13392
-
#4168 eszközkezelő megkeresed jobb klikk letiltás
visszacsinálás ue.:csak engedélyezés. -
obe #4167 sziasztok
azt szeretném kérdezni hogy találkozott-e valaki hasonló problémával:
gamepaddal irányitom a játékot, és a walk/run gombhoz nem tudok semmit beállitani, igy karakterem hol fut, hol csak sétál, persze mindig azt csinálja éppen amihez kedve van: ahol futnia kéne a falra ott csak odasétál, ahol araszolgatnom kéne ott futkározik:((...ha valaki tud reá megoldást az kérem ne tartsa magába...köszönöm -
#4166 hogy no dvd please check the driver -
#4165 és ha így is kiírja ugyanazt?? -
#4164 oks, előre is kösz. irányítással mi a helyzet? sokat kell nyomogatni, meg pontos időzítésekkel cicizni? ja és a daemon tools 4-gyel? -
#4163 és hogy kell visszacsinálni???????? -
#4162 pontosan hogy kell letiltani?? -
#4161 Hello!
-Nekem ez tűnt a legkönyebb, és sajnos a legrövidebb résznek is.
-A relytvényektől tényleg nem kell megijedni, egyszerű logikai feladatok, és nincs is olyan sok benne.
-természetesen vannak benne visszautalások az előző részekre, mivel még mindig a SoT-ban megismert Prince-szel ugrándozunk, de ez nem befolyásolja a játékmenetet...
-Tutorial mindig figyeld, és akkor nem lesz gondod, ha mégis gyere ide, segítünk!!!
(az egyszerű beszológatós emberekkel meg nem kell foglalkozni) -
#4160 Hi!
ma kaptam kézhez a játékot. melóba vagyok, nem játszottam még vele és a korábbi részekkel sem. így egyenlőre még nincs az indítással gondom, remélem nem is lesz:))
kérdésem nem ehhez kötődik:
1: mekkora hátrány, ha nem játszottam még a sorozat korábbi részeivel?(leszámítva azt az 5 percet amit a PoP 1-re szántam)
2: van olyan dolog ami folytatólagos a történetben? tehát amire van utalás a korábbi részekre és esetleg ez adja egy rejtvény megfejtését?
3: splinter cell-el játszottam már, asszem ehhez áll legközelebb, persze nem ugyanaz a sebesség, ahogy láttam:)) ehhez képest mennyire nehéz játék? bonyolult rejtvények vannak benne? vagy csak egyértelmű útvonalak, amolyan menj ide-ölj, aztán mássz fel-ölj-ugorj át-ölj... :))
4: Daemon 4-gyel ahogy látom megy. és a többi játék? azok is mennek? mer ha emiatt nem megy a többi, akkor más módszer kell az indításhoz. -
#4159 start/vezérlő/teljesítmény és karbantartás/rendszer/és itt valami eszközkezelő vagy hardware
na ha itt kiválasztod a felsorolt hardware-listából a fizikai meghajtókat, és letiltod vagy eltávolítod (mindegy mert az xp úgyis érzékeli majd a legközelebbi bekapcsoláskor, vagy ha letiltottad, akkor ugyanígy engedélyezheted), akkor nem ugyanaz az eredmény? minek kell a kábeleket is kihúzni???
mellesleg nekem minden gond nélkül megy. először alcohol120% egy régebbi verziójával próbáltam, azzal nem ment, aztán a deamon4-gyel, azzal semmi perc alatt elindult. -
#4158 nagynehezen letöltöttem és arra kérnek hogy szeggyem szét a gépem nincs crack?? -
#4157 ott akatt el hogy minden megvolt amit faqban leírt csak aplay game nem lécci segétsetek má nekem ez a játék olyan mint a nem is tzudom mi léccci(lehúzogatás nélkül)lécci -
#4156 minden játék előtt?? -
#4155 húzd ki a DVD meghajtódból a tápkábelt -
#4154 és akinek igen hogyan? -
#4153 Valószínűleg vmit kihagytál, vagy rosszul csináltál. Kezd el az egészet még1*, teljesen előről, hátha észreveszed a hibát.
Ha SFnightmare-t használtál volna, akkor lehet az a gond. Én is megpróbáltam azzal,de nekem sajnos nem csinálta meg----> maradt a lehuzogatás...
