13392
-
#4977 mert amikor a ww végén elpusztult az idő olyan mintha a prince nélkül ment volna végig otthon a történet (a sottól) de a vizier már várt téged és kedvesed , kaileena halálával elszabadult a homok, pedig te megígérted neki hogy babilóniában boldogan fogtok élni..a többi már a népedért megy + bosszú.. -
#4976 Ez attól függ melyik módszert választottad. A lehuzogatás a tuti, azzal mindenkinek elindul!
(Nekem pl SFnightmare-rel nem sikerült,Sajnos az nem mindnenkinek működik...)
Crack nincs hozzá, úgyhogy ne keress, majd Daemon tool-s PRo-val...
Ha ez túl problémás, menj és vedd meg eredetibe, Ubisoft megérdemel ennyit... :P -
nagy chris #4975 nekem nem akarta elfogadni a cd-kódot , beirtam aztán amikor ellenörzi akkor a negyedéig betölti , ott vár aztán gyorsan betölti és vmit kiir. pedig mindent ugy csináltam ahogy a faq-ban le van irva , mit csináljakk vele ? -
#4974 Ezek a fejlevágós, kettévágós részek nekem is nagyon hiányoztak!
A játék nekem legutálatosabb része a fogathalytás volt. Ez csak mejegyzem. -
ssk3 #4973 Hát akkor senkinél nem esnek szét a hullák?
Ez az egy nagy hibája van a játéknak, ez nekem nagyon hiányzik:( -
#4972 Nah végre én is megszereztem nem sokat tudtam még menni benne csak szegény Kaileena és a Vezír esete után néhány lezuhanós csapdával jutottam. A speed killek valami eszeveszett jóra sikerültek és jó a hangulat is bár el voltam szokva az irányítsától ezért soxor +haltam és mindig újra kellett néznem a videókat de ez sem zavar!!!! -
#4971 Freeman, ott van a FAQ, abban leírják pontosan mit hogyan csinálj...
(Cracket ne nagyon keress hozzá, mert nem létezik.. ) -
#4970 Gondolom azért, mert miután a Prince "kijavította" minden hibáját és ezt az idő szigetén sikerült megvalósítanie, haza akar térni, hogy újra lássa az apját, és uralkodjon a saját királyságában... Aztán a hazafelé tartó úton egyszercsal... -
#4969 Akkor minek az egész,ha nem történt semmi? -
Prof William #4968 Most képzeld el hogy Prince-t fullextrásan Vízkardal partraszáll nem lenne kihívás.
Ezért nincs szerencséj a hajókkal. -
#4967 a vízkard szintén elveszett meg az összes kardja ami volt a hercegnek amikor Kaileenával hajótörést szenvedett!!!!
a story (már amennyit értettem, ha jól értettem) ugye megmentettük Kaileenát, vagyis, NEM ALAKULT MEG AZ IDŐ HOMOKJA, szóval a Vizier ezért nem halt meg, és ezért nem emlékszik ránk Farah... mivel még az a pici rész (amikor megöljük a viziert a SoT-ban) sem zajlott le igazából... -
#4966 Le a kallapal a ubi előtt gyönyörű gémet alkotott a darkos feelinget amit a ww-ben láthattunk és a sands of time-gyönyörü látványvilágávan.
DE MINEK KELLET MEGSZEREZNIE AZ IDŐ TŐRÉT?
Én azzal a konyhakéssel is jól megvoltam.:D
És mi lett a víz karddal?
Nem hiszem hogy eldobnátok egy olyan kardot amivel dáhákákat lehet mészárolni:D -
#4965 nézd én beraktam no dameon tools cdkex beír azt play game. -
#4964 Most ott járok, hogy valami csajjal kell verekedni, le is gyengül, aztán a közelharcban ellök mindig a francba és leesek. -
Freeman42 #4963 Hogy kell megcsinálni , hogy mennyen a warez verzió, mert most töltöttem le és nemakar menni próbáltam már a cdromokat is kihúzni de úgysem ment !!!
Nemttudtok valami progit amivel meglehet?? -
#4962 sz tem az égész játékba a főbossok voltak a nehezek,már amelyik -
#4961 gyajjj azé Dzsiti ne vágj fel annyira a próságodra! :P bárki meg tudja ölni Kaileena-t Life Upgraddel, homokhasználat nélkül Hardon XD -
#4960 hát az ott a végénél
amikor tekergetni kellett a kart meg a köveket kellett pakolni egyik liftből a másikba
amúgy pont most kezdtem el hardon :) -
Dzsiti999 #4959 Akkor számolgassunk. SoT elsőre: 12 óra. WW elsőre 10 óra. TTT elsőre 8:30? :P -
#4958 milyen liftes résznél?amúgy szerintem is könnyü volt kivéve a vezír. -
#4957 nem mondjátok?
komolyan mondom, ezt segítség nélkül simán végig lehet vinni!
és egyáltalán nem nehéz :-/ (Normon játszottam)
tegnap délután vettem és ma most fejeztem be, 1 nap alatt végig lehetett vinni :D (sajnos :()
egy csomóan pl annál a liftes résznél akadtak el, a vége felé... de hogy abban hol lehetett elakadni, ötletem sincs... elég egyértelmű volt... no mind1 -
#4956 én megvettem, majd berakom :P -
#4955 majd képzt aki megvette eredetiben:) ^^m -
ssk3 #4954 Az elvileg félbevágott testek miért nem esnek szét? Miért nem repülnek a levágott fejek?
