13392
-
#3759 ne legyél már .... le van írva, hogy az indulástól kezdve mit kell csinálni, ennyire nem lehetsz amatőr, hogy még így se megy. -
Pityesz #3758 Sziasztok!
légyszi segítsetek hogy kell kinyírni az ikreket,láttam videon, hogy várni kell még a bárdortalannak beleszorul a bárdja a földbe, azt adni kell neki!
Félig le is viszem a hp-t!
De nekem az istenért sem villan a tőr!
????????????????????????????????????????
-
lazarusz #3757 kössze de a gerendák alól sem tudom kivinni a szobrot lehet olyan egyszerü hogy ezért halok bele.. valami utasítás esetleg
a 3689es üzi valamiért ugy nem megy.. -
#3756 E-1, Ó-2, E-2, Ó-1, H-1, Ó-1, E-1, Ó-1, E-1, ÓE-1, E-1
E: előre
Ó: óramutató járásával egyezően
H: hátra
ÓE: órával ellentétesen
-
#3755 igen a végén szembe kell hogy álljon! -
#3754 figyu a végén fog kiütni falat hogyha át mozgattad!pofon egyszerű a forgatás!nézni kell hogy mellyik oldalt fog beakadni ,és akkor elforgatod!utána előre meg ilyenek! -
MrAndree #3753 Úgy forgasd hogy a végén arccal a nagy ajtó felé forduljon. Ha akkor elindítod akkor szépen kitöri az ajtót. -
#3752 Senki nem gyík senki sem született profinak! Nemtom melyik üzenet mond el a számát... -
#3751 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ megőrít ez a második fogatos rész, állandóan nekimegyek vminek, amúgy az ókorban vakok voltak a lovak, vagy, direkt arra idomították őket, hogy a falnak neki kell menni, akármi legyen is. Ezt a részt nyugodtan kihagyhatták volna, nekem elég volt az ilyen menjünk jobbra balra mert jönnek szembe stílusú játékokból általános iskolában, amikor mindenféle autós meg motoros kézi kvarcjátékokkal nyomta mindenki. -
lazarusz #3750 Csáó tudom hogy még ezen az oldalon van hogy hogy kell forgatni az apja nagy szobrát de eccerünem megy nem akar nekem kiütni semmilyen falat lécci valahogyan érthetöbben pontosabban letudnátok irni nekem kösszönöm mert elég gyik vagyok -
kurek #3749 Köszi, sikerült! -
m0pY #3744 kurek: lemásztál az egyik oldalon, kinyírtad őket, és szembe a másik oldalon feltudsz mászni ilyen párkányra, és úgy :) -
MrAndree #3736 Az tök mindegy melyik oldalról mész előbb. Én harmadszorra tudtam megölni, és mindig másik oldalról kezdtem. -
#3735 8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX
-
Jancsika8 #3734 melyik oldalrol manjek először?
-
#3733 Minden benne van a videokban, annyi az egész hogy akkor nyomod a klikket mikor a videoban is villan... -
vizmagus #3732 Megadná nekem valaki a cd kulcsot? -
MrAndree #3731 Olyan nincs. Akkor valamit rosszul csinálsz. -
Washwillah #3730 igen egyik oldalt lóg, és akkor olyan 3-4 másodperc múlva kell hogy villanjon... épp most sikerült kinyírni köszönet MrAndree -
Jancsika8 #3729 nem nyomok semmit log a toron és nini megint eldob az a buzeráns -
MrAndree #3728 Ja én is ezt mondtam. Csak várni kell. :) -
Jancsika8 #3727 de nekem átt sem szalad hanem lóg a tőrön
-
Washwillah #3726 hé megcsináltam, ráugrasz akkor villan egyet nyomod a bal gombot az egéren akkor beleszúrja a tőrt. utána nem nyomsz semmit csak vársz míg átszalad és az óriás hátra nem nyúl hogy levegyen, akkor is villan egyet, ott megint bal klikk és megint vársz. azután jön majd a harmadik villanás is és újra bal klikk. :) -
Jancsika8 #3725 ezt valahogy megoldhatnánk mert szegény monitorom meg a kontrollerem kicsit néha nagyon nagyot kap -
MrAndree #3724 Igen.
Amúgy igen érdekes probléma, hogy egyeseknek valamiért nem szokott villanni a tőr amikor kellene. Nem tudom miért lehet, nekem sose volt ilyen gondom. -
Washwillah #3723 na igen, nem villan. eddig csak 1x villant másodjára... akkor is elcsesztem :) -
Jancsika8 #3722 de az nem lehet eddig a részig összesen 5ször ha meghaltam
-
Jancsika8 #3721 vagy ennyire geci béna vagyok?
-
Jancsika8 #3720 de nem villan nekemsem
100x csináltam eddig
-
Washwillah #3719 szóval amikor első villanás után belevágja a karjába akkor felugrik rá és átszalad. azután nem nyomok semmit, hanem várok míg villan? -
MrAndree #3718 Várni kell amíg újra felvillan a tőr. Amikor ugrás közben villan akkor belevágja a karjába, aztán utána megint villan akkor megint beleböki és a harmadik villanás után szúrja ki a szemét. -
Washwillah #3717 háj all! lassan odajutok, hogy uninstall pop the two thrones... egyszerűen nem tudom kiszúrni a szemeit annak a vacaknak... próbáltam már mindent... odáig eljutok, hogy belevágja a karjába a tőrt aztán felugrik rá és átszalad a vállán, de ott hiába nyomok bármit, megfog és eldob...
valaki vmi tanácsot esetleg tud adni?
thx -
MrAndree #3716 Üssed a kardosat. Megcsapod 3-4 alkalommal /mindig kivédi/, akkor a bárdos megpróbál megütni. Ugorj félre, akkor belevágja a baltát a földbe és akkor lehet ütni. Aztán ha megcsaptad párszor akkor speed kill. Ezt eljátszod két három alkalommal és meghalnak. -
DioSr50 #3715 Csátok!
Valaki írja már le nekem légyszíves hogy hogyan kell megölni azt a két gecit(kardos-bárdos). 4. főellenség. Már nagyon sokat szarakodtam vele, please help! -
#3714 Én úgy győztem le a viziert hogy egy picit sérültem!a szárny levágás nem is nehéz,csak akkor ha a játék kicsit bugos néha!pl énis sok speed kill-t úgy csesztem el hogy nem villant a tőr időben!A köveken ugrálás egyszerű,semmi szar kamera állás meg ilyenek!(nem tom mért mondjátok!)Mondjuk sietni kell mert lövöldöz!Nekem a végén is bugos volt!Mikor felugráltam a köveken, és neki kell ugrani a vizier-nek ,akkor a prince mellé ugrott vazze!ott ideges lettem és három sand tankot elnyomtam!utána már simán belevágtam a tőrt és kész!
-
#3713 van még olyan aki nem tudta legyőzni a viziert? -
Koksz #3712 Pár szót az alternatív befejezésről: Szerintem csak egyféle vége van, mert a videók közül (amit csak ha kijátszottál tudod megnézni) nincs olyan ami a sötét herceg uralkodásáról szólna pedig az összes in-game videót meg tudod nézni. Vagy szerintetek nincs igazam? Nem azt mondom, hogy nem hiszem el, hogy nincs másik befejezés de akkor mégis hol a videója mert a program mappájában is csak annyi video-file van amenyit a játékban is meg tudsz nézni. -
Jancsika8 #3711 MENTÉST VKI LÉGYSZI -
#3710 gamecopyworld ,gameburnworld keresd meg...... -
#3709 valaki válaszolna?