13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • tigeroo
    llol
  • Stark
    nekem nemvoltmeg:D
    direkt ugy töltöttem le mentéseket:)
  • tigeroo
    ha végigviszed a játékot tuti 2500 felett lesz a sand credited
  • Stark
    de csak akkor ha a SANDCREDIT-ed 2500fölött van nem?
    mámint ezt hallottam
  • dienesoft
    BUÉK ALLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!
  • Beckham007
    BUÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉK minden fórumosnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • tigeroo
    ez nem uj..ha végigviszed a cuccot a megnyíló video gallery első klippecskéje az, amit most linkeltél
  • bandika64
    TALÁLTAM 1 naon FINNY PARÓDIÁT A T2T-röl itt:
    http://www.happypuppy.com/games.php?action=playmovie&gameid=1769&platform_id=win&movurl=aHR0cDovLzY1LjU2LjEuMjE0L3BvcDNfYmxvb3BlcnMud212

Egy kicsit hosszú a link de megéri :D
  • tigeroo
    háakkor kezd újra:)

(ha a hajón verted le akkor meg pláne, fél perc és ugyanott leszel)
  • bandika64
    nah meek tolni valamit mert nagyon unatkozok,de azért egy köcsög bétát kidobhattak volna már azok a Tetü uborkaszoftosok :D
    Pá és boldog új évet
  • bandika64
    csak az a gond hogy az az 1 mentésem van :(
    nem gond mert fél óra alatt jutottam el odáig hogy a (Jóseggű :D) fekete csajszit kinyírjam
  • tigeroo
    bug

nyugi, nemcsak a te készülékedben van (volt..) a hiba..

előző mentéstől vidd a cuccost
  • bandika64
    CSá,tom hogy ez nem a T2T -hez tartozik hanem a WW-hez de ezt nemfogjátok elhinni.
    Folytattam a Warrior Withint és egyszer csak megjelent a hercegem a Homokszörnyként.Nemtom mitörtén mert délelött tökéletesen működött de most valami nagy baj van,de elég mókás volt a homokszörnynyel küzdeni az ellenek ellen :D
    ÉS BUÉK
    Ez végképp nem tartozik ide de aki tudni akarja jövő hónapbban(már nincs messze) 1 rész kijön a T2T :) és kijön a The Godfather bétája is a teljes pedig Márciusban (1 kis info a gémereknek :D)
  • GoaGeorge
    Nem tudja senki a megoldást?
    Senki nem segít? :(

George
  • Bob Marley
    Mindenkinek Boldog és Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánok! Ha lesz net a detoxban akkor holnap újra itt!!!! :D:D:D
  • Sheke
    megyis ennyi
  • bandika64
    CSő megint,csak azt akartam írni hogy a Prince of Persia 2-nél is az volt hogy először 1-2 Fixed image volt (Most is van olyan a POP3-hozcsak ahoz is ki kell kapcsolni a meghajtókat. A www.gamecopyworld.com -on van jó pár krekk ha érdekel benneteket) és aztán jöttek a feltört exe-k.
    Szentetek lesz exe??
    Mert ha igen akkor nem hiszem hogy megveszem majd,de nemtom mé de nagyon szeretek pecselgetni :D
    ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET
  • bigapó
    cseberből vederbe. már ha nem tűnt volna fel;)
  • Bob Marley
    Neked is köszi az infót MrAndree! Vágom hol hagytam ki! Köszi
  • Bob Marley
    Tökéletes,köszönöm! :D
  • SamFisher90
    MATRIX! A tápkábelt nem kell kihúzni az optikai meghajtó(k)ból, ahjoz h menjen a POP 3 meg a többi starforce-s game. Elég csak az adatkábelt kihúni és kész is ;)
  • GoaGeorge
    Sziasztok!
    Vicces, de már az elején elakadtam az új résznek (TTT).
    A helyzet az, hogy két deszkáról leugrottam egy kis kertbe, ahol egy csávó nyakába estem, megöltem, aztán volt ott egy ijász csaj, azzal is végeztem. Ezután előre jobbra és ott fel, aztán kiálltam egy lécre és elvileg szerintem a két fal között felfelé kellene ugrálnom, de amikor felérek, nincs semmi és mindig leesek. Pedig még help is van :), ami a következő: Point left analog stick towards gap and press X to jump in between the walls.
    Remélem tud vki segíteni, mert odavágom a joy-t, ha már itt elakadok :)

Gergő
  • bigapó
    nem az exén múlik (szvsz:)) a starforce akkor is elindul. ha crack lenne, akkor nem indulna:)
  • bigapó
    az image fájl 740 megás?
  • bandika64
    Hát igaz.Azt nem lehetne megoldani hogy valaki elküldi az EXE-jét.
    Hátha akkor elindul bár kétlem.
  • bigapó
    most komolyan ezért szétkapod minden egyes alkalommal a gépet? ezt egyébként hosszú távon senkinek sem ajánlom. nekem egy vinyóm ment gallyra, mert állandóan hurcolásztam és ki-be dugdostam a tápot benne. egyszer nem indult és kiderült, hogy az egyik tápcsati letört (beleszorult a vezetékes műanyag részbe) :(((
  • bandika64
    + most elkezdtem a POP2-t megint hogy megkeresem az össze LU-t (Life Upgrade-t) és legyőzöm a DAHAKA-t Már 1 meg is van :)
    Nah megyek játszani mert unatkozom
    Pá all és BOLDOG ÚJ ÉVET
  • bandika64
    én is megcsinállnám a huzogatást (nem abban az értelemben :D) de a fater nem engedi,és nem értek a dugók ki-be hozugatásához.Én csak a játékhoz és az Angolhoz értek :)
  • Sheke
    én má döntöttem maradf a lehuzogatás haveromnak sp1 en ment simán akko mé ne
  • bigapó
    elvileg mindkét verziót elfogadja. egyébként nem ez lesz a legfőbb problémád:)) máshol fogsz elakadni szerintem. bár ki tudja, lehet, hogy neked elindul minden különösebb szerelés nélkül:)
  • SNAKE01
    igen!
  • bandika64
    hmmm...?
  • bandika64
    Tehát akkor kötőjeleket ne írjak???
    Bemásolom és a kőtőjeleket töröljem ki??
  • SNAKE01
    a többit könnyen kinyírtam!
  • bandika64
    ÁÁÁ MEGVAN KÖSZI :)
  • SNAKE01
    egyedül vizir nehéz boss a többi nem!
  • bigapó
    #4385-ben le van írva kettő is.
  • Dzsiti999
    Nincsen külön DVD-key. CD-key vagy Serial van ha jól tudom. DE UGYANAZ!
  • armageddon666
    csak annyi hogy bossok Qva nehezek tudnak lenni és jól jön egy kis + élet...
  • armageddon666
    .nfo fájlben nincs benne? most nemtok keyt mondani de lent beirod hogy serial és kidob párat (Keresés a témában, vagy ugrás # -re:)