Prince of Persia: The Two Thrones
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbálkozz vele, nem olyan vészes, nekem is sikerült. Elõször egyébként a kijárat felé kell húzni. Amikor nem megy tovább akkor forgasd el. Lesz kb. középtájt amikor se elõre nem fog menni, se forgatni nem tudod, ekkor egyet vissza kell tolatni.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
miket írkáltok! 😛
Prince of Persia: The Two Thrones (c) Ubisoft *SFCloneCD*
errõl hallottál már? nem ugyanaz mint a dvd-s!
Prince of Persia: The Two Thrones (c) Ubisoft *SFCloneCD*
errõl hallottál már? nem ugyanaz mint a dvd-s!
Ezt sajna nem értem.
Nincs külön 3-as cd csak simán egy dvd.....
Nincs külön 3-as cd csak simán egy dvd.....
Segítség kéne!
Ott tartok , hogy ég a ház és az apám szobrát kell kigördíreni valahogy.Elmondanátok , hogy mit kell forgatni meg ilyeneket.Nem tudom kivinni mindig elakad a szobor.
HELP!
Ott tartok , hogy ég a ház és az apám szobrát kell kigördíreni valahogy.Elmondanátok , hogy mit kell forgatni meg ilyeneket.Nem tudom kivinni mindig elakad a szobor.
HELP!
Hát azért köszi!
Az a baj hogy én nagyon szeretem a pop-ot és én még hajlandó voltam kihúzni a kábeleket (megjegyzem már a biosban is le van tiltva). Most annyit elértem hogy kifagy a cd vizsgálatkor. Sajnos akárhányszor próbálom a disable Nod-ot nem sikerül mert belassúl a vizsgálat közben.....
Az a baj hogy sajnos eredetiben nem tudom meg venni mert nincs rá lóvém fõleg karácsony elõtt.
Na majd lesz valami
<#integet2>#integet2>
Az a baj hogy én nagyon szeretem a pop-ot és én még hajlandó voltam kihúzni a kábeleket (megjegyzem már a biosban is le van tiltva). Most annyit elértem hogy kifagy a cd vizsgálatkor. Sajnos akárhányszor próbálom a disable Nod-ot nem sikerül mert belassúl a vizsgálat közben.....
Az a baj hogy sajnos eredetiben nem tudom meg venni mert nincs rá lóvém fõleg karácsony elõtt.
Na majd lesz valami
<#integet2>#integet2>
amugy,hogy irja ki a 3.as cd-t a 4gb-os mds filéból?
Ó igen,ismerõs probléma
Ez a Knights of the Themple2 szindróma.Ott se tudta senki elindítani ezt a jellegüt akinek nem ment.
Mert erre a védelmi rendszerre az lenne a legegyszerübb,ha rájönne valaki végre mi az a technikai beállításbeli gond,hogy míg az egyiknek elindul simán daemon4.0-al addig a másiknak nem.
mert olyan nincs,hogy hoho neki elindult neki meg nem,mert a program nem szimpátia alapján indul.....
Csak sajna erre eddig még senki nem tudta a választ....
Ha vigasztal nekem nem ment se Daemonnal,se Alkohollal,se disableval.
Egyet nem tettem.
NEm téptem ki a kábelt a gépbõl,de azt egy program kedvéért se fogom,mikor ha menne azzal akkor a bios letiltással is ua. a hatást ki lehetne váltani.
A Nfs-el nincs is gond.Az megy mindenkinek,ott csak egy sima disable cd-t kell nyomni.
Ja,ha nem megy akkor felesleges is próbálkoznod addig mig valaki rá nem jön miért van az,hogy valaki gépén megy a másikén nem ugyanazzal a módon!Mondom ugyanazzal a módon.
Mert nem igaz,hogy valamit rosszul csinál az illetõ(van ilyen is).
Ez a Knights of the Themple2 szindróma.Ott se tudta senki elindítani ezt a jellegüt akinek nem ment.
Mert erre a védelmi rendszerre az lenne a legegyszerübb,ha rájönne valaki végre mi az a technikai beállításbeli gond,hogy míg az egyiknek elindul simán daemon4.0-al addig a másiknak nem.
mert olyan nincs,hogy hoho neki elindult neki meg nem,mert a program nem szimpátia alapján indul.....
Csak sajna erre eddig még senki nem tudta a választ....
Ha vigasztal nekem nem ment se Daemonnal,se Alkohollal,se disableval.
Egyet nem tettem.
NEm téptem ki a kábelt a gépbõl,de azt egy program kedvéért se fogom,mikor ha menne azzal akkor a bios letiltással is ua. a hatást ki lehetne váltani.
A Nfs-el nincs is gond.Az megy mindenkinek,ott csak egy sima disable cd-t kell nyomni.
Ja,ha nem megy akkor felesleges is próbálkoznod addig mig valaki rá nem jön miért van az,hogy valaki gépén megy a másikén nem ugyanazzal a módon!Mondom ugyanazzal a módon.
Mert nem igaz,hogy valamit rosszul csinál az illetõ(van ilyen is).
tudom hogy nem szabad kérdést feltenni az elindítással kapcsolatban de sajnos nem boldogulok!
