13392
-
jasper123 #4617 Thx!
Ezekszerint csak én vagyok béna!
Nem is ugrottál csak szaladtál?
-
Christian #4616
-
jasper123 #4615 Thx a választ. :) -
#4614 kösz. -
MrAndree #4613 Nyugodjál már meg. Nem gondolod hogyha tudnánk akkor válaszoltunk volna? Mellesleg kb 10 másodpercbe telne amíg megtalálnád az interneten /vagy egy történelmi atlaszban/ a választ. Ehelyett 10 percenként megkérdezed. Hát gratulálok. -
#4612 Babilon – Dél-mezopotámiai város az Eufrátesz folyó partján. Neve akkád, jelentése: az isten kapuja. Babilon már a Kr. e. XXI. században, a III. Ur-i dinasztia uralmának idején is tartományi központ volt, birodalmi fővárossá azonban Hammurapi babiloni király idején vált. Az I. babiloni dinasztia bukásakor, Kr. e. 1595-ben a várost a hettiták kirabolták. A következő évszázadokban a Mezopotámiában uralkodó kassúk koronázási városa maradt. A Kr. e. I. évezredben Babilónia – és ezzel Babilon – sorsa jelentős részben az Asszír Birodalom politikájától függött. Kr. e. 689-ben Szín-ahhé-eriba asszír király kiraboltatta és leromboltatta a várost, utódja, Assur-ah-iddina azonban újjáépítette. Az újbabiloni birodalom idején (Kr. e. 605–539) a város újra birodalmi központ lett, majd a Perzsa Birodalom, később a Szeleukida Birodalom városaként fokozatosan elvesztette jelentőségét. – Babilon vallási és kulturális szerepe kiemelkedő volt: itt állt Marduk temploma (az Észagila) és toronytemploma (az Étemenanki), és itt tartották az újévi ún. akítu-ünnepeket. A város építészeti hírességei közé tartozott a világ hét csodájának egyikeként számon tartott nyolc kilométer hosszan húzódó városfal, a függőkertek és a felvonulási út a mázas téglával borított Istár-kapuval. -
#4611 google !!! :) -
#4610 valaki válaszoljon.4586 -
jasper123 #4609 Upper City ha minden igaz.
-
MrAndree #4608 Hát ha az első boss után vagy akkor még elég sok van hátra. -
#4607 má kinyírtam de 1bként messze van még a vége ha a upper citybe tartok? -
Christian #4606 elvileg pedig ugy kell. Melyik pálya ez? -
Christian #4605 az egyik "magasba törő homokszerű fénycsóvánál"(ahol egy csomó enemy jön ki), kaptam egy képességet(az időlassítás utáni), amit nemtudom hogykell használni. Mit kell nyomni, és mire jó? -
#4604 válaszolnátok? 4594 -
jasper123 #4603 Thx , hogy legalább ránéztél. Nekem nem sikerült elkapni :(
Balra rugaszkodom el de nem tudok felugrani a másk kapaszkodóig. -
MrAndree #4602 Könnyű őket megtalálni, én elsőre ötöt megtaláltam a hatból /pedig a ww-ben elsőre egyet se sikerült/. Meg lejjebb valahol le is van írva hol vannak. Meg is van:#4538 -
MrAndree #4601 Most nem ugrik be mit kellene csinálni. Próbáltad elkapni a másik késkapaszkodót? Hátha azt kell. -
#4600 THNX!Valaki nem küldené el nekm a mentését amiben megvan az összes lifeupgrade!mert kiváncsi vagyok arra a végére is!!!!! -
jasper123 #4599 Ha ennyire nem vagytok képesek vissza olvasni akkor a 4541 -es kérdésemre nem fogok választ kapni ugye?
Tud valaki még pop3 mas fórumot ahol esetlg feltehetem a kérdésem?
Mert én már eltudom indítani a gamest. Tudom hogy kell használni d4-et és a speed killt is.Tudom azt is ,hogy más vége lesz ha összegyüjtöm az összes lifeupgradet.Tehát az is van benne mlyen érdekes.
Két dolgot nem tudok viszont hogy a perzsa birodalom fővárosa babilon volt-e és a másik, hogy hogy tudok tovább menni ott ahol el vgyok akadva :(
Thx. -
MrAndree #4598 Figyu! Nem muszáj mindent 3 hozzászólásra bontva leírni. Egybe is elég. Ez nem chat. -
MrAndree #4597 Vegyél egy mély lélegzetet és válaszolj a kérdésemre. Mennyit olvastál vissza mielőtt feltetted azt a kérdést? Van egy tippem, hogy semennyit. Mert akkor feltűnt volna, hogy már volt erről szó. Ma. -
#4596 ? -
#4595 babylon volt? -
#4594 az hogy nem tudom hogy perzsiának a fővárosa babylon? -
#4593 Cső!Ha megvan az összes lifeupgrade akkor más lessz a befejezés? -
#4592 mi a gond? -
#4591 ez ha tényleg játszottál volna vele tudnád ,hogy nem igaz..... szerintem a legjobb része a ww! -
#4590 off -
#4589 ? -
#4588 -
#4587 volt? -
#4586 Perzsa birodalom fővárosa babylon? -
#4585 nem akarsz egy saját topikot nyitni? :) -
#4584 Hu-Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú -
blur55 #4583 ja igen, és akkor hogyan jön be a starforce meg az a másik program? -
blur55 #4582 most másoljam át az egész dvd-t, onnan installáljak, és így már kihuzhatom a kábelt?
-
blur55 #4581 azért vagyok igazán bajban, mert nem tudom, hogy a kábeleket már ki kell huzni azelőtt, hogy beirom a serialt... ha igen, akkor hogyan indítom el az egészet, mert ugye dvd, nincs mit mountolni... -
blur55 #4580 mi van akkor ha dvd verzio van meg nekem?
akkor hogyan mountolok, meg... tudom, hogy hülye kérdéseim vannak, de tényleg lövésem sincs az egészről
pls valaki segítsen -
#4579 te már végigvitted? -
#4578 hm?