13392
-
#4897 :) Nekem műxik...és
így
-
#4896 hát biztos nem (a kép/lap nem jeleníthető meg) -
#4895 Ilyen nálunk is lesz vajon? -
Beckham007 #4894 Kösssssssssszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Már meg is csináltam! Veszett könnyű volt!THANKS -
#4893 először a kardost üsd, akkor a másik odacsap és ha ügyesen elugrassz akkor beleragad a földbe a baltája. addig míg nem szedi ki, gyepáld őt! majd ezt ismételd meg párszor, egy idő után lesz speed kill, vagyis ha villan a tőr nyomd a mouse1-et, ez sokat levesz tőlük. kb. ennyi. -
Beckham007 #4892 Nekem is le!!3 másodpercet kb de ha nincs videó akkor vki írja le lécccccccccccccccccccccccci!!!!
-
Beckham007 #4891 Jó minőségű lenne de nem lehetne azt a változatot amiben benne is van a kinyírás!!! -
#4890 egyszerűbb mint magyarázni.
Bakkemnek üzi: nekem lejácotta. -
#4889 De jóó még mindig használjátok a videómat -
Beckham007 #4888 Thanks de csak kb 3másodpercet jáccik le a bemutiból!
-
Beckham007 #4887 Boccs hogy nem olvastam vissza, látom ezerrel írjátok a megoldást
Én addi el is jutottam csak a speed kill-t hogy kell elindítani??Me eddig egyszer sikerült!Belecsapja a baltát a földbe de utánna nem indítja magától!Mödé kell menni? Vagy mit kell lenyomni???????? -
#4886 Én is így vagyok vele:D -
#4885 így -
#4884 jaaaj, csak egy picit olvass vissza...
annyian kérdezték már...
még nincs is meg a játék nekem de már én tudom hogy kell kinyírni őket -
Beckham007 #4883 Hy
Vki írja le nekem pontosan hogy hogy kellene kinyírni azt a két iker fa**t !
Ahol a körben kell harcolni és tűz van körölöttünk!
SEGÍTSETEK!Előre is köszi!!! -
Andus24 #4882 Stop Shop-media markt ez tele volt -
#4881 Öhm én ma mentem volna megvenni a Camponai 576-ba.
Bemegyek erre az ürge a pofámba vigyorog a bejáratnál hogy elfogyott a TTT.
ez tök kibaszás.
Sebaj holnap megjön a következő adag úgyhogy suli után lecccc gó. -
Andus24 #4880 Stop Shop-media markt
Bécsi út 136.
1037 Budapest -
Andus24 #4879 az pcre van, most hivtam fel az információt azt mondták igen van mindkettöre
prcre is és ps2 is
-
#4878 :)))
OKÉ THENKSZ
TOD ÉN KÖZELEBB VAGYOK A TESCOHOZ TEHÁT MEGNÉZEM MAJD JÖVŐHÉTEN,RÁÉR!!!
AZ MÉG1 SZER KÖSZ -
Andus24 #4877 persze pcre... én ugy emlékszem de holnap megyek oda és megnézem mégegyszer
a top shop
bécsi uti media marktban
amikor megláttam golyozott a szemem:_))))))))))))))
-
#4876 MERT PS2-eset én is láttam :)
És ki is próbáltam :)) -
#4875 UGYE PC-re??? :D -
#4874 HOL???
MELYIK MÉDA MÁRKT-ban???
Tesco???
-
Andus24 #4873 akinek esetleg nem megy a játék ugy mint nekem
és nem akarja huzogatni a meghajtokakat
annak mondom pop3 már megjelent épp ma láttam a media markt-ban
11190 ft -
track44 #4872 Szasztok!!
Segítség kellene nekem elakadtam! Kinyíirtam a 2 fő ellenséget és követtem a csajét aztán visszaalakultam a rendes herceggé és ott van egy terem ahol nem tok semmit csainálni! vki segítsen email:[email protected] msn:[email protected] -
#4871 Hogy lehet leölni azt a hülye picsát azzal a 2 karddal?Méretrevágom a genyót,de alig megy élete. -
#4870 Minek ennyi baromság? Fel kell másolni a gépre az imaget,daemonba be,felrakod kódot beírod és élvezkedsz. -
#4869 Hát ne haragudjatok. De ami FAQ-ban össze-vissza van írva...
Javításképp: Ha már lehúztad a meghajtód kábeleit, akkor már nincs mit letiltani a Bios-ban, A SF-nightmare-t meg úgyis kikerüli a POP3 védelme. Egyébként volt a Matrix - Path of Neo topicban egy hozzászólás, miszerint az SF-nightmare működik, csak megfelelő kébelkiosztás kell hozzá... én még nem próbáltam, de sztem ezt is hamarosam feltörik, mint az UFO - Aftershockot, az is ugyanazt a Starforcot használja mint a POP3... -
MrAndree #4868 Üsd meg a kardosat párszor /mindig kivédi/ akkor a baltás megpróbál megütni. Gurulj félre akkor belevágja a baltát a földbe és tudod ütni. Ezt megcsinálod párszor és tudod őket speed kill-ezni. -
#4867 asszem úgy hogy előbb a kardost ütöd, vagyis csak a kardost ütöd... -
#4866 írd be a keresőbe alul: kardos.. -
Vazo #4865 a king's road végén a két csávót hogyan kell megölni ? 1 baltás meg 1 kardos főellenség -
#4864 adjatok pls linket hol az a videó -
#4863 arra az estés részre én is vártam de nincs is benne olyan. -
blur55 #4862 egyébként ti nem gondoljátok, hogy rövid lett? vagy nehezebb szinteken tovább tart?
mindenki látta azokat a képeket, mikor este kell rohangálni a városban, vagy az csak mutatóba készült?
megmondom, nekem csak egy rad 9200em van, ha jobb lenne a kártya, akkor... áh ez hülyeség.
na mindegy -
blur55 #4861 bárcsak megoldódott volna... még mindig szenvedek. de ha neked sikerül valami, azonnal szólj -
#4860 blur55, nekem is az a bajom mint neked h egyszer megy egyszer nem. neked megoldódott? légyszi írj. -
mixk #4859 Nagyon egyszerü szerezd be a cd-verziot craccald meg a 3-dik cd-t és alcoholal ird ki ahogy az nfo-ban le van irva és akkor nem kell a meghajtokat lehuzni hid el müködik. -
#4858 #4797