13392
-
MrAndree #3628 Documents and Settings\All Users\Application Data mappában van egy PopWWProfiles mappában vannak -
Prof William #3627 Sajna nincs... talán rejtett a könyvtár: .sav kiterjesztésű... rá is kerestem, de selol nem talál a gépen, vagy ha igen az más game... Pedig biztos van save, mert az előbb játszottam vele. :) -
#3626 Dokumentumok?? PrinceOfPersiaWW Profiles??? nincs fenn, de ez rémlik -
Prof William #3625 Lehet hogy nagy lámaságot kérdezek most, és egy kicsit off leszek, de a Pop: WW-ben hol vannak a mentések. (A filek) A játék könyvtárában nincsenek...
Pls help...
Mellesleg... van már olyan verzió, ahol nem kell lehuzigálni a cd-DVD-írókat? -
NOS16 #3624 lol...maj megpróbálom! -
NOS16 #3623 ja, meg nForce 3as alaplapról nem??? De ezt már leírtam 2x! -
ICP #3622 Nálam ment anélkül,hogy lehúztam volna a cd meghajtót.Na persze sima ASUS 52×-es olvasóról van szó. -
MagyaR #3621 Várjá csak. Dehülye vok.
Azé nem láttam csak a cd/dvd meghajtót, mert letiltva hagytam a sfnightmarbe :DD.
Akkor mégis működik úgy, hogy eccerűen készenléti állapotba húzzuk le a meghajtót. De utáltam mindig kikapcsolgatni a gépet!
-
NOS16 #3620 #3610 Második fele??? -
#3619 Jaj de tuttok szenvedni.
Mért nem érti meg senki hogy a játék csak úgy indul hogy.
1.gép ki
2.cd/dvd meghajtó fizikálisan ki
3.telepít
4.jáccik
Másképp nem működik.
Alternatív befejezés meg télleg nincsen mert most vittem végig full élettel másodjára és semmi különös. -
NOS16 #3618 :((((( nemá -
MagyaR #3617 Felejtsd el :D. Nem műxik így.
Legalábbis hiába dugom be a a kábelt a gép nem észleli a cd/dvd meghajtót.
Tehát sajna muszály újraindítani -
NOS16 #3616 Ez eszembe sem jutott! THX! -
MagyaR #3615 A cd/dvd meghajtó kihuzogatását illetően nem kell ki/be kapcsolni a gépet, ha ki akarjuk húzni a cd/dvd olvasót.
Elég ha csak készenléti állapotba helyezzük a gépet és, akko húzzuk ki vagy be.
Legalábbis szntem így egyszerűbb, mintha kikapcsolnám.
Ugye ha rendesen megy a windows és akkor húzzuk ki vagy be a cd/dvd meghajtót elkezd akadni a gép, de így röccenésmentesen megy tovább. -
NOS16 #3614 akko mér hangoztattja mindenki??? Én csak ezért kérdeztem meg... -
NOS16 #3613 lol -
#3612 Ha összegyüjtöd az összes bónusz életet akkor nem kapsz alternatív befejezést csak több lessz az életed oszt örülj. -
#3611 Nincsen alternatív befejezés!!!!!!!!!!!! -
NOS16 #3610 alternatív befejezére én is kiváncsi lennék. Képet tudna vki adni arról, h amikor hardon végigtolom, mien fegyvert ad?? -
#3609 passz, azt sosem nézem :D
én ilyen app buzi vagyok, úgyhogy mindig és mindenból a legújabb :DDDD -
THE DAHAKA3 #3608 hello ! van alternatív befejezés ? (pl ha felvesszük mind a 6 life upgrade-t) -
#3607 ez mitől uj?:D -
#3606 Hogy kell elérni az alternatív befejezést? -
#3605 senkiházi azé indul el alkohollal, teeee -
kurek #3604 Köszi! Isten vagy! Egyébként én is így akartam, csak nekem vmiért nem fut el a falon a rugós ajtóig. Na mindegy, lega. azt tudom, hogy azt kell erőltetni! -
GKA014 #3603 Na végigvittem. A vége elég érdekes volt. Volt az a sok Dark Prince. Nem tudtam mit kell veluk csinálni, mert hiába vágtam csak osztodtak, ezért inkább othagytam őket és továbbmentem a lépcsőn. Utána meg már készvolt. Kaptam egy gagyi fegyverkódot. A Dark Princcel nem lehet játszani? Nem úgyvolt, hogy 2 féle befejezés van? -
#3602 nincs cheat, eddig egyetlen POP-hoz sem volt cheat amit 2003-ban és azután csináltak!
trainer van de nem működik egyik se -
GKA014 #3601 Azt a sárga repulo rákot nem bírom kínyírni. Légyszi kódot. -
#3600 még mielőtt megkérdezné valaki, hogyan kell regelni:
nem kell 'Retail' verzió ezért nem kell hozzá semmi crack, patch, serial stb.
(ld. képen)
ték -
#3599 itt a Fraps újabb verziója :)
Fraps 2.7.1 build 5497 Retail
-
cyrus 999 #3598 ez mé baszogatás? amugy fain a gém én má rég legyőztem azt a csajt is...aki ilyen bohócruhában van -
bumbi #3597 Nagyon zuhanoban van a forum szinvonala...
Mindenki azért jön fel, h segítséget kérjen vagy lepöcsözzön másokat és ezzel van teli a fórum. nem lenne jobb, ha tapasztalatokkal,játékélmlényekkel lenne teli a forum, nem egymás baszogatásával... -
cyrus 999 #3596 van má végigjáccás? -
#3595 igenis te pina -
#3594 na... -
#3593 most mért kell egyből pöcsözni? -
NOS16 #3592 olvass vissza :PPP -
NOS16 #3591 most nem én kezdem.... -
king1616 #3590 Hogy kell a végső gecvajt kinyirni? -
king1616 #3589 Daemon 4-el kell te pöcs