13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • maka2
    Nem tudjátok az új Daemon-toolsal megy rendesen a játék??Nem kell kihúzni a meghajtókat??
  • Prof William
    Akkor jó. :)
  • tigeroo
    figy, csak annyit mondok hogy nincs dark befejezés ;)
  • Prof William
    Akkor most Heppyend lessz vagy nem?
    Spoilerezve valaszoljatok.

Meg nem, jatszottam, vele de nem birom a varakozast....
  • rorr
    a gamecopyworld-re most tettek fel tegnap egy működő trainert.....bár a játékélményt elrontja...(figyelmeztetés)
  • Vazo
    már csak szét kell vagdosnom :P
  • blur55
    nem tud valaki egy trainer-ről a játékhoz? nem bírok a vizier-rel...
    egy speed killt sem tudok neki bevinni, azok a rohadt kövek meg kicsinálnak...

• bigapó
    én csak azt fordítottam, amit beírtál angolul. asszem nekem is ez a cd-kulcsom, de nekem másmiatt nem megy:) de neked akkor sem jó ez a kulcs! szerintem.
  • Vazo
    nah sikerült :P kösz a segítséget
  • Vazo
    nekem sajnos semmi nem villan most néztem meg. nem tudom hányadjára csinálom. nem lehetek ekkora balfasz
  • csicsa
    Épp mielött megérint akkor villanik meg a tőr!
  • Vazo
    Nagyon hülyén írhatom le ha nem értitek :)
    Na szóval :P felmászok az emeletre végigmegyek a deszkán. speedkill megvillan a tőr megnyomom a balkatott, király megkapaszkodott beenne felmásztam a hátára majd átmegy a másik oldalra. na és itt nekem semmi nem villan semmit nem hallok amit írtak az előzőek hogy arra hivatkozzak csak megemeli a herceg a karját és megragad a duci és ledob. mások már írták hogy nem kell kapkodni meg nyomogatni ész nélkül a bal katott. szóval itt tartok. a hátára mindig sikerül felmenni azzal nincs gond cask utána megragad és ledob
  • csicsa
    Idáig eljutottál és nem használtad eddig a spedkillt?
    Ha meg mégis akkor hihetetlen,hogy nem tudod megcsinálni.
  • MrAndree
    Várd meg amíg újra villan addig ne nyomj semmit különben ledob. Mindig csak akkor nyomd meg amikor villan a tőr. De pontosan akkor.
  • Vazo
    amikor rá ugrottam a hátára akkor igen e-t nyomtam és amikor megvillant akkor ugrottam a hátára
    csak amikor átszaladok a másik vállára akkor dob le
    és nem tudom mikor kéne megnyomni a gombot hogy elüssem a kezét
  • MrAndree
    Pedig kellene. Ugrás közben is villant, akkor megnyomtad a gombot?
  • Vazo
    amikor a vállán vagyok semmi nem villan öcsém. csak lebasz a földre
  • MrAndree
    Villan a tőr öcsém! Szemed csak van!
  • Vazo
    Visszaolvastam már. Megnéztem hogy kell megölni de írnak hogy reflexből el kell találni vmi hangank a végét a vállán de én semmiféle hangot nem hallok a vállán csak megragad és ledob emelem a tőröm az is le van írva ha csak kattintgatok semmi értelme
    szóval nem hallok hangot úgy kb írja már le vki hogy mikor nyomjam meg 1x a bal katott. kb amikor a szörny emeli a kezét vagy vmi hasonlóra godnolok
  • Black Hawk
    kötöjelek nélkül írtad?
  • MrAndree
    Annak működnie kéne. Legalábbis nekem ezzel ment.
  • szabadoslajos
    Merre? kb merre? a kulcsom: 8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX
  • szabadoslajos
    pllllllllllleeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaassssssssssss hhhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeellllllllpppppppppppp!!!!!!!!!!!!!
  • bigapó
    pont az a problem, hogy nem jó a kulcs amit beírtál. lentebb találsz párat, próbáld azokkal.
  • szabadoslajos
    a faq nem ír róla semmit!
  • szabadoslajos
    Van egy problemem: a kulcsot elfogadja aztán gondolkodik 5-10 percet aztán ezt írja ki: The disc key you entered does not correspond to the disc in the drive. Make sure you use the correct disc key. hogyan lehet ezt megoldani?
  • ronihun
    olvass vissza.
  • MrAndree
    Igen nagy pénzzel fogadnék rá, hogy nem akkor nyomod meg a bal egérgombot amikor kellene. Akkor nyomd amikor villan a tőr. Ne előbb és ne később.
  • Vazo
    Az Arena-ban a szörny ellen harcolok. Sikerül ráugranom , de csak végigszalad a hátán és megáll a szörny vállán. odanyúl a szörny megfog és ledob
    már milliószor próbáltam és nem sikerül. hálás lennék ha vki leírná hogy kell és mit kéne ott csinálnom. előre is kösz
  • Halfer
    üdv. nekem is ilyen gondom van, neked megoldódott? ha igen, segíts pls
  • Black Hawk
    jó én még nem játszottam bárom az eredetit de már kívülröl fújom hogy kell kinyírni a bossokat.
  • mrbaba
    hello az lenne a kérdésem h ogy tudok ráugrani a kövekbe a t2t végén
  • ronihun
    az a dark prince 100%.
  • tigeroo
    láttam...korona gurul, csukjás csákó felveszi a koronát és morog..

aztán a t2t végén a herceg +farah összeborulnak, jön ugyanaz a csávó, leveszi a csukját, ő a sötét herceg..de szerintem azt csak képzelte, szal "belül" győzte le a sötét énjét.. (amikor apja holttestét megtalálja meg csak visszaszorította)
    = belső harcos (warrior within)

• Black Hawk
    #4815 bocs hogy így írtam le de nem rakta be neked milyen volt az utolsó movie?
  • Black Hawk
    öhm
  • tigeroo
    lehet ki van vágva egy kis rész..hisz az elején (a vizier találkája előtt) elmész a trón melett, kaileena meg is jegyez valamit...aztán azt csak a látomásban látod viszont...6 élettöltővel meg nem küzdtem meg a dark énemmel...szal 1 befejezés van csak.
  • blur55
  • ssk3
    Szétnéztem de nem leltem sehol:(
  • blur55
    olvass vissza!!!