13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • tigeroo
    először kombózd, vágd veszettül mint állat (én előzör kigurultam az ütései elől, de szart se ér, inkább foglald le) leviszed ügyesen az életét, amikor sziklákat irányít rád akkor fuss/gurulj mint atom.

amikor kövek repkednek a csatatéren, akkor néhány alatt át tudol gurulni (figyeld az árnyékokat) vezir ahol éppen áll fuss fel az oszlopra és speedkillezz..

pár SP után ügyesen ugrálj fel a köveken, majd végezd ki:P

menni fog, nyugi
  • ronihun
    valaki nem tud segíteni a vezírhez?:(
  • tigeroo
    ne tilts lefele semmit, nemértitek meg hogy csak akkor működik ha FIZIKAILAG kihuzod a meghajtót??

windows gyalu után felraktam a popot, cdkey-t beírtam, krekkeltem és már ment is
  • ronihun
    te hol tartasz az arénás lógónyelvünél vagy annál a kissebnél?
  • blur55
    nincs serial? senkinek?

egyébként kihúztam először a dvd-t, feltettem a játékot, mentem vele egy darabig, majd kellett a dvd, visszaraktam, ujra elinditottam a játékot és láss csodát - ment minden probléma nélkül...!

vannak még csodák
  • Black Hawk
    Az 1. főellenség,vagyis a "Dagi" legyőzése:

Az arénában 2 helyen tudsz feljutni a dagi fejéhez:

1. Az, ahol 3szor kell a tőrt a falba szúrni (nem lesz nehéz eltéveszteni).
    2. Először fel kell ugranod egy deszkára, aztán fel kell futni a falon, és tőr a falba.

A lényeg, hogy nem szabad kapkodni,nem kell össze-vissza nyomogatni az egérgombot,mert
    akkor biztos,h nem fog sikerülni.

1-nél: Amikor felérsz a dagi fejmagasságába,akkor kell lenyomni az (E)-t, és egészen addig nyomva
    tartani,amíg felvillan a tőr,aztán bal egérgomb (dagger attack),aztán a herceg átmászik
    a dagi másik oldalára,akkor a hangra kell figyelni (Egy susogó,szél szerű hang,ami a tőr
    felvillanásakor is jelen van), amikor ez a hang a vége felé tart,akkor kell megnyomni a
    egér bal gombját, ha nyomkokodod előtte,akkor semmi se fog történi,tehát reflex kérdése az
    egész.Ha minden sikerül,akkor ellököd a kezét,és nem dob le. Aztán a herceg felugrik a dagi
    fejére,megint a villanás (vagy a hang),és ha minden jól megy,akkor meg is van az egyik szeme.

2-nál: Amikor felérsz a dagi fejmagasságába,akkor kell lenyomni az (E)-t, és egészen addig nyomva
    tartani,amíg felvillan a tőr,aztán bal egérgomb (dagger attack). Nem kell megijedni,mert a herceg
    elég furcsán landol a dagi oldalán. A dagi el is kapja, megint jön a "susogó hang", és akkor bal gomb.
    A herceg felrepül a levegőbe,itt jön a 3. ütés,vagyis a szemenszúrás,aztán megvakul a dagi.

Innentől a lábát kell kaszabolni,lehetőleg hátulról támadd meg,mert néha össze-vissza csapkod a
    kardjával. Ha teljesen elfogy az engergiája,a herceg felmászik a dagi hátára,ezután már csak 3szor villan a tör.

Vége.

U.I.: Ha mindent jól időzítesz,mindig villan a tőr,csak nem szabad kapkodni.Nekem viszont a hang nagyon sokat segített

nesze neked
  • MrAndree
    Gobdolom azért mert össez vissza ütögeted a bal egérgombot amikor várni kéne /ahogy az emberek 99 százaléka/.
  • kirol
    A karjára ugrok, de magától felszalad a hátára.
  • Black Hawk
    ne a hátára ugorj hanem a karjára.
  • kirol
    DE amint felugrok a hátára, rögtön ledob.
  • Black Hawk
    istenem lacc nem akarod a bossok kivégzését is egy FAQ-ba rakni
  • Black Hawk
    fel az állványokra rá a karjára ki a szemét.
    megint csak a másik szemével is.azt a lábát és finish him.
  • kirol
    Valiki írja már le légyszi, hogy a trollnál mit kell csinálni onnantól kezdve, hogy beárek az arénába. Kérem!!!!!

