13392
-
#3884 UBI Soft
-
#3883 kb. én is ezt irtam :) és thx hogy megmagyaráztad hogy mio köze a medálnak a TIMEhoz :D -
#3882 Lenne itt egy kis problem!!Hogy kell a titkos kardot előhívni,csak mert én pause-széztam a játékot és beütöttem a kombinációt és semmi!! -
#3881 JEEEE!Én is befejeztem!!!!Rohadtul idegesített a vizír!!!!!De megcsináltam!
-
Keca #3880 simán lehet a medál is és a tőr is a hercegnél... mikor Farah az 1ben meghalt, akkor elvette tőle a tőrt de a medál nála maradt, aztán mikor visszapörgette az időt a végén akkor mind2 nála maradt... ebben mit nem lehet érteni?
Amúgy a medál is az idő egyik ereklyéje. Ezért nem változott át Farah az egyben az elején. Aztán a végén Prince visszadta a tőrt Farahnak. Eltelt 7 év----> WW:
A WWben meg ugye rátörik Dahaka a Princere és így mikor elmegy az idő szigetére akkor a medál által kapja meg a homoknak a varázsait... És a WW történetét dióhéjban a T2T elején meséli el Kaileena: az első videóban hallható: "A herceg halálfélelme miatt az idő szigetére utazott, de kevesek azt hitték egyedül tért vissza. A medál elpusztult, a császárnő meghalt, a Dahaka "feloszlott", de ez nem az ahogy történt. Az igazság az, hogy (ekkor lehet látni mikor a herceg felveszi a maszkot) megpróbált sorsomtól (Kaileena) megvédeni. És így szabaddá tett...."
és a lényeg az, hogy a vezír ellopta a tőrt, és azzal szúrta le Kaileenát... a medált mint az idő utolsó ereklyéjét a prince a tengerbe dobta hazaútkor...
na elég mostmár itt a vége fuss el véle
És nem utolsó sorban: AZ UBISOK NEM HÜLYÉK, HOGY EGY SZAR TÖRTÉNETET CSINÁLJNAK. MÁSRÉSZT AZ IDŐUTAZÁSNAK RENGETEG PARADOXONJA VAN, ÚGYHOGY 100%OS LOGIKAI KÖVETKEZTETÉSEKET NEM LEHET LEVONNI -
#3879 Akkor el van baszva a történet? Azért a game még így sem rossz! -
#3878 Mikor odaugrasz hozzá, lassítsd az időt. és üsd ahogyan csak bírod!
Amikor átugrik a másik oldalra, urgrálj utána, majd megint időlassítás, csépelés, és így tovább míg ki nem purcan! -
#3877 nekem eredetiben lesz meg és az lenne a kérdésem hogy a Life Ápgédek nagyon el vannak rejtve? (úgy mint WWben? vagy feltűnően mint SoTban?) nagyon kérem PÜben válaszoljatok ha válaszoltok mert nem merem olvasni ezt a fórumot félve a Spoilerektől :D -
#3876 akkor ennyi erővel a tőr se lehetne a hercegnél! nem? hisz ha visszapörgette az időt akkor el se lopta! szal ugyanugy nála van a medál mint a tőr. csak a tőrt visszaadta a medált meg nem. én azt nem értettem hogy miköze az amulettnek az időhöz? végén WWnek (rossz endingnél) elveszi dahaka "...The amulet is the last relic of time..." vagy vmi ilyesmit mond a herceg... meg azzal tölti az életét. szal ez érdekes... -
#3875 na itt áll meg a tudomány emberek!
először is Farahtól nem kaphatta mert Farahtól akkor szerzi meg még a SoT-ban amikor ott a vízben fürdenek, farah lenyulja a tőrt és a kardot, mi meg megtaláljuk a medált, de amikor a herceg visszatekeri az időt akkor a medál is visszakerül Farah-hoz szóval nem lehet nálunk!!!!!!!
van egy elmélet, mi szerint lesz egy nintendos PoP (Battles Prince of Persia) és állítólag ott kapja meg a herceg Farahtól a medált!
