13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Tojesz
    BZ7A9-X488N-725MY-E9FND-TLPDZ
  • Tojesz

Talán......esetleg....ha használnád,mielőtt ilyen lámaságokat kérdezel
  • Laky
    ne türelmetlenkedj

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1114470172#3735
  • Black Hawk
    de még ma.
  • Black Hawk
    valaki dobjon meg egy serial számmal
  • Shep
    A vízionárt hogy lehet megölni, addig meg van hogy az elején ütöm, de átanna rámküldi a köveket, meg vmi sárga izét is dobál felém, ráadásul magasan is van.
  • soulhunter
    hát, végig sikerült szenvednem...
    hát a vége...
    heppi meg minden,de rohadtul remélem,h van alter end,mer ez igy gyengus...
    még1x neki nem állnék,az is tuti...
    3x akadtam el, tök alapvető helyeken,mer nem vettem észre,h le lehet csuszni 2 fal között,h van 1 oszlop,amire rá lehet ugrani, stb stb...
    nameg farah is rohadt ocsmány csajszika lett a SoT ota :)
    az SKS + a lánc jo volt... de a WW-ben legalább nem fogyott el a maszkkal 100%-ig az életerő,csak 1/4-éig... khmm...
    a sárgaságtol kicsit többet vártam...
    joooo, nem mondom,h nem áltam neki 20x, de mégiscsak sikerült..
    többet hülyéskedtem az átalakulásos karddobálos nénivel, mint ezzel...
    a WW-t még grafikában is alulmulja...
    hangulatilag... pffff... hát ennél azért többet vártam,mégha nem is sokkal többet... de mondjuk 1x végig lehet vinni :)

na,kivi vok a kövi PoPra,mert ah már jopáran beharangoztátok, nem ez volt az uccso, csupán a SoT lezárása...
    remélem legalább ue2.5 lesz a mozgatoja, és nem bánom,ha 2 DVD-s + sf31-es lesz, akkor is jobbat alkotnak...
    negativ véleményem meg már leirtam 11 pontban, amihez most jött a 12 :)
    a'la 12 pontban leirtam,mik a BUGok :)
    többet nem kivánok szolni ezen ******** játékrol...,és kerülöm a topicot is...

az elakadásaimnál a segitségeket viszon köszönöm :)
  • cyrus 999
    mármint a life upgradeket
  • cyrus 999
    bazzeg én nem gyűjtöttem össze az összeset
    kezdjem most elölről?
  • xy21
    Köszi ennyit akartam tudni:D
  • macleody
    Miért károsodna ha kikapcsolva húzod le róla a kábelt? Csak ügyelj hogy ne törld le az érintkező lábait.
  • xy21
    Nem károsodik a meghajtó ha állandóan lehúzgálom róla a kábelt???

Erre VÁLASZOLJATOK MÁR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    KÖSZI!
  • xy21

• cyrus 999
    kösz csak rossz gombot nyomtam
  • cyrus 999
    semmi rájöttem
  • kurek
    Ha felmásztál a hátára és kéken villan a tőröd, akkor bal klikk. Lovagolj a hátán, irányítsd az ajtókon, ill. folyóson át!
  • cyrus 999
    időlassítással is...
  • cyrus 999
    ahogy felmegyek a hátára rögtön ledob
  • xy21
  • cyrus 999
    help kéne nem tudja vki h h kell lezúzni azt a zöld kőszörnyet? ami a kertrésznél van

az oké h ütöm a lábát és felmászok a hátára de mindig leszed akármit csinálok....help pls
  • Merras
    Ave!

Nekem baromi fura hibát dob ez a nyamvadt progi. Feltelepítettem, lehúztam a DVD írót, olvasót, elindítottam, játszottam vele, tök jó.
    Kiléptem, de nem kapcsoltam ki a gépet, pár óra múlva újra játszani akartam vele - nem volt hajlandó indulni, a CD kulcsra panaszkodott.
    Miután újraindítottam a gépet, szó nélkül elindult a játék. Ha kiléptem a játékból, akkor nem volt hajlandó másodjára elindulni, CD kulcsra panaszkodott - ha rebootoltam, akkor elindult.

Ma viszont reboot után SEM hajlandó elindulni a köcsög. Kötőjellel és anélkül beírva a serialt sem.

