13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Beckham007
    De amúgy továbbra is ez a kérdésem!!!!!!!
    Mi az a speed kill és hogy kell használni?
    +hogy lehet átugrani a bejátszásokat?
  • Beckham007
    már találtam olyat de nekem azzal se jó!!!!!!!!!!
  • Beckham007
    akkor adjátok meg az üzenet számát ahol levan írva!!!!
  • SNAKE01
    de nem birom nézni hogy naponta 100x beirják hogy nem megy!és nyavajognak!meg segítsetek nem tudom kinyirni a gólemet,holott sokszor le volt már írva!
  • Beckham007
    HY!
    Mi az a speed kill és hogy kell használni?
    +hogy lehet átugrani a bejátszásokat?
  • armageddon666
    Moderáld magad SNAKE! Ti meg ne nyavajogjatok hogy nem megy! olvassatok vissza! meghajtó lehúzás nélkül NEM megy!!! (csak néhány szerencsés embernek, de ahogy elnézem ti nem olyanok vagytok)
  • Nerob
    Pedig úgy hiszem elég értelmesen leírtam mit csinálj. Inkább töröld le nem akarom ezt végigcsinálni majd az összes főszörnyes kérdéseddel is.
  • LouiS Kmét
    Nem indul a játék,mit csináljak !!???
    1.Idegítsem a fórum társaim ?
    2.Olvassam el a "Ha nem indul a játék, ide katt! " oldalt !!!
    3.Szenvedjek itt mert úgy is unatkozok ???
    Tehát kapjátok össze magatok,és viselkedjetek !!!

(Jó szórakozást, Boldog Új Évet mindenkinek !!! )
  • Black Hawk
    akkor nem fogsz játszani ilyen q**va egyszerű.
  • SNAKE01
    neked is ugyanez!
  • SNAKE01
    tudod hol basztad el??Nem húzod le a meghajtót bazzeg!ennyi az egész!meghajtót lehúz!Sp2,daemon4, játék bemountolva,serial beir!és play!De a fő dolog hogy húzd le azt a kúrva meghajtót(ókat)!!!!!!!!!!!ha meg nem vagy képes rá bazdmeg akkor kussoljá!
  • armageddon666
    én 8.os vagyok és az 1ik legjobb angolos az évfolyamban, ám nagyon lusta is vagyok :D szal légyszi forditsa le valaki a titkos helyek helyét :D
  • Dark Prince
    Már mondjuk levágtam mindkét szárnyát, és most amit felemelt köveken kell ugrálni felfelé hozzá.De meghaltam.:(
  • Dark Prince
    Most ott tartok, hogy a vezérrel kell megküzdenem.De ha legyőztem, akkor teljesen vége lesz a játéknak????
  • lac111
    Titkos helyek:

1: After you have finished playing as the dark prince for the first time and are the prince once again climb until you are near two doorways. One should have saw blades going around the corridor and a save fountain down a little ways. Dont go down this way. Go through the other corridor and continue jumping until you reach the fountain.

2: There is a large room right before the 1st boss. (The big guy with the sword.) Once you activate the dagger switch two doors will begin to open. The upgrade is in the door that is the farthest away from the lever. Go down that ramp and roll under the door before it closes. Continue down til you reach the fountain.

3. After you see the vizier cut down one of Babylon's guard you will become the dark prince. After you reach the room where you see the vizier leave you will once again become the normal prince. This is the room where the upgrade is. Turn the lever to drain the water and climb up the pole. Run along a wall til you are on the swinging poles and you should see a hole in the wall covered by a curtain. Make your way into that and continue to the fountain.

4: After you destroy the stone guardian. (The boss you ride on.) You run up a wall and there is a save fountain. Instead go right and roll through the hole. Continue to the fountain.

5: This one is in the elevator room. After climbing up for a ways there should be a lever that when turned will open the door right in front of you. Do not go in that door yet. Instead you should see some dagger plants on the elevator shaft. Climb up those then wall jump to the pressure pad. Slow down time then get back down and go through the door that opens. Continue to the fountain.

6: This is while you are climbing the palace. This is a little difficult to spot. Once you are climbing the palace for the first time and then going back inside to the trap filled corridor and once again back outside (after a save fountain) this is the area of the upgrade. After the fountain there is a dagger switch that opens a door. There should be enemies outside of it. After climbing a little ways you are at the second lift (with the box). Right before you go back into the tower there is a platform where you will be prompted to use the landscape view. This will show a way to get down to the area below. Following this you will make your way to the fountain.

