13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Nonickname
    Segítsetek lécci . nem tom feltenni a daemon 4-et .Ujraindítás után ezt írja ki :System File error!
  • armageddon666
    Dzsiti! és akkor összeszedjem majd a töltöket hogyha kell a 'belső harc'?
  • Bob Marley
    Sajátgép/tulajdonságok/hardver/eszközkezelő/DVD-CD meghajtókon belül letiltod vagy eltávolitod az összes meghajtódat ami van,kivéve amit a deamon kreált és amiben majd a image lesz/van! Sok sikert!
  • Dzsiti999
    Ha jól tudom, akkor nyomd be az ESC-et (ha ezzel jön be a menü) játék közben, nyomkódd a gombokat, amit kiírt és megkapod a fegyvert. Nem biztos, majd kiderítem ha megérkezik az eredeti gém :D
  • Halfer
    miért van az hogy vkinél IDE lehúzás után megy a gém, vkinél meg még kell SFcure és SFnightmare?
    amúgy én mindig szarakodok vele hogy elindítsam. nem fogadja el a keyt, aztán kötőjel nélkül sem és végüöl mégis csak jó amit elsőnek írtam be. de miért nem fogadja el elsőre? néha meg be kell hozzá lépni az alcoholba is, pedig közbe be van tallózva. nem értem miért van ez... 5let?
  • Bob Marley
    5. titkos hely??? Mert csak angol nyelvű választ kaptam,és angolul nem tudok!Annál a résznél vagyok,amikor bementek a palotába és felvitte a herceget és a bigét a lift! Utána meg össze vissze kell menni a falon majd jön 1 mentési pont! Elhagytam már,vagy még csak most fog jonn lassan! Segitsetek légyszi! Köszi
  • Bob Marley
    Visszaolvastam,és láttam ezt a kis vitát! Most már megértem h néhányan miért akadnak ki ha 1 kérdést sokadszorra tesznek fel! Ebből a szempontból 1etértek! Félig igazat adok én is MrAndree-nak,pedig pár napja még engem is leosztott! :) Szerintem aki normálisan kérdez,annak normális válasz jár,megjegyzés nélkül,bármilyen idegesitő az ismétlés! De aki segg hülye,és hülyeséget is kérdez,azt ki is kell osztani! Én se birom az értetlenséget!
  • ghostr
    Na most én végig csináltam a FAQ-ot és nem jutottam semmire. Akkor mit lehet tenni hogyha notebookról nyomom és nemtudodm csak oylan egyszerűen lehuzni a DVD-t. A SF nightmare csodálatosan eltünteti a meghajtókat Disable-tem a CD és Node-ot is. Deamoon4 van fent és csak egy drive, sfcure reg. is megvolt. Ilyenkor hogyan?
  • n1ght
    hát kaptam egy kodot, de nem tudom hova kell beírni az a baj, és hogy hol tudom használni.:\
  • Dzsiti999
    Ja. Fegyvereket kapunk. Egyébként a játéknak 1 vége van. Egyszer vagy megkapod a "Belső Harcot" vagy nem... De a vége ugyanaz.
  • Nerob
    Én külföldi fórumon olvastam hogy itt is két vég van az egyik mikor saját alakjában harcol a vazier-el a másik lehetőség pedig hogy dark prince formában gyepálod le.
    Egyébként ugyan itt olvastam hogy ha hardon akasztod a játékot akkor a végén egy olyan kódot kapsz amitől a prince láncfűrésszel fogja aprítani az ellent.
    Minden fokozat után másik fajta hülye fegyvert kapsz.
  • Nerob
    Mint tudod a dark prince a prince sötét énje, mikor az apját holtan találja rádöbben hogy ez egész huzavona meg az apja halála a saját önzése és sok hibálya következtében történt ezt beismeri és ekkor visszalakul rendes önmagává és a tudta megint teljes lessz a sötét prince meg eltűnik.
