13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • kurek
    Ha a lila ruhás nőről van szó! Akkor sztem az idő lassítást csak akkor használd, amikor már dark prince-é alakult! Addig ki kell húzni!
    Engem is egy csomószor lerugdalt, vissza pörgetéssel + mindig a rugó lába elé vitt vissza!
    Arra figyelj, mindig úgy állj, hogy legfeljebb a falnak tudjon rugni! Persze, így is sokszor kicsinálja az embert!
    Ha jól emlékszem, 2x akasztják össze a kardjukat! Ha ekkor (2.-nak) csak a falfelé tud elrugni, akkor átalakul sötét herceggé. Ezután kergetned/követned kell, de mindig csak akkor kezd az időt lassítani, mielőtt felmész utána a sarokba. Olyankor + gyepáld, mint állat! Ha jól elkapod a pillanatot, akkor egy-egy sarokban 2x egymás után is lassíthatod az időt, mielőtt sikerülne tovább menekülnie!
  • Black Hawk
    én csak 2*töltöttem le de 6*raktam föl.
  • Bob Marley
    Arra rájöttem h időlassítás kell,a probléma az,hogy a végén amikor már csak 1 mmer hiányzik h Ko legyen,és összeakadunk,akkor soha nem sikerül nekem ellökni a csajt! Ki is irja h nyomjam a bal gombot,én meg nyomom mint állat,de csak lerúg a kurva! Szóval passzolom!
  • armageddon666
    én eddig kb. 4* töltöttem le :D
  • Black Hawk
    én is felraktam már egy csomószomr de annyira fel****ta az agyam hogy januárban folytonos látogatója leszek a cdgalaxisnak meg az 576-nak.
  • kurek
    Pontosan melyik is ez a rész?
  • xy21
    Ők a KIVÁLASZTOTTAK :D:D:D
  • armageddon666
    Már annyi 'csodaszert' találtam T2T-re... Mini-Image; GameJackal-os megoldás; BIOSos letiltás; Windowsos letiltás; SFcure; SFnightmare... de egyik se működik! és vannak olyanok akiknek megy minden nélkül! (meg olyanok akiknek lehuzással SEM :) )
  • Sheke
    má nem azé de sztem én kipróbálom starfuckerrel is
  • Black Hawk
    Már én is nehezen bírom de hát ez van.
    Kitartás.
  • freedomfighter
    srácok!
    A Brothel résznél nem megy tovább má görcsbe van az újjam. megölöm a szellemeket de a csajjal bármit csinálok az a kis élete csak nem fogy hiába lassítom az időt nem megy.Viszont az idő röpül és elpusztulok. Van itt valami trükk hogy hogyan kell végezni vele?
  • armageddon666
    Meg is veszem eredetibe! ha nem esem kísértésbe :D már nme nagyon birom prince of persia ttt nélkül... főleg hogy forumba annyi spoiler van!
  • BorGesz
    Ha jól emléxem,akkor átlök téged a terem másik sarkába. Ha ez az,akkor amikor átlök,onnantól csak időlassítással tudsz átjutni hozzá,mert amúgy mindig elugrik.
  • pera
    Közben sikerült. Nem vettem észre az ajtót. Illetve észrevettem, csak nem gondoltam rá, hogy azt is ki kell törni. Aztán beugrott.
  • Broafka
    mármint kezd előről a játékot (PoP)
  • Broafka
    tudok egy tuti hajnövesztőt :P
    sztem ilyenkor, amikor már nagyon forr az agyvíz, egy picit nyugizz le, fogd meg a "legkedvesebb" tanárod, vagy kollégád képét és taposs rajta, üsd, verd, harapd, csípd, karmold, és miután pofás külsőt adtál neki, utána szépen nyugodtan, boldogan mondogasd magadban: "Hej, de jól esett" és kezd előről :)
  • Bob Marley
    Szétbasz az ideg emberek! Ölöm azt a lila ruhás lotyót,a végén amikor összeakadunk úgy nyomkodom a bal gombot h szinte füstöl,majdnem lenyomom a csajt,aztán lerúg a gecibe! Lassan már nem marad hajam,kihullik az idegességtől! Ha hiányzik valami vagy rosszul csinálom írjatok lécci! Mentem aludni! By
  • Stark
    nekem alapbol ugy megy hogy kihuzom a romokat és SP1 van fenn:D
  • eddie
    Hello Maathe!
