS:MW nel is sokan panaszkodtak arnyek meg kulonbozo hibak miatt. Meg jo hogy 6600GT-t vettem 9600XT utan. ^^
Nekem is SB Live! -om van, volt mar nekem is problema a hanggal igaz a splinter cell-ben, nyomtam egy driver updatet es nem csinalta mar. Sztem ezert nem volt itt sem hanghibam. XP SP2 -
zsotesz #3371 Max-on volt minden. Azt hiszem csak az élsimítást nem raktam max.-ra -
#3370 emberek vki tudna mondani egy jó oldalt,ahol rengeteg free game háttér van?
a gamewallpaers.com-ot ismerem,de ami kellene pont fizetős:)
kerestem is oldalt de nem igazán találtam jót -
#3369 végül is sehogy,mert állandoan error-t irt miután beirtam a "registry key"-t ...lehuztam a tápkábelt a DVDről utána vigan elindult a cucc -
#3368 és a spec. effektet használtad? nem volt elmosodott fényes paca??
minden high-ra állitottál? -
#3367 Jól néz ki,elég poén :D
De nekem akkor sem sikerül,akárhogyan írom be :S
A végén mit nyomtál? -
Travis Pastrana #3366 Helo
Valaki nem tud egy másik megoldást azon kívül hogy kihuzom az optikai(CD-ROM) meghajtót a gépből?Mert elég szar mindig ezt csinálni
lécci valaki ha tud segitsen! -
GKA014 #3365 Mit kell csinálni azzal a 3 álvánnyal amit le-fel kell huzogatni? Én már elég sokmindent probaétam és semmi sem ment. Nemtom mit kell veluk csinálni. -
062020 #3364 Hogy indítottad el a Game Jackal-lal? -
Kicsiszar #3363 Gyerekek végignyomtam. Hajam megőszült,és így utólag "már nem is nehéz"Utókornak csak annyit,hogy nyugalom a hosszú élet titka,egyszer élünk. Sok cigi, sok sör,És a csajok ne tudjanak róla. -
#3362 Húúh...ma egész nap csak princeztem...már yoyóznak a szemeim...
Most hardon ott vagyok hogy az óriással harcolok és pont az uccsó csapásnál rúgta le a vesémet...na mind1 majd holnap szétkaszabolom!
Rettenet egy jó játék!Kíváncsi vagyok mien hardon a vizír...
Jócakát all,holnap meg prince ezerrel!
-
zsotesz #3361 Nekem is 9800pro vga-m van. Az árnyékos probléma nálam is volt.Bár csak azt hiszem két helyen. Más gondom nem volt a játékkal. -
#3360 ..ehhez a problémákhoz még annyit,hogy :
-ha sikerül vmiféle árnyékhoz hasonlot bekapcsolni azZŐLD szinű!
-ha FOG-ot kikapcsolom+AA -t mintha szebb lenne a cucc
-prince körvonala elég elmosodott
-a hangeffektek 1xerűen gyengék,van vmi pattogás is néha (SB Live!-om van)
...ennyire szarul irták meg v. ténleg kevés a Radeon 9800pro ?? -
NOS16 #3359 jaja...beleolvad a környezetbe -
#3358 Szépen néz ki a Prince oldalán! -
NOS16 #3357
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu -
NOS16 #3356 nem irtam se gyorsan, se lassan gumikalapács :) -
#3355 Emberek!
Van 1 AtiRadeon 9800pro (128MB) vidkarim,legfrissebb Catalyst
..namost,ha beállitok (bármilyen) árnyékot az 1kocka lesz a herceg alatt, ill. ha special effektet az meg 1ilyen elmosodott marhafényes paca a képernyőn,amitől nem lehet látni sem
(egyébként is alapba vmi kis marhavékony csikocska van "néha"a képernyö alján)
--->ezek most mik?? gyenge a vidkarim?? -
#3354 Így milyen egyszerűnek tünik!Nekem vajon miért nem sikerül? -
#3353 Hát amit leírtam,de mnid1 :D
De te hogy ütötted be ezeket a kódokat? h előhozza az extra fegyvert? Mert megint megnéztem,semmi...
Gyorsan írtad be? Mert én akárhogyan írom be,nem jó.. és a végén mit ütsz? Enter vagy Esc?
Bár tök mind,mert már mnident próbáltam,de azért kiváncsi vok :)) -
#3352 NA kész szedhető az ikres. -
NOS16 #3351 kicsodaa???? :D -
NOS16 #3350 nem kell szenvednem!!! thx -
#3349 Hát én akárhogy ütöm be ,semmit sem csinál,se extra fegyver,se semmi :D
Amúgy melyik az a "stone guardian" ellenfél? -
#3348 Vagyis még 10 perc bocsi hamarabb elküldtem a hsz-t. -
#3347 ITT van az ikres harcos rész is remélem hasznát veszitek és nem fölöslegesen csinálom