Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt most nem kötekedés képpen írom, de a tutorialban az elején mindent elmagyaráz, többek között a speedkillt is. Szerintem nem nehéz. Most szereztem meg az öregem kardját, gondolom már nincs sok hátra.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

ult1mate
Ezt te sem gondolod komolyan ugye? l0l

ult1mate
En ugy csinaltam hogy amikor elkapta akkor nyomkodtam az E betut meg a bal klikket. Lehet eleg lenne csak az E de mivel nem tudtam pontosan hogy mukodik a kettot nyomogattam folyamatosan es igy szepen megfojtotta.

valaki végihvitte már!
Az rakja fel a végigjátszását!
xy21
miután elkaptam az E-vel ujra nyomjam az E-t????
köszi.

ewuk
e-t nyomjad rögtön...
xy21
Ja nem asszem 2-3 hiányzik de jó lenne már az én kérdésemre válaszonli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

grebber
Hát én nem találok semmi helyet ahol fel lehetne jutni.
Körbe nem nem is lehet menni mert lezuhanok.

Next PC upgrade: 2022

és megtaláltad mind a 6 élethosszabbítót ?

xy21
Keringõzzél! érted tegyed a köröket megfele aztán majd kijukacc ott fen 😄

grebber
#2777 valaki? Azóta sem találom a kiutat.

xy21
ÖÖÖ....Igaz már kiakasztottam de annyira jó hogy ujrakezdtem 😄
És a kérdésem a következõ dark princel hogy kell speedkillezni mert amikor a láncal elkapja az ellenfelet akkor nem villan semmi és így nem tudom mikor kell megnyomni a bal klikket és az ellenség mindig elõre hajint.

ELÕRE IS KÖSZI

kösz a helpet mindenkinek így sikerült
Mr_no_NaMe
Ná,sokba kerül -.-
Mr_no_NaMe
Ahaam!
Én eddig aszittem addig kell nyomvatartani <#idiota>
tigeroo
lasicsödö le az idööt
ult1mate
felfele asszem

ult1mate
Amikor megy ez az animacio es a tõröd elkezd igy "vilagitani", akkor kell megnyomni a bal clicket. Figyelni kell és idõben megnyomni különben bukó.

Ahha, kösz, de oldalasan, vagy felfele?

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

ult1mate
Az egyik toronyban fel kell futni a falán belülrõl és onnan mar megy tovabb..

Mr_no_NaMe
Jajaja azt vágtam csak 3mat kellet ugrani és a harmadiknál nem szabadott ellenkezõ irányt nyomni hanem csak ugrani kelett!
Amúgy már megvan!Ez az assassin killes dolog hogy mûködik?
Szinte mindig ottvan a helyzeten de sosem sokerül,mindig lelök amgáról az õr vagy monszta:S
Próbáltam már mindenhogy,de nem sikerült!Hogyan kell?
én elõször le akartam tiltani, de úgysem ment, ezért kihúztam a kábeleket, és megy

kabalthenbk
elolvastam a faq-ot, de annyi kérdésem lenne h ha az eszközkezelõben letiltom a dvd-rom ot az nem elég?mindenképpen fizikailag kell megszüntetni?

\"What if everything around you isn\'t quite as it seems?\"

...szégyenszemre elakadtam...
ott tartok, hogy elõször találkoztam a láthatatlan ellenfelekkel, majd Farah lelötte nekem a harangot, hogy ki tudjak nyitni 1 ajtót, ami után 1 omladozó ugri-bugri rész jött, amin túllépve homokrabló kutyákat kellett levernem, egy olyan térszerû helyen, ahol 2 nagy torony romja áll...és pls mondjátok meg, hogy innen hova-tova

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

ult1mate
ahogy bemész az ajtón, menj fel a dobozra, de csak a dobozra, és onnan jobbra fuss a falon, a végénél pedig ugorj, de ahol a falon kell futni, ott ki van kopva.

grebber
Olvassál is wazeg nem egyszer le van irva, van ott egy erkély és ott van a kapcsolo ha azt elforgatod eltünik a kis fal ami miatt nem tudod mozgatni.
A bodéról fuss a falon az erkélyre.

