13392
-
grat! ügyes vagy 7.es létedre (mint én ) pressure pad : pressure: nyomás , mármint ami a fizikában van nyomás --> pressure pad: ha ráálsz lemegy ha lejössz rola felemelkedik és mikor lemegy akkor kinyitja az ajtot (azért kell lassitás) amikor felemelkedik akkor meg ajto zárul. na megyek bulira készülődni :) B.U.É.K mindenkinek mert 00.00-kor nemleszek sztem gépközelben :)
-
LÉGSZIVES! -
CSŐVÁZ megin.Már fél úton járok.Most kéri a CD-keyt a DVD-s verzióhoz.Valaki megadja nekem?? LÉGYSZI!!! -
én asszem 3.vagy.4-et találtam!de semmi értelme akkor meg minek megkeresni az összeset?
-
MrAndree #4446 Én nem fordítom hanem elmondom melyik mert ezt történetesen megtaláltam. Az 5. abban a teremben van amikor farah a liftben van, nektek meg a lift körül fel folyamatosan felfele haladnotok /ugrálva, falon futva stb./ Itt van egy olyan rész amikor egy erkélyre értek ahol van egy kar amit néhány csaj őriz. Ha a lift fele fordulsz akkor jobbra van az ajtó /a kar ezt nyitja és arre kell menni/, balra pedig egy kis szoba ahol látszólag nincs semmi. De ha felnéztek akkor kiszúrhattok egy késkapaszkodót elérhető magasságban. Azt elkapjátok. Innentől meg már egyértelmű lesz merre kell menni /felfele ha jól emlékszem/. -
csak azt nem vágom minek ekkora felhajtás azokért az upgrade-kért mikor úgyse kapsz semmi extrát meg nem lessz más befejezés! -
Bob Marley a 2. szöveget valaki más fordítsa le mert nekem az már magas :D -
Jó így?? :D -
Bob Marley itt a fordítás:Ez az 1 a lift teremben van.Miután felmásztál lesz egy kar amit el kell fordítanod és akkor kinyillik 1 ajtó jobbra elötted.Ne menj az ajtóhoz.Látnod kell 1 pár növényt a lift aknán. (Azthiszem,a lényeg a növény :D)Mássz fel rájuk aztán fal ugrás a "pressure pad"-hoz (azt sem tom mi mert csak 7.-es vok :))
Lassítsd az időt és menj le aztán át az ajtón ami kinyillt.Aztán a szökőkúthoz -
Bob Marley #4441 Nehezen észrevehető helyeken vannak! Játsz nyitott szemmel és figyelmesen! :) Akkor találsz te is párat! Ne aggódj,ha ott tartasz ahol mondtad,akkor asszem 1et hagytál csak ki! -
Bob Marley #4440 Itt van még 1 szöveg,amelyik neked könnyebb azt forditsd,de mindkettő az 5. titkos helyet mondja el!
In the "Lift area". (where Farah enters the Lift and you have to find a way to activate it). As you make your way up the room you will encounter levers that open doors. At the second lever (guarded by some "female" sand-creatures) there is a row of "dagger-holds" on a column. Use them to climb up and you should see a switch. Rebound jump a couple of times on the wall and you should be able to reach it. once you do, immediately slow time, let yourself drop to the second"dagger-hold" and use it to go back to the lever area. The second door (the one the lever does not open) should now be open just long enough for you to enter.
-
good charlotte #4439 és hol vannak ezek a titkos helyek mert én eddig egyetse találtam és a lower city-nél tartok -
Bob Marley #4437 Heló,tudtál segiteni,nem is keveset! Az volt a bajom h nem tudtam h az 5. vagy a 6. helyet hagytam ki! De így a forditás olvasva rájöttem h az 5.-et! Szóval ha nem nagy gond akkor ezt még le tudnád forditani nekem hogy mit jelent!