• bon
    Pedig a FAQ használható. Szerintem inkább másban keresendő a hiba (felhasználó) Két lehetőség van megvárod míg egyzser csak feltőrik (ha fel is fogják az nem mostanában lesz). A másik lehetőség megveszed a boltban. Ja és egy harmadik lehetőség amire ép készülsz: Törlöd és nem játszól vele.
  • Vajda Gergely
    elegem van az egész játékból.
    FAQ semmit sem ér már minden fa...ságot kipróbáltam.
    Le is törlöm ezt a buz...ságot.
  • Bob Marley
    Lenne 1 kérdésem: Hol van az 5. titkos hely? Annál a résznél vagyok,amikor a palotában felvitte a herceget és a bigét a lift! Utána meg össze vissze kell menni a falon majd jön 1 mentési pont! Elhagytam már,vagy még csak most fog jonn lassan! Segitsetek légyszi! Köszi
  • Bob Marley
    Én is pont az ikreknél tartok! Egyetértek,szerintem is kicsit szivatósak,bár én a lila ruhás csajszinál többet szoptam! Sok sikert! :)
  • Halfer
    grrr... ezeket az ikreket igazán csinálhatták volna könnyebbre...
  • Nerob
    Lassan vége a játéknak és akasztom a trilógiát de ez a mocsok vezír mindig kicsesz velem. Visszaolvasva láttam a fórumban hogy van valahol egy movie ami megmutatja hogy lehet elverni ha valaki tudna linket adni hozzá szépen megköszönném. 1-2 nevetséges dolog azért van a játékban ha megcsináljátok a fegyver lopó kombót akkor akit derékbavágsz hamarabb hasal el mint a késeg elérné. És amit legjobban fájlalok az a darabolás olyan jó volt amikor a nagy csapat szörrnyből az utolsót szép lassítva kettészelted. Azért a T2T igen jól sikerült kis game lett.
  • Nerob
    8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX
    Ezzel a kóddal megy teljesen mind1 hogy kötőjellel vagy a nélkül írod.
    Nekem így indult el a játék:
    Telepít, restart, közben kihúztam az ide kábelt a cd meg a dvd meghajtómból.
    Serial be ekkor orbavert azzal hogy nem jó a serial, feljöttem ide megnéztem a FAQ-t és az utolsó sorban láttam hogy ha nem indul akkor bioszban is babrálni kell. Nosza fogtam magam bioszba be letiltottam minden féle beállítást ami cd hez kapcsolódik (pl.:Bootolást cd-ről kinyomtam, és a maradék master meg slave helyről kiszedtem hogy automatán keresse meg az eszközt) bejöttem elindítotam a gamet minden faszán megy, és nem találkozom azzal hogy egyszer elindul a játék egyszer nem.
  • lac111
    Próbáld meg kötőjelek nélkül:
    8HVCMTJ7Q7XCSADRSND9XACGX (hogy újra beírd, lehet reinstall kell)
    Ha még azután is problémát jelent, akkor sem a serial a rossz, hanem vmi más probléma van. Rengeteg embernek ez tökéletesen működik, szóval a serial jó
  • Vajda Gergely
    Valaki dobna cd kulcsot mert én már kerestem és találtam is egyet de az nem jó.
    Létszi. :(
    És előre is köszönöm.

Thx
  • lac111
    Szia Vajda Gergely!!!

Ha egy kicsit feljebb nézel, akkor ott írják hogy:
    "Ha nem indul a játék, ide katt!
    Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható! Kéretik visszaolvasni és nem 50Hz-en ugyanazokat a kérdéseket ismételgetni. "
    Ha azokat rendesen végigcsináltad, és nem indul, na akkor szólj...
  • lac111
    Először is írd le, hogy pontosan mi a gond?, mit kér?, és hol akad el a dolog... Amúgy a letiltás nem mindig elég, nekem soha nem indult el úgy. Inkább vedd meg eredetibe, ha ez akkora gond, addig meg kibírod a lehúzogatással. Aki meg nem fizeti ki, annak marad ez!!! Crackre meg nem érdemes várni, mert nem hiszem hogy lesz, esetleg az újabb DVD emulátorok majd megoldják...
  • Vajda Gergely
    Sziasztok!

Feltettem a game-t elindítottam és ilyet írt ki:

Error

Insert the POP3 disc into another drive then press "Retry".

Thx
  • Bob Marley
    Az a helyzet,hogy ennél a gólemnél,ha elbaszom bármikor,rámesik az a dög és nem tudok semmit csinálni! Nem tudom visszapörgetni az időt,nem tudok kimászni alóla meg semmi! És a poén,hogy nem ajánlja fel a game hogy retry vagy valami,hanem ha megnyomok 1 bármely gombot ott a gólem alatt,akkor fogja magát és kilép a windowsba! Hallott már ilyet valaki! Mert ez kicsit furcsa! Szóval 1 halál = újra be kell lépjek! Fasza
  • GYILOKOLI
    Vagy mit csináljak?Légyszi segítsetek!
  • GYILOKOLI
    Sziasztok!Letiltottam a meghajtókat,beraktam a dvd-t,beírtam a serialt,ujrainditottam a gépet.fent van a daemontools 4,és az sp2 de nem indul el a játék.Mi lehet a baj?(nem akarok meghajtokat huzogatni.
  • Bob Marley
    Nagyon köszi az infót! Sejtettem vagy nemsokáraj meglesz,csak biztosra akrtam menni! Szóval köszi!
  • lac111
    Hello!

A 4. titkos hely pontosan az után vagy, hogy meglovalgoltad azt a golemet.
    Megölted és utána ott felmászol a kis kúthoz, ahol menteni lehet. Balra vezet tovább az út, jobbra pedig ott lesz egy kis lyuk, ahova be tudsz gurulni...
  • good charlotte
    valaki nem tudna adni egy végigjátszást??? vagy egy oldalt ashol megtalálom köszi
  • Bob Marley
    Hali fiúk,a 4. titkos hely kb. hol van? Annál a résznél vagyok,ahol először jön 1 nagydarab csávó,amelyiket úgy kell szórni mint a WW-ben a gólemeket! (lábkaszabolás-hátra mászás-tarkószúrás) Szóval kb még ez után lesz,vagy már elhagytam? Köszike
  • Black Hawk
    te meg nem tudsz visszaolvasni?

te jó és még a végén MR.andrenak lessz igaza.
  • GYILOKOLI
    Kösz de nem tudsz normálisan válaszolni?
  • Black Hawk
    az eredeti játék kispofám
  • Black Hawk
    na persze!valaki nem figyelte a határidőtazt most mi szívunk legalább válalnák a felelőséget.
    Ennél jobbat nem tudtak kitalálni?
  • Dzsiti999
    Én úgytudom, hogy a TTT, de nem biztos :D (persze, hogy a TTT)
  • GYILOKOLI
    Bocs fiuk de miröl van szó?Mi késik?