na plíz vki nézze má meg a 2585ös kommentem...má megvagyok ott halva jópár napja
grebber
Ott vagyok most ahol faterom hullája betöröm az ajtót kinyirom az elleneket de nem tudok feljutni az ajtóhoz ami fent van mindenhol csak szakadék alattam meg oszlopok és nem tok feljutni.
Hol mit hogyan kell itt?

matyi08
úgy kell, hogy mikor nem a tüskés fele áll ki a fának, szóval úgy van, mint a képen, akkor ráugrasz, majd a feletted lévõ falra, és így ugrálsz felfelé, míg meg nem kapaszkodik. de vigyázz, hogy akkor ugrájl, mikor a sima oldala van feléd a fának.

Mr_no_NaMe
Kicsit nagy lett,sry😞
Mr_no_NaMe
Hi!
Amikor elõsször átváltozok dark princévé és ott láncal ki kell húzni egy kõtömböt,és az ajtón befutva fel kell ide oda ugrálgatni,ott van egy rész amit nemtudok megcsinálni.
Több oka van,1 azért mert alig van már hp-m,2 meg mindig leesek!
Itt a kép:
a #2585re van vmi tipp??
Doki17
Hali vki adna egy mentést ami pont visir elött van és full prince élete.

Elöre is köcce.

THX!!!!!

Asus P5LD2 LGA775|Intel P4-E 630 S775 3000MHz/800MHz 2048 Prescott|2x512Mb PC3200/400MHz Corsair|VGA Asus PCIE EN6600GT/HTD/256

grebber
Kardos + bárdos szarcsimbokra gondolsz akkor üssed a kardosat és a bárdos le akar csapni ekkor térj ki "gördülj" el elöle és kezd el hátbatámadni speddkill bejön és onnan már csak figyelni kell 3x kel asszem ezt és meghalnak.

Stark
baki?
mé az?

hópihe

grebber
Lol nehogy azthidd hogy azt feltörték az a sima Brothers in Arms crackje ez egy baki.Eddig egyetlen egy SF3.5-ös gamehez nincs crack és szerintem nem is lesz mivel megy minek görcsöljenek a feltöréssel.

h kell az ikreket legyõzni???valaki segítsen plzzz

Asus P5LD2 LGA775|Intel P4-E 630 S775 3000MHz/800MHz 2048 Prescott|2x512Mb PC3200/400MHz Corsair|VGA Asus PCIE EN6600GT/HTD/256

nna az ikrek keménykednek nálam is...

Stark
ez itt egy crack lenne, de nekem nemmüxik, vagy nemtudom mi a baja, nemtudom hogy fake-e mert nekem innen van a Brothers is Arms Earned In Blood crakc-je, pedig az is SF3as

hópihe

Köszi a segítséget KUREK <#wave>
<#wink> szívesen

Kösz THE DAHAKA3 neved imáimba foglalom a z istenér nem gondoltam,hogy ien egyszerü.

Google a barátod...

Mert ennél nem kel huzigálni? Akkor kipróbálom... Vagy majd nyár fele megveszem... 😊
A Pop2-vel is csak a múlt hónapban kezdetm játszani. 😊
ahogy bemész az ajtón, menj fel a dobozra, de csak a dobozra, és onnan jobbra fuss a falon, a végénél pedig ugorj, de ahol a falon kell futni, ott ki van kopva.

aki meg csak dvdben szerezte meg vár a Messiah-ra,ja arra nem az már jó pár éve megjelent😄
Sziasztok meg tudja mondani valaki,hogy mit kell csinálni az Upper city nevü pályán hogy el tudjam huzni a dobozt 2cm-nél többet nem tudom mozditani.SEGITSÉG!!!!!!!!!!Má szét verem a gépet.

Google a barátod...

megoldottam..

bacardi93
akor most az SFClonCd -s nél ugyanz a helyzet mint a dvd s nél?
le a meghajtó meg minden?