13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Christian
    ugycsináltam ahogy mondtad, de nemtörtént semmi:( mi kell történnie? a játék közben esc, és ilyenkor kell bepötyögni?
  • kirol
    Na már rájöttem, persze most a képfeltöltés is megy.

Egyébként erre gondoltam: Prince elakadás
  • Beckham007
    nah mostmár rájöttem hogy hogy kell elindítani a bejátszást!
    De nem látok belőle semmit me naon kicsi de megprószilom kibogozni belőle a megoldást!!
  • Black Hawk
    nekem még mindig megvan.
    és kerek 20 percre le tud foglalni.
  • Stark
    emléxem, nekem a dagadt ör okozott mindig fejfájást
    azt volt a legnehezebb kinyirni

a sima pop2 az meg unalmasvolt, csak csontvázak amik ujraélednek
  • kirol
    Tudna valaki segíteni, hogy itt merre kell menni, mert már szeretném abbahagyni, csak el kellene menteni.
    Basszus, a képfeltöltés persze hogy most nem működik.

Ott játok, amikor a karokat forgatva elfordulnak a tornyok, így a csaj átjut az utolsóhoz. És semerre nem tudok menni. :(
  • Black Hawk

király
  • Beckham007
    amúgy érdekelne de hogy indítja el a lejátszást a webwn regisztrálni kell? mert most meg az a két tüzes fa**kalp -al nem tok mit kezdeni!!!??
  • tigeroo
    nekem ugy müködött hogy 2x egymás után pötyögtem be a pause menübe és rohatt gyorsan:D

#4757 : semmi időlassítás nemkell..mindig védekezz, ha megsoroz egyből üss vissza, ha "pengét találsz" , szal kivédi az ütésed egyből tenyerelj a védekezés (jobbklikk) gombra!!
  • Broafka
    OFF:
    már megint feleslegesen írsz!
    sztem megfogja nézni ha érdekli vagy rávonatkozik, elvégre írtad hogy mi van a link alatt
    ON
  • Beckham007
    Akkor meg keresem THX
  • ronihun
    nem csak a főbossokhoz
  • ronihun
    #4761 Beckham007
  • Beckham007
    Én is elakadtam ahol huzigálni kell azt a nagy betontömböt(figurát) De hogy kell forgatni és meddig kell húzni! És utánna mit kell csinálni?
    SEGÍTSETEK
  • Beckham007
    Ha ott jársz amire én gondolok akkor a csajt gyilkoljad ameddig tudod de ne halj meg ha leviszed az életének egy nem túl nagy részét (kb háromnegyed és fél között) akkor átváltozik dark prince-é!!Onnantól meg mindíg ugrálgatni kell utánna közbe lesznek harcosok úgy hogy nem halsz meg!Amikor oda érsz benyomod az időlassítást és e-vel nyírod.Az már jól szedi az életét!
  • ronihun
    itt minden főbosshoz van egy videó hogy hogy kell legyőzni
  • ronihun
    Takimate itt egy link:http://www.gamespot.com/features/6141385/p-15.html
  • ronihun
    és még annyit hozzá tennék hogy csak egy befejezés van
  • Christian
    a végigjátszás után a kardot hogyan lehet aktiválni? a főmenüben beütögetem a ..."nyílsort", de nem történik semmi.
  • ronihun
    ha valaki segítséget kér a vezírhez vagy a többi főboss-hoz akkor én tudok segíteni épp most játszottam végig.
  • Takimate
    4450ig visszaolvastam ( elég idegesítő, minden 2. hsz a kábelhuzogatásról szól)

szal' nem találtam infot... Kérdésem :

Hogyan kell megölni a második bosst. A csajt.

Időt lassítok stb... le tudom vinni az ereje harmadát, de aztán agyonbasz.

Egyszer elrúgott egy másik platformra és le tudtam mászni a talajra, aztán visszamásztam és megint lealázott.
    hogy kell ?
    KÖSZI ELŐRE IS
  • Takimate
    mássz vissza egy kicsit a harmadik karhoz !
  • Sheke
    mit kezdjek a vezírell
  • Stark
    Ott nemkell semmit csak ha hátulrol támadod le (hehe) ott csak nyomogatni kell a BEG et, igy is könnyiteni akartak szerintem h a DP erösebb mint a prince azt csá:)
  • Boroskóla
    Nem használom, mert azzal sehogysem tudtam elindítani.
  • blur55
    egy dolog nem tiszta: a speedkill hogy működik a dark prince esetében?

mert a hercegnek villan a tőr, de nála nem vettem észre semmit
  • Cornelius
    Sziasztok!
    A zenéje nincs meg valahol mp3-ba gyűjtögetve?
  • lac111
    Hello!

Mind a három platformot fel kell juttatni a 3. szintre. Ha megvan, akkor meglesz az a híd és eljutsz Farah-hoz...
    Azt viszont ne kérdezd meg, hogy hogyan kell csinálni...
    A csajoddal a szexet se bízod olyanra aki jobban ért hozzá , BELE KELL JÖNNI, ugyanígy van mindenhol, ennyi kis agymunka igazán nem fog megártani..
  • Sheke
    1bként ha végignyomom újravégignyomom utánna mer annyira teccik:D
  • Sheke
    haljátok micsinálja ott ahol a karokat kell huzogatni meg ott van farah egy nagy szakadék szélén az ajtó előt mos mivan hídat kell építeni oda de hogyan
  • Stark
    Aztán a végén
    meg má a herceg meg kínai lesz:)
  • Dzsiti999
    I'm coming :D Egyébként szerintem 1 részes lesz, bár kitudja...
  • THE DAHAKA3
    mivan, már mindenki a Prince of Persia : The Movie topicban van ?
  • tigeroo
    the movie topic:)
  • THE DAHAKA3
    szerintem legyen mind a kettő
  • armageddon666
    én kitartok az animáció mellett :) az hogy 3 részes legyen... háááát... végülis nem rossz ötlet. sztem nyissunk egy topicot Prince of Persia : The Movie címmel :)
  • Broafka
    Johnny Depp? ő róla egyből a Karib tenger kalózai jutnak eszembe, ott meg olyan kis vicces emberkét játszott, nem tom, szerintem ő se lenne egy igazi herceg
    én azt mondanám, hogy valami nem túl híres új színészt kéne választani, ezzel befutna sztem, és legalább nem megint egy újabb ismert unalmas színész lenne a mozivásznon
  • ronihun
    sztem Johnny Depp lenne a legjobb erre a szerepre
  • Broafka
    hát reméljük igazad van, és nem Brad Pitt lesz a herceg, vagy valamelyik ilyen kis "szép" fiú
  • bigapó
    te ezt használod? mármint a mini-image-et? lehúzod vagy csak letiltod a cd/dvd meghajtókat?