This one is in the elevator room. After climbing up for a ways there should be a lever that when turned will open the door right in front of you. Do not go in that door yet. Instead you should see some dagger plants on the elevator shaft. Climb up those then wall jump to the pressure pad. Slow down time then get back down and go through the door that opens. Continue to the fountain.
U.: Köszi előre is,meg h az előzőt is megcsináltad!
-
igen! csak itt nincs alter bef. illetve mindenki mást mond... sztem uccso elott csinálj mentést, azt tedd félre és aztán szerezd meg majd töltsd vissza hagyd ki és csináld végig megint gémet és majd kiderül :) -
good charlotte #4434 ebbe a részbe ugyan úgy vannak ilyen titkos helyek ahol plussz életet add mint a warrior within-be???? -
Stone Guardian az hasonlít az előző részből a Brutera! felmászol a hátába majd az rohangálni fog és falakat kidönteni míg neked nemtom mit kell csinálnod... :) javaslom nézd meg hivatalos honlapon az enemies videot. benne van néhány ellenség köztük ez is. -
Huhh... most nem nyomon a Válasz gombokat, megprobálok nagylyábból sorrba válaszolgatni (áj em pörfikt hejesírás :D)
na: Sand Credits --> asszem ezzel tudsz unlockolni képeket/videokat (extrákat) legalábbis valahol ezt olvastam.
fordítás:
6: This is while you are climbing the palace. This is a little difficult to spot. Once you are climbing the palace for the first time and then going back inside to the trap filled corridor and once again back outside (after a save fountain) this is the area of the upgrade. After the fountain there is a dagger switch that opens a door. There should be enemies outside of it. After climbing a little ways you are at the second lift (with the box). Right before you go back into the tower there is a platform where you will be prompted to use the landscape view. This will show a way to get down to the area below. Following this you will make your way to the fountain.
6. Ez az amikor a palotára mászol. Kicsit nehéz lesz megtalálni. Egyszer, mikor először mászol a palotán, és aztán vissza bemész a csapdákkal teli folyosóra mégegyszer menj ki (egy mentő kút után) ez a helye az élettöltőnek. A kút után van egy tőr-kapcsoló ami kinyit egy ajtót. Ott kint ellenségeknek kell lenniük. Miután egy picit másztál a második liftnél leszel (a dobozzal). Jobbra előtted menj vissza a toronyba ahol van egy platform ahol ajánlott a táj-nézetet használni. Ez megmutatja az utat, hogy hogyan menj le a lenti területre. Kövesd ezt és vedd az irányt a kútig.
Huhh... bocsi ha picit nemmagyaros lett de most keltem és nem pörfikt angolos vagyok! picit tudok többet 8.os anyagnál :) B.U.É.K. mindenkinek így előtte 15 órával :)! Ha tudtam segíteni akkor örülek, ha nem akkor... szorr... ennyi tellett tőlem :)
-
Bob Marley #4431 Ezen már talán jobban ki fogok igazodni,mint az eddig beirtakon,mert benne vannak h melyik pályán illetve mentési pontoknál vannak! Bár még mindig gázos lesz mert nem tudok angolul és nagyon nehéz lesz kibogozni! :S De azért köszi! -
Bob Marley #4430 Köszönöm,épp most találtam meg! Csak nem figyeltem! Szóval még1szer nagyon köszi a segitséget! Jó éjt! -
THE DAHAKA3 #4429 elküldtem privátba az oldalt, ahol le van írva, hogy hol vannak a life upgradék -
Bob Marley #4428 Ezek szerint későn reagáltam! Na mind1,írd le légyszi amit akartál mondani,ha felkeltem elolvasom és írok! -
THE DAHAKA3 #4427 elküldöm privátba az oldalt -
Bob Marley #4426 itt vagyok,mondd -
THE DAHAKA3 #4425 ha igen, akkor írj ide -
THE DAHAKA3 #4424 hello, itt vagy még ?