    Ami poén benne hogy a következő pályán mondja neki a sötét prince hogy a lények ha kijönnek a fényre sebezhetőbbek
  • Prof William
    Mer jóarc és legyőzte a gonosz énjét! Tadam!

Egy vég van szerintem....
  • Bob Marley
    Köszönöm,de nem tudok angolul! :(
  • MrAndree
    Milyen mind a két vég? Nincs is kettő. Legalább is én úgy tudom.
  • Black Hawk
    én aljas szemét módon megnéztem az összes videóját amit a játékban mutat és kurvára tetszett.
  • Black Hawk
    na kinek jött ki mind a két vég?
  • Black Hawk
    nem játszom vele még én megvárom az eredetit de ezt már kívülről fújom csak a köztudat miatt írtam hogy nehéz
  • Dark Prince
    De van az a rész amikor az apját holtan találja(Ilyenkor Dark Prince),Aztán van ott egy kard amit felvesz.És magától visszaváltozik, pedig vízhez kellene menni, hogy visszaváltozz.És ő meg csak úgy.De hogyan?És már nem is lesz többet Dark Prince.(Azt se értem hogy mé nem)
  • Dark Prince
    Ezért jó a PS2!!!!!!Mert nem kell rajta semmit babrálni.Minden egyértelémű.
  • Dark Prince
    Szerintetek érdemes lenne mégegyszer végig vinni a játékot?
    Mert nekem ez a kedvenc epidózom mindközül.:D

Ui.:Hol van a neten végigjátszás?(Prince of Persia T2T)
  • xy21
    Üzenem hogy akinek nem indul a game nem tud vele mit kezdeni az törölje le és vegye meg eredetiben, ha nem bírja egyik láma sem felfogni hogy a meghajtókat le kell húzni!!!!
  • kurek
    Ezt ismerem, napokig szoptam míg elfutott addig a szaros tábláig. Szóval, jól csinálod, úgy kell +csinálni azt a részt!!! Sok szerencsét hozzá, talán szerencséd lesz és nem szívat meg annyiszor, mint engem!
  • armageddon666
    ha nincs benne SPOILER akkor tegyél be szkrínsotot :).
  • kolobel
    Help! A pálya neve Temple. A pályán az első mentési hely (falikút) után ajtót kinyitva dark princé alakul. Korláton átmászva kell ugrálni.... eljutok odáig, h. van egy nagy terem, aminek a szélén kapaszkodom, majd a falból hátrfelé a lánccal kihúzom a szürke színű kőtömböt, amire ráugrok. Innen a falon kell futni, van két falilámpa, maj utánuk a falon egy olyan fa tábla célkereszttel a közepén, ami a faltól való elugrás ívét megváltoztatja. A terem közepén oszlop, amelyen szintén ilyen tábla van. A terem másik oldalára kellene egy teraszra átjutnom, amin ellenség őrködik. Nem tudok olyan lendületet venni a lánccal a két falilámpánál, hogy eljussaka fatábláig. Béna vagyok, másképpen kell csinálni, hogyan csináltátok? Köszönöm előre is!
  • armageddon666
    No Comment...
  • Beckham007
    Mekkora egy **** vagyok!!Igazuk volt azoknak akik írták hogy nem kell egyből kérdezni ha elakadsz hanem csak gondolkodni!Most jöttem rá hogy mindíg meg kell várni amíg elmosódik a kép és addig nem kell semmit nyomni!!!!!
  • n1ght
    te meg amikor a golem fejébe belevágod a tőrt, vedd észre, hogytudod irányítani a nyilakkal a gólemet, arra fut, amerre te akarod. erre én is nehezen jöttem rá.
  • armageddon666
    1 perce válaszoltam... ill csak arra hogy nem lesz még vége a játéknak... a másikat nem tudom
  • n1ght
    igen, akkor vége lesz a játéknak, vagyis nem teljesen, mert még lesz egy bónusz szerűség, ami sztem elég nagy flash volt, szal kinyírod, és utána jórész/itt a dark prince motyog majd hozzád/ és utána vége.asszem az uccso mondat az az a prince szájából, hogy most elmond egy történetet, ami naon hosszu , vagy vmi ilyesmi, mindezt farahnak.nah mindegy.
