13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • atesz02
    Akkor most már minden világos!
  • Prince007
    Igen.
  • atesz02
    Szóval. A WW végén lévő fekete ruhás csákó a herceg sötét oldala (dark prince). Ugye?
  • lac111
    Nem létezik rendes crack, régebben keringett pár téves hír hogy létezik, még be is lett linkelve a fórumra, de az egyik vírus, a másik meg nem igazán működik..
    Meg lehet próbálni a Clone Cd-s verzióval, és a 3. Cd patchelni, úgy működni fog....
  • GYILOKOLI
    Sziasztoik nincs valami crack hozzá?
  • cuccok
    szerintem még lesz fojtatása vagyis nagyon remélem!!!!
  • Chabi89
    Sziasztok!Aki szereti az Xboxot és a Halo-t annak itt a helye!Vannak videók,képek és még sok minden más...Jó nézgelődést!
  • MrAndree
    Még sehol mert nálunk még nem jelent meg. Majd januárban.
  • 062020
    Meg szeretném venni de nem tudom,hugy hol árulják!
  • lac111
    Én NAT 2006-ot csak példának mondtam, Velem ez történt.. Lehet nem csak az az egy antivírus zavar be, hanem még 20 másik.
    Mondjuk amikor F.E.A.R. demója ACE mega Codec pack miatt volt Bugos, az is elég nevetséges...
    Meg kell próbálni mindent, ha már nem akarod megvenni...
  • 062020
    Nekem Panda Titanium-om van mégse indul el a seriallal!
  • ttibi
    köszönöm a segitséget! további kellemes ünnepeket!
  • lac111
    Ez nem kifejezetten ellened mondtam, úgy mindenkinek aki ezzel tölti a szabadidejét...
    De akkor is kell egy védőangyala kezdőknek, ne csak folyamatosan leszólják őket, (és Én meg néha szeretem játszani a mártírt!!!)
  • MrAndree
    Különben is Karácsony van, legalább ilyenkor hadd baszogassak már valakit. :)
  • MrAndree
    Na azért alap dolgokat kéne tudni. Mellesleg meg ezerszer el lett mondva és még videó is volt ha jól emlékszem.
  • lac111
    1. fel kell mászni 2 platformra, és onnan "Speedkill"-lel ki kell szúrni mind2 szemét... (várj türelmesen, mert néha elég beugratós tud lenni, csak a villanásra figyelj)
    2. Miután megvakult sebezhetővé válik, kaszabold a lábát ahogy tudod, egy idő után térdre fog rogyni, és ott egy utolsó "speed kill"-lel kell végezni vele.

Amúgy azzal, hogy beszólsz a kezdőknek nem segítesz semmit.. Inkább tartsa meg mindenki magának az ilyen hozzászólásokat, mert k***ra semmi értelme...
    Senki sem született Pc-vel a seggébe, mindenkinek el kell kezdeni vhogy, nem baszogatásért, hanem segítségért jönnek ide...
  • MrAndree
    Jaj istenem, ez már fájdalmas. Amikor villan a tőr meg kell nyomni az ütés gombot. Komolyan mondom, mintha egyetemi diploma kellene hozzá!
  • ttibi
    szerintem már volt rola szó ezért előre is bocsánatot kérek!
    van végigjátszás leírás valahol?
    elakadtad az első fő elenségnél. mit kell csinálni pontosan? felugráltam oda ahova kell és nyomom az E betüt átugrik és lecsap a váláról és nem tom megsebesiteni!
    ha már le let írva akkor annak a hsz a számát is jó lenne kösszönöm
  • lac111
    Üdv!