-
Bob Marley #4423 Köszi hogy elárultad! Hálás vagyok,de tényleg,igy legalább nem kell a buzi csapdákon még1szer végigmennem! Nekem is 5 van! Csak nem tudom h az 5.et vagy a 6.at hagytam ki! Szóval most már csak kiváncsiságból,DE MÉG MINDIG SZERETNÉM TUNI HOL VAN A KÉT UTOLSÓ TITKOS HELY!!! Köszi -
MrAndree #4422 Elárulom hogy rohadtul nem számít, hogy megvan-e az összes élettöltő a végén vagy nincs. Nekem 5 volt a végére, haveromnak meg mind a hat és ugyanazt a befejezést kaptuk. Mert nincs kétféle befejezés. -
Bob Marley #4421 Nekem nem mind1! Visszamegyek 1 mentésben és kész,kezdem onnan! Meg akarom csinálni a játékot mind2 féle képpen! Ezért érdekel hogy hol van az utolsó 2 titkos hely! -
Kiváncsi lennék a POP-ra UE3.0-ás graf engine-el :D -
Nerob #4419 Minek annyi változik hogy a végén ütheted saját magad csak dark princeként, mellselg ha már a főellennél vagy akkor már tök mind1. -
Bob Marley #4418 Valaki mondja meg nekem hol van az 5. és az utólsó titkos hely,mert az 1iket valószinű elhagytam és már a főellenségnél vagyok,de addig nem akarom kinyirni amig nincs meg az összes! Nagyon fontos lenne! Köszönöm!!! -
Bob Marley #4417 Köszönöm!!! -
A Warrior Within PSP-s átirata... -
Bob Marley #4415 Felmentem a hivatalos oldalra kiváncsiságból,bár nem értek angolul,és találtam egy ilyen szöveget h PoP Revelations,tudja valaki h mi ez??? Itt a link:
http://store.ubi.com/item.jsp?item=33198&promo=abp3ms -
Christian #4414 nemtettélföl vmilyen progit? clonecd? vagy más cdemuláló? ha igen, akkor töröld le. Csak egy meghajtó legyen(amiben a prince van). Ha ígysemegy, akkor töröld le az alcoholt, tedd fel a daemon 4-et és mountold a pop-ot. Több ötletem nincs -
Dark Prince #4413 Nekem a első Gólem tetszett,(A leszakadt álkapcsú)meg az ikrek.
Prince of Persia hivatalos oldala:www.princeofpersiagame.com -
van egy kis gondom a game-el. eddig ment f*szán, majdnem végigtoltam, de most hiába húzom ki a meghajtót, indítom el és állítom be az SFcure-t és az SFnightmare-t és persze az új alcoholban ott a dvd-kép, mégis baja van a kulccsal. ugyanígy indítottam eddig is és most sehogysem akar menni!!! mi lehet a baj? -
kurek #4411 Talán még nem is jártál ennél a résznél, mert sztem emlékeznél rá! Egy góllem kitöri a falat, hátulról ütni kell a lábát, mikor letérdel felmászik a hátára, speed kill, azutáán irányítani kell, amíg el nem halálozik. -
Bob Marley #4410 6: This is while you are climbing the palace. This is a little difficult to spot. Once you are climbing the palace for the first time and then going back inside to the trap filled corridor and once again back outside (after a save fountain) this is the area of the upgrade. After the fountain there is a dagger switch that opens a door. There should be enemies outside of it. After climbing a little ways you are at the second lift (with the box). Right before you go back into the tower there is a platform where you will be prompted to use the landscape view. This will show a way to get down to the area below. Following this you will make your way to the fountain.
Heló,nekem már csak a 6. titkos hely hiányzik és ez érdekelne h hol van! Megköszönném ha leforditanád,mert én hozzá se tudnék kezdeni! Köszike -
olyan hol volt? én nem emlékszem ilyen részre...