13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Christian
    thx
  • kurek
    Az a góllem, aminek/akinek a hátán végig lovagolod a folyósót, miközben kitöri maga előtt az ajtókat!
  • MrAndree
    Nem tudom, én mindegyik részt billentyűzetről vittem végig mégsem voltak gondjaim a harccal. Nem csináltam látványos kombókat de azok nélkül is megoldottam a csatákat. Többnyire káromkodás nélkül sikerült. :)
  • Christian
    4: After you destroy the stone guardian. (The boss you ride on.) You run up a wall and there is a save fountain. Instead go right and roll through the hole. Continue to the fountain.

Melyik az a stone guardian? Az, amikor először a jó princcel, majd a felénél a rossz princcel kell ugrálgatva megölni azt a homokcsajt?
  • Netam
    Miután legyőzöm azt a Kardost és azt a Bárdost még mennyi van hátra a játékból?
    És ezeket hogy kell legyőzni?
  • ReVisor
    Mindenképpen, én a régi részeket mind abbahagytam, most már tudom miért. Gamepaddal, nem esetleges próbálkozás sem a harc, sem az ügyességi részek. Hirtelen a harc csapkodásból szép kombózásba vált, az ugrabugrálás pedig ritmusos lendületes látványelemmé válik. Naeztjólmegaszondtam:)
    Szal ehhez a cucchoz gamepad sztem kötelező, sokkal élvezetesebb vele a játék. Ajánlat: Logitech Rumblepad 2
  • Christian
    köszi, sikerült.
    A sand credits mire jó? van már vagy 800.
  • armageddon666
    figyeljetek: nagyon vészes a DarkPrince életfogyása? mert tudom hogy itt 0-ig megy... csak azért kérdem mert WWt most hagyom abba (vagy 1 régebbi mentést teszek be Dahaka után :)) mert idegroncs leszek Dahakatol. ha csatázok DarkPrinccel akkor nincs gáz mert feltöltik életem, de ügyességi rész.

Manapság unatkozom szal ha beirjátok hányas hozzászólásnál vannak élettöltők helyei lefordíthatom nektek és Dzsitivel megdumáljuk hogy dobja fel dahakateam.uw.hu-ra. :)
  • Netam
    Ok. Köszi
  • Nonickname
    Daemon 4 teelpítésénél hibaüzenet:System file error PLz help!!!!!!!!!
  • armageddon666
    ...Turn the lever to drain the water and climb up the pole. Run along a wall till you are on the swinging poles and you should see a hole in the wall covered by a curtain. Make your way into that and continue to the fountain.

Szabad fordítás!

...Tekerd a kart hogy leerezd a vizet és mássz fel az oszlopon. Fuss végig a falon amíg a rudakhoz érsz és látnod kell egy jukat a falon egy függönnyel fedve. Menj arra és folytasd utad a kútig.
  • Bob Marley
    Hali,engem még mindig az 5. titkos hely holléte érdekelne! Annál a résznél vagyok amikor 1 sötét és romos csarnokban kell ugrálni amig a kúthoz nem érek! Elhagytam már,vagy még csak most jön! Help please!!!!! Thx
  • Bob Marley
    Arccal annak az épületnek amiben az emberek vannak,és akkor asszem az lap töri ki a kapu ajtaját!
  • kurek
    Arccal az ajtó felé, és kitöri.
  • Christian
    megtaláltam
  • Beckham007
    Nem tud vki a gameshoz végigjátszást?(Magyart) Fontos lenne
  • Christian
    hali!
    A harmadik titkos helynél vagyok. Az első pár sort még le tudom fordítani, de ezeket valaki lemagyarosítaná nekem? Már láttam a veziert, és visszaváltoztam jóherceggé. Most a kör teremben vagyok. Itt hol van pontosan a titkos hely?
    3. ...Turn the lever to drain the water and climb up the pole. Run along a wall til you are on the swinging poles and you should see a hole in the wall covered by a curtain. Make your way into that and continue to the fountain.
  • Netam
    Bob Marley! A végén mikor sikerült áttolnom a másik oldalra akkor a szobor merre nézzen?
  • Teleki Pali Rws
    Csá Darkprince
  • Dark Prince
    Kár....Azt hittem egyébként hogy egy tök hosszú game.Szerintem nem volt annyira hosszú.
  • wigec
    Hi!!

