13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Dzsiti999
    Egyik haveromtól... Ő viszont annál a "Kamionos Ügy"-nél hallotta. Akit érdekel: Azért késik, mert állítólag leégett a szállítmány...
  • armageddon666
    Január 6????? komoly? (ezt hol hallottad?)
  • Black Hawk
    Várj az eggyel arébb van.
  • armageddon666
    Miért nem azon vagyunk? XD
  • Black Hawk
    köszi isten vagy
  • Etienne9
    Na, itt ne lépj ki a játékból , mert kezdhetsz megint kocsikázni:)!
    Szóval ne a fejszést gyepáld, hanem a kardos "segítőjét"! Egy kombó és márislassítva vágná beléd a bárdod az a szemét, de Te elugrassz v. gurulsz és máris gyepálhatod! Ezt 2X v. 3X kell megismételni, aztán lesz Seepkill asszem 2X és ennyi!

HAjRÁ!
  • Bob Marley
    Köszönöm szépen a tippet,nélküled nem sikerült volna! :-) De kinyirtam a lila ringyót! Váá geci nagyon örülök! Köszike
  • Dzsiti999
    Asszem Január 6.... Majd belinkelem, csak most mást csinálok (bent van a hírekben)
  • Black Hawk
    Te nem tudsz valami konkrétabatt a megjelenéséről.
    Nem linkelnéd be a dahaka team-en a a T2T-nek a hülyevideóit.
  • Black Hawk
    jelen
  • Black Hawk
    nem sokat de az az igazság hogy nem emlékszem de 30 alatt van.
  • Kurty
    nem hazudok :D de valaki help nekem mert elakadtam a king roadnál amikor két emberke sz@rrá ver :(
  • Kurty
    geforce fx 5200, amd 2000+, 512mb ram, asrock alaplap ennyi ja és 1 cd író rajta. semmi fizikai hozzányúlás nélkül úgy ahogyan írod! bemount és megy simán! sd sem kell ja winyóm idés 120as maxtor
  • Dzsiti999
    Micsoda kifaggatás :) Tisztára olyan, mintha hazugságvizsgálaton lennénk :D XD
  • armageddon666
    X| akkor ti is szerencsések vagytok... milyen a configod? SATA vinyok? hány optikai meghajto? IDE-sek?

ja és vegyük ujra: Telepít--> kód: ????-????-????-???? --> reboot --> bemountolod DT4-be (mit?) ja és CD-s vagy DVD-s? a mit kérdés pedig -> ha CD-s akkor melyik CD-t és honnan szedted le?
  • Kurty
    Helló! Olvasgattam már vissza fele látom sok embernek gondot okozott a játék elindítása. Először nekem is problémás volt de már 4en vagyunk haverok akinek így jó: felrakod a játékot kódot úgy írod be ahogy van - jellel és utána újraindítod a géped aztán a daemon tools 4-el bemountolod és ennyi :) mintha csak védelem nélküli játékot indítanál! Az lenne a kérdesem hogy a The King's Road résznél átviszem a lovasfogatot és utána mikor harcolni kell a két csávókával akkor van-e valami trükk mert nem bírok rájönni hogy hogyan kell megölni őket már 2-3x sikerült megsebezni a nagy bárdosat mert beleütött a földbe és megvertem :) remélem tudtok segíteni a problémámom! előre is köszönöm
  • armageddon666
    OFF:
    Valaki megölte már Kaileenat (Warrior Within) HARDon homokhasználat és élettöltők nélkül? én ismerek vkit aki igen
  • Bob Marley
    Thx! Meg is próbálom gyorsan! :)
  • cuccok
    figyelj nem csak az egeret kell nyomkodni hanem a scpace-t is.
  • cuccok
    nekem a serial kötőjelek nélkül is működik.de a játékot már végig vittem és higgyétel el hogy a vége a legjobb.
  • Halfer
    nekem is FX5200 volt anno de qrvára nem akart menni! a játékig el sem jutottam ...
  • armageddon666
    Telepítésnél? trükk?? ááááááh!
    csak a CD/DCD meghajtoid kell lehuzni... ezért nem is töltöm... ami FAQ-ban van 2. (hosszabb) megoldás azt ne is probáld... nem működik... ha szerencsés vagy: minden szarakodás nélkül menni fog... ha nem: akkor lehuzással sem...
    Ui.: mi a fenéért írok ennyi pontot?
    Ui2.: ..................
  • armageddon666
    sztem cool az irányitás... nekem GF FX5200-al ment a játék... (SoT 1024*768 full graf; WW 800*600 full)
  • Bob Marley
    Kész vagyok idegileg teljesen,ennyire még a gólemnél sem szoptam! Ez a lila csaj kikészít! Akármilyen gyorsan nyomkodom a bal egér gombot,soha nem tudom én ellökni,mindig ő nyom le engem! Pedig már csak 1 hajszál és elfogy az élete! Mi a francot csináljak???? Kérek szépen valakitől 1 tippet mert nem fog menni! Thx
  • Nerob
    A játék menni fog hihton mert nekem is ez a videokártyám. Telepítésnél pedig a trükk anyi amennyit a faqban találsz.
  • Vajda Gergely
    Na még annyit hogy a telepítésnél nincs semmi trükk?
  • MrAndree
    Menni fog, szerintem nem is rosszul.
    Az irányítás meg olyan mint az előző részekben. Szerintem nem nehéz de persze minden relatív.
  • Vajda Gergely
    sziasztok!

