13392
-
#4697 először kombózd, vágd veszettül mint állat (én előzör kigurultam az ütései elől, de szart se ér, inkább foglald le) leviszed ügyesen az életét, amikor sziklákat irányít rád akkor fuss/gurulj mint atom.
amikor kövek repkednek a csatatéren, akkor néhány alatt át tudol gurulni (figyeld az árnyékokat) vezir ahol éppen áll fuss fel az oszlopra és speedkillezz..
pár SP után ügyesen ugrálj fel a köveken, majd végezd ki:P
menni fog, nyugi -
#4696 valaki nem tud segíteni a vezírhez?:( -
#4695 ne tilts lefele semmit, nemértitek meg hogy csak akkor működik ha FIZIKAILAG kihuzod a meghajtót??
windows gyalu után felraktam a popot, cdkey-t beírtam, krekkeltem és már ment is -
#4694 te hol tartasz az arénás lógónyelvünél vagy annál a kissebnél? -
blur55 #4693 nincs serial? senkinek?
egyébként kihúztam először a dvd-t, feltettem a játékot, mentem vele egy darabig, majd kellett a dvd, visszaraktam, ujra elinditottam a játékot és láss csodát - ment minden probléma nélkül...!
vannak még csodák -
#4692 Az 1. főellenség,vagyis a "Dagi" legyőzése:
Az arénában 2 helyen tudsz feljutni a dagi fejéhez:
1. Az, ahol 3szor kell a tőrt a falba szúrni (nem lesz nehéz eltéveszteni).
2. Először fel kell ugranod egy deszkára, aztán fel kell futni a falon, és tőr a falba.
A lényeg, hogy nem szabad kapkodni,nem kell össze-vissza nyomogatni az egérgombot,mert
akkor biztos,h nem fog sikerülni.
1-nél: Amikor felérsz a dagi fejmagasságába,akkor kell lenyomni az (E)-t, és egészen addig nyomva
tartani,amíg felvillan a tőr,aztán bal egérgomb (dagger attack),aztán a herceg átmászik
a dagi másik oldalára,akkor a hangra kell figyelni (Egy susogó,szél szerű hang,ami a tőr
felvillanásakor is jelen van), amikor ez a hang a vége felé tart,akkor kell megnyomni a
egér bal gombját, ha nyomkokodod előtte,akkor semmi se fog történi,tehát reflex kérdése az
egész.Ha minden sikerül,akkor ellököd a kezét,és nem dob le. Aztán a herceg felugrik a dagi
fejére,megint a villanás (vagy a hang),és ha minden jól megy,akkor meg is van az egyik szeme.
2-nál: Amikor felérsz a dagi fejmagasságába,akkor kell lenyomni az (E)-t, és egészen addig nyomva
tartani,amíg felvillan a tőr,aztán bal egérgomb (dagger attack). Nem kell megijedni,mert a herceg
elég furcsán landol a dagi oldalán. A dagi el is kapja, megint jön a "susogó hang", és akkor bal gomb.
A herceg felrepül a levegőbe,itt jön a 3. ütés,vagyis a szemenszúrás,aztán megvakul a dagi.
Innentől a lábát kell kaszabolni,lehetőleg hátulról támadd meg,mert néha össze-vissza csapkod a
kardjával. Ha teljesen elfogy az engergiája,a herceg felmászik a dagi hátára,ezután már csak 3szor villan a tör.
Vége.
U.I.: Ha mindent jól időzítesz,mindig villan a tőr,csak nem szabad kapkodni.Nekem viszont a hang nagyon sokat segített
nesze neked -
MrAndree #4691 Gobdolom azért mert össez vissza ütögeted a bal egérgombot amikor várni kéne /ahogy az emberek 99 százaléka/. -
#4690 A karjára ugrok, de magától felszalad a hátára. -
#4689 ne a hátára ugorj hanem a karjára. -
#4688 DE amint felugrok a hátára, rögtön ledob. -
#4687 istenem lacc nem akarod a bossok kivégzését is egy FAQ-ba rakni -
#4686 fel az állványokra rá a karjára ki a szemét.
megint csak a másik szemével is.azt a lábát és finish him. -
#4685 Valiki írja már le légyszi, hogy a trollnál mit kell csinálni onnantól kezdve, hogy beárek az arénába. Kérem!!!!!
Mert valaki azt mondta, a lábát üssem, de hozzá se tudok férni mert eldob.
