13392
-
Christian #4777 ugycsináltam ahogy mondtad, de nemtörtént semmi:( mi kell történnie? a játék közben esc, és ilyenkor kell bepötyögni? -
#4776 Na már rájöttem, persze most a képfeltöltés is megy.
Egyébként erre gondoltam: Prince elakadás -
Beckham007 #4775 nah mostmár rájöttem hogy hogy kell elindítani a bejátszást!
De nem látok belőle semmit me naon kicsi de megprószilom kibogozni belőle a megoldást!! -
#4774 nekem még mindig megvan.
és kerek 20 percre le tud foglalni. -
#4773 emléxem, nekem a dagadt ör okozott mindig fejfájást
azt volt a legnehezebb kinyirni
a sima pop2 az meg unalmasvolt, csak csontvázak amik ujraélednek -
#4772 Tudna valaki segíteni, hogy itt merre kell menni, mert már szeretném abbahagyni, csak el kellene menteni.
Basszus, a képfeltöltés persze hogy most nem működik.
Ott játok, amikor a karokat forgatva elfordulnak a tornyok, így a csaj átjut az utolsóhoz. És semerre nem tudok menni. :(
-
király -
Beckham007 #4770 amúgy érdekelne de hogy indítja el a lejátszást a webwn regisztrálni kell? mert most meg az a két tüzes fa**kalp -al nem tok mit kezdeni!!!??
-
#4769 nekem ugy müködött hogy 2x egymás után pötyögtem be a pause menübe és rohatt gyorsan:D
#4757 : semmi időlassítás nemkell..mindig védekezz, ha megsoroz egyből üss vissza, ha "pengét találsz" , szal kivédi az ütésed egyből tenyerelj a védekezés (jobbklikk) gombra!! -
#4768 OFF:
már megint feleslegesen írsz!
sztem megfogja nézni ha érdekli vagy rávonatkozik, elvégre írtad hogy mi van a link alatt
ON -
Beckham007 #4767 Akkor meg keresem THX -
#4766 nem csak a főbossokhoz -
#4765 #4761 Beckham007 -
Beckham007 #4764 Én is elakadtam ahol huzigálni kell azt a nagy betontömböt(figurát) De hogy kell forgatni és meddig kell húzni! És utánna mit kell csinálni?
SEGÍTSETEK
-
Beckham007 #4763 Ha ott jársz amire én gondolok akkor a csajt gyilkoljad ameddig tudod de ne halj meg ha leviszed az életének egy nem túl nagy részét (kb háromnegyed és fél között) akkor átváltozik dark prince-é!!Onnantól meg mindíg ugrálgatni kell utánna közbe lesznek harcosok úgy hogy nem halsz meg!Amikor oda érsz benyomod az időlassítást és e-vel nyírod.Az már jól szedi az életét! -
#4762 itt minden főbosshoz van egy videó hogy hogy kell legyőzni -
#4761 Takimate itt egy link:http://www.gamespot.com/features/6141385/p-15.html -
#4760 és még annyit hozzá tennék hogy csak egy befejezés van -
Christian #4759 a végigjátszás után a kardot hogyan lehet aktiválni? a főmenüben beütögetem a ..."nyílsort", de nem történik semmi. -
#4758 ha valaki segítséget kér a vezírhez vagy a többi főboss-hoz akkor én tudok segíteni épp most játszottam végig. -
#4757 4450ig visszaolvastam ( elég idegesítő, minden 2. hsz a kábelhuzogatásról szól)
szal' nem találtam infot... Kérdésem :
Hogyan kell megölni a második bosst. A csajt.
Időt lassítok stb... le tudom vinni az ereje harmadát, de aztán agyonbasz.
Egyszer elrúgott egy másik platformra és le tudtam mászni a talajra, aztán visszamásztam és megint lealázott.
hogy kell ?
KÖSZI ELŐRE IS -
#4756 mássz vissza egy kicsit a harmadik karhoz ! -
#4755 mit kezdjek a vezírell -
#4754 Ott nemkell semmit csak ha hátulrol támadod le (hehe) ott csak nyomogatni kell a BEG et, igy is könnyiteni akartak szerintem h a DP erösebb mint a prince azt csá:) -
Boroskóla #4753 Nem használom, mert azzal sehogysem tudtam elindítani. -
blur55 #4752 egy dolog nem tiszta: a speedkill hogy működik a dark prince esetében?
mert a hercegnek villan a tőr, de nála nem vettem észre semmit -
Cornelius #4751 Sziasztok!
A zenéje nincs meg valahol mp3-ba gyűjtögetve? -
#4750 Hello!
Mind a három platformot fel kell juttatni a 3. szintre. Ha megvan, akkor meglesz az a híd és eljutsz Farah-hoz...
Azt viszont ne kérdezd meg, hogy hogyan kell csinálni...
A csajoddal a szexet se bízod olyanra aki jobban ért hozzá , BELE KELL JÖNNI, ugyanígy van mindenhol, ennyi kis agymunka igazán nem fog megártani.. -
#4749 1bként ha végignyomom újravégignyomom utánna mer annyira teccik:D -
#4748 haljátok micsinálja ott ahol a karokat kell huzogatni meg ott van farah egy nagy szakadék szélén az ajtó előt mos mivan hídat kell építeni oda de hogyan -
#4747 Aztán a végén
meg má a herceg meg kínai lesz:) -
Dzsiti999 #4746 I'm coming :D Egyébként szerintem 1 részes lesz, bár kitudja... -
THE DAHAKA3 #4745 mivan, már mindenki a Prince of Persia : The Movie topicban van ? -
#4744 the movie topic:) -
THE DAHAKA3 #4743 szerintem legyen mind a kettő -
#4742 én kitartok az animáció mellett :) az hogy 3 részes legyen... háááát... végülis nem rossz ötlet. sztem nyissunk egy topicot Prince of Persia : The Movie címmel :) -
#4741 Johnny Depp? ő róla egyből a Karib tenger kalózai jutnak eszembe, ott meg olyan kis vicces emberkét játszott, nem tom, szerintem ő se lenne egy igazi herceg
én azt mondanám, hogy valami nem túl híres új színészt kéne választani, ezzel befutna sztem, és legalább nem megint egy újabb ismert unalmas színész lenne a mozivásznon -
#4740 sztem Johnny Depp lenne a legjobb erre a szerepre -
#4739 hát reméljük igazad van, és nem Brad Pitt lesz a herceg, vagy valamelyik ilyen kis "szép" fiú -
#4738 te ezt használod? mármint a mini-image-et? lehúzod vagy csak letiltod a cd/dvd meghajtókat?