A faq-t töbször is átolvasva,(értelmezve),követve a lépéseket próbáltam elindítani a játékot. A 4gb-os dvd-kép van meg. Nem vagyok olyan láma mert a nfs most wanted-ot is hasonló képpen kelett elindítani és az sikerült.
Szóval van valami ötletetek illetve van valami fájl amit nem tölthettem le? (amit a faq-ban volt mindent leszedtem) Szóval egy crack vagy akármi. Mert nézelõdtem a Gamecopyworld-ön + a astalasvista.box.sk -n de nem nagyon találtam semmit.
Elõre is köszi a segítséget
A faq-t töbször is átolvasva,(értelmezve),követve a lépéseket próbáltam elindítani a játékot. A 4gb-os dvd-kép van meg. Nem vagyok olyan láma mert a nfs most wanted-ot is hasonló képpen kelett elindítani és az sikerült.
Szóval van valami ötletetek illetve van valami fájl amit nem tölthettem le? (amit a faq-ban volt mindent leszedtem) Szóval egy crack vagy akármi. Mert nézelõdtem a Gamecopyworld-ön + a astalasvista.box.sk -n de nem nagyon találtam semmit.
Elõre is köszi a segítséget
Deni, köszi, de sikerült a tools problémát megoldani. Már csak az a sz@ros cd kulcs hibát kéne kiküszöbölni, nem fogadja el sehogyse. :S
A akkor a POP nem magy Gef440Mx-en? De a többi akkor miért igen?
egyébként a +4 trainer nem mükxik....sztem senkinek se...ha valakinek igen...az kurva nagy mákos
lécci valaki küldjön már egy mentést ami a két gladiátor után van......de most komolyan....mail: [email protected]
elõre is köszi
thx
elõre is köszi
thx
Elküldöm ha akarod?
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
hali all
valaki nem tudja elküldeni nekem mail-ben a patchtoolt? mert amikor ki akarom csomagolni, akkor mindig azt írja ki a vírusírtóm, hogy vírusos, és nem engedi használni.
valaki nem tudja elküldeni nekem mail-ben a patchtoolt? mert amikor ki akarom csomagolni, akkor mindig azt írja ki a vírusírtóm, hogy vírusos, és nem engedi használni.
Hali !!! És a buherát vagy a sima 3-as CD-t kell kiírni?
köszi az építõ jellegû kommentet.
Valaki helpelne erre a részre?
Valaki helpelne erre a részre?
Ha elfehérdeik a kép + fénylik a fegyvered, pontosan akkor nyomj BAL KLIKKET ! Ha elõtte, vagy ha utána nyomod, akkor nem lesz jó.
Egyébként én is sokszor szopok,mert elsõ villanás és megy, de második tör villanás már nincs is, az ürge+ elkap és ledob magáról. Van, amikor+ nem is villanik a tör és mégis mûködött.
Igen, itt is vannak életerõtöltõk. Ha minden igaz, 5 v. 6.
Egyébként én is sokszor szopok,mert elsõ villanás és megy, de második tör villanás már nincs is, az ürge+ elkap és ledob magáról. Van, amikor+ nem is villanik a tör és mégis mûködött.
Igen, itt is vannak életerõtöltõk. Ha minden igaz, 5 v. 6.
Vki segítsen már.
Hogy müködik ez a Spped-es dolog,amikor ottvan az ellefél,még nem lát,és elkezd Prince lopakodni,megnymom az a gombot,és nekitámad,de utána mit kell csinálni? Mert láttam videokat,abban van 3-4 támadás is,nekem csak 1* sikerül,utána pl az a bika fejû vki megfog,és ledob....
Kell közben vmit nyomni? Vagy gyorsaságra megy,vagy hogy van?<#confused>#confused>
Meg még annyi,h itt is vannak titkos helyek,amitõl az életünk nagyobb lesz?
Elõre is kössz a válaszokat!
Hogy müködik ez a Spped-es dolog,amikor ottvan az ellefél,még nem lát,és elkezd Prince lopakodni,megnymom az a gombot,és nekitámad,de utána mit kell csinálni? Mert láttam videokat,abban van 3-4 támadás is,nekem csak 1* sikerül,utána pl az a bika fejû vki megfog,és ledob....
Kell közben vmit nyomni? Vagy gyorsaságra megy,vagy hogy van?<#confused>#confused>
Meg még annyi,h itt is vannak titkos helyek,amitõl az életünk nagyobb lesz?
Elõre is kössz a válaszokat!
