13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • ronihun
    én most viszem másodszorra
    és éppen most jutottam tovább ezen a részen és k...a könnyű.tudom ezzel nem segítettem de hidd el megfogod csinálni. csak vissza kéne olvasni
  • Black Hawk
    Rohadt életbe ma két helyre mehettem volna el.
    1 haverommal a cdgalaxisba (ahol ott van a játék)
    2 az 576-ba egyedül (ahol nem volt játék)

kitaláljátok hova mentem
  • Broafka
    naná :D
    ez a játék megérdemli!!!!!
    egyébként már rájöttem, utána írtam hogy inkább nem kérdeztem semmit, nem akarok senkitől se segítséget, majd rájövök magam, még ha egy picit dühöngeni fogok

amúgy meg a francnak kellett megszereznünk az idő tőrét?
    olyan nehezen lehet látni hogy mikor villan fel a tőr, vagy igazából nem is azzal van a baj, hanem kevés reakció időt kapunk...
  • armageddon666
    http://www.galaxisnet.hu/termek.php?id=8234 VÉGREEEE!!! (méghogy az internet gyors :P) megjelent! online rendelhető!
  • draakuli
    Hello! Most pörgetem vagyis pörgetném a pop3mat de sajna elakadtam. Most ott vagyok ahol lekéne győzni a tangás óriást, de nem tom.Ezért pls írjátok le, hogy hogy kell!!
    Kösszi
  • armageddon666
    gondolom igen :) irták hogy már van... csak nem akarok potyára menni szal amig nincs neten rajta hogy megrendelheto addig nem lesz meg... csak warezban de lejjebb taglaltam hogy a faXom is kivan vele....
  • tigeroo
    figy a kép baloldalán felfutol a falra és onnan már egyértelmű
    [i: megvetted eredetiben..?]
  • zsotesz
    A nehézség nézőpont kérdése. Én normálon vittem végig, és a Vezir kivételével sehol nem izzadtam meg úgy igazán. Szerintem aki végigvitte az első két részt annak ez nem lehet gond. Szerintem ez volt a legkönnyebb része a sorozatnak.
  • Broafka
    áááá, nem szóltam :D
    jóó? ez nincs benne (még mielőtt a VIP-s dologgal izélnétek már eltelt egy kis idő nem tom kivenni)
    szal rájöttem, nem kértem segítséget, hihi
  • Broafka
    én megőrülök, megígértem magamnak hogy nem fogok kérni segítséget, de lefogadom hogy ez valami hiba vagy nem tudom, a képen sztem úgy kéne menni hogy a hercegtől balre felfutni a falon a kiálló gerendára, és ott van egy tőrbedugó hely, de hiába dugom be semerre sem hajlandó mozogni!!! ha ez valami bug én meghalok, ha meg nem akkor segítsetek pls!
  • PTW
    egy kérdésem van: miért kell ilyen tetves nehéznek lennie ennek a játéknak? elrontja az egészet. easy-n játszom és vért izzadok egy egy résznél és 5 percenként kilépek mert úgy felbosszantom magam.. úg ylátszik ez valami tendencia ebben a sorozatban, hoyg egyre nehezebb lesz.. na mindegy..
  • tigeroo
    demég mennyire!! csak te herceg voltál (a meghalt..) apád meg a király.
    szvsz prince of persia részek lehetnének még, attól hogy nincs sands of time még lehet a királyságnak ellensége stb:)
  • dienesoft
    Hiányzik a Persia...a picsába mért vagyok ilyen jó persiás, végigvittem hardon!:D

Amugy olvastam az egyik honalpon hogy lehet hogy King Of Persia lesz a következő perzsia címe.

