13392
-
kurek #3843 Néhányszor én is szívtam, pedig nem értem a végére. A legjobb az volt, amikor dark prince-ként falon futás közben elakadt, és ott sorvadt el a homok hiánytól! -
Bandy11 #3842 a kardost üsd és akkor feléd ugrik majd a tesója ugorj el a csapásától és a baltája beleszorul a földbe akkor üsd ezt addig amíg megnem halnak. -
qpica #3841 HELP!!!!!Hogyan lehet megölni a harmadik főellenségeket???azokat a kardos fivéreket????egy csöpp életüket se tudtam levenni:( Vki help!!! -
#3840 bugs
(a 112es a kedvencem... szegény Prince... fennakadtam a semmiben) -
kurek #3839 ccc! -
#3838 Nézz vissza!!!!VAN!! -
salieri #3837 Van valami video esetleg a vizier legyozeserol? :) azt szivesen megneznem :) -
#3836 game vs. menu -
salieri #3835 A t alaku fa oszlopra alljal fel, de nem kell a tetejere felmaszni...arrol tudsz falon futassal atugrani az erkelyre! Remelem vilagos voltam, ha nem olvass vissza, ha jol emlekszem valaki meg kepet is rakott be a helyzetrol! :) -
fenomen18 #3834 sziasztok
elakadtam ott ahol sötét herceg vagyok és egy őrt kell kinyitni fejjel lefelé egy lácról a lácommal, és ez sikerült is meg minden de nem tudok egyszerüen lejönni a láncról (amin fejjel lefelé lógok)!
hogy kell lejönni? -
armandusy #3833 na hy all elakadtam az upper citys savenél jöt a save ittam meg midnen utána nemtom hogyan tovább van egy oylan t alaku fa oszlop és itt változol vissaz dark princről simára segítsetek hoyg mit csin!!! plzz -
Perti #3832 De ti honnan szereztétek meg? -
#3831 Megtaláltam,de nemtudok angolul! :( -
kurek #3830 #3762 -
szabadoslajos #3829 Nem használtam el egy dvd-t sem, osztálytársnak lett kiírva, én neroval imageltem, daemonnal beolvastattam -
Goth #3828 Ha csak ez kell , olyan játékot én is tudok csinálni :D -
#3827 Képes voltál elpazarolni rá egy drága DVD-t? Fuj. :) -
#3826 Valaki tud magyar oldalrol? -
szabadoslajos #3825 Kinek mekkorák a képfájljai? Nekem: 4,15 Gb nero-val csináltam a képfájl kiírásáról -
#3824 Csak hát igen mindenki baszik visszaolvasni!!!Kényelmesebb csak úgy kérdezni oszt kész!
UGYE?????!!!!! -
MrAndree #3823 Kicsit olvass vissza, nem olyan rég lett leírva. -
#3822 Hol vannak az életnövelők? -
#3821 Ha megvan az összes(6db) életnövelőd akkor örülhecc hogy hosszab az életcsíkod;) -
#3820 veszi a halál:D
a PoP:WW többet ér nekem -
Merras #3819 15.000 Ft-ért meg lehet venni 23-tól. :(
Amit viszont leszedtem, az továbbra is cseszik működni. Ill. egy újrainstall után működött egy ideig, aztán azóta továbbra sem hajlandó elindulni. Ami a FAQ-ban van megoldás, az nálam valami oknál fogva nem működik. -
#3818 Annyi jó azért van ebben a játékban, hogy 2mp alatt uninstallálta magát. -
#3817 Akkor most mi van, ha mind az x db élet növelőt megszerzed? -
MrAndree #3816 Nem. Szerintem nincs is alternatív befejezés. -
#3813 Megöltem, utánna jött vmi fehérségben való ugrálás (álom) akkor ez az alternatív befejezés volt? -
#3812 vedd majd meg eredetiben és akkor nem kell lehuzni... :( de mikor jon már MOra!!!!! -
#3811 Én egyszerűen NEM bírom abbahagyni :D
Már kétszer végigtoltam de mégeccer végignyomom, meg lehet azután is mer nekem kurvára bejön.
Szerintem nálam az év egyik legjobb gammája (a FABLE mellet).
Egy hibája van : hogy a meghajtót lekell húzni ;) -
Goth #3810 Pedig nem oan nehéz szerintem... amikor ugrálni kell a köveken, ki kell számolni hogy mikor lő... Nembaj ha bekapod, mert alig sebez, a lényeg hogy ne akkor találjon el amikor a levegőben vagy vagy kapaszkodsz, mert akkor leesel...
Ha felérsz vége, szal nem kell aggódni... -
#3809 én is ezzel szenvedek, egyenlőre nem sok sikerrel... a szárnylevágás megvan, de utána :S -
#3808 Hát de rohadt idegesítő, mikor már a szárnylevágás meg a többi móka hip hopp megy és a hülye ugrabugránál meg leesek, de előre félek, hogy mi lezs ha felérek, és undorító, hogy nem lehet menteni, már maráhra unom a liftezést is. -
zsotesz #3807 Ne add föl, nem olyan nehéz. Hogy nézne az ki, ha a főgenyót 5 perc alatt lerendeznéd. Én két napig szenvedtem vele. Mindkétszer kb. 1-1 órát. -
#3806 Na jó most lett elegem, nem elég, hogy levágom a szárnyait, aztán még hülyére is szurkálom még ugráljak is utánna, hát azt hiszem ebből all save trainer lesz, megnézem a végvideót aztán jócakát, egyszerűen gusztustalan a vége. -
#3805 thnx -
#3804 #3756 -
#3803 CSő !Kéne 1 kis segítség
Szóval ott akadtam el hogy megalart menteni a prince embereket és én mentem is!!!És ott csapdába estem!!!És egy szobrot kell mozgatni hogy kijuthassak!!!!!Hogy mozgassam el?Már rengetegszer próbáltam meg de nem sikerült!!Please HELP! -
#3802 kössz mindkettőtöknek