  • Dark Prince
    Válaszolna vki az előző kérdésemre?
  • armageddon666
    Sajnos nem... illetve az a sajnos hogy tudom hogy nem mert megakartam lepődni, de hát luxus kitenni hogy !!!SPOILER!!! . miután Viziert kinyírtad meg kell küzdened Darth Vaderrel! ja nem az más --> Dark Princcel! majd kiderül a végén hogy ki volt a Gonosz Herced (WW alter végén)

Tudom írtátok már de most hogy 100%osan biztos legyek benne: nincs alter befejezés? mert olvastam olyat is hogy van... (annak örülnék ha nem lenne)
  • armageddon666
    Ez a fórum CSAK és ismétlem CSAK! azért van toplistán mert vannak értetlenek akik nem tudják elinditani... ott van fönt a FAQ -> magyarul GYIK (nem, nem a hüllő... a GYIK az GYakran Ismételt Kérdések) mellesleg van lent egy olyan hogy: "Keresés a témában, vagy ugrás # -re:" ide beirod pl hogy inditás és kidob 1000 találatot... vagy google. azzal is kereshettek. de muszály pont Prince of Persiára! van általánosságban is SF3-as játék inditása. ja és kérném hogy FAQ második részét szedjétek ki, mert nem működik! (a hosszabb megoldás) így hirtelen ennyit tudtam írni... ha ici-picit unmagyaros lenne akkor szóri. sok nyelvész van bittos találunk itt is majd 1et.
  • armageddon666
    igen! mikor a kép elmosodik és a tőr bevillen akkor kell megnyomni a tőr-használat gombot! basszus ez azért fáj! én még nem jáccottam vele és jobban tudom mint itt sokan! Snake: megértelek hogy unod! csak kilehet fejezni ezt kulturáltabban is... mellesleg én is unom... meg a spoilereket is, de azok ellen nincs mit tenni... max nem olvasom a forumot de az meg igy unalmas.
  • Dark Prince
    Az ikreket tök könnyű kinyírni.Csak a szabjásat ütögeted, ilyenkor a másik ugrik azzal a baltaszerűséggel,és ha elugrottál a csapásátol, akkor beragad egy időre a baltafegyvere vagy mi az.Aztán ütögetni kell amíg erölködik hogy kihúzza a fegyverét.Végül is amikor kijelzi a gép akkor nyomsz rajtuk egy speed kill-t.Ezt még kb 3x.De ha lebaszom a szárnyát a vezérnek, akkor felemeli a köveket és azon kell ugrálnom.De ha felmegyek a köveken majd hozzá, akkor már véglegesen ki lesz nyírva?És vége a játéknak?
  • Beckham007
    Tom hogy fa** vagyok de akkor is hogy kell használni????????? Az az amikor elmosódik a kép és belekell ba**ni a gólembe? Meee nekem csak egyszer villant eddig utánna meg leba** magáról!!!!!!!!
  • Black Hawk
  • Beckham007
    Elhiszem!

De asszed azt végig ültem???????De most már hogy mindenki azt emlegeti kíváncsi lettem!
  • Black Hawk
    rohadjál meg:az a speed kill.
    És megelőzök még egy pár kérdést mielőtt felteszed a sppedkillel kell kinyomni a böszme gólem szemeit az ikreket nehéz lessz kinyírni és viziernek meg le kell basszni a szárnyait.
    mr andree tőled meg ezúton kérek bocsánatot igazad volt a hülye kérdéseitekkel kapcsolatban.
  • MrAndree
    Mi a speed kill? Nálam ez a kérdés viszi eddig a pálmát a hülyeségek között. :)
    Végülis a játék elején vagy 10 percig magyarázza, hogy mi az és hogyan kell csinálni. De sebaj.