Többen írták már, hogy vmi nincs rendben a serial-lal...
    Nah velem a következő történt:
    -Elején tökéletesen jól ment a játék (persze lehuzogatással).
    -Aztán felraktam a Norton Antivírus 2006-ot, utána egyből előjött az a bizonyos serial probléma...
    Amint letöröltem azonnal megoldódott, és most megint simán megy...
    Nem vagyok szakértő (ennyire), ezért nem egészítem ki magyarázattal, de remélem azért tudtam segíteni pár embernek
  • Black Hawk
    na srácok/lányok (ha vannak) nem tudja valaki hogy megjelent már eredetiben és ha igen akkor mennyibe kerül?
  • MrAndree
    Érdekes, én simán kinyírtam őket negyedszerre. Annyi az egész hogy jó ütemben kell elgurulni a balta elől.
  • mixk
    Olvas vissza szerezd be a cd-s verziot patchald fel a harmadik cd-t,majd alcoholal ird ki ahogy az egyik hozzászolásba le van irva és simán indul a játék
  • Pityesz
    Sziasztok!
    Nem tudtok mentést küldeni az ikrek után!
    Nem tudom kinyírni azt a két f....-t!!!
    A videót többször megnéztem ,az életüket simán leviszem félig de másodszor az isrenért nem adja be a quick kill-t!
    Előre is köszi!
    Sziasztok!
    Ja
    Kellmes Ünnepeket Kivánok mindenkinek!
    Kivéve a két ikernek:)
  • Teleki Pali Rws
    Tudna valaki segiteni, a Palace Balcony nevü pályánál vagyok és van egy hely ahol nagyon magasan van a késkapaszkodo,és nem tudok rá följutni ,arra kérnék segitséget hogy hogy menyek fel.
  • Xwerson
    Nálam:
    0.Daemon toolsba be a képfilét.
    1.telepít
    2.cd key beírni
    3.gépetkikapcsolni
    4.lehúzni a meghajtót------------ez nálad mit jelent?
    5.gépetbekapcsolni
    6.A mdf képfájl helyett az mds-t kell berakni daemon toolsba
    7.PLAY.
  • rezsofiz
    ne sirjatok bazmeg vegyétek meg
  • HunG4r0c3L
    Hiába... sehogy nem fogadja el azt a qva serial, ha egybeírom, ha kötőjellel, ha az MDS, ha MDF ,el próbálom, hiába van kihuzva a dvd iróból minden... ez már siralmas. :'(
  • Friday
    Deamon 4 el probáltad?
  • Blade17
    nekem azzal nem indult te szerencsétlen.Én más tippeket kérek.
  • xy21
    LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!
    Na én ide többé vissza se nézek
    Blade 17 most írtam le hogy kell bazze még vissza se kell nézni!!!!
    aszta kurvaeget:(
  • Doki17
    Már nem is szól másról a topic csak hogy hogyan inditsük el a játékot.
  • xy21
    Nálam:
    0.Daemon toolsba be a képfilét.
    1.telepít
    2.cd key beírni
    3.gépetkikapcsolni
    4.lehúzni a meghajtót
    5.gépetbekapcsolni
    6.A mdf képfájl helyett az mds-t kell berakni daemon toolsba
    7.PLAY.
  • cuccok
    Ja és az SfCure nálam szart se ért.
  • cuccok
    én már végig vittem a gamot és azt a titka hogy kihúzod a merghajtokat és deamontools 4-gyel be imagel-ed a dvd-jét.Nálam körübelül 10-ből 1 -szer fogadta el a kódot.De rájöttem hogy ha egyszer elindulakkor én lepause-zem és a gépet hibernálva állítom le úgy hogy közben fut a program.Ekkor mikor vissza lépek a gépbe egyből menni fog a game.De kell hozzá egy rampucoló mert egy idő után megtelik így a ram.--------------ENNYI-----------
  • SNAKE01
    gyík vagy ugyanúgy mint a többi akinek nem indul el!Egy jó tipp:ha ilyen hülye vagy a pc-hez add el a gépet és vegyél egy ps2-őt!Ez az összes többinek is szól aki mindig itt nyavajog!Érdekes nekem is megy símán meg mindenkinek,csak neked nem meg a többi lámának!
  • Gagyika
    Üdv!

xy21!Nekem még így se indul el!!!Mi lehet a baj?
  • xy21
    AAARGGGGGHHHHHHHHHHH.!!!
    Ilyenkor ne az mdf (4giga) hanem az mds (pár kilobáyt) képfájlt tegyétek be a daemonba.
    És már el is fogadta a serialt.
  • HunG4r0c3L
    És mivan akkor ha
    8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX se, meg
    8HVCMTJ7Q7XCSADRSND9XACGX se fogadja el a serial:(

Van vkinek vmi másik serialja?
  • kurek
    Hozzáfűzném Amanda1982:

Az SP2 telepítése után nekem hibaüzenetet küldött a DaemonTools4.

Lényege: A Windows\system32\drivers könyvtárból törölnöm kellett kézzel az sptd*.sys-eket.

Ezután tudtam újratelepíteni a Daemont, és utána tökéletesen futott a játék.
  • Amanda1982
    Ha ennek a FAQ –nak az összes lépését betartod a játék 99% eséllyel el fog indulni a gépeden!

A könnyebb módszer:

1: kihúzod az összes CD - DVD fizikai meghajtót
    2: Daemon 4-be egy virtuális meghajtó van és abba az egybe is a játék moutolva
    3: feltelepíted, ha kiírja, hogy újra kell indítani, akkor megteszed, ha nem, akkor csak indítsd el
    4: beírod a cd-key –t (- jelek nélkül)

5: play game

Daemon 4 letöltés

(SP2 –t kötelező)

(semmilyen más CD-DVD emuláló program (pl: Alcohol, imsi, Clone CD stb.) ne legyen a gépeden telepítve)

(BIOS –ba is, ha kell, tiltsd le a meghajtókat)

A nehezebb, de biztosabb:

1.

