13392
-
kisstsabi #4657 Ez volt a sorozat utolsó része!!! -
#4656 Ez mind rendben van, de a lényeg nem a bővítésen, hanem a POP T2T elindításán volt. A bővítés csak példa volt. De ha nem akarod, akkor nem is fogsz eme remekművel játszani, hacsak meg nem veszed a boltban! -
Andus24 #4655 seritonak szol az elöbbi válasz -
Andus24 #4654 egy játék miatt nem szedem szét a gépet egy egyébként elég jó gép: ha bövviteni akarom közbe elviszem a szervizbe
P4 3,4 ghz duplamagos processzor 1mb L2 CASHE with 800 mhz FSB
Processor speed
NVIDIA 6600
256 DDR RAM
PCI Express grafika with tv out dvi-i
250 gb winyo
Pioner dvd iro
Dvd olvaso
512 ddr ram duplacsatornás memoria
integrált flash-kártya olvasó az összes ismert kártyát olvasa
56k v pci data-fax modem
Stereo tv ,fm rádió kártya + távirányitó
Hálozati vezérlő LAN 10/100 MBIT ALAPRA INTEGRÁLT
WIRELESS LAN PCI 802.11G
8 chanel intel high definition audio hangkártya
-
#4653 UP!
mire jó a sand credit ? -
#4652 És mi van akor mikor Pl + memóriát akarsz betenni a gépedbe? Akkor is azt mondod, hogy inkább megvárod míg lejár a gari idő? Nyugodtan vedd le az oldalát, csak óvatosan, hogy a legkisebb sérlést okozz a garis matricán!!
Ha belekötnek , azt mondod a szállításnál sérült meg!, Ja és ne takarítsd ki a gépet, ha poros akkor hitelesebb! -
kurek #4651 Gondolom, ott vagy ahol úgy kell forgatnod a karokat, hogy Farah átérjen a bejáratig. Ha jól emlékszem (és ha ott jársz, ahol gondolom), akkor lenyilazza a harangot. Onnan vissza mégy az ajtó melletti falon lévő karig, kinyitod az ajtót vele, és bemész!
De jobb lenne kép, hogy egyáltalán itt jársz-e? -
Andus24 #4650 milyen crackröl beszélsz ha mini image file gondolsz avval is probálkoztam de nem ment
meg adnád azt a lelöhelyet ahol találtad? -
Beckham007 #4649 Vki mondja meg hogy mit kell csinálni annál a pályánál ahol jön körülöttem egy ijjász csaj. Elforgatom a három szarságot de utánna mit kell?
SEGÍTSETEK! -
#4648 Fellelhatő egy crack. Egy torrent kereső oldalon találtam rá. Nem tudja valaki, hogy műxik-e? Nem igazán rizikóznám meg a futtatását ha nem megbízható. -
blur55 #4647 megy! megy és működik!
innentől se alvás se megállás! -
#4646 és itt változik valami ha az összes secret megvan ?
warrior withinbe dahaka ugye... szal' -
#4645 meg akinek laptopja van, az is szív...
elvből nem húzok le meghajtót, ... ez az első játék viszont, ahol megtettem, mert nem volt már választás (mindent kipróbáltam).
sztem crackes verzió nem lesz...
a garid előbb lejár :)) -
#4644 A Pop TtT játék zenéjéről tud vki vmit?
Honnan lehetne megszerezne, vagy esetleg hogyan? -
Andus24 #4643 Szziasztok!
A játékkal indulássa nekem nem müxik mivel garis a gépem igy nem nyulhatok bele.. igy megprobáltam a leirtakat és nekem nem müxik hiába tiltottm le a biosban is a dolgokat ezerszer probáltam már ujra és ujra és mindig azt irja ki hibának a starforce látja a meghajtókat pedig meg várom a processing el tünik ugy a program dolgozik és "insert the pop3 disc into another drive then press"retry"... sajnos sok embertöl halodtam hogy nekik sem megy
pedig nagyon szeretem ezt a játékot és jo kis gép is van hozzá... informatikus létemre még egy játék se fogod ki rajtam.. aki tud még valami megoldást az esetleg az segitsen ha nem akkor kénytelenvagyok megvárni crackes verziót -
#4642 akkor kb 20% -
#4641 ja a dundi megvolt -
#4640 bossot nyírtá má -
#4639 azé thx gondolkodom rajta -
MrAndree #4638 Amerre tudod, csak gondolkodni kell. Nem nehéz, még nekem is sikerült. -
#4637 most lövettem le Farah-val a második harangot...
kb hány %nál tartok ? -
#4636 Sziasztok !
Alábbi kérdéseim vannak :
1. hány pálya van? Pályaneveket hol találom? (csak hogy tudjam hány %nál tartok)
2. itt is van alternatív befejezés mint a WW-ben? (merakkor jobban figyelem a secreteket)
3. mire jó a sand credit ? -
#4635 remélem lesz mer én nemtok pop nélkül élni -
#4634 hova a f*omba kell tolni az apám szobrát hogy átmenjen az alatt ahol átmehecc a forgató izéhez nah ez értelmes a létrás felüljáró alatt merr kell fogratni? -
#4633 Elindítasz egy új játékot, utána belépsz a menübe (ESC), és ott lenyomogatod a nyilakat, ahogy megadták. Ha visszalépsz ott kell lennie a kezedben... -
#4632 ahol én tartok attól messze van(a szobor huzagatás)a vége? -
gomoo #4631 Tényleg a végén amikor v.mi kódot kapsza egy kardhoz azt hova kell írni?
-
gomoo #4630 hy all!!
Én végigvittem!!!
kibaszott nehéz volt,de sikerült.Szerintetek lesz még folyt.köv.? Remélem,mert szerintem az év(2005)játéka!!! -
#4629 kombózd meg a kardost, azután a másik iker (a baltás..talán..nememléxem) felédugrik, te gurulj el az ő fegyvere beszorul a földbe és kicsit csikizd meg a kardoddal, majd speedkill.. -
#4628 Köszi! -
#4627 a második után de csak azé mer sokat akarok még vele gamelni:D -
Christian #4626 thx, sikerült -
#4625 ott amikor a blaoldalon lévö bárd becsuszik, akkor felfucc a falon megkapszakocc odakapaszkocc és kihuzod a téglát
-
jasper123 #4624 Thx sikerült. Késön nyomtam a bal klikket. -
MrAndree #4623 De ki lehet. Legalábbis nekem sikerült, úgyhogy próbálkozz. -
Christian #4622
itt mit kell csinálni? mögöttem nagy bárdok vannak, a falon nem tudok futni. Sztem kikellene húzni azt a kőtömböt, de nemlehet. -
#4621 vagy nyomogasd 1folytába
én igy csináltam mindig:D -
Christian #4620 de az ugrás után hamar nyomd meg a bal klikket, hogy időben beleüsse a kését a falba! -
#4619 ahhhhh
bakker
láccik hogy az ugrás meg 90 fokos falon hogy szaladna? -
MrAndree #4618 Szaladsz, és mielőtt nekimennél a falnak megnyomod az ugrást. Akkor elvileg jó lesz.