13392
-
Bob Marley #4128 Ja és még valami MrAndree! Ha 1 kicsit visszaolvasol te is,akkor láthattad volna ezt az okos hozzászólást! :
"Amúgy azzal, hogy beszólsz a kezdőknek nem segítesz semmit.. Inkább tartsa meg mindenki magának az ilyen hozzászólásokat, mert k***ra semmi értelme...
Senki sem született Pc-vel a seggébe, mindenkinek el kell kezdeni vhogy, nem baszogatásért, hanem segítségért jönnek ide..." -
Bob Marley #4127 Köszönöm mindekettőtöknek a segitséget,neked a megjegyzést is amit hozzá fűztél MrAndree! Bármily hihetetlen,de visszaolvastam,csak ilyen egyértelműen nem volt leirva! Még1szer köszi! -
#4126 na mivan nem ezt írtam én is basszus? -
MrAndree #4125 Miért is olvasnál vissza akár egy oldalt is igaz? Végülis csak ezen az oldalon van leírva hogyan kell. Egyszerűbb azonnal benyögni a kérdést, ahelyett hogy gondolkodnál vagy visszaolvasnál. Szép.
De hogy lásd kivel van dolgod idemásolom neked ha nem vagy képes fél oldalt visszaolvasni. Tessék:
1. fel kell mászni 2 platformra, és onnan "Speedkill"-lel ki kell szúrni mind2 szemét... (várj türelmesen, mert néha elég beugratós tud lenni, csak a villanásra figyelj)
2. Miután megvakult sebezhetővé válik, kaszabold a lábát ahogy tudod, egy idő után térdre fog rogyni, és ott egy utolsó "speed kill"-lel kell végezni vele. -
#4124 én ugyan nem játszottam vele de valószínüleg klompára gondolsz és már annyiszor le volt írva hogy fejből vágm naszóval: fel az álványra rá a karjára speedkil azt kibököd a szemét ezt mégegyszer eljátszod azt megkaszabolod a lábikáit összerogy ráugrálsz vagy mifene ozt speedkill and finish him.
de visszaolvasol és ott még videó is van.
sok sikert. -
Bob Marley #4123 Hogy kell megölni azt a nagydarad hiányzó álkacsú szörnyet? Valaki segitsen pls mert már idegbeteg vagyok! Thx -
Bob Marley #4122 Köszönöm Szépen! -
Teleki Pali Rws #4121 Ezt a képet nem én csináltam csak találtam a neten én nem tudom hogy hogyan kell ilyen képet csinálni a játékokrol.Egyépként én Xboxon játszok nem pc-n,és ha te tudod hogy hogyan kell ilyen képeket csinálni a játékokrol akkor ha lehet mond meg. -
#4120 Azt mondták 23-a most aztmondták január még szép hogy ideges leszek.
(off)
Mellesleg melyik topicban találkoztunk? -
#4119 ebből még mindig nem sokat látok :D
a kapaszkodóról és a körülette lévő dolgokról csinálj képet -
#4118 kultúráltabban is megfogalmazhattad volna a mondanivalódat -
Teleki Pali Rws #4117 Itt megöltem az őrt és balra van az a késkapaszkodo ami nagyon magasan van és nem tudom elérni.ÿ
-
#4116 talált
De most mitt csináltam?
És mikor írtam le hogy én vok az? -
#4115 milyen magasan?
csinál több képet is? pls -
#4114 tomi989? ehh :D
ha így viselkedsz, búcsút mondhatsz ennek a regednek is... -
#4113 Nem tud senki segíteni ebben? -
#4112 folyamatosan fogy az életed
úgy tudod feltölteni, hogy szétütöd a dobozakat, kosarakat, vázákat stb.
ezekból jön a jó kis élet :) -
#4111 elkezdett mutálni:D -
#4110 És mivé változtál?
Farkasemberré.:D -
#4109 igen 2006 január azok a buzi 576-osok átvertek aztat ugatták hogy 23.-ára bent lessz de sehol semmi most meg 2006 január-t mondtak.
de most már megbaszhatják magukat. -
zsotesz #4108 Ha Dark Prince-el mész akkor alapból fogy az életerőd, ha magadba szívsz egy homokszemet akkor visszatölti max-ra. -
Bob Marley #4107 Sziasztok!!! Most estem túl az első átváltozáson és nem értem miért fogy és néha meg miért nő az életem! Tudna valaki segiteni nekem! Thx -
#4106 nekem így se megy -
#4105 PoP:TTT elindítása optikai meghajtók lehúzása nélkül -
#4104 Tud valaki valamit a megjelenésről? -
#4103 nekem a clone cd-s verzió van meg, nem megy.mi ez hogy a 3.cdt lehet patchelni,de mivel? -
#4102 Kössz egy állat vagy! -
Kalac #4101 FaQ-ban talalod a valaszt!! -
Dénes é #4100 valaki tudna segíteni?
amikor ekindítom és kiírja hogy checking disc utána megjenkik hogy error és ezt írja ki :Insert the POP3 disc into another drive then press "Retry".
mit kéne csinálnom hogy mennyen? -
Pardon22 #4099 pedig ha rájössz a technikájára és oda figyelsz, akkor nem nehéz az a rész! -
#4098 én is az ikrekkel bajlódok, nekem is jó lenne egy mentés az után közvetlen, pls -
#4097 ha biosban letiltom a cd/dvd-ket, akkor még nem megy, ugye? -
#4096 Dedig el lehet érni. Csak én nem tudom, hogy miért olyen nehéz nekem, vagy 10x-re szúrja csak bele a kést, mindik szaltózik, vagy visszaesik.
A másik, amikor a kést beleszúrva kell lehúzni egy kallantyút. Ebbe sem szúrja bele. Pedig most pont ott tartok, hogy áv van alakulva, és megy az idő, bele kellene szúrni a kést a falba, hogy le tudjam húzni, de nem sikerül, így letelik az "idő" és meghalok. Mit kellene csinálni? -
#4095 8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX
Parancsolj -
#4093 Hy.Valaki tudna serialt a játékhoz.Előre is kössz -
#4092 speedkillezni, és amikor villan a tőr, megnyomni a bal egérgombot? -
Pharao19 #4091 sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki hogy mit kell csinálni az Arénában azzal a szörnyel?Addig oké hogy felugrok a hátára,de onnan semmi mert mindig ledob és akkor nyekkkkk!előre is köszi -
Teleki Pali Rws #4090 Na itt bementem megöltem az őrt és ott nagyon magasan van a késkapaszkodo és oda nem tudok följutni,(ezt a képet nem én sreenshotoltam)
-
#4089 én már legaláb 6 szor raktam fel és egyszer sem ment de annyira felb***ta az agyam hogy mostmár megveszem (2006 január)most már tényleg kivan a tököm minden boltban mást mondanak tiszta ideg vagyok de a következő boltos aki azt mondja hogy még 1-2 hetet csúszik én kinyírom.:) -
#4088 visszaolvastam. érdekes, nekem mindenféle meghajtó lehuzogatás, kötőjel-kihagyás, és egyéb népi babonák nélkül simán elindult, Deamon4-gyel mountolva.
mellesleg a magyar forgalmazó meg bekaphatja, hogy ennyire gyökér módon nem bírta karácsony előtt behozni a játékot...(persze lehet, hogy a bürokrácia, vagy engedélyeztetés, vagy bármi más miatt, nem tudom, bár szerintem akkor sem indokolt ez a késlekedés). mire megjelenik, még az is végigjácca, aki világéletében csak a need for speeddel nyomatta...ehh