13392
-
kurek #4248 Ha a lila ruhás nőről van szó! Akkor sztem az idő lassítást csak akkor használd, amikor már dark prince-é alakult! Addig ki kell húzni!
Engem is egy csomószor lerugdalt, vissza pörgetéssel + mindig a rugó lába elé vitt vissza!
Arra figyelj, mindig úgy állj, hogy legfeljebb a falnak tudjon rugni! Persze, így is sokszor kicsinálja az embert!
Ha jól emlékszem, 2x akasztják össze a kardjukat! Ha ekkor (2.-nak) csak a falfelé tud elrugni, akkor átalakul sötét herceggé. Ezután kergetned/követned kell, de mindig csak akkor kezd az időt lassítani, mielőtt felmész utána a sarokba. Olyankor + gyepáld, mint állat! Ha jól elkapod a pillanatot, akkor egy-egy sarokban 2x egymás után is lassíthatod az időt, mielőtt sikerülne tovább menekülnie! -
#4247 én csak 2*töltöttem le de 6*raktam föl. -
Bob Marley #4246 Arra rájöttem h időlassítás kell,a probléma az,hogy a végén amikor már csak 1 mmer hiányzik h Ko legyen,és összeakadunk,akkor soha nem sikerül nekem ellökni a csajt! Ki is irja h nyomjam a bal gombot,én meg nyomom mint állat,de csak lerúg a kurva! Szóval passzolom! -
#4245 én eddig kb. 4* töltöttem le :D -
#4244 én is felraktam már egy csomószomr de annyira fel****ta az agyam hogy januárban folytonos látogatója leszek a cdgalaxisnak meg az 576-nak. -
kurek #4243 Pontosan melyik is ez a rész? -
#4242 Ők a KIVÁLASZTOTTAK :D:D:D -
#4241 Már annyi 'csodaszert' találtam T2T-re... Mini-Image; GameJackal-os megoldás; BIOSos letiltás; Windowsos letiltás; SFcure; SFnightmare... de egyik se működik! és vannak olyanok akiknek megy minden nélkül! (meg olyanok akiknek lehuzással SEM :) ) -
#4240 má nem azé de sztem én kipróbálom starfuckerrel is -
#4239 Már én is nehezen bírom de hát ez van.
Kitartás. -
freedomfighter #4238 srácok!
A Brothel résznél nem megy tovább má görcsbe van az újjam. megölöm a szellemeket de a csajjal bármit csinálok az a kis élete csak nem fogy hiába lassítom az időt nem megy.Viszont az idő röpül és elpusztulok. Van itt valami trükk hogy hogyan kell végezni vele? -
#4237 Meg is veszem eredetibe! ha nem esem kísértésbe :D már nme nagyon birom prince of persia ttt nélkül... főleg hogy forumba annyi spoiler van! -
BorGesz #4236 Ha jól emléxem,akkor átlök téged a terem másik sarkába. Ha ez az,akkor amikor átlök,onnantól csak időlassítással tudsz átjutni hozzá,mert amúgy mindig elugrik. -
#4235 Közben sikerült. Nem vettem észre az ajtót. Illetve észrevettem, csak nem gondoltam rá, hogy azt is ki kell törni. Aztán beugrott. -
#4234 mármint kezd előről a játékot (PoP) -
#4233 tudok egy tuti hajnövesztőt :P
sztem ilyenkor, amikor már nagyon forr az agyvíz, egy picit nyugizz le, fogd meg a "legkedvesebb" tanárod, vagy kollégád képét és taposs rajta, üsd, verd, harapd, csípd, karmold, és miután pofás külsőt adtál neki, utána szépen nyugodtan, boldogan mondogasd magadban: "Hej, de jól esett" és kezd előről :) -
Bob Marley #4232 Szétbasz az ideg emberek! Ölöm azt a lila ruhás lotyót,a végén amikor összeakadunk úgy nyomkodom a bal gombot h szinte füstöl,majdnem lenyomom a csajt,aztán lerúg a gecibe! Lassan már nem marad hajam,kihullik az idegességtől! Ha hiányzik valami vagy rosszul csinálom írjatok lécci! Mentem aludni! By -
#4231 nekem alapbol ugy megy hogy kihuzom a romokat és SP1 van fenn:D -
eddie #4230 Hello Maathe!
