13392
-
good charlotte #4537 oksa
rendicsek vagy köszi -
#4536 Csinálhatna valaki a videőknak egy összesítést a Faq-ban, hogy ne kelljen 4500 hzs -t átböngészni. Vagy van ilyen valahol?
Én most járok az első gólemnél, vagy ninél és ehhez keresem a videót. -
#4535 jah
hoppás szori
minnyá utánanézek -
good charlotte #4534 de amit írt a srác az a sand gates az a sárga fény nyaláb azok a sand gate-ek nekem a life upgrade-ek kellenek és nem találtam egyik egyet sem a játékban -
#4533 mest perpillanat csak a hatost #4432 találtam meg -
#4532 tolod már a ttt-t? -
GoaGeorge #4531 Sziasztok!
Egyszer már kértem segítséget a lent említett problémám miatt, de nem írt senki! Gondolom aki játszott már, tudja hogy hogyan kell és segíthetne nekem igazán!
Thx!
Vicces, de már az elején elakadtam az új résznek (TTT).
A helyzet az, hogy két deszkáról leugrottam egy kis kertbe, ahol egy csávó nyakába estem, megöltem, aztán volt ott egy ijász csaj, azzal is végeztem. Ezután előre jobbra és ott fel, aztán kiálltam egy lécre és elvileg szerintem a két fal között felfelé kellene ugrálnom, de amikor felérek, nincs semmi és mindig leesek. Pedig még help is van :), ami a következő: Point left analog stick towards gap and press X to jump in between the walls.
Remélem tud vki segíteni, mert odavágom a joy-t, ha már itt elakadok :)
Gergő -
good charlotte #4530 valakinek nincs valami leírás avyg valami hogy hol vannak a life upgradek mert én nem találom őket kérlek ha valakinek van akkor jelezze nagyon hálás lennék hálám üldözni fogja -
good charlotte #4529 meg van a két befejezés nincs nagy különbség csak annyi ha megvan az összes life upgrade akkor a dark prince-cel kell vízier-rel megküzdeni ha nincs meg az összes akkor értelem szerűen a jó herceggel kell megküzdenünk -
#4528 Hát persze hogy az és mi pedig csak lámák vagyunk :P -
MrAndree #4527 Ugyan már. Az olyan bonyolult dolog. Egyszerűbb bevágni azonnal a kérdést. -
#4526 vagy csak szimplán be kellet volna írni lent a keresöbe hogy DAGI,
vagy hogy 1. főellenség -
#4525 "Helló! Olvasgattam már vissza fele"#4273
próbáld ki. -
#4524 te vagy a faszláma
KI VAN IRVA HOGY VISSZA KELL OLVASNI!!!!
LÁTOD???? -
#4523 vagy üljön le vele sakkozni. -
MrAndree #4522 Miért mi mást lehetne vele csinálni? -
#4521 hát neis hívd meg randizni -
#4520 megkérdeztem mi csináljak az első bossal erre öld meg -
#4519 ×DDDDD -
MrAndree #4518 Mi a gond? Te kérdeztél mi válaszoltunk. -
#4517 gonoszok :c -
#4516 nah ennyit ér a sg sok láma fasz -
MrAndree #4515 Öld meg. -
#4514 öld meg -
#4513 micsináljak az első bossal?? -
mate89 #4512 huhh sikerült megcsinálni, leszedtem egy videos végigjátszást erről a részről:D -
#4511 mindig nézni kell hogy melyik merre meg fel hova mi tolódik stb....
-
mate89 #4510 Áhh hiába problkozok nem birom megcsinálni:( -
mate89 #4509 ok köszi mindjárt megprobálom
-
#4508 Itt ugy kell, hogy, minden kis nemtommit:)
kis pallót ugy kell irányitani a tekerökkel, hogy a tetején legyen mindd
nekem is csk véletlenül sikerült -
mate89 #4507 pls help!!!
-
mate89 #4506 Valaki pls help, nem tudok továbbjutni egy helyen nem tom melyik kart mikor kell forgatni help!!! Itt a kép:[url=http://www.kepfeltoltes.hu/view/060101/Screenshot0012_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img] -
#4505 áz! -
DewRee #4504 B.U.É.K. minden PoP fannak! -
#4503 némmá nekem meg 2csillagom van:D -
#4499 mivan?
kicsit lassabban:) -
Curtis #4498 Hi,
Akinek SATA (!) vinyóján van a rendszer, az tiltsa le az Eszközkezelőben a "Szabványos kétcsatornás PCI IDE vezérlőt ("IDE ATA/ATAPI vezérlők" címszó alatt). Ennek hatására elmegy a Primary és Secondary csatorna, de értelemszerűen a SATA eszközök nem. A DT-be mountolva indul a game (a CD és DVD verzió is). Játék után vissza kell engedélyezni és újraindítani a gépet. Még mindig jobb, mint állandóan szétszedni. És még valami. Akinek nForce lapja van az NE telepítse fel az nVidia IDE drivert, vagy ha már telepítette, szedje le. -
#4497 szerintem olyan jó hogy én képes vagyok újrakezdeni pl hardon!
szerintetek mi a gond most, felraktam a dt4-et azóta nem megy! letörlöm akkor sem jó már. dt4-el meg searching disc közben ujraindul a gém. és ez van más starforce-ossal is. most már sehogysem akarja elfogadni a keyt. miért? másnak van ilyen gond? az a poén hogy eddig jó volt, mondjuk 3x írtam be a keyt és akkor. de most már akkor sem :\ (és már a viziernél voltam grrrr) -
#4496 as you wish -
#4495 nemakartam ujjracsinálni
azé annyira nemjo játék
söt....