Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xy21
ugorj a rúd fele és nyomd meg az alapból E betût vagy a középsõ(görgõs) egérgombot

ismét elakadtam:-( nem tom hova kell ugorni mert ha át ugrok leaszakad a föld alattam de se jobbra se balra se fel le pedig nagyon nagyot esem:-(kép
grebber
Na most baszta fel legelõsször az agyam a Dark Prince 😞
Miután a köcsög elvitte a csajt és csapdák tömkelegén kéne átugrálnom 4-edszerre eddig sikertelenül 😞

Next PC upgrade: 2022

Semmi gond,csak le volt tiltva a cd-dvd meghajtó. Annyi volt a tennivaló, hogy engedélyezni kellett.

PSN ID: Lord_Mortanius

xy21
NEKEM a Véleményem a gamerõl!
1.A történet.Engem annyira nem izgatott fel mert nem volt benne olyan fordulat mint a WW-ben.
2.A harc.Nos ha itt egy "csávóka kettévágós vagy fejlenyisszantós" figurát nyomok a katona nem esik ketté vagy nem esik le a feje csak összeesik oszt jóvan.
3.A fõellenségek (álkapocsnélküli óriás, gladiátorok....)túl nehézre sikeredtek.
4.A fogathajtás(a második szar volt)
5.Vége a Sorozatnak(egyenlõre;D)
Na ezek voltak amik nem teccettek nekem.

És ami teccet.
1.A fogathajtás(az elsõ 😄)
2.Dark Prince
3.És az ehez tartozó Daggertail és figurák.
4.Jóval nehezebb mint a WW
5.SPEEDKILL(Hát ez hatalmas!!!Végig ezt használtam tök olyan volt mint a splinter cell)
6.Egy két fõellenség(mondjuk az az óriás amit irányítani lehetett a kertben)
3.

xy21
majd meglátod nem lövöm le a pojént;D

most így igen köszi! és ha egy síkban lesznek akkor mi fog történni?
xy21
Kezd a legalacsonyabbal tekerd el majd meny a középsõre majd tekerj majd megint tovább a felsõre megint tekerj és ezután kezd megint elõlröl és ez megy addig amíg egy síkba nem hozod õket!
érted??

telepített mappa POP3profil-ban
xy21
CSAk azt mondjátok meg hol vannak a savek???

xy21
Majd holnap felrakom az enyémet!!!
OKS???

gamecopyworld.com
VALAKI küldene nekem egy save gamet,aki már túljutott az ikreken....nagggggggggyon fontos lenne....lééééccciii..
Elõre is köszönöm....
Meg valaki elmesélné nekem a történetet (a TtT-ét) hogy valójában mirõl is szól a 3.rész...
Márcsak egy fasza filmet kellene csinálni a gamébõl....😊
tigeroo
print screen és a játék gyökérkönyvtárába menti el a képet (bmp, amit át kell nevezni .jpg-re hogy fel tudd tölteni)

Ma du. újra kezdtem az egész játékot, mert az 1. fõellenig elhagytam a titkos helyeket. Eddig egyet találtam. Az 1. titkos hely: The Sewers pályán van.
folyt. köv.
melyik progival lehet egyszerûbben képet csinálni?
se progim hozzá se semmi:-(
bacardi93
srceenshoto plz!

de?
Hello
Valaki megtudná mondani mit kell csinálni a nagydagi utáni pályán,amikor is dark prince vagyok.Átjutok a csabdákon de .........?????
Ott tartok hogy van egy nagy kert és ott három kapcsoló ami felfele tudok kapcsolni közben két lap a másik két oldalon mozog, de nem tudo hogy mi a helyes beállítás! Segít vki?
hy all
a dreamweaver 8 hoz valakinek nincs magyar leírása???
kérem akinek van az adjon már egy linket pls...!!!
elõre is köszi
xy21
Úgy növeled az életed hogy a megölt ellenségekbõl vagy ládában lévõ homokgömbökket felveszed.
(AZ A SZAR HOGY A LEGTÖBB EMBER NEM JÁCCOT AZ ELSÕ KÉT RÉSSZEL ÉS NEM TUDJÁK MIT KELL CSINÁLNI MÁR AZ ELSÕ 10 PERCBEN)(EMBEREK ELÕSZÕR KEZDJÉTEK EL MINIMUM A 2-VEL JÁCCANI ÉS HA AZ MEGVAN AKKOR NYOMJÁTOK EZT A RÉSZT!!!!szerintem)

xy21
Ilynekor SZOPÁS!!!!
Bocsi.

