Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Valaki válaszolna a #2424,ill. #2426 kérdésre?
köszi
hello ! hogyan kell megcsinálni azt a pályát, amikor a herceg apját kell tologatni (köszi)

Sziasztok!
Nekem ez a hiba lépett fel:

NODE DISABLE nem hajtódott végre rendesen! Ekkor a lemezellenõrzés nagyon sokáig fut, mintha lefagyna, s a végén hibaüzenetet dob: incorrect key ...

De nem írja a link, mit kell tenni. A key-t kötõjelek nélkül írtam ba.
Tud vki segíteni.
Mindent úgy csináltam ahogy le volt írva.

tigeroo
logika az egész..
Doki17
Erre már én is rájöttem de sose jön ki ugy.

nemazért, de kb 100adjára mondjuk el hogy hogy kell, és ha vennéd a fáradságot, és beírnád a lap alján a keresõbe, hogy gólem vagy ilyesmi akkor kidobna egy csomó mindent.. olvasgass vissza. Egyébként úgy kell, hogy felmászol oldalt azokra az izékre míg felérsz egy fenti részre ahonnan frankón a fejére tudsz ugrani... innen speed kill jön, szóval NEM CSINÁLSZ SEMMIT AMÍG A DAGGER KI NEM GYULLAD!! Ha azzal jössz hogy a másodiknál ledob meg ilyenek akkor nem fogtad fel amit mondtam...
Ennyi

na eljutottam röpködö jancsihoz

még sajna van szárnya rákosnak
van vaalmi trükk vagy csak üssem mint a jógyerek?

Laky
úgy kell mozgatni a karokat, hogy mindegyik erkély szerûség legfelül legyen...
ma csináltam meg ezt a rész 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

tigeroo
cs aztmondják a külföldi fórumokon hogy nincs 2 befejezés, csak 1...ez komoly?
nem azért de azok akik már itt nagyon mondják hogy végig vitték igazán segithetne a töbinek vagy az már nem lényeg ?????????????????
Doki17
Vki tudna segíteni légyszi nagyon nem akar sikerülni pedig már átmozgattam az egészet.LINK

na vki legyen ojan figyelmes és okos hogy meg mondja vagyis le irja hogy hogy a picsába kell kinyirni az elsö buzi golemet mert ha fel mászom a hátára akkor mindig amikor a fején vok meg fog és le dob az a geci és valamikor meg nem is tudok fel maszni rá mert amikor ugrom félre áll vki segitsen lécccccccccccccccccciiiiiiiiiii
Valami trainer mikor lesz már?!!
icespeakyy
no..végigvittem,de nem igazán jó xtem a befejezõ videó,kicsit rövid,meg nem mondja meg h mi lex a végén miután legyõztem a rossz énem..csak a Farahnak mondja meg h honnan tudja a nevét...egyébként nekem nagyon teccet a game..10bõl min. 9.7-et adnék neki...<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#taps><#email>

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

xy21
😄 pojén!!!!

BAKKER!! Nekem nagyon gané! Hibáim:
1. A herceg árnyéka zöld
2. Kaileena Mintha nem is létezne!(úgy értem hogy a gép nem mutatja! az azért elég durva hogy az elején az ellenség felveszi a nagy semmit!)
3. Ha lenyomom a tõr támadást a csákó körbe-körbe szaladgál

Mi lehet a baj?

