13392
-
kurek #3925 Egészen eddig lebecsültem a rózsaszín ruhás, tekergő nők kardját, mivel a földön fekve csak bicskának tűnt. Most, hogy nem volt más, kénytelen voltam azt felvenni. Hát, sajnálom, hogy ez nem történt meg korábban, sokkal tovább bírja, mint a nagyobbak!! -
#3924 ami 4 db színes vékony kábellel csatlakozik a cd/dvd olvasódhoz -
lmarko #3923 Melyik a tápkábel? -
kurek #3922 Ahol az utolsó íjászt megölted, hátul a terem végében van egy asztal, annak a tetejéről felfutsz a falra és úgy eléred majd a késkapaszkodót! -
Teleki Pali Rws #3921 Hello,tudna valaki segiteni?Ott akdtam el amikor anála mentésnél vagyok aminek az a neve hogy Palace Balcony.Na szóval falonfutásbol odaugrotam az erkélyre,megöltem az őrt,meg a két nyilast.fölmásztam a késkapszkodoba onan átugrotam falonfutásbol lepatantam arol az izéröl,bemntem az ajtón.Falonfutásbol belekapaszkotam a késkapszkodoba,leugrotam a gerendára, onan lemásztam megöltem az őrt,fölmásztam az oszlopra onanráugrotam a gerendára onan átugrotam,megöltem a nyilast átugrotam a gerendára,onan leugrotam és megöltem az őrt.Átmentem a következö terembe fölmászatam megöltem az őrt és ott nagyon magasan van a késkapszkodo és oda nem tudok följutni.ne röhöjetek ki csak 11éves vagyok. -
lmarko #3920 Melyik a tápkábel? Bocsi de elég kezdő vagyok. -
MrAndree #3919 Elfogynak azok előbb-utóbb. Szóval üssed csak őket amíg vannak. -
Christian #3918 hali
elakadtam annál a résznél, ahol először átváltozik a prince dárk princszé. Itt akármennyi enemyt ölök meg, soha nem fogynak el. Máshova meg nem tudok menni. mit kell csinálni? (ha már egyszer leírtátok, sry)
Thx -
#3917 Ennél talán az IDE kábel lehúzása egy kicsit egyszerübb, és kevésbé időigényes.
De aki szeret szarakodni, a progikkal..... Szerintem még mindíg az IDE kábel lehúzása vagy valamelyik hide-oló progi a legjobb. -
kurek #3916 Van ott egy "kocka" a sarokban, azt húzd oda a "medence" pereméhez. Ott fuss végig a falon, ahol karcolásokat látsz. A végén pedig ugrálj egyik falról a másikra, amíg fel nem érsz a következő őrhöz. -
#3915 huh'
húzd ki a DVD meghajtód tápkábeljét -
kurek #3914 E-1, Ó-2, E-2, Ó-1, H-1, Ó-1, E-1, Ó-1, E-1, ÓE-1, E-1
E: előre
Ó: óramutató járásával egyezően
H: hátra
ÓE: órával ellentétesen -
#3913 F.A.Q.!!!!Olvasd el!!! -
lmarko #3912 Nekem ezt írja ki Insert the POP3 disc into another drive then press "Retry". Mit csináljak? -
#3911 Ugye?? megmondták a megoldást:D Olvass vissza:) -
kisstsabi #3910 Kösz a segítséget!!!!Milyen rendes emberek járnak ide!!!! -
kozak1 #3909 Hi!
Tudnátok segíteni abban hogy a "the promenad" elején az ugrálós részt hogyan kell teljesíteni? -
#3908 Látom te is olyan türelmes vagy mint én.
[Halkan csendben megjegyzem elméletileg ma érkezik vagy érkezett meg az 576 kb-ba legalábbis 23-át mondott nekem az eladó úgyhogy ha unatkozol menj és nézd meg]
Ja és értesíts.:D -
#3907 amúgy már ezerszer le lett írva mind a kettő válasz,úgyhogy vissza kéne olvasni! -
#3906 ne legyél már láma!olvass vissza!vagy ha lusta vagy akkor próbálkozz! -
#3905 ahova felrepül ott vannak mögötte oszlopok!felszaladsz az oszlopokra és speedkill!3xkell ezt!De mindig arréb repül úgyhogy siess! -
kisstsabi #3904 A the Royal Workshop nevű résznél hogy kell forgatni megfelelően a szobrot hogy átférjen???? -
#3903 aza sárga szárnyas kopasz kis bu** a főellenség, nem? és hogy is kell legyőzni? tudom olvassak vissza, de azért leírhatnátok mégegyszer. ott fogott meg, mikor pörögnek ott azok a kövek, ott mit csináljak? mert ütni nem tudom, ő lődöz, elugrálok előle, de valahova fel kell mászni és speed kill, vagy mi? -
062020 #3902 Nekem így se megy -
#3900 Lehet megint letöltöm TTTt (3dszorra is :D) azt kiprobálom ezt a modszert :D -
#3899 Hinnye basszus ez a leírás :D
Na megpróbálom csak azér is.
(de azér egy képes magyarázat elférne) -
#3898 asszem most már megvárom az eredetit, már egy hónapja várok rá :D
(kitartó vagyok, mi? :P) -
#3897 !Figyelem mindenki!
Találtam egy leírást, hogy kell kihuzogatás nélkül megoldani a pop3at!
Leírás -
MrAndree #3896 Most néztem meg, ezen az oldalon is le van írva kétszer is. -
MrAndree #3895 Olvass vissza basszus! Legalább egy oldalt. Nem igaz egyesek milyen lusták. Most azért sem írom le mert megtettem tegnap. Meg tegnapelőtt. -
armandusy #3894 ott tartok amikor lovasfogattal kell menni 2xrra és két áállat gec nagy fegyver egy kör közepén amikörül tűz ég nemtok imenni
és megsem tudom a két barmot sebezni mit csináljak HELP!!!4 -
#3893 nem
megfog enni szardémon ami benne lakozik -
#3892 és lehúz magán? :D -
#3891 nah, akkor ott szerzi meg, és igynálalehet :D
de ne feszegesd az idö hurjaut mer megtalál az Idöutazó WC:D -
#3890 egyébként ki kell hogy ábrándítsalak :)
elméletben a tőr sem lehetne nála jah, de van egy elmélet:
hogy oda tekerődik vissza az idő amikor már ellopta, vágod?
csak éppen indultak volna a szultánhoz (gondolom másnap) és akkor a herceg ráébred (vagyis felébred :P) hogy úristen mi ez itt a kezemben, és visszafut vele Farahhoz
szal elméletileg a tőr még nála lehet, de az amulet semmi képpen sem, de állítólag a Battles Prince od Persiában szerzi meg az amuletet, ugyanis a BPoP azt a 7 évet dolgozza fel amit mi nem láthattunk! -
#3889 thnx
-
#3888 hát igenn, ez lesz/lett belölük a szar befejezésért -
#3887 -
#3886 -
Yeeah #3885 Úgy kell beütni a kódot h nincs nálad semmilyen másodlagos fegyver!