13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Bob Marley
    Ja és még valami MrAndree! Ha 1 kicsit visszaolvasol te is,akkor láthattad volna ezt az okos hozzászólást! :
    "Amúgy azzal, hogy beszólsz a kezdőknek nem segítesz semmit.. Inkább tartsa meg mindenki magának az ilyen hozzászólásokat, mert k***ra semmi értelme...
    Senki sem született Pc-vel a seggébe, mindenkinek el kell kezdeni vhogy, nem baszogatásért, hanem segítségért jönnek ide..."
  • Bob Marley
    Köszönöm mindekettőtöknek a segitséget,neked a megjegyzést is amit hozzá fűztél MrAndree! Bármily hihetetlen,de visszaolvastam,csak ilyen egyértelműen nem volt leirva! Még1szer köszi!
  • Black Hawk
    na mivan nem ezt írtam én is basszus?
  • MrAndree
    Miért is olvasnál vissza akár egy oldalt is igaz? Végülis csak ezen az oldalon van leírva hogyan kell. Egyszerűbb azonnal benyögni a kérdést, ahelyett hogy gondolkodnál vagy visszaolvasnál. Szép.
    De hogy lásd kivel van dolgod idemásolom neked ha nem vagy képes fél oldalt visszaolvasni. Tessék:
    1. fel kell mászni 2 platformra, és onnan "Speedkill"-lel ki kell szúrni mind2 szemét... (várj türelmesen, mert néha elég beugratós tud lenni, csak a villanásra figyelj)
    2. Miután megvakult sebezhetővé válik, kaszabold a lábát ahogy tudod, egy idő után térdre fog rogyni, és ott egy utolsó "speed kill"-lel kell végezni vele.
  • Black Hawk
    én ugyan nem játszottam vele de valószínüleg klompára gondolsz és már annyiszor le volt írva hogy fejből vágm naszóval: fel az álványra rá a karjára speedkil azt kibököd a szemét ezt mégegyszer eljátszod azt megkaszabolod a lábikáit összerogy ráugrálsz vagy mifene ozt speedkill and finish him.
    de visszaolvasol és ott még videó is van.