Első lépésben szükséged van egy WINXP SP2 (service pack 2, kötelező! Nélküle nem fog menni, esetleg Daemon 4 -el) rendszerre, továbbiakban egy Alcohol 120% programra verziószám: v1.9.5.3105 (használhatsz még Daemon 3.47 is, és ennél magasabb verziókat, mást nem), valamint az Sfcure nevű programcsomagra. (ezek linkjeit megtalálod a FAQ. alján).

Figyelj rá, hogy semmilyen más CD-DVD emuláló program (pl: daemon, imsi, Clone CD stb.) ne legyen a gépeden telepítve (ha van szedd le) és arra is, hogy 1 DVD-CD emuláció legyen az alcoholba emulálva (feltelepítéskor alapból 1-et állít be.

Ha van a gépedben CD vagy DVD író – olvasó azt fizikailag is vedd le a gépedről. Azaz csavard le a számítógépházad oldalát és a szürke széles kábeleket szedd le a CD-DVD –ről. (majd ha már nem akarsz játszani vissza rakod) (hozzáértőbbeknek ez a lépés kihagyható, ők használjanak SFnightmare –t)

2.

Alcholoba bemoutol a *.MDS kiterjesztésű file tehát nem a 4 gigás file -t, hanem a pár kilobyte –os kicsit. Telepítsd fel a játékot.

Ha kér kulcsot, írd be neki. Nem árt megjegyezni, hogy a kulcsokat bár xxxx-xxxx-xxx-xxx formátumba adják meg, a – jeleket soha ne írd be!

Azaz xxxxxxxxxxxxx. Újra fogja a végén indítani a géped a telepítés végén. Ha megtörtént, az Sfcure programcsomagra lesz szükséged (link lentebb). Első körben indítsd el a !setup.bat –ot mindenre mondj OK –t és indítsd újra a masinádat. A következő műveletként az SFNightmare.exe programot indítsd és a megjelenő ablakban, kattints a baloldalon a következőkre Disable CD, Disable node. Innen már csak egy kicsi választ el a sikertől.

Ismét nézz be az Sfcure programcsomagra és indítsd a !start.bat file –t.

Play game.

…ha befejezted a játékot, kapcsold vissza a SFnightmare –ben a node, CD –t a jobb oldalon**, valamint indítsd a !stop.bat file –t

Későbbiekben, ha indítod a játékot csak a SFnightmare, !start.bat lépéseket kell ismételni

(**ha nincs CD-DVD a gépedben, ne akard engedélyezni a CD –t mert kékhalál)

Sfcure programcsomag, valamint a SFnightmare.exe

http://aftershock.ultraweb.hu/tools.zip

Alcohol 120%

http://trial.alcohol-soft.com/en/

Problémák és megoldások:

- ha van Daemon 4.x a gépeden kis szerencsével az Sfcure program alkalmazása kihagyható, az más tészta, hogy ez 1db kattintást jelent, de hát ugye fő a kényelem :)

- ha a csík nagyon gyorsan fut végig lemez ellenőrzéskor, s a végén azt írja ki, hogy tedd be a lemezt másik meghajtóba, akkor a gond: a rendes CD/DVD meghajtód látja a starforce!

- ha a játék indításakor a védelem a cd kulcsra panaszkodik, akkor több gond is lehet, lássuk őket:

Fontos lehet, hogy a BIOS –ban is tiltsd le a CD-DVD –ket. Ez a manual beállítású BIOS –oknál lényeges.

SFCURE szerviz nincs telepítve, nem fut vagy éppen nem megfelelő verziójú! 1.0.h a legfrissebb, azt kell használni MINDEN gép esetén! nforce2/3/4, VIA, SIS INTEL chipsetes lapnál is, azaz Intel és Athlon/Athlon64 esetén is! NEM a régi, x86_64es sfcure-t, az csak teszt verzió volt!

Nem a megfelelő mdf/mds verzióval rendelkezünk, érdemes másokkal (akiknek megy) egyeztetni a cd image fájlok méretét!

NODE DISABLE nem hajtódott végre rendesen! Ekkor a lemezellenőrzés nagyon sokáig fut, mintha lefagyna, s a végén hibaüzenetet dob: incorrect key ... NEM ÉR SEMMIT NEM MÜKÖDÖ IMIGE NÉLKÖL AZ IMIGE MÉRETE 1.245M JO VAGY NEM