Ezt kár volt kihagyni a játékból
Vagy nincs valami beállítás amit én nem vettem észre?
Ha van akkor valaki írja le
Kössz!! -
#4953 Most olvastam,hogy erre a CD-re is vigyázni kell mert nem lehet másolatot kédszíteni belőle mint pöle a Splinter Cell 3-bol -
#4952 Nah,végre vége ennek a napnak :)
1ébként köszi
De lehet holnap elmegyek a Tesco/Media MArkt-ba azt megveszem :) -
Andus24 #4951 http://shop.pcdome.hu/catalog.php?mode=article&articleno=3307210212474&platform=pc
itt is meglehet rendelni
11510ft -
#4950 SKKAAACCCCOOOKKKK!!!!
CSÁ MOST ROHANOK MER SULIBA KELL MENNEM DE MEGJELENT A POP3 a CD GALAXISBAN ÉS MÁR MEGRENDELHETŐ www.cdgalaxis.hu
csá!!!
És jó rendelgetést :D -
#4949 ok, akkor megnyugodtam :)
majd holnap megcsinálom őket... (asszem nem lesz gond, csak 1 homokom van :D) -
MrAndree #4948 Igen. Ezt így kell csinálni. Jön majd speed kill. -
#4947 mármint úgy értem, hogy elkezdem ütni a kardost, akkor a baltás beleveri a baltáját a földbe, és akkor tudom ütni, de ezt fordítva még nem tudtam eljátszani, ez normális? -
#4946 most tartok a fivéreknél... phúúú
az normális hogy én csak a baltásat tudom ütni? -
#4945 no comment
legalább tegyél úgy minthogyha élveznéd, és nem azt mutatnád hogy milyen kemény vagy már bocs -
Dzsiti999 #4944 Nekem ha minden igaz Szerdára lesz meg... Csütörtökre vagy Péntekre meg végigjátszom, az tuti... -
#4943 nem tom miért mondjátok hogy nehéz, azt a lila ruhás csajt is elsőre kinyírtam (tiszta Kaileena volt) sztem egyik sem olyan nehéz
(jó szövege van a sötét hercegnek :P) -
#4942 A bocst mégegyszer hatalmas betűkkel ÍGY -
draakuli #4941 Bocs már megtaláltam visszamenőleg!!!!!!
És bocs hogy ilyen kérdést tettem fel. -
Vazo #4940 Igen mind a három lift-t vagy mit fel kell vinned a legmagasabbra és utána megjelenik a híd. -
Beckham007 #4939 Hello!
Vki tudna kűdeni egy videót a structure s mind nevű pályáról, vagy leírni hogy mit kell csinálni??Nem tom hogy hogy kéne forgatni azokat a szarokat!!Fel kell mind a hármat a legmagasabb távolságba húzni??Vagy hogy kell átjutni a csajhoz?
SEGÍTSETEK!!!! -
#4938 Az 1. főellenség,vagyis a "Dagi" legyőzése:
Az arénában 2 helyen tudsz feljutni a dagi fejéhez:
1. Az, ahol 3szor kell a tőrt a falba szúrni (nem lesz nehéz eltéveszteni).
2. Először fel kell ugranod egy deszkára, aztán fel kell futni a falon, és tőr a falba.
A lényeg, hogy nem szabad kapkodni,nem kell össze-vissza nyomogatni az egérgombot,mert
akkor biztos,h nem fog sikerülni.
1-nél: Amikor felérsz a dagi fejmagasságába,akkor kell lenyomni az (E)-t, és egészen addig nyomva
tartani,amíg felvillan a tőr,aztán bal egérgomb (dagger attack),aztán a herceg átmászik
a dagi másik oldalára,akkor a hangra kell figyelni (Egy susogó,szél szerű hang,ami a tőr
felvillanásakor is jelen van), amikor ez a hang a vége felé tart,akkor kell megnyomni a
egér bal gombját, ha nyomkokodod előtte,akkor semmi se fog történi,tehát reflex kérdése az
egész.Ha minden sikerül,akkor ellököd a kezét,és nem dob le. Aztán a herceg felugrik a dagi
fejére,megint a villanás (vagy a hang),és ha minden jól megy,akkor meg is van az egyik szeme.
2-nál: Amikor felérsz a dagi fejmagasságába,akkor kell lenyomni az (E)-t, és egészen addig nyomva
tartani,amíg felvillan a tőr,aztán bal egérgomb (dagger attack). Nem kell megijedni,mert a herceg
elég furcsán landol a dagi oldalán. A dagi el is kapja, megint jön a "susogó hang", és akkor bal gomb.
A herceg felrepül a levegőbe,itt jön a 3. ütés,vagyis a szemenszúrás,aztán megvakul a dagi.
Innentől a lábát kell kaszabolni,lehetőleg hátulról támadd meg,mert néha össze-vissza csapkod a
kardjával. Ha teljesen elfogy az engergiája,a herceg felmászik a dagi hátára,ezután már csak 3szor villan a tör.
Vége.
U.I.: Ha mindent jól időzítesz,mindig villan a tőr,csak nem szabad kapkodni.Nekem viszont a hang nagyon sokat segített
nesze neked
-üzenet a házigazdáknak-
RAKD BE A FŐELLENSÉGEK KIVÉGZÉSÉT A FAQ-BA
-ÜZENET VÉGE-