akármit is csinálok nekem sehogysem indul el a játék!!Leszedtem az összes cd meghajtot,csak a daemon van fenn és egyszerüen semmi.Mit csináljak???
  • Sheke
    és ha daemon4 van akkor elvileg jó ezközkezelővel?
  • Bob Marley
    Szerintem ne a másodlagos ata-kat tiltsd le,hanem konkrétam és 1enként az összes meghajtót! Mindegy h fizikai vagy virtuális! Csak 1 maradjon,amiben az image van! Utána restart,aztán előről a FAQ-ban található nehezebb megoldást! Ha nem lesz jó akkor paszz!
  • lacc89
    serial:BZ7A9-X488N-725MY-E9FND-TLPDZ(nekem ezzel ment csak)
    8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX
    és ki kell húzni a tápkábelt a meghajtókbol
    Van itt valaki aki a princével gamepaddal játszik? Mert én billentyűzeten elég béna vagyok. érdemes gamepaddal irányítani?
  • Beckham007
    Nem értitek meg csak úgy működik ha a gépben kihúzod a meghajtókat![#Már prósziltam én is hogy letiltom az eszköz kezelőnél de NEM JÓ!+A daemon 4.0-kell hozzá!!
  • Netam
    OK. Azért köszi.
  • Bob Marley
    Nem tudok képet küldeni,de ha nem ment át akkor nem mindenhogy próbáltad! Én tegnap éjszaka szarakodtam vele nagyon sokat,mire átment! Szóval át kell menjen,türelem!
  • Sheke
    ha igen hogy?
  • Sheke
    sp1 en műkszik valakinek?
  • Bob Marley
    (#4363)---> Segitsetek légyszi mert nem akarok továbbmenni amig nem tudom h hol van!
  • ghostr
    Leszedtem a Deamon-t felraktam helyette az Alcohol-t hátha. De ezzel sem működött pedig az Eszközkezelőből letiltottam a Másodlagos ATA vezérlőket, így már nem látott más meghajtót mint a virtuálist, majd SFcur SFNightmare és semmi. Pedig ezt megc csináltam azután is hogy újra telepítettem. Most hogyan tovább?
  • Netam
    Nemtudnál küldeni róla egy képet hogy mégis melyik a jó szög?
  • Netam
    Már mindenhogy forgattam de sehogy sem ment át.
  • Black Hawk
    hát én ezt onnan vettem a a (a két befejezés ötletét hogy felraktam dvd-kihúz)de nem indult el viszont a videóit megnézhettem és ott kettő volt de lehet hogy csak én vagyok a hülye. az eggyikben rátámad a setét henceg a másikban pedig a farahval csacsognak.
  • Prof William
    Az ár csakolyanutóhang lehet. :) Utolsó jótanács...
  • Bob Marley
    Azokkal a karokkal lehet beállitani a szobor forgási irányát,meg hogy előre vagy hátra menjen! Innen már csak rajtad múlik a dolog! Figyeld a szoborból kiálló szarokat és úgy forgasd h elférjen! Én is sokat szoptam de ha nyitva tartod a szemed észre fogod venni!
  • armageddon666
    Azt kell hogy: lejjebb gögecc van ott egy olyan hogy 'Keresés a témában, vagy ugrás # -re:' az alatta lévő sávba beírsz valami jellemzőt és akkor kijön jó sok találat és ott a megoldás. Amugy nemtudom :)
  • Netam
    Elakadtam egy résznél. Valaki segítsen!
    Egy nagy teremben vagyok és egy szobrot kell eltolni ilyen forgós karokkal.
    Mit kell itt csinálni mert az a felső átjátó alatt nem tudom átvinni.
    Please Help!
  • Bob Marley
    Ja és ezzel a művelettel kezd,csak utána csináld azokat amiket már megcsináltál! Szóval kezd előről sztem!
  • Dzsiti999
    Na épp ez az, amit nem tudok. Egyesek szerint kell, viszont van olyan is, hogy a gém véletlenszerűen sorsolja ki, hogy megkapod e...