13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • HunG4r0c3L
    nah látod. ugyan ez a próblémám.. már pár napja könyörgök, valaki segitsen.. dehát..:(
  • Amanda1982
    megnéztem a game copyworld nél de amikor berakom az imiget
    ugy viselkedik mintha semmi sem történne és azt irja a játék hogy kéri a cd-t
    az imige rossz vagy én vagyok bénaa HELP ME
  • Amanda1982
    sziasztok nekem szükségem lenne egy normális mini imige-re valaki segitsen szerezni
  • kurek
    Itt szerezted be a progit?
    http://m1010.gamecopyworld.com/games/pc_prince_of_persia_3.shtml#Prince%20of%20Persia:%20The%20Two%20Thrones%20[ENGLISH]%20No-DVD/Fixed%20Image%201
  • kurek
    HunG4r0c3L!
    Bocsi, de a #4038 nem neked szól.

Nekem a gépem:
    Abit NF7 motherboard
    2*256 Mb 400 RAM Dual Channel-be
    LG 4163 DVD-RW
    Samsung 200GB + Maxtor 80GB vinyó
    Ati Radeon 9600XT Excalibur
    DirectX 9.0c és az Ati driver: 5-10_xp-2k_dd_ccc_wdm_enu_27256

Azért kérdezem mindezt, mert én is sokat kínlódtam a driverrel. Ez eddig még a legjobb hozzá.
  • HunG4r0c3L
    AMD (Athlon tm) XP 2000+
    1.67 Ghz, 512 DDR ram
    Ati 9600
  • HunG4r0c3L
    :) nem gd2 -es, hanem ati. Azért tettem ide,mert gondoltam te hátha tudod ;)
  • kurek
    Na még egyszer!

Tégy fel légyszi egy configlistát a gépedről, és együtt kitaláljuk, hogy mi a baj.
  • kurek
    Egy pillanat! GF4 mx440?
    nem GF2 mx440?

Egyébként az nVidia weblapján sok mindent megtalálsz a kártyádról

(Biztos, hogy ebben a fórumban kell ezt a kérdést feltenned?)
  • HunG4r0c3L
    Amúgy Ati radeon 9600 series e-m van.
  • HunG4r0c3L
    az a legdúrvább hogy nekem se kötőjellel,se kötőjel nélkl nem fogadja el. Hogy pixelshader -et ismer-e az jókérdés:) Hol tom azt megnézni?
  • kurek
    Ismeri a pixelshader üzemmódot a videókártyád?
  • kurek
    8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX. Kötőjel nélkül próbáld, de olyan is volt akinek kötőjellel is elfogadta.
  • HunG4r0c3L
    meg van az a POP The Two Thrones - SF3 Mini Image fájl.. azzal mit kell csinálni? vagy hogy működik? mert ha berakom daemon toolsba, akkor nemtörténik semmi, mintha üres lennne.... valaki segitsen pliz! thx
  • HunG4r0c3L
    valaki pls egy működő cdkey-t írjon. És kötőjellel kell beírni, vagy nem?
  • Gunner
    Max Payne - True Crime
  • piamania
    HEllo!Bocs az offért,de ajánljatok már valami nagyon jó játékot ezen kívül!!LÉgyszi!Kössz
  • Gunner
    Pl. egy megoldás, hogy akinek GF 4 MX 440 van az ne is próbálkozzon?
  • kurek
    Gamerek, akiknek nem indul!

Légyszi egy gép configot pakoljatok már fel. Hátha találunk v.mi közöset, és így talán megoldást is.
  • dienesoft
    Én már végigvittem és szerintem az egyik legjobb játék a POP3.De az összes rész jó.nekem a legnagyobb meglepi a SOT-volt.De imádom mind1gyik részt :D
  • agyhalál
    Kiváncsi vagyok, vajon a gépkörnyezet miatt nem indul el pár embernél semmilyen módon, vagy maga a képfájl lehet a ludas?
  • Enosh Chan
    én meguntam szal most veszem meg a battlefield 2-t és oszt mivel szilveszterkor születtem ()megveszem magamnak hehe még azt is :D
  • HunG4r0c3L
    Már 2 napja próbálom leindítani ezt a ....... játékot:( Próbáltam úgy hogy kihuztam az olvasóból a kábeleket, próbáltam Game Jack -al, próbáltam úgy hogy letiltom a dvd-irót... semmi.... semmi és semmi. :'( már kezd tetelenni a faxom sajnos, pedig úgy játszanék vele, és mindig ezzel idegesít:
    Instert the POP3 disc intro another drive then press Retry.
    Ha valaki nagyon kedves,akkor légyszi segítsen... thx
  • MrAndree
    Külföldön már igen. Bérelsz egy repülőt, átruccansz amerikába és megveszed. Nem érné meg? :)
  • Broafka
    még meg se jelent
  • MrAndree
    De van. Meg kell venni boltban. :)
  • Laky
  • Enosh Chan
    wáá ezt nem hiszem el hogy ilyen bonyolult elindítani a másolt játékot nincs eccerűbb mód?
  • Broafka
    volt erre egy megoldó kép is, a herceg a képeden szemben áll azzal a féloszloppal nah onnan fussál falon a hasadék felé aztán onnan ugorj a rúdra
    (elég vicces, még mindig a játék megjelenésére várok, szal még egy dekát nem játszottam vele de már tudom hogy kell megcsinálni :-/)
  • Teleki Pali Rws
    Leirná valaki hogy kell végigvini a palace balcony mentés után?
  • Realtibi
    lemarattam a tékről

grrrrr
  • Friday
    Basszus asszem annak a szarnak a végén kell logni és ugy átugrani.
  • Halfer
    Elakadtam egy résznél, nem tudom merre és hogyan tovább! Mire kapaszkodjak vagy merre menjek? Mellékelek egy képet. Előre is köszi. Légyszi azt is mondjátok hogy hogyan ne csak h merre, mert azt gondolom.
    link
  • Broafka
    olvass a WW-n most írtam rá a választ, mivel ez a harmadik része a Warrior Within meg a 2. ezért mind2 ugyanabba a kategóriába tartozik (vagyis nem szerepjáték)
  • African
    Sziasztok!

Ez szerepjáték igaz? És ha igen érdemes leszedni?:) Mert már régóta akarok egy jó kis szerepjátékkal játszani. Most a GOTHIC sorozatot fogom elvinni, csak sokat látom ezt a játékot. Szerintetek érdemes letöltenem?
  • SNAKE01
    figyelj neked meg csak annyit hogy amit írtál abból kivehetetlen hogy hol jársz és mit nem tudsz megcsinálni!még ha képet tudnál adni!de sajna nem!szóval sorry de nem tudunk segíteni!
  • Friday
    Nyugi,én is ugy gondoltam.Viszont neked is.
  • SNAKE01
    na mind1!sorry!És boldog karácsonyt!
  • Friday
    Bocs te láma,nem tudtam
  • SNAKE01
    te láma miről beszélsz?Már végignyomtam rég!