13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • MrAndree
    Documents and Settings\All Users\Application Data mappában van egy PopWWProfiles mappában vannak
  • Prof William
    Sajna nincs... talán rejtett a könyvtár: .sav kiterjesztésű... rá is kerestem, de selol nem talál a gépen, vagy ha igen az más game... Pedig biztos van save, mert az előbb játszottam vele. :)
  • Seth
    Dokumentumok?? PrinceOfPersiaWW Profiles??? nincs fenn, de ez rémlik
  • Prof William
    Lehet hogy nagy lámaságot kérdezek most, és egy kicsit off leszek, de a Pop: WW-ben hol vannak a mentések. (A filek) A játék könyvtárában nincsenek...
    Pls help...

Mellesleg... van már olyan verzió, ahol nem kell lehuzigálni a cd-DVD-írókat?
  • NOS16
    lol...maj megpróbálom!
  • NOS16
    ja, meg nForce 3as alaplapról nem??? De ezt már leírtam 2x!
  • ICP
    Nálam ment anélkül,hogy lehúztam volna a cd meghajtót.Na persze sima ASUS 52×-es olvasóról van szó.
  • MagyaR
    Várjá csak. Dehülye vok.
    Azé nem láttam csak a cd/dvd meghajtót, mert letiltva hagytam a sfnightmarbe :DD.

Akkor mégis működik úgy, hogy eccerűen készenléti állapotba húzzuk le a meghajtót. De utáltam mindig kikapcsolgatni a gépet!

• NOS16
    #3610 Második fele???
  • xy21
    Jaj de tuttok szenvedni.
    Mért nem érti meg senki hogy a játék csak úgy indul hogy.
    1.gép ki
    2.cd/dvd meghajtó fizikálisan ki
    3.telepít
    4.jáccik
    Másképp nem működik.
    Alternatív befejezés meg télleg nincsen mert most vittem végig full élettel másodjára és semmi különös.
  • NOS16
    :((((( nemá
  • MagyaR
    Felejtsd el :D. Nem műxik így.
    Legalábbis hiába dugom be a a kábelt a gép nem észleli a cd/dvd meghajtót.

Tehát sajna muszály újraindítani
  • NOS16
    Ez eszembe sem jutott! THX!
  • MagyaR
    A cd/dvd meghajtó kihuzogatását illetően nem kell ki/be kapcsolni a gépet, ha ki akarjuk húzni a cd/dvd olvasót.
    Elég ha csak készenléti állapotba helyezzük a gépet és, akko húzzuk ki vagy be.
    Legalábbis szntem így egyszerűbb, mintha kikapcsolnám.

Ugye ha rendesen megy a windows és akkor húzzuk ki vagy be a cd/dvd meghajtót elkezd akadni a gép, de így röccenésmentesen megy tovább.
  • NOS16
    akko mér hangoztattja mindenki??? Én csak ezért kérdeztem meg...
  • NOS16
    lol
  • xy21
    Ha összegyüjtöd az összes bónusz életet akkor nem kapsz alternatív befejezést csak több lessz az életed oszt örülj.
  • xy21
    Nincsen alternatív befejezés!!!!!!!!!!!!
  • NOS16
    alternatív befejezére én is kiváncsi lennék. Képet tudna vki adni arról, h amikor hardon végigtolom, mien fegyvert ad??
  • Laky
    passz, azt sosem nézem :D
    én ilyen app buzi vagyok, úgyhogy mindig és mindenból a legújabb :DDDD
  • THE DAHAKA3
    hello ! van alternatív befejezés ? (pl ha felvesszük mind a 6 life upgrade-t)
  • tigeroo
    ez mitől uj?:D
  • Rash87
    Hogy kell elérni az alternatív befejezést?
  • fistin
    senkiházi azé indul el alkohollal, teeee
  • kurek
    Köszi! Isten vagy! Egyébként én is így akartam, csak nekem vmiért nem fut el a falon a rugós ajtóig. Na mindegy, lega. azt tudom, hogy azt kell erőltetni!
  • GKA014
    Na végigvittem. A vége elég érdekes volt. Volt az a sok Dark Prince. Nem tudtam mit kell veluk csinálni, mert hiába vágtam csak osztodtak, ezért inkább othagytam őket és továbbmentem a lépcsőn. Utána meg már készvolt. Kaptam egy gagyi fegyverkódot. A Dark Princcel nem lehet játszani? Nem úgyvolt, hogy 2 féle befejezés van?
  • NEOreg3
    nincs cheat, eddig egyetlen POP-hoz sem volt cheat amit 2003-ban és azután csináltak!

trainer van de nem működik egyik se
  • GKA014
    Azt a sárga repulo rákot nem bírom kínyírni. Légyszi kódot.
  • Laky
    még mielőtt megkérdezné valaki, hogyan kell regelni:
    nem kell 'Retail' verzió ezért nem kell hozzá semmi crack, patch, serial stb.
    (ld. képen)

ték
  • Laky
    itt a Fraps újabb verziója :)

Fraps 2.7.1 build 5497 Retail

• cyrus 999
    ez mé baszogatás? amugy fain a gém én má rég legyőztem azt a csajt is...aki ilyen bohócruhában van
  • bumbi
    Nagyon zuhanoban van a forum szinvonala...
    Mindenki azért jön fel, h segítséget kérjen vagy lepöcsözzön másokat és ezzel van teli a fórum. nem lenne jobb, ha tapasztalatokkal,játékélmlényekkel lenne teli a forum, nem egymás baszogatásával...
  • cyrus 999
    van má végigjáccás?
  • tigeroo
    igenis te pina
  • Laky
    na...
  • mila69en
    most mért kell egyből pöcsözni?
  • NOS16
    olvass vissza :PPP
  • NOS16
    most nem én kezdem....