Szerintem ez hülyeség.Tényleg, persiába királyság volt???
  • ronihun
    Valaki nem tudná leírni hogy pontosan hol vannak a life upgreade-ek? előre is kösz.
  • armageddon666
    1. gyere msn
    2. nekem nincs eredeti sfes gémem... a warez cds princevel prbálkozom... de ahhoz ugye kéne alcohol amit meg nemtok feltenni... mert daemon foglalja cd helyeket. mondom ok akkor leszedem daemont de ua.... bettol készülök ki...
  • Dzsiti999
    Nekem van pár eredeti SF-es gémem, de nem szokta érzékelni...
  • armageddon666
    szorri ezért de teljesen kikészültem...
  • armageddon666
    Én meg pont most töltöttem le... :( de nemtudom feltenni... kéne hozzá alcohol hogy kiirjam de nem lehet felreakni mert még érzékeli D-Tools-t... nekem semmi nem jön össze D': ... most meg veszem a TTT-t azon gondolkodom de az mikor lesz már? irják itt hogy már megjelent de én rendelem szal csak akkor veszem ha kinn lesz vmelyik honlapon ingyenes házhozszállítással... nem hiszem el... bu*i daemon... bu*ibb alcohol... legbu*ibb TTT-késés... X| ..................
  • zsotesz
    Jelentem, hogy a fehérvári Media Markt-ban is meg lehet már venni a játékot. Ott 11 511 Ft-ot kérnek érte.
  • Dzsiti999
    Hehhe :D És megint igazam volt :) Egyik MSN partnerem pont 6.-án vette meg PC-re :D De ha BP-n laknák, akkor már rég meg lenne... Mákosak :D
  • Black Hawk
    ja és a FAQ-ba le lehetne most már írni a Bossok kivégzését az 576 honlapján nincsen viszont a héten kapják a szállítmányt szerintem szerda vagy csütörtök.
  • armageddon666
    X| francba... FAQ-t tényleg kéne... fele használhatatlan... itt sok helyen értelmesebben leírták már...
  • nfstuning
    Nem bannert hanem FAQ-ot kéne csinálni már!

A honlapon nincs csak a boltokban:)
  • armageddon666
    rendes bannert? ez tökéletes! de 576 honlapján nincs kint hogy megjelent :( vagy én vagyok vaksi/béna? vayg csak simán nincs kinn a honlapon?
  • nfstuning
    Csináljon má' valaki egy rendes bannert!!!

• nfstuning
    576-ban van!!!!!!!!!!

11900FT!!!

(Duna Pláza)
  • armageddon666
    HOOOOL?! CD Galaxis? neeem... 576? neeeem... (legalábbis honlapokon nincs rajta) Media Markt? van honlapja?! PLÍÍÍÍZ (most töltöttem le de ha megjelen azt mondom faternak hogy vegye meg mert nem működött )
  • Broafka
    MEGJELEEENT!!!! :DD
    tök happy vok :D
  • nfstuning
    Én tegnap voltam a Duna Plázai 576-ban és volt PC-re:)

CSak nem volt nálam 11900ft:)
  • SNAKE01
    mivel vetted fel a videókat?
  • zsotesz
    Nekem nem volt vele ilyen gondom, a speed killezéssel meg pláne nem. Próbálgasd, sikerülni fog. Várd meg mindenképp a második villanást addig ne üss. Ha ledob és nem villan akkor passz.
  • ReaL KiLLeR
    elegem van ebböl a rohatt prinszbol..pedog teccik az van h azt a rohatt nagydarab takonylabfát nemtom kinyirni ok felm1ek a 2. szintre a deszkárol ráugrok és amikor villan a tör eggyet belebaxok..ezután átmászik a másik oldalra és ott nem történik semmi..csak ledob ok h jokor kéne beleszurni eggyet de honnan tuggyam ha nem villan ott a tör..egyszer eltaláltam h mikor azután felmászott a prince a fejére..de miután ott se villant a tör csaptam amikor jonak látam erre lebaxott és már nemvolt homokom szal retry és azota nem m1..
    közvetlenül azután h megdöglik ez a xar nem lehet menteni? mer ha igen akkor vki plz 1 mentést linket rá vagy mailben: [email protected] -ra..ha nem lehet utána menteni és jo részt hagynék ki akkor plz help h mikor kell ütni..
    thx visszaolvastam de nemtok micsinálni..épp mielött megérintene az elött akarok ütni akkor az már késö és ledob
  • Black Hawk
    nem kérdeztek konzolos
  • ronihun
    de van már a boltokban Pc-re.Azt mondták hogy a Media Markt-ban
  • Tocika
    Szevasztok! Tud valaki segíteni?
    Én ott akadtam el amikor kinyírtam a Dagit és utánna a dark prince-el vagyok és ugrálgatok jobra balra és eljutok egy létrához és ott van egy félemelt a hol ládákvanak meg a két kis ablakn süt be a nap.A létra alján meg nagy semmi.
    Azt onnan tom hogy máá leestem egy párszor.
    És innen hova tovább?
    Help ME! PLZ!
  • Solya
  • Black Hawk
    nekem a camponai 576os .. #4881
  • Broafka
    amikor én bementem az 576-ba akkor azt mondták hogy még pár HÓNAP
    nem tom lehet hogy igazuk van (bár remélem nem) de még a CD galaxisban sem jelent meg, legalábbis nincs kint az új játékok között és még ár sincsen, szóval...
  • Black Hawk
    de igen holnap mek megvenni
  • Broafka
    így már jó
    hát szerintem majd lesz, egy jó év múlva, még a TTT a boltokban sincs