sok sikert.
  • Bob Marley
    Hogy kell megölni azt a nagydarad hiányzó álkacsú szörnyet? Valaki segitsen pls mert már idegbeteg vagyok! Thx
  • Bob Marley
    Köszönöm Szépen!
  • Teleki Pali Rws
    Ezt a képet nem én csináltam csak találtam a neten én nem tudom hogy hogyan kell ilyen képet csinálni a játékokrol.Egyépként én Xboxon játszok nem pc-n,és ha te tudod hogy hogyan kell ilyen képeket csinálni a játékokrol akkor ha lehet mond meg.
  • Black Hawk
    Azt mondták 23-a most aztmondták január még szép hogy ideges leszek.
    (off)
    Mellesleg melyik topicban találkoztunk?
  • Laky
    ebből még mindig nem sokat látok :D
    a kapaszkodóról és a körülette lévő dolgokról csinálj képet
  • Laky
    kultúráltabban is megfogalmazhattad volna a mondanivalódat
  • Teleki Pali Rws
    Itt megöltem az őrt és balra van az a késkapaszkodo ami nagyon magasan van és nem tudom elérni.ÿ
  • Black Hawk
    talált
    De most mitt csináltam?
    És mikor írtam le hogy én vok az?
  • Laky
    milyen magasan?
    csinál több képet is? pls
  • Laky
    tomi989? ehh :D
    ha így viselkedsz, búcsút mondhatsz ennek a regednek is...
  • kirol
    Nem tud senki segíteni ebben?
  • Laky
    folyamatosan fogy az életed
    úgy tudod feltölteni, hogy szétütöd a dobozakat, kosarakat, vázákat stb.
    ezekból jön a jó kis élet :)
  • Thadius #4111
    elkezdett mutálni:D
  • Black Hawk
    És mivé változtál?
    Farkasemberré.:D
  • Black Hawk
    igen 2006 január azok a buzi 576-osok átvertek aztat ugatták hogy 23.-ára bent lessz de sehol semmi most meg 2006 január-t mondtak.
    de most már megbaszhatják magukat.
  • zsotesz
    Ha Dark Prince-el mész akkor alapból fogy az életerőd, ha magadba szívsz egy homokszemet akkor visszatölti max-ra.
  • Bob Marley
    Sziasztok!!! Most estem túl az első átváltozáson és nem értem miért fogy és néha meg miért nő az életem! Tudna valaki segiteni nekem! Thx
  • Thadius #4106
    nekem így se megy
  • armageddon666
    PoP:TTT elindítása optikai meghajtók lehúzása nélkül
  • armageddon666
    Tud valaki valamit a megjelenésről?
  • Thadius #4103
    nekem a clone cd-s verzió van meg, nem megy.mi ez hogy a 3.cdt lehet patchelni,de mivel?
  • constantin
    Kössz egy állat vagy!
  • Kalac
    FaQ-ban talalod a valaszt!!
  • Dénes é
    valaki tudna segíteni?
    amikor ekindítom és kiírja hogy checking disc utána megjenkik hogy error és ezt írja ki :Insert the POP3 disc into another drive then press "Retry".
    mit kéne csinálnom hogy mennyen?
  • Pardon22
    pedig ha rájössz a technikájára és oda figyelsz, akkor nem nehéz az a rész!
  • Halfer
    én is az ikrekkel bajlódok, nekem is jó lenne egy mentés az után közvetlen, pls
  • matyi08
    ha biosban letiltom a cd/dvd-ket, akkor még nem megy, ugye?
  • kirol
    Dedig el lehet érni. Csak én nem tudom, hogy miért olyen nehéz nekem, vagy 10x-re szúrja csak bele a kést, mindik szaltózik, vagy visszaesik.
    A másik, amikor a kést beleszúrva kell lehúzni egy kallantyút. Ebbe sem szúrja bele. Pedig most pont ott tartok, hogy áv van alakulva, és megy az idő, bele kellene szúrni a kést a falba, hogy le tudjam húzni, de nem sikerül, így letelik az "idő" és meghalok. Mit kellene csinálni?
  • Doki17
    8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX

Parancsolj
  • constantin
    Hy.Valaki tudna serialt a játékhoz.Előre is kössz
  • koschwarz
    speedkillezni, és amikor villan a tőr, megnyomni a bal egérgombot?
  • Pharao19
    sziasztok!
    Tudna nekem segíteni valaki hogy mit kell csinálni az Arénában azzal a szörnyel?Addig oké hogy felugrok a hátára,de onnan semmi mert mindig ledob és akkor nyekkkkk!előre is köszi
  • Teleki Pali Rws
    Na itt bementem megöltem az őrt és ott nagyon magasan van a késkapaszkodo és oda nem tudok följutni,(ezt a képet nem én sreenshotoltam)
  • Black Hawk
    én már legaláb 6 szor raktam fel és egyszer sem ment de annyira felb***ta az agyam hogy mostmár megveszem (2006 január)most már tényleg kivan a tököm minden boltban mást mondanak tiszta ideg vagyok de a következő boltos aki azt mondja hogy még 1-2 hetet csúszik én kinyírom.:)
  • koschwarz
    visszaolvastam. érdekes, nekem mindenféle meghajtó lehuzogatás, kötőjel-kihagyás, és egyéb népi babonák nélkül simán elindult, Deamon4-gyel mountolva.

mellesleg a magyar forgalmazó meg bekaphatja, hogy ennyire gyökér módon nem bírta karácsony előtt behozni a játékot...(persze lehet, hogy a bürokrácia, vagy engedélyeztetés, vagy bármi más miatt, nem tudom, bár szerintem akkor sem indokolt ez a késlekedés). mire megjelenik, még az is végigjácca, aki világéletében csak a need for speeddel nyomatta...ehh