Mi lenne ha megpróbálnád frissen telepített windowsra felinstallálni úgy ahogy a 'FAQ'-ban le van írva?Eddig nekem sem akart elindulni a játék de tegnap este újra raktam a rendszert és simán elindult,ráadásul a könnyeb módszerrel.Ha esetleg ezt már leírta valaki akkor bocsi. -
#4229 Nekem a játék zenéjével kapcsolatban van kérdésem:
Hogyan lehetne megszerezni, vagy honnan?
Nagyon érdekelne, tudom hogy a Dahaka team (mindenkinek ajánlom) oldalán fent van pop 1-2-nek a zenéje , de a 3-asnak is nagyon kéne.. -
Bob Marley #4228 Egyetértek a zárójelben írtakkal!!! -
Bob Marley #4227 Ui.: Nem értettem félre,és nem is beszólni akartam,szóval ne vedd annak! Én is igy vagyok,szeretek gondolkodni meg idegeskedni bizonyos részeknél,csaak nem a végtelenségig! -
Bob Marley #4226 Nem érted koschwarz,elmagyarázom! Tudod mindenkinek más nehéz! Lehet valakinek az a rész nehéz,amit mindenki egyszerűen továbbvisz,de ez forditva is igaz! Amúgy nekem is azért ez a kedvenc játékom,mert tud kihívást adni és gondolkodtad! Csak tudod sokan,köztük és is,ha minden fonál szakad,akkor kérdez! Szerintem semmi gond nincs ezzel! Had döntse el mindenki mivel játszik! -
kurek #4225 Már én is, és mások is megírták, hogy hogyan kell megcsinálni! Ha esetleg vmi bug,és semmiképpen sem éred el a falon a késkapaszkodót, akkor szerezz egy mentést! -
kurek #4224 Úgy irányítsd, hogy mindig az ajtókat törje ki! -
Teleki Pali Rws #4223
Tudna valaki segiteni ? Balra van egy késkapaszkodo amit nem tudok elérni(nem lehet a képen látni,nem én csináltam ezt a képet mert nem tudom hogy hogyan kell csinálni)Az a pálya neve
az hogy Palace Balcony aki tud az segitsen. -
#4222 Ok.Ok. de hova kell vele szaladni? Mert nem találok kiutat... -
arossz #4221 nem indul a pop3 -
BorGesz #4220 Most értem a végére. Azt hittem,egy kicsit hosszabb lesz,meg nehezebb. Nekem a WW tetszett eddig a legjobban. -
BorGesz #4219 Kirol: jobban időzíts!
Pera: azt a szörnyet pedig te írányítod,olyan,mint a fogatos rész. Végig kell szaladni vele! -
#4218 Hello!
Elakadtam annál a szörnynél akinek miután belevágtam a hátába a kést elkezd rohanni velem a hátán. Itt mit kell csinálni? Mert mindig nekiszalad a falnak és ahogy leesek róla meghalok. próbáltam irányítani is, da akkor is hamar falnak rohan. Tud valaki segíteni? -
#4217 Hát én ezt csinálom, de vagy visszaesik, vagy szaltózik. -
BorGesz #4216 Felfutsz a falon,végig nyomvatartod azt a gombot,amivel felfutsz,és amikor úgy érzed,h megfelelő magasságban vagy,akkor bal gomb (dagger attack),de ezt nem kell nyomvatartani,elég 1x megnyomni. -
Maathe #4215 Rohadt játék,sose fogadj el azt a CDKey-t!!!!!!!!! -
#4214 Hát az, hogy miért nem szúrja bele a kést a fogaskerekekhez, hogy tovább tudnék menni, és nem halnák meg. -
Teleki Pali Rws #4213 Xboxon is olyan mint pc-n csak ott nincs egér meg bilenytyüzet. -
Maathe #4212 Te olvastad félre: Alcholoba bemoutol a *.MDS kiterjesztésű file tehát nem a 4 gigás file -t, hanem a pár kilobyte –os kicsit. -
BorGesz #4211 Kirol: mi a problémád pontosan? -
BorGesz #4210 Aldrin: #4135-ös üzenetben leírtam,hogy kell megölni! -
Aldrin #4209 Üdv. kéne help. hogyan tudom kiiktatni T2T-ben azt a bigottnagy trollt? amelyiknek lóg a nyelve. arra rájöttem, hha felugrálok a falon, aztán ráugrok a kezére, akkor meg tudom sebezni. de utána ledob magáról, és kezdhetem előről. és még csak az életéből sem fogy