tigeroo
óá, vizier a boss...=X

öcsém, a prince nagy balfasz, amikor még nem lebeg (=nem tudok speedkillezni) mindig kigurulok elõle, és vagy eltalálom, vagy õ nyom be +1 kombót ...
az is fasza, amikor körbegurulom, nyomnám ütést és ellentétes irányba vág mint amerre a vizir van
Figyu emberek! 2 hasznos tanács, ebbõl az elsõt mindenképp javaslom!
1. Ne az IDE kábelt húzogassátok, mert abból oltári nagy gáz lesz ha vmelyik kis fémszálat elgörbítitek... Inkább húzzátok le a mellette lévõ tápkábelt ami 4 színes kábelbõl áll. Azt könnyebb meg 1szerûbb lehúzni és nekem ugyanúgy megy. Csak egyféle képpen megy vissza így hát nagy gázt nem tudtok csinálni.
2. Ez az én ötletem és csak XP alatt mûxik: Én úgy csináltam amíg nem vittem végig, hogy egyszer lehúztam a kábeleket majd elindítottam, játszottam, aztán ALT+ENTER--> ki a windózba, ott kikapcs helyett LEHIBERNÁLTAM a gépet (ezt úgy lehet, hogy mikor elõjön a kikapcsolás menü, nyomsz egy SHIFT-et és lenyomva tartod, ekkor a készenlét átugrik hibernálásra. Ennek az a lényege, hogy amennyi memóriád van minimum annyi helnyek kell lennie a gépeden, és ekkor a memóriát lementi a merevlemezre és következõ indításkor innen tölt vissza. Tehát hibernáltam, kikapcsolt--->kábelek vissza--> gép bekapcs--> és a tálcán ugyanúgy ott volt a játék és tudtam folytatni, ráadásul mentek a cd/dvd meghajtóim. Mikor abbahagytam a játékot megint ALT+ENTER, és hibernálás... Így vittem végig.
Remélem segítettem vmit!
És bocs a regényírásért!

Keca

xy21
De ha lehetne írjátok már le lécci hogy kell kinyirni

xy21
oks megvan
Asszem a félkész videó az a letöltéseknél

xy21
Köszönöm szépen a segítséget sikerült elindítanom a jatekot.
Ja igen én is a nagy "meglepõdött"(leesett az ála😄)Szörnyél tartok.
De a dahakateam honlapján nincs ilyen videó.Vagy én vagyok annyira béna hogy nem találom.

Hogy lenne már vírus benne? Nem értelek! Szerintem fogadd meg amit itt a fórumon mondunk, mi nem közlünk vírusos dolgokat és fõleg nem olyat, amitõl elromlik a géped! Le kell húzni a kábeleket és kész, egyáltalán nem veszélyes!!
creuzfield
ez a két boss egyszerre télleg nem nehéz csak sokat kell ugrálni😄 de ami utánna jön videó az tetszik

Laky
beszélsz itt hülyeségeket...

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Stark
de nem vagyunk olyan szarok hogy virust töltünk le
daemon tools powaa
jeee

má várom a daemon pro-t😄

hópihe

hiába lassítok és futok a falon, nem érem el azt az izét...nemtom mit lehetne csinálni. amúgy ha megvan az összes life upgrade akkor másfajta befejezés lesz?

Sokkal elõtte? Mert inkább újrakezdeném a titkos hely elõtti mentéstõl!
serito
Egyet biztosan hagytál el, én pont most voltam egy titkos helyen, ahol a life upgrade is van. Egy függöny mögött volt egy folyosón.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Sziasztok!
Az elsõ nagy ellenségnél járok (a piros nyelvû óriás).
Van elõtte titkos hely? Ha van, akkor hányat hagytam el?
Korábban azt olvastam, hogy könnyû megtalálni õket. Jelzi vmi zene, szín, v. vmi más?
Kaileena
Ez nem jó..a Demon Tools egy nagyon veszuélyes progi.....mert a Hardwer-re húzza a gép és ha megsérti avgy virusas v mittomén akkro aze gész gépednek lõttek!

Your fate has be written! You&#8217;ll die!

vinko
Csak akkor nyomd a bal egeret,amikor a tõr kéken világit,de akkor rögtön !

ok.
köszi, akkor még próbálkozom
creuzfield
el lehet azt érni csak fuss fel a falon és mielõtt visszaugrana nyomd meg a bal egérgombot

Sziasztok.
Elakadtam. A Throne roomban vagyok. EGy csomó tüskepadló, meg ilyen forgó hülyeségek után másztam fel ide, és itt nem tudok mit csinálni.
4 kõgrill, vagy vmi hasonló van itt, azt egyikrõl elviekbe ellehetne érni egy olyan lyukat, ahova be lehetne szúrni a kardot, de nem ér fel odáig.
Van vmi trükk???