A FAQ-t olvastam, viszont nekem nincs semmiféle .mds fileom a gépen, csak az .mdf formátumú SFCloneDVD-Mirror változat - végignyálaztam, egy darab .mds nincs sehol.
  • MrAndree
    Igen.
  • Necroside
    Ti kötőjelek nélkül írtátok be?
  • MrAndree
    A serialt egybe írd be, hagyd ki a kötőjeleket. Úgy menni fog.
  • Necroside
    Csak egy kérdés:

Hogyan indítottátok el a játékot?
    Kell neki egy serial, de van 2-is, és egyiket se fogadja
    el.
    Nem tudna valaki ide írni egyet?
    Azt hiszem így kell:
    -be mountoljuk daemon4-be
    -fel teszzük
    -újraindítjuk a gépet
    -ki húzzuk az olvasókat
    -be írjuk a serialt, és elméletileg mennie kéne!
    De nem megy. PLZ HELP!
  • MrAndree
    Igen. Szerintem csak az lesz.
  • Prof William
    Mo-n lessz DVD verzió ugye?
  • Keca
    szerintem várd meg még kiadják Mo-n is... LOL
  • Rash87
    LOL :D
  • Solid Snake
    Nincsmeg nekik eplus2]
  • Perti
    Nektek honnan van meg a játék? Még meg sem jelent!
  • painkiller25
    jeee!Én sem
  • painkiller25
    thnx
  • kurek
    Itt van alattad, olvasd el a #3762-t! Hál' isten az első 4. meg van. Egyet sem hagytam el.
  • Stark
    6
  • painkiller25
    CSő!!!Hány LIFE UPGRADE van?
  • Stark
    Here's how to unlock the secret sword in Prince of Persia: The Two Thrones from the PoP Trilogy Soundtrack Manual. Smile

Please enter this code in the paused menu.

Sony's Playstation 2:
    Up, Down, Up, Down, Left, Right, Left, Right, Circle, Square, Circle, Square

Microsoft's Xbox:
    Up, Down, Up, Down, Left, Right, Left, Right, Y, X, Y, X

Nintendo's Gamecube:
    Up, Down, Up, Down, Left, Right, Left, Right, X, Y, X, Y

PC:
    I guessing as we can map out the keys. The PC users will need to know what X and Y or Circl and Square keys do before trying to unlock the Secret Sword.

titkos kard:
    fordiccsátok má le lécci:D
  • Stark
    Titkos helyek:

1: After you have finished playing as the dark prince for the first time and are the prince once again climb until you are near two doorways. One should have saw blades going around the corridor and a save fountain down a little ways. Dont go down this way. Go through the other corridor and continue jumping until you reach the fountain.

2: There is a large room right before the 1st boss. (The big guy with the sword.) Once you activate the dagger switch two doors will begin to open. The upgrade is in the door that is the farthest away from the lever. Go down that ramp and roll under the door before it closes. Continue down til you reach the fountain.

3. After you see the vizier cut down one of Babylon's guard you will become the dark prince. After you reach the room where you see the vizier leave you will once again become the normal prince. This is the room where the upgrade is. Turn the lever to drain the water and climb up the pole. Run along a wall til you are on the swinging poles and you should see a hole in the wall covered by a curtain. Make your way into that and continue to the fountain.

4: After you destroy the stone guardian. (The boss you ride on.) You run up a wall and there is a save fountain. Instead go right and roll through the hole. Continue to the fountain.

5: This one is in the elevator room. After climbing up for a ways there should be a lever that when turned will open the door right in front of you. Do not go in that door yet. Instead you should see some dagger plants on the elevator shaft. Climb up those then wall jump to the pressure pad. Slow down time then get back down and go through the door that opens. Continue to the fountain.

6: This is while you are climbing the palace. This is a little difficult to spot. Once you are climbing the palace for the first time and then going back inside to the trap filled corridor and once again back outside (after a save fountain) this is the area of the upgrade. After the fountain there is a dagger switch that opens a door. There should be enemies outside of it. After climbing a little ways you are at the second lift (with the box). Right before you go back into the tower there is a platform where you will be prompted to use the landscape view. This will show a way to get down to the area below. Following this you will make your way to the fountain.
  • Shep
    Na akkor jó, már kezdtem félni, hogy vmi nem ok.
  • lazarusz
    kösszönöm már megy csak éppen akkor irtad az üzid mikor én is