Visszadugtam az IDE kábeleket, azonban a gép nem látja a CD-DVD meghajtókat. Ilyenkor mi a teendõ?

PSN ID: Lord_Mortanius

Nos nekem lenne egy olyan kérdésem hoyg amikor a herceg Darkprince lesz akkor hogy lehet az életét növelni?
MOst azon a részen vagyok hogy elhagytam az elsõ fõellent és átváltozott a herceg de mindig meghalok bármennyire gyors vagyok. Valaki segítsen mert kezdek megbolondúlni 😄

Battlelog: kvantahun

sonico
király akkor ezt leszedem...vis na 😊 köszi kül a kng kong volt még ilyen! 😉

csáó!

BlackShadow
#2609 pls

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Lacc
Hm akkor tényleg lehet, hogy bug...
grebber
Ez annyi hogy igy kiirva müködik lehuzogatás nélkül.
Most nemtom hirtelen melyik SF3-as game volt ilyen patches még de az sokaknál ment kiirva.

grebber
Nekem pl amikor nyúlt felém a gólem nem villant azt sokadszorra amikor már majdnem elér mondom leszarom megnyomtam és láss csodát müködött!

sonico
Sziasztok!

Kérdeznék vkit h a ma kiadott
" Prince of Persia: The Two Thrones (c) Ubisoft *SFCloneCD* "

Miben különbözik , ezt talán ellehet indítani úgy is h fizikailag lehúznám az IDE-ket? vki ismeri?leszedte már?

kül ezt írja az nfo-ja ==>

http://nforce.nl/index.php?switchto=nfos&menu=quicknav&item=viewnfo&id=100392

vki?

Sztem már irták de ugykell hogy: Ütöd a kardost(kived mindent) akkor a baltás belevágja a földbe a baltát, használd ki. Kb a hpja fele lemegy akkor bejön a speedkill.Ezt ismételgesd.

hogy lehet kinyírni a két melákot a második fogat után?
haab
De nem villan föl a tör cask az elsõ szurásnál miután az megvan semmit nem csinál a prince csak lóg

PoP T2T 4ever

help!
 eX
Akkor kattints amikor belassul a kép és a tör meg felvillan! És úgy sikerülni fog!

!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!

haab
Ezt az 1sõ bosst lehetelen lenyomni 1ik szemét kiszurom ráugrok a másik pallórol is belevágja a kardját a kezébe a szörny leakardobni akkor hiábanyomok bármit szarik beleszurni a kezébe a kardot.

PoP T2T 4ever

pedig gyaktam õket rendesen lassítani nem lehet...:-(
Valaki tudja hogy lehet megsebezni a hosszó(második) kocsi menet utánni két nagy harcost?? Mert idáig egy pici sem hiányzott az életükbõl!
BlackShadow
ez lemaradt: v ki lehet blockal védeni a lövéseit? ezt még nempróbáltam 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

BlackShadow
a visior elég szopatós kis ellenfél a végén bazeg.. csakcsak megcsinálom a második részletét (amikor szárnylevágós cucc) de amikor már ugrálgatni kell a köveken közbe meg lövöldöz .. há mennyemá 😄

haab
OKs

PoP T2T 4ever

Lacc
Felvillan az, csak nehéz észrevenni. Bár elképzelhetõ, hogy bugos a dolog, mert nekem elsõre mindig felvillant minden, és sikerült is megcsinálni, addig itt többeknek nagyon tökölõsre sikeredett ez a rész. Szóval próbálgasd csak, aztán lehet hogy mákod lesz 😊
grebber
Igen az nem müködik.

haab
Ez nem nagyon megy... Bele akarja szurni de eldobja mire beleszurná és felse villan a kard.

PoP T2T 4ever

haab
Thx

PoP T2T 4ever

Stark
mer akkor akkor kell megszurni a kezét amikor már megfog
csak gyorsnak kell lenni
utána rá a fejére és kiszurni a másikat

aztán má csak ki kell végezni
de MINDIG maradjatok a háta mögött mer ha lecsap a kardjával nincs visszaut kezdheted elörröl

hópihe