Glory, Glory Man. United!
hülye kérdés volt neharagudjatok...most látom h mellettük van h 52X ... akkor ez az h milyen cdre fogom kiírni...szar a másnaposság! 😊 ennyi 😛
SFCloneCD-s verziót szedd le, 3CD-s + a patchtool és az nfobn levan írva h kell a lényege h majd a 3 CD-t ki kell írni, de elõtte a hármas image fájlt meg kell buherálnod egy program segítségével, amihez meg nekem van az a lentebbi kérdésem! 😊
Platinum
Phillips
Sony
Fuji
TDK
Ezek vannak a mediaselectben az SFCloneCD-s verziónál, ezek mik? az a kérdés itt h milyen DVDre fogom majd kiírni vagy az a kérdés h milyen az olvasóm? Csak azért mert nekem ASUS akkor mi a f van?! 😛
Phillips
Sony
Fuji
TDK
Ezek vannak a mediaselectben az SFCloneCD-s verziónál, ezek mik? az a kérdés itt h milyen DVDre fogom majd kiírni vagy az a kérdés h milyen az olvasóm? Csak azért mert nekem ASUS akkor mi a f van?! 😛
köszi nagy nehézségeken át de sikerült nagyon nehézre csinálták a végét!
Együtt érzek veled.Nagyon nehéz
hali all!
el lehet vmilyen módon indítani a játékot a kábelek kihuzogatása nélkül?
el lehet vmilyen módon indítani a játékot a kábelek kihuzogatása nélkül?
Avanti Crociati!
vki küldje el legyen oly kedves a sárga szörny utáni mentést mert már nagyon idegesítenek a kövek
elõre is köszönöm!
elõre is köszönöm!
már a sárga szörnynél vagyok sok van még hátra mert ezek a körbe körbe járó kövek k...ra idegesítenek
A 4. mentés után vagy. Abban a teremben, ahol a 2. íjász levágtad. Van hátul egy asztal, arról 2 késbedugós felfele, onnan át a másik teraszra. falonfutás, ugrás máásik teraszra, majd ajtó.
Megnéztem. Sz. nem a 3. mentésnél vagy. Most mentem végig a 3-4 mentés között. Ott nem találtam ilyen helyet! Nézd meg a pálya nevét, és segítek!
Hol találhatóak a titkos helyek?
És ezt a Speed-es vmit hogy kell használni? Mert mindig csak 1 ütés tudok bevinni neki.. és utána megfog és ledob,de már sikerült pár*,csak nemtom hogy kell használni,vmit kell közbe nyomni?
És ezt a Speed-es vmit hogy kell használni? Mert mindig csak 1 ütés tudok bevinni neki.. és utána megfog és ledob,de már sikerült pár*,csak nemtom hogy kell használni,vmit kell közbe nyomni?
Glory, Glory Man. United!
mert nem is a fõszörny õl meg hanem azok a mozgo sziklák:-(
hogy a faszba lehet kírtani azokat a köveket?
nincs vkinek örökélet kód:-) fa..om ki van már ezekkel a körbe körbe járó szikladarabokkal:-(
Aha 440Mx. DE nem értem miért kel jobb kártya az 1-nek ha a 2-3 gyönyörûen futott...
A 2. titkos hely ajtaját ua. a kapcsoló nyitja, ami az elsõ fõellenség (logó nyelvû gólemhez) vezetõ folyósó ajtaját. A kapcsolóról nem a folyósóra kell futni, hanem visszafele, be a nagy ajtón.
gef4 esed van?
Kicsit off de most a Prince 1-rõl lessz szó....
Még régen játszotta, vele, de sosem ment az én gépemen, pedig minden megfelelõ volt... Emnlékszem egy haverom gépén nyomtam nagyon sokat.
Most a wanadoo-n ráakadtram és leszedtem. De most sem megy! Elõször kiírja a hibáknál, hogy
Your videocard « NVIDIA GeForce4 MX 440 » is not supported.
Your videocard does not support some required features ( MIN_SIMULTANEOUS_TEX_4 ).
Your videocard pixel shader version « 0000 » is below the minimum requirements.
Your videocard vertex shader version « 0000 » is below the minimum requirements.
Aztán meg belépne de aztán kiírja hogy "The game ended unexpectly." Aztán kilép.
Mitõl van ez? Pop2 és a 3 is remekül megy. Miért csak aezzel van baj? Miért? Miért?
Segítsen valaki...
Még régen játszotta, vele, de sosem ment az én gépemen, pedig minden megfelelõ volt... Emnlékszem egy haverom gépén nyomtam nagyon sokat.
Most a wanadoo-n ráakadtram és leszedtem. De most sem megy! Elõször kiírja a hibáknál, hogy
Your videocard « NVIDIA GeForce4 MX 440 » is not supported.
Your videocard does not support some required features ( MIN_SIMULTANEOUS_TEX_4 ).
Your videocard pixel shader version « 0000 » is below the minimum requirements.
Your videocard vertex shader version « 0000 » is below the minimum requirements.
Aztán meg belépne de aztán kiírja hogy "The game ended unexpectly." Aztán kilép.
Mitõl van ez? Pop2 és a 3 is remekül megy. Miért csak aezzel van baj? Miért? Miért?
Segítsen valaki...
gamecopyworld.com-on van mentés stb
Vki dobjon meg egy mentéssel a 2 gladiátoros köcsög után!pls!THX [email protected] v. [email protected]
mármint a mentést ami utána van!
vki ha túljutott küldje már el e-mailben a [email protected] címre!thx
HOL TALÁLHATOK MENTÉST A GLADIÁTOROK UTÁN???