13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Teleki Pali Rws
    Elolvasná valaki a #3921 hozászolást .
  • Friday
    Majd meglátod nincs olyan messze a 2 paraszt után:D
  • SNAKE01
    mondjuk rengetegen még az elején a gólemet se bírták kinyirni,mivel állítólag olyan nehéz!
  • SNAKE01
    nem durvább?
  • Friday
    Nem:D
  • SNAKE01
    kitartás!a vizir durvább lessz!
  • Friday
    Ráütsz a kardosra 1 sorozatot(persze védi),elgurulsz jöhet a baltás a csapdában ennyi(néha blokkolni is kell a baltás püfölés közben).
  • Teleki Pali Rws
    Én Xboxon játszok.
  • NEOreg3
    talán képet adhatnál:P
  • Teleki Pali Rws
    Olvasátok el a #3921 hozászolást!!!
  • Solya
    Számomra elég nehéz volt:)
    Soha nem arra ment a prince, amerre én akartam...a két mókus meg jött...:)
    De megcsinálható...
  • Gunner
    2. baltás gyepálás után kaptam egy quick kill-t, megcsináltam.
    aztán 3. után nem kaptam megint 4. után sem, pech... osztán meg is haltam, és nem volt könnyű már rájönni sem erre, a végén olvastam, hogy hogyan kell, de azt is nehéz volt megvalósítani, hogy kardos közben ne gyepáljon le a földig :)
    Tény, béna vok...
  • 062020
    Nekem is
  • Dracad
    nem hiszem el hogy mindenki masnak akinek elindul bejon a menu rendesen csak nekem nem:(
  • Friday
    MInden 3dik kardos gyepálása után beadja a quick killt-ezt 2x vagy 3x csináld meg utána no para.
  • HunG4r0c3L
    jah, csak nekem el sem indul
  • SNAKE01
    mi olyan baszott nehéz abban?csapkodod a kardost belevágja a baltás a földbe a fegyverét arréb ugrassz gyepálod speedkill és ezt kétszer!mit nem lehet ebben megcsinálni?ugrálni kell és csapkodni mint a hülye!
  • HunG4r0c3L
    Megcsináltam, kihuzkodtam őket...
    Még a gamet is ujraraktam.
    Amikor vizsgálja a lemezt, kb a negyedénél leáál, és befagy (program nem válaszol)

És pár perc mulva meg ezt a hibaüzenetet bassza ki:

Valaki segitsen pls!
  • HunG4r0c3L
    jah, nekem sp2-m van, és a másik módszert csináltam, hogy azzal a progival letöltottam az olvasómat, és csak a pop3as virtal dvd volt bent. de ugy sem volt jó! Akkor most megcsinálom a kihuzogatós módszert. thx
  • Stark
    jah, és kötöjelekkel is elfogadja a CDkeyt
    én csak simán bemásoltam, ahogy az *.nfo fájlban bennevolt
  • Stark
    Nem, nincs Crack
    ki kell huzni az IDE kábelt meg a tápkábelt CD/DVD romból, és akkor müködni fog.
    nekem igy müködik SP1 el
  • HunG4r0c3L
    Üdv!

Nemtom elinditani a játékot, mert ezt irja ki:

Instert the POP3 disc intro another drive then press Retry.

Tudom, ez azért van, mert nem eredetni, hanem letöltött!
    De lehet valamit crecket, vagy valamilyen megoldást erre a problémára találni?

Aki tud segiteni pls válaszoljoN!
    Thx
  • Gunner
    SPOILER:

K*rva annyát, hogy az a két szörny a lovas verseny után szinte legyőzhetetlen... Megcsináltam, hogy kardost meggyepálom, aztán baltás beleelyti földbe a baltáját, meggyepálom, ok, mégeccer kard, baltás gyepál, quick kill, ok, fél életük van, kard, gyepál nincs quick kill, kard gyepál meghalok... Tényleg vannak nehéz pontok, eddig is voltak, de ez már picit sok volt

SPOILER OFF
  • Halfer
    a cd-keyt nekem egyszer kötőjellel, egyszer anélkül fogadja el! próbálkozzatok, menni fog ha már a SFNightmare, SFcure és az Alcohol tallózás megvan.
  • Aldrin
    dettó. de hogy mi a bréjért? már megcsináltam mindent. kihúztam a meghajtókat. csak egy virtuálismeghajtóm van. a cdkeyt kötőjelek nélkül írtam be. újraindítottam, telepítettem. áá. mit kell még? én már teljesen nem értem
  • Maathe
    Nekem csak az a bajom h nem fogadja el a CD Key-t:(((
  • Aldrin
    üdv. figyeljetek. küldje el nekem valaki plz emilben ([email protected]) a mir-popt2t.mds nevű fájlt. köszi
  • Black Hawk
    dettó ez volt a problémám de én leszartam
    kell még 2-3000 ft és megyek egy körútra az 576-ba elméletileg már megérkezett.
    az a 2-3000 ft meg nwm akadály úgyis mindjárt itt a névnapom.
  • RÓÓÓbi
    nekem rajta kívül volt 2 virtuális meghajtóm mégis ment
  • 062020
    Nekem is ez a bajom
  • Stark
    iggen?
    LoL
    de lehet azé mer alapbol konzolos game, és átirat amit elcsesztek
  • xy21
    Ma reggel nézem a tévét és a PoP3 ps2-es verzióját reklámozzák és a reklámban a pojén hogy KLOMPÁT (az első dagatt boss) dark prince nyirja ki:D
  • xy21
    Vagy az a gond hogy két virtuálismeghajtó van fenn a gépeden .
    Vagy csináld azt hogy ugye van az a 4 gigás képfájl és nem azt teszed be hanem az alatta lávő pár kilobájtosat.
    Nekem így működött.
  • Dracad
    senki masnak nem volt ilyen gondja? hogy elindult a jatek de mar a menu nem latszott rendesen es nem lehetett elinditani?
  • MrAndree
    De, az könnyen lehet gond. Nekem csak egy volt, abban is a prince.
  • Maathe
    Az nem lehet baj h 2 virtuális meghajtóm volt?És másikba a COD 2 volt?
  • Maathe
    Hát én sem értem!:((((
  • MrAndree
    Pedig jó a kód és nekem ment. Mindent ugyanúgy csináltam ahogy Te és gond nélkül elindult. Szóval nem értem.
  • Maathe
    Hello!

Léccci vki segítsen!Letöltöttem a POP TTT-t a Wanadoo-ról,kihúztam a tápokat a CD íróból és a DVD olvasból,feltettem Deamon Tools 4-essel,elíndítom a játékot kéri a CD Key-t, be írtam ezt kötőjelek nélkül: 8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX, Rá mek h Next,azután ezt írja ki: The key you enteredis wrong mistyped. Enter a vaild key and try again. Please Help! Előre is THX!
  • Keca
    adnál egy print screent? mondjuk egy jót, csakhogy lássam nálad mien...