13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • jasper123
    Thx!
    Ezekszerint csak én vagyok béna!
    Nem is ugrottál csak szaladtál?
  • Christian

• jasper123
    Thx a választ. :)
  • ronihun
    kösz.
  • MrAndree
    Nyugodjál már meg. Nem gondolod hogyha tudnánk akkor válaszoltunk volna? Mellesleg kb 10 másodpercbe telne amíg megtalálnád az interneten /vagy egy történelmi atlaszban/ a választ. Ehelyett 10 percenként megkérdezed. Hát gratulálok.
  • rorr
    Babilon – Dél-mezopotámiai város az Eufrátesz folyó partján. Neve akkád, je­lentése: az isten kapuja. Babilon már a Kr. e. XXI. században, a III. Ur-i di­nasz­tia uralmának idején is tartományi központ volt, birodalmi fővárossá azonban Hammurapi babiloni király idején vált. Az I. babiloni dinasztia bu­ká­sa­kor, Kr. e. 1595-ben a várost a hettiták kirabolták. A következő év­szá­za­dok­ban a Mezopotámiában uralkodó kassúk koronázási városa maradt. A Kr. e. I. évezredben Babilónia – és ezzel Babilon – sorsa jelentős részben az Asszír Birodalom politikájától függött. Kr. e. 689-ben Szín-ahhé-eriba asszír király kiraboltatta és leromboltatta a várost, utódja, Assur-ah-iddina azon­ban újjáépítette. Az újbabiloni birodalom idején (Kr. e. 605–539) a város újra birodalmi központ lett, majd a Perzsa Birodalom, később a Szeleukida Bi­ro­da­lom városaként fokozatosan elvesztette jelentőségét. – Babilon vallási és kulturális szerepe kiemelkedő volt: itt állt Marduk temploma (az Észagila) és toronytemploma (az Étemenanki), és itt tartották az újévi ún. akítu-ünne­pe­ket. A város építészeti hírességei közé tartozott a világ hét csodájának egyi­keként számon tartott nyolc kilométer hosszan húzódó városfal, a füg­gő­ker­tek és a felvonulási út a mázas téglával borított Istár-kapuval.
  • rorr
    google !!! :)
  • ronihun
    valaki válaszoljon.4586
  • jasper123
    Upper City ha minden igaz.
  • MrAndree
    Hát ha az első boss után vagy akkor még elég sok van hátra.
  • Sheke
    má kinyírtam de 1bként messze van még a vége ha a upper citybe tartok?
  • Christian
    elvileg pedig ugy kell. Melyik pálya ez?
  • Christian
    az egyik "magasba törő homokszerű fénycsóvánál"(ahol egy csomó enemy jön ki), kaptam egy képességet(az időlassítás utáni), amit nemtudom hogykell használni. Mit kell nyomni, és mire jó?
  • ronihun
    válaszolnátok? 4594
  • jasper123
    Thx , hogy legalább ránéztél. Nekem nem sikerült elkapni :(
    Balra rugaszkodom el de nem tudok felugrani a másk kapaszkodóig.
  • MrAndree
    Könnyű őket megtalálni, én elsőre ötöt megtaláltam a hatból /pedig a ww-ben elsőre egyet se sikerült/. Meg lejjebb valahol le is van írva hol vannak. Meg is van:#4538
  • MrAndree
    Most nem ugrik be mit kellene csinálni. Próbáltad elkapni a másik késkapaszkodót? Hátha azt kell.
  • painkiller25
    THNX!Valaki nem küldené el nekm a mentését amiben megvan az összes lifeupgrade!mert kiváncsi vagyok arra a végére is!!!!!
  • jasper123
    Ha ennyire nem vagytok képesek vissza olvasni akkor a 4541 -es kérdésemre nem fogok választ kapni ugye?
    Tud valaki még pop3 mas fórumot ahol esetlg feltehetem a kérdésem?
    Mert én már eltudom indítani a gamest. Tudom hogy kell használni d4-et és a speed killt is.Tudom azt is ,hogy más vége lesz ha összegyüjtöm az összes lifeupgradet.Tehát az is van benne mlyen érdekes.
    Két dolgot nem tudok viszont hogy a perzsa birodalom fővárosa babilon volt-e és a másik, hogy hogy tudok tovább menni ott ahol el vgyok akadva :(
    Thx.
  • MrAndree
    Figyu! Nem muszáj mindent 3 hozzászólásra bontva leírni. Egybe is elég. Ez nem chat.
  • MrAndree
    Vegyél egy mély lélegzetet és válaszolj a kérdésemre. Mennyit olvastál vissza mielőtt feltetted azt a kérdést? Van egy tippem, hogy semennyit. Mert akkor feltűnt volna, hogy már volt erről szó. Ma.
  • ronihun
    ?
  • ronihun
    babylon volt?
  • ronihun
    az hogy nem tudom hogy perzsiának a fővárosa babylon?
  • painkiller25
    Cső!Ha megvan az összes lifeupgrade akkor más lessz a befejezés?
  • rorr
    mi a gond?
  • rorr
    ez ha tényleg játszottál volna vele tudnád ,hogy nem igaz..... szerintem a legjobb része a ww!
  • rorr
    off
  • ronihun
    ?
  • ronihun
  • ronihun
    volt?
  • ronihun
    Perzsa birodalom fővárosa babylon?
  • Halfer
    nem akarsz egy saját topikot nyitni? :)
  • constantin
    Hu-Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
  • blur55
    ja igen, és akkor hogyan jön be a starforce meg az a másik program?
  • blur55
    most másoljam át az egész dvd-t, onnan installáljak, és így már kihuzhatom a kábelt?

• blur55
    azért vagyok igazán bajban, mert nem tudom, hogy a kábeleket már ki kell huzni azelőtt, hogy beirom a serialt... ha igen, akkor hogyan indítom el az egészet, mert ugye dvd, nincs mit mountolni...
  • blur55
    mi van akkor ha dvd verzio van meg nekem?
    akkor hogyan mountolok, meg... tudom, hogy hülye kérdéseim vannak, de tényleg lövésem sincs az egészről

pls valaki segítsen
  • ronihun
    te már végigvitted?
  • ronihun
    hm?