13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • atesz02
    Milyen progival lehet megnézni a videókat?
  • MrAndree
    Nincs alter ending. Legalábbis az össze life upgraddel nincs mert haverom úgy vitte végig és ugyanazt kapta meg befejezésként mint én /én ötöt találtam meg a hatból/. Megjegyzem nem is lenne értelme mivel a befejezés alapban is elég happy.
  • THE DAHAKA3
    ha van alternatív befejezés, akkor azt nem értem, hogy amikor belépek oda, ahova feltelepítettem a játékot, a cine mappába megnéztem az összes videót, és csak 1 vége van (7 video)
  • armageddon666
    Ezeket találtam Alter endingnek.
  • armageddon666
    Alternate ending sequence
    Collect all the life upgrades to fight the Dark Prince instead of Vizier at the end.
  • armageddon666

Alternate Ending
    If you're able to collect all the health bonuses in the game, instead of just fighting the normal boss, you'll have a battle with another boss. Upon completion, you'll get the true ending.
  • armageddon666
    Alternate End Boss

Collect all life upgrades to fight the Dark Prince instead of Vizier in the final battle.....
  • Rash87
    Énis olvastam az UBI fórumán,vagyis ott erről votl szó,hogy van-e alternatív befejezés, de valaki kitalálta hogy van, de sokan írták utána hogy nincs is!Csak 1 befejezés van.

Itt meg lehet nézni,bár 1 kis angol tudás szükséges :))
    http://forums.ubi.com/groupee/forums/a/tpc/f/6471096873/m/8591099283
  • DaEMoN007
    Csa mindenkinek! Lenne egy kérésem : honnan lehet letölteni a MINI IMAGE fájlt? mert a játékot már felégettem és ha kihúzom a meghajtót ugy nem tudok játszani. ezért kéne egy mini image. HELP!
  • xy21
    Csak fuss fel a lépcsőn és menny a fénybe
  • GKA014
    Na de most komolya. Nincs egy másik befejezés is. Ott a sok Dark Princszel mit kell csinálni? Melyiket kell levágni? Vagy valahogy máshogy kell?
  • Peti1
    sikerült valakinek megirnia és elinditania a CD-s verziót ugyanazzal az eljárással, ahogy az .nfo-ban van, csak nem 4X-esen irva, hanem 8X-osan?
    előre is kösz
  • THE DAHAKA3
    hello ! hol olvastad ?
  • atesz02
    Valaki mondjon egy oldalt, ahonnan "ingyen" le tudom tölteni a "teljes" Warrior Within-t
  • armageddon666
    én olvastamtam hogy van alter bef.! DarkPrinceként küzdünk Vizierrel (gondolom akkor simán meg Princcel)
  • soulhunter
    már megvolt,köszi
    inkább ott vagyok meglőve,amikor zuhanok lefelé,és ennyi...
    oké, az szép és jo,h kicsinálok 6-7 békát,és 1 késdobálot,de onnan hova? na akármerre ugrok,lépek, futok, csak kijőve a teremből jobbra van futás, onnan meg sehova...

áhhh,nem nekem valo ez a játék...
    de ez végre ismeri a FFB GamePadokat :)
  • Doki17
    Itt van rola a videó szedd le és nézd meg hogy kell öket mozgatni
    LINK
  • xy21
    Grat. szép volt végigvinni extra élet nélkül és a végén homokgömb nélkül:D:D
  • soulhunter
    nahh,azé csak megcsináltam mentés töltés nélkül azt az irányitgatost :)
    azzal a baltás-kardos duoval mexenvedtem, aztán csalodottan könyveltem el,h a kardost nem is én ölöm meg :(
    most meg a kapcsolokkal szenvedek
    mit is kell csinálni?
    mind1iket a legmagasabb pontra kell felnyomni?

mivel kb. 500-1000 hsz-szel ezelőtt linkelték be a képet,annyit meg nem akarok keresni visszafelé, ezé csak ezt kérdem,nem azt,h mi is a sorrend
    bár az is jo lenne :)
  • NOS16
    Nem. Megérte annak aki még nem vitte végig. Azé mégegszer grat. ;)
  • Mr_no_NaMe
    Köszike a gratulációkat, akkor mégsem hiába csináltam:o)
  • Mr_no_NaMe
    Háthogyha ott a végén az uccsó kavics előtt leestem volna a rohadt labdájától akkor tényleg falhoz, vágtam volna:)
    Amúgy szvsz a körbe-körberöpdöső sziklák a legnehezebbek, volt mikor rohadtul be voltam pöccenve és sorba mentem bele a sziklákba. Tényleg nyugodtan kell tenni (ezt pont én mondom:DDD)
    Fent a köveknél meg falfutkosásnál nem szabad szmötyizni hanem azér viszonylag gyorsan kell cselekedni, vagy ha nem legalább ne csimpaszkodj ott vénülésig, mert, lelök az a genya...
  • 00 Blue 00
    Na kijászottam Én is. A sok negatívum ellenére nyagyon tetszett!
  • Peti1
    Üdv!
    sikerült valakinek megirnia és elinditania a CD-s verziót ugyanazzal az eljárással, ahogy az .nfo-ban van, csak nem 4X-esen irva, hanem 8X-osan?
    előre is kösz
  • MrAndree
    Még nem lehet megvenni. A cd galaxison most tolták át decemberről januárra a megjelenését. Árat még nem írtak ki.
  • martin3
    hy!Menyibe kerül eredetiben a prince of persia ?mert én nem találtam meg sehol sem az árát!
  • 00 Blue 00
    én is itt járok. király lett a videó
  • 00 Blue 00
    szerintetek ki lehet valahogy nyitni a sound mappában lévő big kiterjesztésü fájlokat? tetszenek a zenéi a játéknak.
  • Prof William
    Na közben rájöttem. Gome:)
  • Prof William
    Na akkor hol van a save mappa? Komolyan selol sem találom... Néztzem könyvtárfával+mindenel de nincs. Ma formázás lenne, szóval jó lene ha megtalálnám... :(
  • THE DAHAKA3
    hello ? neked 2 befejezése volt ?
  • NOS16
    huhh, sztem én is falhoz vágtam volna! :D De a videó amugy jó lett. grat.
  • koosadam
    Amikor leestél az kegyetlen volt én falhoz vágtam volna a gépet:)
    Amúgy ügyi volt, amúgy nemtom, de sztem azok a golyók nem ütnek nagyot annyira, hogy abba halj bele inkább a sziklák...
  • koosadam
    Amikor leestél az kegyetlen volt én falhoz vágtam volna a gépet:)
    Amúgy ügyi volt, amúgy nemtom, de sztem azok a golyók nem ütnek nagyot annyira, hogy abba halj bele inkább a sziklák...
  • Solid Snake
    Grat,necces volt
  • Seth
  • NEOreg3
    hard fokozaton, full élet upgrade-del, összes sancredits-et felvéve, mentés idővisszatekerés és sérülés nélkül (dark princeként max az életed fele fogyhat el) van alternatív befejezés, higgyétek el!
  • Mr_no_NaMe
    Visier megölése (video)
    Sok helyen bénázom, de rohattul nem volt könnyű 18 FPS-el ott ugrálgatni:S
  • Prof William
    Ott sincs semmi... :(
  • Prof William
    Kösz. Hálám (akárcsak Dahaka) a sírig üldözni fog.