de ez csak egy elmélet, mert ha ott nem kapja meg, akkor az egész játék hibás, mert a SoT-ban az idővisszatekerésnél nem lehet a hercegnél medál!!!! -
kisstsabi #3874 A The Brothel nevű pályán hogy kell kinyírni a lila ladyt?????Elég lassan fogy az élete!!! -
#3873 F.A.Q a kép alatt " Ha nem indul....." -
Bóna Dezső #3872 Lenne egy gondom a játékkal csak akkor lehet elindítani ha kihúzom az optikai meghajtóból az IDE és a Táp kábeleket. És azt szeretném kérdezni hogy le lehet tiltani gépileg a kábeleket a meghajtóról? -
#3871 3-4 oldallalt olvass vissza, valahol ott találtam! -
#3870 Lenne egy problémám (de nagyon nagy )az átvezető animácóknál rohadtul beszaggat még az első pályáig se tudtam eljutni mert másfél óra alatt se ment végig az első videó a konfigom megvan úgyhogy nemtok mit csnálni plz segítssetek előre is kösssz. -
#3869 egyébként kettőt találhatsz honnan van meg nekünk! -
#3868 ne legyél már láma!Már mindenkinek megvan! -
MrAndree #3866 Azért vehetted volna a fáradtságot hogy egy kicsit visszaolvass mert az elmúlt 3-4 oldalon vagy ötször lett leírva.
Amúgy meg üsd meg a kardosat párszor, akkor a bárdos megpróbál megütni, gurulj félre az utjából, akkor beleüti a bárdot a földbe és amíg megpróbálja kihúzni addig lehet ütni. -
vgvg #3865 Hi all!!!
Most tartok ott hogy egy tüzkarikában meg kell vivni 2 nagy állat harcossal de sebezhetetlenek:(
Hogy tom öket kinyirni? -
#3864 FARAH-tól!az egyből(asszem) -
Prince007 #3863 Az elöző részben Farah-tól kapta. -
LC Finntrol #3862 Honnan van a POP WW-ben medálja a hercegnek?
-
#3861 játék közben Esc, és numerikus billentyűzeten bepötyögöd (nyilak) -
Yeeah #3860 vki nem tudja véletlenül h miután kinyomtam a játékot lemegy a videó és a cradits utána kijön 1 ablak és elmond 1 kódot<Hova kell beütni??? -
Yeeah #3859 ahha -
#3858 C:\Program Files\Ubisoft\Prince of Persia T2T\POP3Profiles <ezek a mentések, igaz? -
qpica #3857 nah mrgvan!!!köszike -
Yeeah #3856 -
Yeeah #3855 Csáó.A végén kinyomta h balra,balra.jobra,jobra,fel,le,le,fel,fel,le.
Ezt hova üssem be? -
maxius #3854 Akkor ragad be, ha vered a kardost, és akkor mutatja, hogy milyen kis gonosz a csatabárdos gyerek, és félregurulsz. -
MrAndree #3853 Pedig beragad az ha a kardost ütöd. -
#3852 hol van az a videó? -
qpica #3851 Most próbáltam de csak 1szer ragaddt bele a földbe a baltája szóval alig tudtam levenni 1 kis életet.Nemtodom miért de soha nem ragad be neki. -
qpica #3850 Bandy11 köszi a választ! -
#3849 Bocsi de vak vagy mert először nekem "se villant"
De ha jobban odafigyelsz és sasolod akkor látod hogy bevillan.
Vagy lehet hogy bug. -
#3848 Mi van akkor ha nem villanik a tőr az első főellenségnél annál az állkapocsnélküli óriásnál addig oké hogy felmászok a platformra aztán speedkill vállbaszúrás de mikor elakar kapni semmi nem villanik megfog aztán földhöz dob aztán nesze neked már alig van életed na ilyenkor mit kell csinálni ? tudom hogy kéne kinyirni csak valamiért az istenért sem villanik !!! -
#3847 az VisiEr (mint Vezír) -
#3846 Király a videó a Visior megöléséről!! Gratula ügyes!
Én is pont itt tartok, de én elrontottam, az utolsó ugrást, mert elöbb nyomtam a gombot, minthogy megvillant volna a tőr. Majd nekiugrok megint, és kivégzem. -
kurek #3845 Akkor neked mákod van! -
#3844 Én nem találkoztam buggal