13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • ssk3
    Valaki leírná hogy hol vannak az élethosszabbítok?
    (Lehetőleg mindet)
  • ssk3
    Ha már rajta vagy akkor necsinálj semmit, és ha felvillan a tör akkor katt a balegérgombbal és minden jó lesz
  • Black Hawk
    Én láttam egy olyan videót ahol a herceg nyúlt a koronáért és a csuklyás fószer megakadályozta a keze elé lépett a csuklyás fószer átalakul setét henczeggé azt föl veszi a koronát azt elmondja a szlogenjét "minden ami a tiéd..."azt lecsap a láncával.
  • blur55
    visszaolvasgattam a fórumon, és volt egy kérdés, hogy a WW utolsó videójában a korona legurul a lépcsőn, azt felveszi valaki. ki az a valaki?
    mert nem lehet a dark prince, de nem lehet a vizier sem. na akkor?

meg volt még egy video, amiben a herceg egy másik emberrel karöltve harcol sand munysterekkel, és a gyereket megölik. az ki? és hogyan jön bele ebbe az egészbe?

még nem fejeztem be a TTT-t, abból fog kiderülni?
  • MrAndree
    Tényleg sokan pedig rohadt könnyű őket elintézni.
  • blur55
    asszem a tervezőket sokan elküldték már sokfelé a King's Road miatt... csatlakozom mindenkihez, akinek elege lett az ubisoftból...

hát ez nem volt semmi... az a kardos barom, meg a haverja...

de csakazértis megcsináltuk... bátyámmal közösen, mert ő ért a fogatokhoz, én meg minden máshoz :)

jó éjt mindenkinek
  • MrAndree
    Speed kill. Ennyi
  • Vazo
    amúgy nekem is van olyan hogy néha nem megy :s
  • Vazo
    üdv! Abban kérnék segítséget hogy az arenaban van 1 nagy mamlasz. mondják hogy szúrjam ki a szemét mert akkor nem tud megölni stb. fel is megyek magasra ahonnan rátudnék ugrani de egyszerűen nem kaposzkodik meg rajta leesek stb. és dobál mint 1 teniszlabdát. elivlieg tudom hogy kéne megcsinálni de mégse megy. írja már le vki hogy hogyan kéne pontosan csinálom. előre is köszi
  • blur55
    kinek van olyan, hogy egszer elindul, egszer meg nem?
    megőrülök!!!
  • Oszi
    de eddig se mindig jött össze
  • Netam
    ugyanazt mint amit eddig is nyomtál speedkill-kor
  • Oszi
    na senki sem segít
  • Oszi
    Az első főellenségnél amikor fent vagyok a hátán az első szúrás után amikor a kezébe kell szúrni akkor melyik gombot kell nyomni?
  • Timbo
    Nah ez is megvolt! tényleg jó a játék de a 2. rész nekem kedvenc. nem tudni miért amugy ez az egyik legjobb játék sorozat ahol egy isten elsö rész után tudtak a készítők még hozzárakni egy kis plusszt! de hát ubisoft.(kedvenc)
  • ronihun
    itt az összes rész zenéje egy albumon: http://www.uploading.com/?get=N5WBVDWQ
  • nagy chris
    azt az SFCURE-t azt honnan lehet leszedni ? Mer nekem az niincs és sztem az miatt nem megy a játék :( Beirom a cd kulcsot és nem akarja elfogadni a b**i :)
  • Stark
    irjá neki mailt
    má énisirtam de nemjött válasz
  • blur55
    ki tudja, mikor fog frissülni a zanzarah oldal?
  • Örm
    Kösz!
  • kirol
    Dehogynem, azért írtam,hogy ugyanúgy, mert eddig is le kellett húzni.
  • Örm
    De ugye nem kell hozzá kábelt huzogatni?
  • kirol
    Nekem megy ugyan úgy, mint az előző démonnal.
  • Örm
    Hello!
    Az új Daemon Tools 4.0.3-al megy rendesen a játék?
  • ronihun
    azt tudod hogy hogy kell feljutni a speed killhez?
    na mindegy ha tudod akkor úgy hogy ugye fölmész speed kill aztán utána megint fölmész a másik oldalról aztán ott is speed kill és utána vágd a lábt hátulról és egyszercsak öszerogy akkor fölugrasz a hátára és speed kill.
  • Oszi
    Sziasztok valaki leírná nekem hogy mit kell csinálni az első főellenséggel és hogyan(mely gombokat kell nyomni)?Azt tudom hogy a két szemét kell kiszúrni de nekem eddig csak a hátába szúrta!
  • blur55
    én nem tudom, hogy azzal a résszel hol lehet ennyit szarozni... felugrasz a hátára, beledöföd a kést, aztán át az ajtón - csak gyorsan kell kanyarodni :)
  • pera
    Ezzel a résszel én is küszködtem, aztán rájöttem. Nagyon egyszerű. nem is értem, hogy miért akadtam el.
    Szóval: Amikor elkezd rohanni veled a lény, akkor kitör egy ajtót. Abban a helységben is lesz egy ajtó amit ugyanúgy kitör ha nekivezeted. utána már egyértelmű lesz.
  • danikollar
    Nincs egyenes szakasz.Van egy ajto, amit be lehet vele törni, de az egy kis helység, amibe, ha belemész vele, akkor egyből a falnak ütközik és rám esik.
  • Dzsiti999
    Őt nem lehet megölni! Üldözni kell egy helyen, és ennyi.