Most töltöm a játékot,és azt szeretném kérdezni hogy Ati Radeon 9600 XT videókártyával és 768 Mb RAM-mal menni fog a Game?
    Mert nekem ilyen van.
    És még annyit hogy nhéz az irányítás?

thx
  • BorGesz
    Nem nyomni kell,hanem nyomkodni 1000rel:)
  • dienesoft
    sztem ami a faq második menete (amelyik hosszabb) nem jó, nekem csak az elsővel volt hajlandó elindulni...és uggyanazt csinaltam amit leirt, minden lépését...
  • armageddon666
    aham... ez a GameJackal mennyi helyet foglal? lehet leszedem és megprobálom feltenni T2Tt... hátha nekem sikerülni fog. bááár nem hiszem. már nem nagyon van türelmem :\ nagyon csúszik megjelenés... nekem vmi angliai eseményekre hivatkozott cd galaxis...
  • Bob Marley
    MrAndree,én is nyomkodtam a gombot,méghozzá úgy h majd begörcsölt az ujjam,nem 1szer nyomtam meg vagy tartottam! De valahogy mindig neki sikerül engem ellökni,aztán meg 1ből rúg is és megdöglök! Szóval nem tudom,ennél gyorsabban nem tudom nyomkodni,de azért próbálkozok ha nem kapok 1 jó tippet! Köszike
  • Kelemen73
    Próbálkoztam az itt felsorolt összes művelettel, de nem indult el sajnos. Egy dolgot nem próbáltam még ki, a FAQ végén volt egy gondolat a kisebb képfájl méretére vonatkozóan, az enyém 37 k-s. Az általatok használt fájl mekkora?
    Eddig-eddig-eddig vagyok!!!!
    Help
  • Black Hawk
    nekem nem ment
  • Bob Marley
    Kösz kurek,de ezeket megcsináltam! Nekem a végén van gondom,hogy nem tudom ellökni amikor összeakadunk,hiába nyomkodom ezerrel a bal gombot,mindig neki sikerül! De azért köszi!
  • MrAndree
    Amikor összeakadtok akkor nem nyomva tartani kell a bal egérgombot hanem nyomogatni. Ha elég gyorsan nyomgatod akkor menni fog. Legalábbis nekem sikerült.
  • armageddon666
    figyeljetek! valaki probálja meg ezzel a megoldással elinditani a gémet! (kell hozzá egy GameJackal nevu progi és DT4. ha működne irjatok! (szerintem 1 virtual meghajtonak szabad lennie) thx elore is! (már néhányszor irtam hogy probáljátok csak még nem láttam választ, meg olvastam hogy még vannak akik nem-lehuzos modszert keresnek)
  • kurek
    Én csak ezt tudom adni: 8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX Kötőjelek nélkül, de olyan is volt, akinek azzal együtt is elfogadta!
    Gondolom, már ismered!
  • armageddon666
    Serialra gondolsz? nem hiszem hogy a kod rossz... ha vmit rosszul csinálsz akkor nme fogad el 1 kodot sem...
  • Kelemen73
    Dobjatok légyszi egy kódok, mert egyik sem műkszik.
    Please