Mondjuk részletesebben is leírhattad volna: pl: hol akadt el a dolog? milyen verzió? meg hasonlók... -
#4152 egyáltalán mükszik valakinek itt a játék -
maka2 #4151 Valakinek működik a játék a #4105 hozzászólással??
Érdemes kipróbálni?? -
#4150 akkor mivan ha megcsináltam mindent a faqba és mégis kér cdt nincs krekk:D -
#4149 hát én már nem bírtam megvárni, hogy nálunk is megjelenjen. ezt elbaltázta a magyar forgalmazó. karácsony előtt nem sikerült behoznia...
aztán nem tudom, hogy így mennyi motivációm lesz, hogy megvegyem még eredetiben is. -
#4148 Én eredetiben veszem meg úgyhogy még nem igazán nyílt alkalmam játékra de már fejből vágom hogy kell klompát az ikreket és viziert kinyírni.
Hát ez van. -
#4147 hát ja
én egyébként szívesen segítek (ebben speciel még nem tudok, mert még nagyon az elején vagyok), csak azt is megértem, hogy idegesítő, amikor már 30x-ra kellene ugyanazt leírni.
sajnos ahogy olvasgatom a fórumokat, most már akaratlanul is tudom, hogy kell majd a behemótot kinyírni, mindenki itt akad el először. -
#4146 Fogd fel úgy hogy megadod a gyengébbeknek a kezdőlökést. -
#4145 őszintén szólva én nem is értem, hogy minek játszik valaki ilyen játékkal, mint a PoP, ha minden egyes komolyabb nehézségnél segítséget kér, ez olyan, mint ha keresztrejtvényt fejtene, és mástól kérdezgetné a válaszokat.
a SoT nem volt ilyen nehéz, a WW-ben volt egy rész öszevissza, amikor két napig nem jöttem rá merre kell ugrani, és megnéztem a végigjátszást (!), de csak azért, mert az oszlop pont úgy volt elhelyezve, hogy nem látszott a háttér miatt. az összes többi problémát sikerült egyedül megoldanom, és jó érzés volt.
de ne tessék ezt a hsz-t félreérteni, én csak azt mondom, hogy jó érzés, ha magatoktól jöttök rá a megoldásra, egy kicsit erőlködni kell. -
#4144 én is tok segíteni mert hardom már végigtoltam.És csak egyszer kellett segítséget kérnem...amikor lifttel kelllett felvinni a dobozokat...de mondjuk az nem is volt segítség, hanem játékhiba ,mert a doboz ott lógott a levegőbe!!komoly!Szoval tudok segíteni én is! -
Adrian Graves #4143 Azért Andree-nak egy egészen picike igazsága volt. Már csak mert itt virít felül is... no de mindegy. -
Bob Marley #4142 Köszönöm mindenkinek a segitséget,különösen neked BorGesz,a tied sokat segitett! Továbbjutottam és ez a lényeg,megvan a sikerélmény! :) Nemtom,én örülök ha másoknak tudok segiteni valamiben és az illető előrébb jut! Bizom benne h a többség is igy áll hozzá a segitséget kérőkhöz! Black Hawk->köszi a hozzáállást jól esett! -
#4141 i am the guardian
aszthiszem;) -
MrAndree #4140 Ja lehet nem kellett volna, csak már nem ő volt az első /és nem is a második/ aki olyasmit kérdezett amire lejjebb ott volt a válasz. Én meg mint említettem egy rohadék, cseszegetős ember vagyok. De nem baj Te megvéded őket. :)
Egyébként számomra a speed kill rendszer miatt sokkal könnyebb volt legyőzni a főellenfeleket mint a warrior withinben. Én más helyeken akadtam el. Általában olyan helyeken, ahol utólag mindig vertem a fejem a falba, hogy milyen egyszerű volt a továbbjutás csak a saját hülyeségem miatt nem jöttem rá. -
#4139 Felfogtam mit írtál és tisztában vagyok azzal is hogy segítettél neki csak nem értem minek kell cseszegetni?Nekem még nincs meg a játék de a te kedvedért tele írom minden kérdéssel amit föltettek.
