13392
-
THE DAHAKA3 #3966 hello ! én nem tudom, hogy ps2-n milyen, de azt tudom, hogy pc-n nagyon király, főleg akinek nvidia kártyája van !!! -
Dark Prince #3965 Sziasztok!
Szerintetek a Prince grafikája min jobb?(PS2,PC) -
kurek #3964 Még az első főellenség előtt, közvetlenül előtte. A 2. titkos hely ajtaját ua. a kapcsoló nyitja, mint a gólemhez vezető folyósó ajtaját. Ne azon menj be, hanem fuss vissza felé! -
Dracad #3963 a kovetkezo lenne a problemam, elinditom a jatekot, minden jo, aztan a menuben nem latszanak a sorok, es majdnem az egesz kep fekete. Ez valami driver hiba lehet? ati kartyam van -
#3962 Vegyél mély lélegzetet és figyeld a jó csí áramlását és válj eggyé az univerzummal!!
Talán akkor sikerül! -
#3961 Sziasztok!
Ilyen nincs. ha beledöglök sem tudom kinyirni a "dagi"-t..
az jó,hogy speedkill-el ráugrok és beleszúrom a kardot, de a másodiknál ha azonosulok is a monitorral sem látom mikor lesz kék.
Mindig leba**kod a hátáról.
örülök,hogy nektek ez ment... -
#3960 az utolsó a legjobb sztem :)
"jaaaj, úgy sajnálooom"
"neee, hagyjál, hagyjál mááá szip-szip" -
#3959 -
#3958 -
#3957 inkább így -
#3956 http://downloads.ubi.com/download.php?id=268
biztos láttátok már, aki még nem, az nézze meg ;) -
Christian #3955 boldog karácsonyt mindenkinek! -
Christian #3954 a 2. titkos hely hol van pontosan? (sajna nemtudok angolul). Az első főellenség után egyből, vagy még az arénában? -
#3953 B0ld06 K4rác$0ny7 M1nd3nk1n3k!!11!! :D -
Realtibi #3952 Hepi xmast mindenkienk -
#3951 Kellemes Ünnepeket mindenkinek!!! -
THE DAHAKA3 #3950 Hello ! Boldog Karácsonyt Mindenkinek !!! -
#3949 KELLEMES KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!!!!!!!
-
#3948 Pedig rá lehet érezni könnyen, elég hosszú ideig szoktak lenni a szürke részek, hogy rá tudjál nyomni... -
LC Finntrol #3947 THX,amúgy itt már mindenki kinyomta már?Ja és nekem kb. mennyi van vissza?
-
kurek #3946 ikrek videó -
LC Finntrol #3945 Az ikreket h kell megcsinálni vki PLS
-
#3943 jaja sasolni kell naon!! -
Realtibi #3942 legyél türelmes
szerintem tök eccerű
csak türelem kell
-
Christian #3941 k*b*sz*tt*l elegem van már ezekből a "hirtelenbelassít és szürkeleszosztvanfélmásodpercedhogymegnyomdazta kula gombot" jelenetekből. Az első főellenséget már 100x próbáltam megölni, de mindig rosszkor nyomom az egérgombot.... -
Teleki Pali Rws #3940 DE AMIKOR AMIKOR FÖLFUTOK A FALON ÉS BELEAKAROK KAPSZKODNI A KÉSDUGOBA AKKOR TUL MAGASAN VAN!! -
#3939 DEJÓÓÓÓ a GAMEKAPOCSon az év játéka lett a POP3 :D -
kurek #3938 Ahogy máskor. Állj szenbe a fallal, fuss fel rá, és mielőtt hárafordulva leesne akaszd bele a tört a lyukba! -
Teleki Pali Rws #3937 Csak azt mond meg hogy jusak fel a késkapaszkodoba. -
kurek #3936 Akkor annak mennie kell! Egyébként, onnan majd az üres terasz fele kell menned. Majd onnan futsz át arra a teraszra, ahol az őr áll. -
Teleki Pali Rws #3935 Igen.
-
kurek #3934 Két késbedugós van egymás fölött, és a fölötted lévő teraszon egy íjász áll? -
Teleki Pali Rws #3933 Nincs ott semi asztal vagy ilyesmi.Egyépként én Xboxon játszok.
-
kurek #3932 Nincs! Ez a jó! -
Aldrin #3931 ezt már próbáltam. másik nincs? -
kurek #3930 8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX
Kötőjelek nélkül, egybe írd be! -
Aldrin #3929 mondjon nekem már valaki egy normális serialszámot. voltam már a serials.ws-en, de ami ott van, az nem műxik. márpedig a progi kéri. a cdmeghajtókat már lehúztam -
kurek #3928 Képet nem tudsz adni? -
kurek #3927 Fel tudsz futni a falon. Ha még sem akkor kell ott lennie vmi asztalnak v. másnak, amire felállsz és arról futsz fel a falra. -
Teleki Pali Rws #3926 Haho segitene valaki?