Prince of Persia: The Two Thrones
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki válaszolna a #2424,ill. #2426 kérdésre?
köszi
Nekem ez a hiba lépett fel:
NODE DISABLE nem hajtódott végre rendesen! Ekkor a lemezellenõrzés nagyon sokáig fut, mintha lefagyna, s a végén hibaüzenetet dob: incorrect key ...
De nem írja a link, mit kell tenni. A key-t kötõjelek nélkül írtam ba.
Tud vki segíteni.
Mindent úgy csináltam ahogy le volt írva.
Ennyi
még sajna van szárnya rákosnak
van vaalmi trükk vagy csak üssem mint a jógyerek?
ma csináltam meg ezt a rész 😊
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)
1. A herceg árnyéka zöld
2. Kaileena Mintha nem is létezne!(úgy értem hogy a gép nem mutatja! az azért elég durva hogy az elején az ellenség felveszi a nagy semmit!)
3. Ha lenyomom a tõr támadást a csákó körbe-körbe szaladgál
Mi lehet a baj?
öcsém, a prince nagy balfasz, amikor még nem lebeg (=nem tudok speedkillezni) mindig kigurulok elõle, és vagy eltalálom, vagy õ nyom be +1 kombót ...
az is fasza, amikor körbegurulom, nyomnám ütést és ellentétes irányba vág mint amerre a vizir van
1. Ne az IDE kábelt húzogassátok, mert abból oltári nagy gáz lesz ha vmelyik kis fémszálat elgörbítitek... Inkább húzzátok le a mellette lévõ tápkábelt ami 4 színes kábelbõl áll. Azt könnyebb meg 1szerûbb lehúzni és nekem ugyanúgy megy. Csak egyféle képpen megy vissza így hát nagy gázt nem tudtok csinálni.
2. Ez az én ötletem és csak XP alatt mûxik: Én úgy csináltam amíg nem vittem végig, hogy egyszer lehúztam a kábeleket majd elindítottam, játszottam, aztán ALT+ENTER--> ki a windózba, ott kikapcs helyett LEHIBERNÁLTAM a gépet (ezt úgy lehet, hogy mikor elõjön a kikapcsolás menü, nyomsz egy SHIFT-et és lenyomva tartod, ekkor a készenlét átugrik hibernálásra. Ennek az a lényege, hogy amennyi memóriád van minimum annyi helnyek kell lennie a gépeden, és ekkor a memóriát lementi a merevlemezre és következõ indításkor innen tölt vissza. Tehát hibernáltam, kikapcsolt--->kábelek vissza--> gép bekapcs--> és a tálcán ugyanúgy ott volt a játék és tudtam folytatni, ráadásul mentek a cd/dvd meghajtóim. Mikor abbahagytam a játékot megint ALT+ENTER, és hibernálás... Így vittem végig.
Remélem segítettem vmit!
És bocs a regényírásért!
Keca
Ja igen én is a nagy "meglepõdött"(leesett az ála😄)Szörnyél tartok.
De a dahakateam honlapján nincs ilyen videó.Vagy én vagyok annyira béna hogy nem találom.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
daemon tools powaa
jeee
má várom a daemon pro-t😄
hópihe
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Az elsõ nagy ellenségnél járok (a piros nyelvû óriás).
Van elõtte titkos hely? Ha van, akkor hányat hagytam el?
Korábban azt olvastam, hogy könnyû megtalálni õket. Jelzi vmi zene, szín, v. vmi más?
Your fate has be written! You’ll die!
köszi, akkor még próbálkozom
Elakadtam. A Throne roomban vagyok. EGy csomó tüskepadló, meg ilyen forgó hülyeségek után másztam fel ide, és itt nem tudok mit csinálni.
4 kõgrill, vagy vmi hasonló van itt, azt egyikrõl elviekbe ellehetne érni egy olyan lyukat, ahova be lehetne szúrni a kardot, de nem ér fel odáig.
Van vmi trükk???
Üdv Misi
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
Hány meghajtó van a gépedben? Egy kábelen hány optikai meghajtó van? Azt is megcsinálhatod, hogy nem a CD ill. DVD hátuljából húzod ki a kábelt, hanem az alaplapról, ( persze elõtte állítsd le a gépet ). Azt a kábelt amin a vinyó van azt ne húzd le mert nem fog elindulni. Ha egy kábelen van a vinyó meg a CD ill DVD akkor csak a DC vagy a DVD hátuljából húzd ki az IDE kábelt.
Ha nehezen megy csak bátran nem fog elszakadni!!!
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Csak széles szürke sok drót eggyüt(ez az ide)
Ja és ki lehet azt húzni egyáltalán mert nekem nehezen megy.
De mindegy köszi a helpet.
1.tápkábel(fekete piros sárga.... szinû)
2.Vastag szürke(középen megy be)
3.e mellet van egy kis vékony
Melyik az?????
Kihúzom a dvd meghajtóbol a tápkábelt és amikor tölt be a windows lefagy meg azt kéri hogy csökkentett módban nyomjam!
Mit tegyek???? HELP!!!!
van már crack?
\\__/) (O.o) ( } { )
Amikor felraktam a gamét,megvolt a restart,és a cd-checknél mindig automatán resetel😞((((
Mitöl lehet???
Játszottál a 2-vel?
Ha megtanulsz védekezni(én törrel is öltem már meg három ellenfelet)akkor neolyan nehéz!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Nem is tudom mi lesz velem, ha egyszer elverekedem magam a visitor-ig.
Kb 100 fogok nekiugrani mire meglesz.