Ha meg a hátára felugrok rögtön ledod. Pedig azt is írta valaki, hogy ha a visszapörgetés gombot röviden megnyomom, lelassul az idő. Na nekem ne múgy tűnt. -
#4684 sosem értettem hogy miért pont az idő tőre.miért nem a az idő kardja vagy valami hasonló.
még jó hogy nem az idő gumicsirkéje.
szerintem :D. -
#4683 azt a hűha meg a többi
a linket még tigeroo szerezte be. -
#4682 überbicska:D
ez nagyonjo:)
de, pl mint a doom
abba is menni kell 1 föszerrel és a BFGvel (Big Fuckung Gun) löni mindenkit
mégis kira filmet csináltak belöle:D -
THE DAHAKA3 #4681 szerintem még nem készül, csak már beszélnek róla a rendezők -
THE DAHAKA3 #4680 a pc guru 2005 agusztusi számában az volt, hogy a rendező következő filmjei ( prince of persia stb.) -
#4679 lehet elhamrkodott kérdés, de nem értem. ugye nem pop film készül?! :O -
#4678 vagy ha nem bírtok várni a filmre ugorjatok át a The movies-os topickba hátha megcsinálják :P -
#4677 És hogy csiálnád meg? a kamerával mutatsz egy hapsit aki egymagában szétcincálja az űberbicskájával a jónépet. -
#4676 THNX! -
THE DAHAKA3 #4675 ezt ki mondta ? szerintem még nincs, mert még a filmet nem csinálják -
#4674 prince és a mágis csodakacsa (ami aranytojást tojik) legendája. -
#4673 CSő!Ha télleg van trailer az új filmről akkor annak a linkje engem is érdekelne!Előre is THNX:)) -
blur55 #4672 kellene egy működő serial a bátyámnak!
ezeket már kipróbáltuk hozzá, de nem fogadja el: :BZ7A9-X488N-725MY-E9FND-TLPDZ és 8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX
vki pls segítsen!
előre is kösz -
#4671 pedig én easyn nyomom.(#4668) -
#4670 én még addig se jutok el amit mondassz n1ght. -
#4669 én is a vezírnél járok lehetetlen megcsinálni. -
n1ght #4668 a vezir sztem tök eccerű, 4-jére megöltem, normalon fokozaton. az a lényeg, hogy amikor ugrálsz felfele, akkor mindig ugy kapaszkodj, hogy amikor lő rád, akkor olyan helyen legyél, hogy pl egy vékony kis részen egyensulyozik a herceg, akkor ha eltalálja, akkor csak leesik ugy, hogy kapaszkodni fog, de ezután gyorsan lesz időd felhuzodzkodni, és továbbmászni. az életed meg ugysem fogy el, ha elég gyors vagy -
THE DAHAKA3 #4667 úgy csinálják a mozgásokat meg, mint a játékban, hogy minden részben 1re többet tudjon -
#4666 nekem tökmind1 hogy animációs, vagy sima film-e csak legyen 3része
és sirály mozgások legyenek benne:) -
Christian #4665 nincs valamilyen csit a vezírhez, mer qrvára nem lehet megölni?!!!?!?! -
THE DAHAKA3 #4664 remélem a filmet is 3 részesre csinálják -
THE DAHAKA3 #4663 a pc guru 2005 agusztusi számában volt hír a princéről, hogy megcsinálják filmben -
THE DAHAKA3 #4662 hello ! én is már várom, hogy legyen film belőle, mert nagyon király lenne !!! -
#4661 A Sands of Time trillógia nagyon jó 'volt'... szerintem nem hagyják ennyiben. illetve az biztos hogy ez az uccso SoT-os PoP de sztem jön majd még egy film (mivel nagyon megfilmesitheto a story) meg még nemtom mik lesznek... személy szerint egy 1,5 - 2 órás animációs (mint az átvezető animok gémben) filmnek örülnék mert azt nehezebb elb***ni mint a rendes színészekkel készülőt... meg akár jöhetne egy rövidebb sorozat ami részletes feldolgozza a három gémet. -
Beckham007 #4660 igen ott járok, köszi a tanácsot kurek, megnézem -
blur55 #4659 ki tud trainer-ről?
valaki belinkelhetne egyet! -
MrAndree #4658 Az idő homokjával foglalkozó trilógia utolsó része volt ez. Bármikor simán kitalálhatnak egy új trilógiát ha akarják. Szerintem hallani fogunk még a prince-ről.