13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • salieri
    Nem olvatam vissza, szval, ha valami olyasmit kerdeznek, amire mar van/volt valasz, akkor elore is elnezest kerek!
    Szval talalkozott e mar valaki azzal a problemaval, hogy a jatekbol valo kilepeskor ujraindul a gep?
    Egyebkent a jatekrol annyit, hogy az aranes resznel tartok, hetvegen kezdtem el csak jatszani, nagyon tetszik, hasonloan az elozoekhez!
    Arenas resz nem tunik egyszerunek, de valahogy csak sikerul majd megoldani! :)
  • Broafka
    hát te se sűrűn játszhattál az előző részekkel!
    már innen látszik hogy annál a doboznál a fal karistolva van, szal lehetett sejteni hogy ott kell futni, no mind1
  • MrAndree
    Akkor igen érdekesen olvastál vissza mivel éppen ezen az oldalon írta le valaki hogy kell. Amúgy meg rohadt egyszerű, én elsőre rájöttem pedig nem vagyok valami logikai zseni. Mindig csak egyfele lehet.
  • Laky
  • lazarusz
    légyszi segítsetek... amikor az apja szobrát kell tekergetni meg huzogatni nekem mindig megakad a falban légyszi segítsetek merre kell tekerni meg tolni visszaolvastam olyan 2200 ig és nem találtam még emlitést sem rólla
  • Rash87
    Sztem nem nehéz,csak kicsit gondolkodni kellene!

Mialett hozzászoltál+megcsináltad a képet,ennyi idő alatt sztem rájöttél vonla magadtól is :D

A lényeg,hogy felmászol a hátadmögött lévő dobozra,onnan a falon futni,majd a sarkon ugrassz 1et. Eltekered a kart,leugrassz,elhúzod a dobozt egy kicsit,utána megint felmész rá,felon futás,ugrás,visszatekered a kart,aztán már egyértelmű :D
  • THE DAHAKA3
    felmész a dobozra, fuss a falon jobbra, a végén ugorj, tekerd el a kapcsolót, és tolhatod a dobozt
  • pharao
    re, megint elakadtam sajna :(
    Tudtok meg segiteni?
  • Realtibi
    ték
  • A Herceg
    hálistennek azért nagyon jó vele játszani ha ütnek rezeg ha falnak mész rezeg......
  • SNAKE01
    hozzá teszem nem mentést kérek olyan pizzadoxosat hanem trainert!
  • SNAKE01
    hi all!valaki tud egy működő képes trainert a gamehoz?mielőtt le csítereznétek már végignyomtam csalás nélkül!
  • Laky
    az ilyet inkább privátban :\
  • MrAndree
    Ja mert marha sok olyan oldal van ahonnan ingyen letölthető a Warrior Within. Csak beírom a keresőbe és kidob 10000-et. :) Vedd meg karácsonyra most már úgyis olcsó.
  • bumbi
    revenge.dox.hu
    de ez sajna nem ingyenes, viszont legalább nem hibásak a játék IMAGEk, és naon sok cuccuk van.
    Ha esetleg én is hozzájárultam a sikeredhez, szívesen :-)

Nah lépek, még ki kell nyirnom két marhanagy gladiátort
  • atesz02
    Bakker! Senki sem tud egy ingyenes honlapot ahonnan le tudom tölteni a Warrior Within-t úgy hogy a letöltés nem akad meg?
  • pharao
    :D thx all
    2 oraja szivtam ezzel, es vegre sikerult :P
  • bumbi
    Jujj, de segitökész vagyok ma
    csak asztán vki mindig modosit
  • MrAndree
    Úgy kell forgatni, hogy ne akadjon el. Nem olyan bonyolult.
  • bumbi
    Elöször egyenesen, aztán180 at, egyenesen, 90 et jobbra, hárta180 balra egyenesen elöre 90 jobbra egyenesen elöre elvileg ezek után kiüti a falat ésd mehetsz kocsikázni:-)
  • Laky
  • bumbi
    Van MSNed? azon átdobálnám
  • Scum01
    hi all
    Vki segítsen, ott tartok, amikor a szobrot kell kigördítenem, de nem tom, mert vmiben elakad mindig, valaki írja pontosan, hogy hogyan kell! THX
  • pharao
    jah
    jo lenne
    naon idegesít már
  • bumbi
    kell utána egy mentés?
  • bumbi
    elvileg BinkVideo:-)
  • atesz02
    Milyen progi kell a bvideók lejátszásához?
  • bumbi
    amerre a bazinagy luk van arra kell a falon futni, és a legvégén hátraugrani. utána kapcsoló és a sarokba feljön 1 kö arraa tovább
  • bumbi
    ezt nem értem
  • pharao
    hat ez nem megy, felmegyek a kore, de hiaba ugrok a felkover kimelyedeseken, egyenesen hatra ugrok :(
    mar egy oraja ezzel szorakozom..
  • bumbi
    Rúd alatt van egy szikla. arrol falonfutás és mivel félkörives a fal, azon végigszalad,majd amikor leesnél ugrás és már rajt is vagy a rúdon
    utána még pár helyen uez lesz
  • pharao
    Hy all! valaki tud segíteni? Elakadtam egy kibaszottszar helyen, es nemtok felugrani semmire, mert minden magason van..
    Pls segítsetek...
  • MrAndree
    Olvass vissza. Különben meg ráugrasz, speed kill háromszor és kiböki az egyik szemét. Aztán ugyanezt mégegyszer a másik szemmel és után ki lehet nyírni. Mondjuk aki az első főellenségnél elakad /pedig a kis hang a prince fejében elmondja mit kéne csinálni/ annak nem ez a játék való. Legalábbis szerintem.
  • bumbi
    sikerült kinyirni
  • bumbi
    Felmászol vele 1 magasságba, E háromszor villanik a tör, belevágod. Uezt a másik oldalrol, szétkaszabolod a lábait és még három speed kill
    nekem harmadszorra
  • Jancsika8
    sziasztok
    én még az elején járok az első főell-nél. hogy kell kinyirni? felmászok az emelvényre ráugrok egyszer megdöföm aztán semmi
  • m0pY
    milyen toronyban? :)
    a pálya nevét meg tudnád mondani? vagy esetleg egy képet róla, h merre :)
  • Rash87
    Énis megtaláltam a 6 upgratedet,semmi sem volt.

És ez a alt. befejezés ps2re vonatkozik...
  • xy21
    AHAM A TORONYBAN VAN AZ UCCSÓ
  • m0pY
    meg tudná vki mondani, merre található az utsó life upgrade? :)