Akinek kell a videó róla, annak tessék. Egyébként a Dark Prince nagyon idegesítő szerintem a "harc" közben. KLIKK!

(letöltő progival szedjétek)

U.I.: Most az oldal nem elérhető (nekem)... Próbáljátok később..
  • armageddon666
    Ezt én sem tudom... irnak mindenfélét... olyat hogy véletlenszerű hogy megküzdesz-e DPval vagy nem... én annak örülnék ha élettöltőktől függene! mert akkor megcsinálnám mint WWben. Uccso élettöltő előtt mentés és akkor onnan végigviszem 2*. de ha véletlenszerű..... akkor csak remménykedem hogy elég Viziert kinyirni szal azelőtti mentésre visszamenni és után vagy van PvDP vagy nincs... bár ha most belegondolok utobbi jobb :)
  • tigeroo
    ki kell menni egy "egyenes" szakaszra,..ahol betörte a falat, és megjelent valszeg ott kell elmenni vele
  • danikollar
    Sziasztok!Help kellene.Visszaolvastam és nem találtam erre vonatkozó választ.Tehát:Nekem a harmadik ellenség (1. az áll nélküli, 2. a csaj) az egy nagy darab nővény egy kör alakú pályán (The city gardens a mentés neve).Nem tudok vele semmit kezdeni.El kezdem aprítani,térdre rogyik,ráugrog a hátára, speedkill-el beledöfök,és utána irányítani kell, megyek körbe-körbe és nem történik semmi.Van amikor véletlen a falnak megyek vele akkor meg rám esik.Valaki segítsen, hogy ennél a résznél mit tegyek.
  • tigeroo
    logika az egész ember, ne sirass már meg :'(
  • Christian
    printscrennel tudsz képet menteni, és a játék könyvtárába menti. A video gallery meg csak végigjátszás után nyílik meg.
    az apád szobrát meg addig kell tolni/forgatni, míg el nem ér az ajtóhoz
  • vinko
    menj vissza oda,ahonnan indultál,az elsö karhoz,felfutsz a falon a nyitónégyzetre,majd be a kinyiló ajtón
  • Aldrin
    üdv. én végigtoltam. viszont azt olvastam, h a játék vége, egérfalhozcsapkodást hoz ki a játékosból. namármost az én játékom vége nem ezt hozta ki belőlem. lehet, h azért, mert a szöveg nagy részét nem értettem. bár én arra gondoltam, h 2 vége van. ugyanis a játék végén nem nyírtam ki a másik énem. de mi van akkor, ha megölöm?
  • blur55
    pár kérdés így a nap végére:

hogyan tudok kiszedni képet a játékból, és hova menti el?
    aztán a video gallery mikor lesz elérhető? ha kijátszottam a jatékot? ugye nem?

és el vagyok akadva annál a résznél, ahol az "apám" szoborjával kell alkotni valamit. gondolom el kéne inditani, hogy betörje a szemben lévő ajtót, de nem tudom, hogyan kéne. valakinek van ötlete?
  • Sheke
    milyen karhoz?
  • Christian
    ahh, sikerült, thx