13392
-
ssk3 #4817 Valaki leírná hogy hol vannak az élethosszabbítok?
(Lehetőleg mindet) -
ssk3 #4816 Ha már rajta vagy akkor necsinálj semmit, és ha felvillan a tör akkor katt a balegérgombbal és minden jó lesz -
#4815 Én láttam egy olyan videót ahol a herceg nyúlt a koronáért és a csuklyás fószer megakadályozta a keze elé lépett a csuklyás fószer átalakul setét henczeggé azt föl veszi a koronát azt elmondja a szlogenjét "minden ami a tiéd..."azt lecsap a láncával. -
blur55 #4814 visszaolvasgattam a fórumon, és volt egy kérdés, hogy a WW utolsó videójában a korona legurul a lépcsőn, azt felveszi valaki. ki az a valaki?
mert nem lehet a dark prince, de nem lehet a vizier sem. na akkor?
meg volt még egy video, amiben a herceg egy másik emberrel karöltve harcol sand munysterekkel, és a gyereket megölik. az ki? és hogyan jön bele ebbe az egészbe?
még nem fejeztem be a TTT-t, abból fog kiderülni? -
MrAndree #4813 Tényleg sokan pedig rohadt könnyű őket elintézni. -
blur55 #4812 asszem a tervezőket sokan elküldték már sokfelé a King's Road miatt... csatlakozom mindenkihez, akinek elege lett az ubisoftból...
hát ez nem volt semmi... az a kardos barom, meg a haverja...
de csakazértis megcsináltuk... bátyámmal közösen, mert ő ért a fogatokhoz, én meg minden máshoz :)
jó éjt mindenkinek -
MrAndree #4811 Speed kill. Ennyi -
Vazo #4810 amúgy nekem is van olyan hogy néha nem megy :s -
Vazo #4809 üdv! Abban kérnék segítséget hogy az arenaban van 1 nagy mamlasz. mondják hogy szúrjam ki a szemét mert akkor nem tud megölni stb. fel is megyek magasra ahonnan rátudnék ugrani de egyszerűen nem kaposzkodik meg rajta leesek stb. és dobál mint 1 teniszlabdát. elivlieg tudom hogy kéne megcsinálni de mégse megy. írja már le vki hogy hogyan kéne pontosan csinálom. előre is köszi -
blur55 #4808 kinek van olyan, hogy egszer elindul, egszer meg nem?
megőrülök!!! -
Oszi #4807 de eddig se mindig jött össze -
Netam #4806 ugyanazt mint amit eddig is nyomtál speedkill-kor -
Oszi #4805 na senki sem segít -
Oszi #4804 Az első főellenségnél amikor fent vagyok a hátán az első szúrás után amikor a kezébe kell szúrni akkor melyik gombot kell nyomni? -
#4803 Nah ez is megvolt! tényleg jó a játék de a 2. rész nekem kedvenc. nem tudni miért amugy ez az egyik legjobb játék sorozat ahol egy isten elsö rész után tudtak a készítők még hozzárakni egy kis plusszt! de hát ubisoft.(kedvenc) -
#4802 itt az összes rész zenéje egy albumon: http://www.uploading.com/?get=N5WBVDWQ -
nagy chris #4801 azt az SFCURE-t azt honnan lehet leszedni ? Mer nekem az niincs és sztem az miatt nem megy a játék :( Beirom a cd kulcsot és nem akarja elfogadni a b**i :) -
#4800 irjá neki mailt
má énisirtam de nemjött válasz -
blur55 #4799 ki tudja, mikor fog frissülni a zanzarah oldal? -
#4798 Kösz! -
#4797 Dehogynem, azért írtam,hogy ugyanúgy, mert eddig is le kellett húzni. -
#4796 De ugye nem kell hozzá kábelt huzogatni? -
#4795 Nekem megy ugyan úgy, mint az előző démonnal. -
#4794 Hello!