Üdv Misi
koosadam
www.dahakateam.uw.hu lesz egy videó abban nézd meg, hogy kell!

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Mit kell csinálni a vére pofájú szörnnyel? Mindig amikor ráugrok az emelvényrõl leesek és nem torténik semmi és nem sebez rajta.
serito
Igen ki lehet húzni, csak ne rángasd!! A széles szüke kábel az.
Hány meghajtó van a gépedben? Egy kábelen hány optikai meghajtó van? Azt is megcsinálhatod, hogy nem a CD ill. DVD hátuljából húzod ki a kábelt, hanem az alaplapról, ( persze elõtte állítsd le a gépet ). Azt a kábelt amin a vinyó van azt ne húzd le mert nem fog elindulni. Ha egy kábelen van a vinyó meg a CD ill DVD akkor csak a DC vagy a DVD hátuljából húzd ki az IDE kábelt.
Ha nehezen megy csak bátran nem fog elszakadni!!!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

xy21
nem asus gépen van .
Csak széles szürke sok drót eggyüt(ez az ide)
Ja és ki lehet azt húzni egyáltalán mert nekem nehezen megy.
De mindegy köszi a helpet.

serito
Indításkor a game legyen bemountolva a Daemon 4-be!!

serito
Ez most vicc? A vastag középen, aminek a szélén piros csík van vagy fehér, ha ASUS géped van.

xy21
Ide az melyik a három közül???
1.tápkábel(fekete piros sárga.... szinû)
2.Vastag szürke(középen megy be)
3.e mellet van egy kis vékony
Melyik az?????

serito
Az IDE kábelt kell lehúzni!!!!

xy21
Húúúú help.
Kihúzom a dvd meghajtóbol a tápkábelt és amikor tölt be a windows lefagy meg azt kéri hogy csökkentett módban nyomjam!
Mit tegyek???? HELP!!!!

hi
van már crack?

\\__/) (O.o) ( } { )

PLZ HELP!!!!!

Amikor felraktam a gamét,megvolt a restart,és a cd-checknél mindig automatán resetel😞((((

Mitöl lehet???
serito
Játszottam az elõzõ kettõvel is!! Easy nem akarom magasabb szinten, mert így is rangetegszer meghalok. Tudom, hogy védekezni kell, de még nem tanúltam meg a kombókat, a game elején vagyok, a fogathajtás utáni résznél, mikor elõször jönnek valamiféle oroszlánok, vagy kutyák, nem is tudom. Az ügyességi feledatokkal nincs gondom szinte elsõre meg tudom csinálni mindet, de a harcban nem vagyok valami ügyes. Talán ha nem tök fáradtan, és nem éjjel 23 óra után állnék neki játszani még menne is valahogy.

Jólvan rájöttem.Amelyik oszlop elõtt áll azon kell felfutni kb félig aztán stealth kill.De még mindig idegesítõ 😊
Magic Boy
Milyen szinten játszol?
Játszottál a 2-vel?
Ha megtanulsz védekezni(én törrel is öltem már meg három ellenfelet)akkor neolyan nehéz!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

serito
Én már az egyszerûbb ellentõl is hülyét kapok. Igaz csak éjjelenként van idõm játszani a game-val, és akkor egy kicsit tompább vagyok és mindíg szétvágnak.
Nem is tudom mi lesz velem, ha egyszer elverekedem magam a visitor-ig.
Kb 100 fogok nekiugrani mire meglesz.

Azt hiszem kezdek hülyét kapni.Mi a fenét kell csinálni a legvégén a fõellenséggel mikor azok a kövek forognak??