    Mi lenne ha megpróbálnád frissen telepített windowsra felinstallálni úgy ahogy a 'FAQ'-ban le van írva?Eddig nekem sem akart elindulni a játék de tegnap este újra raktam a rendszert és simán elindult,ráadásul a könnyeb módszerrel.Ha esetleg ezt már leírta valaki akkor bocsi.
  • lac111
    Nekem a játék zenéjével kapcsolatban van kérdésem:
    Hogyan lehetne megszerezni, vagy honnan?
    Nagyon érdekelne, tudom hogy a Dahaka team (mindenkinek ajánlom) oldalán fent van pop 1-2-nek a zenéje , de a 3-asnak is nagyon kéne..
  • Bob Marley
    Egyetértek a zárójelben írtakkal!!!
  • Bob Marley
    Ui.: Nem értettem félre,és nem is beszólni akartam,szóval ne vedd annak! Én is igy vagyok,szeretek gondolkodni meg idegeskedni bizonyos részeknél,csaak nem a végtelenségig!
  • Bob Marley
    Nem érted koschwarz,elmagyarázom! Tudod mindenkinek más nehéz! Lehet valakinek az a rész nehéz,amit mindenki egyszerűen továbbvisz,de ez forditva is igaz! Amúgy nekem is azért ez a kedvenc játékom,mert tud kihívást adni és gondolkodtad! Csak tudod sokan,köztük és is,ha minden fonál szakad,akkor kérdez! Szerintem semmi gond nincs ezzel! Had döntse el mindenki mivel játszik!
  • kurek
    Már én is, és mások is megírták, hogy hogyan kell megcsinálni! Ha esetleg vmi bug,és semmiképpen sem éred el a falon a késkapaszkodót, akkor szerezz egy mentést!
  • kurek
    Úgy irányítsd, hogy mindig az ajtókat törje ki!
  • Teleki Pali Rws

Tudna valaki segiteni ? Balra van egy késkapaszkodo amit nem tudok elérni(nem lehet a képen látni,nem én csináltam ezt a képet mert nem tudom hogy hogyan kell csinálni)Az a pálya neve
    az hogy Palace Balcony aki tud az segitsen.
  • pera
    Ok.Ok. de hova kell vele szaladni? Mert nem találok kiutat...
  • arossz
    nem indul a pop3
  • BorGesz
    Most értem a végére. Azt hittem,egy kicsit hosszabb lesz,meg nehezebb. Nekem a WW tetszett eddig a legjobban.
  • BorGesz
    Kirol: jobban időzíts!
    Pera: azt a szörnyet pedig te írányítod,olyan,mint a fogatos rész. Végig kell szaladni vele!
  • pera
    Hello!

Elakadtam annál a szörnynél akinek miután belevágtam a hátába a kést elkezd rohanni velem a hátán. Itt mit kell csinálni? Mert mindig nekiszalad a falnak és ahogy leesek róla meghalok. próbáltam irányítani is, da akkor is hamar falnak rohan. Tud valaki segíteni?
  • kirol
    Hát én ezt csinálom, de vagy visszaesik, vagy szaltózik.
  • BorGesz
    Felfutsz a falon,végig nyomvatartod azt a gombot,amivel felfutsz,és amikor úgy érzed,h megfelelő magasságban vagy,akkor bal gomb (dagger attack),de ezt nem kell nyomvatartani,elég 1x megnyomni.
  • Maathe
    Rohadt játék,sose fogadj el azt a CDKey-t!!!!!!!!!
  • kirol
    Hát az, hogy miért nem szúrja bele a kést a fogaskerekekhez, hogy tovább tudnék menni, és nem halnák meg.
  • Teleki Pali Rws
    Xboxon is olyan mint pc-n csak ott nincs egér meg bilenytyüzet.
  • Maathe
    Te olvastad félre: Alcholoba bemoutol a *.MDS kiterjesztésű file tehát nem a 4 gigás file -t, hanem a pár kilobyte –os kicsit.
  • BorGesz
    Kirol: mi a problémád pontosan?
  • BorGesz
    Aldrin: #4135-ös üzenetben leírtam,hogy kell megölni!
  • Aldrin
    Üdv. kéne help. hogyan tudom kiiktatni T2T-ben azt a bigottnagy trollt? amelyiknek lóg a nyelve. arra rájöttem, hha felugrálok a falon, aztán ráugrok a kezére, akkor meg tudom sebezni. de utána ledob magáról, és kezdhetem előről. és még csak az életéből sem fogy