Az új Daemon Tools 4.0.3-al megy rendesen a játék? -
#4793 azt tudod hogy hogy kell feljutni a speed killhez?
na mindegy ha tudod akkor úgy hogy ugye fölmész speed kill aztán utána megint fölmész a másik oldalról aztán ott is speed kill és utána vágd a lábt hátulról és egyszercsak öszerogy akkor fölugrasz a hátára és speed kill. -
Oszi #4792 Sziasztok valaki leírná nekem hogy mit kell csinálni az első főellenséggel és hogyan(mely gombokat kell nyomni)?Azt tudom hogy a két szemét kell kiszúrni de nekem eddig csak a hátába szúrta! -
blur55 #4791 én nem tudom, hogy azzal a résszel hol lehet ennyit szarozni... felugrasz a hátára, beledöföd a kést, aztán át az ajtón - csak gyorsan kell kanyarodni :) -
#4790 Ezzel a résszel én is küszködtem, aztán rájöttem. Nagyon egyszerű. nem is értem, hogy miért akadtam el.
Szóval: Amikor elkezd rohanni veled a lény, akkor kitör egy ajtót. Abban a helységben is lesz egy ajtó amit ugyanúgy kitör ha nekivezeted. utána már egyértelmű lesz. -
danikollar #4789 Nincs egyenes szakasz.Van egy ajto, amit be lehet vele törni, de az egy kis helység, amibe, ha belemész vele, akkor egyből a falnak ütközik és rám esik. -
Dzsiti999 #4788 Őt nem lehet megölni! Üldözni kell egy helyen, és ennyi.
Akinek kell a videó róla, annak tessék. Egyébként a Dark Prince nagyon idegesítő szerintem a "harc" közben. KLIKK!
(letöltő progival szedjétek)
U.I.: Most az oldal nem elérhető (nekem)... Próbáljátok később.. -
#4787 Ezt én sem tudom... irnak mindenfélét... olyat hogy véletlenszerű hogy megküzdesz-e DPval vagy nem... én annak örülnék ha élettöltőktől függene! mert akkor megcsinálnám mint WWben. Uccso élettöltő előtt mentés és akkor onnan végigviszem 2*. de ha véletlenszerű..... akkor csak remménykedem hogy elég Viziert kinyirni szal azelőtti mentésre visszamenni és után vagy van PvDP vagy nincs... bár ha most belegondolok utobbi jobb :) -
#4786 ki kell menni egy "egyenes" szakaszra,..ahol betörte a falat, és megjelent valszeg ott kell elmenni vele -
danikollar #4785 Sziasztok!Help kellene.Visszaolvastam és nem találtam erre vonatkozó választ.Tehát:Nekem a harmadik ellenség (1. az áll nélküli, 2. a csaj) az egy nagy darab nővény egy kör alakú pályán (The city gardens a mentés neve).Nem tudok vele semmit kezdeni.El kezdem aprítani,térdre rogyik,ráugrog a hátára, speedkill-el beledöfök,és utána irányítani kell, megyek körbe-körbe és nem történik semmi.Van amikor véletlen a falnak megyek vele akkor meg rám esik.Valaki segítsen, hogy ennél a résznél mit tegyek. -
#4784 logika az egész ember, ne sirass már meg :'( -
Christian #4783 printscrennel tudsz képet menteni, és a játék könyvtárába menti. A video gallery meg csak végigjátszás után nyílik meg.
az apád szobrát meg addig kell tolni/forgatni, míg el nem ér az ajtóhoz -
#4782 menj vissza oda,ahonnan indultál,az elsö karhoz,felfutsz a falon a nyitónégyzetre,majd be a kinyiló ajtón -
Aldrin #4781 üdv. én végigtoltam. viszont azt olvastam, h a játék vége, egérfalhozcsapkodást hoz ki a játékosból. namármost az én játékom vége nem ezt hozta ki belőlem. lehet, h azért, mert a szöveg nagy részét nem értettem. bár én arra gondoltam, h 2 vége van. ugyanis a játék végén nem nyírtam ki a másik énem. de mi van akkor, ha megölöm? -
blur55 #4780 pár kérdés így a nap végére:
hogyan tudok kiszedni képet a játékból, és hova menti el?
aztán a video gallery mikor lesz elérhető? ha kijátszottam a jatékot? ugye nem?
és el vagyok akadva annál a résznél, ahol az "apám" szoborjával kell alkotni valamit. gondolom el kéne inditani, hogy betörje a szemben lévő ajtót, de nem tudom, hogyan kéne. valakinek van ötlete? -
#4779 milyen karhoz? -
Christian #4778 ahh, sikerült, thx