Mert valaki azt mondta, a lábát üssem, de hozzá se tudok férni mert eldob.
    Ha meg a hátára felugrok rögtön ledod. Pedig azt is írta valaki, hogy ha a visszapörgetés gombot röviden megnyomom, lelassul az idő. Na nekem ne múgy tűnt.
  • Black Hawk
    sosem értettem hogy miért pont az idő tőre.miért nem a az idő kardja vagy valami hasonló.
    még jó hogy nem az idő gumicsirkéje.
    szerintem :D.
  • Black Hawk
    azt a hűha meg a többi
    a linket még tigeroo szerezte be.
  • Stark
    überbicska:D
    ez nagyonjo:)

de, pl mint a doom
    abba is menni kell 1 föszerrel és a BFGvel (Big Fuckung Gun) löni mindenkit
    mégis kira filmet csináltak belöle:D
  • THE DAHAKA3
    szerintem még nem készül, csak már beszélnek róla a rendezők
  • THE DAHAKA3
    a pc guru 2005 agusztusi számában az volt, hogy a rendező következő filmjei ( prince of persia stb.)
  • Halfer
    lehet elhamrkodott kérdés, de nem értem. ugye nem pop film készül?! :O
  • Black Hawk
    vagy ha nem bírtok várni a filmre ugorjatok át a The movies-os topickba hátha megcsinálják :P
  • Black Hawk
    És hogy csiálnád meg? a kamerával mutatsz egy hapsit aki egymagában szétcincálja az űberbicskájával a jónépet.
  • painkiller25
    THNX!
  • THE DAHAKA3
    ezt ki mondta ? szerintem még nincs, mert még a filmet nem csinálják
  • Black Hawk
    prince és a mágis csodakacsa (ami aranytojást tojik) legendája.
  • painkiller25
    CSő!Ha télleg van trailer az új filmről akkor annak a linkje engem is érdekelne!Előre is THNX:))
  • blur55
    kellene egy működő serial a bátyámnak!

ezeket már kipróbáltuk hozzá, de nem fogadja el: :BZ7A9-X488N-725MY-E9FND-TLPDZ és 8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX

vki pls segítsen!

előre is kösz
  • ronihun
    pedig én easyn nyomom.(#4668)
  • ronihun
    én még addig se jutok el amit mondassz n1ght.
  • ronihun
    én is a vezírnél járok lehetetlen megcsinálni.
  • n1ght
    a vezir sztem tök eccerű, 4-jére megöltem, normalon fokozaton. az a lényeg, hogy amikor ugrálsz felfele, akkor mindig ugy kapaszkodj, hogy amikor lő rád, akkor olyan helyen legyél, hogy pl egy vékony kis részen egyensulyozik a herceg, akkor ha eltalálja, akkor csak leesik ugy, hogy kapaszkodni fog, de ezután gyorsan lesz időd felhuzodzkodni, és továbbmászni. az életed meg ugysem fogy el, ha elég gyors vagy
  • THE DAHAKA3
    úgy csinálják a mozgásokat meg, mint a játékban, hogy minden részben 1re többet tudjon
  • Stark
    nekem tökmind1 hogy animációs, vagy sima film-e csak legyen 3része
    és sirály mozgások legyenek benne:)
  • Christian
    nincs valamilyen csit a vezírhez, mer qrvára nem lehet megölni?!!!?!?!
  • THE DAHAKA3
    remélem a filmet is 3 részesre csinálják
  • THE DAHAKA3
    a pc guru 2005 agusztusi számában volt hír a princéről, hogy megcsinálják filmben
  • THE DAHAKA3
    hello ! én is már várom, hogy legyen film belőle, mert nagyon király lenne !!!
  • armageddon666
    A Sands of Time trillógia nagyon jó 'volt'... szerintem nem hagyják ennyiben. illetve az biztos hogy ez az uccso SoT-os PoP de sztem jön majd még egy film (mivel nagyon megfilmesitheto a story) meg még nemtom mik lesznek... személy szerint egy 1,5 - 2 órás animációs (mint az átvezető animok gémben) filmnek örülnék mert azt nehezebb elb***ni mint a rendes színészekkel készülőt... meg akár jöhetne egy rövidebb sorozat ami részletes feldolgozza a három gémet.
  • Beckham007
    igen ott járok, köszi a tanácsot kurek, megnézem
  • blur55
    ki tud trainer-ről?

valaki belinkelhetne egyet!
  • MrAndree
    Az idő homokjával foglalkozó trilógia utolsó része volt ez. Bármikor simán kitalálhatnak egy új trilógiát ha akarják. Szerintem hallani fogunk még a prince-ről.