help me klompa
help me ikrek
help me vizier
help me hova tovább
stb.: -
MrAndree #4138 Látom elbeszélünk egymás mellett. Különben ha feltűnt volna odaírtam a megoldást. Melléfűztem egy /apró/ lecseszést is az igaz. Amit Te valamiért képtelen vagy elfogadni pedig nem is Neked írtam. Megjegyzem én nem sértegettelek és nem gúnyolódtam Veled. És szerintem itt fejezzük be mert az egész marhaság nem ér ennyit, másrészt a véleményeink úgysem fognak közeledni egymáshoz. -
#4137 gondolkozz el te is ha már ilyen kurva értelmes vagy:
"A fórum azért van hogy segítsük egymást mégha ez önmagunk folytonos imétlésébe kerül is."
nem az a megoldás hogy leugatod hanem hogy segítessz.
tudod nem vagyunk egyformák nem mindenki olyan tökéletes mint te Mr. -
MrAndree #4136 Na igen az emberek fele /köztük én is párszor/ úgy bassza el folyton, hogy az első villanás után amikor a dög elkap azt gondolja hogy valamit rosszul csinált és elkezdi nyomogatni az ütést. Pedig csak várni kell. -
BorGesz #4135 Az 1. főellenség,vagyis a "Dagi" legyőzése:
Az arénában 2 helyen tudsz feljutni a dagi fejéhez:
1. Az, ahol 3szor kell a tőrt a falba szúrni (nem lesz nehéz eltéveszteni).
2. Először fel kell ugranod egy deszkára, aztán fel kell futni a falon, és tőr a falba.
A lényeg, hogy nem szabad kapkodni,nem kell össze-vissza nyomogatni az egérgombot,mert
akkor biztos,h nem fog sikerülni.
1-nél: Amikor felérsz a dagi fejmagasságába,akkor kell lenyomni az (E)-t, és egészen addig nyomva
tartani,amíg felvillan a tőr,aztán bal egérgomb (dagger attack),aztán a herceg átmászik
a dagi másik oldalára,akkor a hangra kell figyelni (Egy susogó,szél szerű hang,ami a tőr
felvillanásakor is jelen van), amikor ez a hang a vége felé tart,akkor kell megnyomni a
egér bal gombját, ha nyomkokodod előtte,akkor semmi se fog történi,tehát reflex kérdése az
egész.Ha minden sikerül,akkor ellököd a kezét,és nem dob le. Aztán a herceg felugrik a dagi
fejére,megint a villanás (vagy a hang),és ha minden jól megy,akkor meg is van az egyik szeme.
2-nál: Amikor felérsz a dagi fejmagasságába,akkor kell lenyomni az (E)-t, és egészen addig nyomva
tartani,amíg felvillan a tőr,aztán bal egérgomb (dagger attack). Nem kell megijedni,mert a herceg
elég furcsán landol a dagi oldalán. A dagi el is kapja, megint jön a "susogó hang", és akkor bal gomb.
A herceg felrepül a levegőbe,itt jön a 3. ütés,vagyis a szemenszúrás,aztán megvakul a dagi.
Innentől a lábát kell kaszabolni,lehetőleg hátulról támadd meg,mert néha össze-vissza csapkod a
kardjával. Ha teljesen elfogy az engergiája,a herceg felmászik a dagi hátára,ezután már csak 3szor villan a tör.
Vége.
U.I.: Ha mindent jól időzítesz,mindig villan a tőr,csak nem szabad kapkodni.Nekem viszont a hang nagyon sokat segített.
-
MrAndree #4134 Értelmesebb reakcióra számítottam. Nem gúnyolódni kéne hanem elgondolkodni azon amit írtam. Bár tökmindegy. -
#4133 jaj te mártír. -
MrAndree #4132 Láttam ezt a hozzsászólást, még reagáltam is rá. Annyira senki nem lehet kezdő pécés, hogy ne tudja hogyan kell egy fórumon visszlapozni egy vagy két oldalt. Bár lehet tévedek. -
MrAndree #4131 Hát hiába én már csak ilyen beszólogatós vagyok. Szólj vissza nyugodtan, nem zavar. Én is elakadtam párszor de sose tettem fel kérdést, hanem mindig visszaolvastam /néha 5-10 oldalt is/ és meg is találtam a válaszokat így nem is kellett újra feltennem a kérdéseket. Ezt másoknak is ajánlanám. -
#4130 Amúgy meg teljesen eggyetértek vele (mármint aki a hozzászólást írta).
A fórum azért van hogy segítsük egymást mégha ez önmagunk folytonos imétlésébe kerül is.
És mégvalami MRandree ha ennyire nem bírsz válaszolni akkor linkelj nekik egy végigjátszást baszod. -
#4129 Osszad Bobí