13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • tigeroo
    mert amikor a ww végén elpusztult az idő olyan mintha a prince nélkül ment volna végig otthon a történet (a sottól) de a vizier már várt téged és kedvesed , kaileena halálával elszabadult a homok, pedig te megígérted neki hogy babilóniában boldogan fogtok élni..a többi már a népedért megy + bosszú..
  • lac111
    Ez attól függ melyik módszert választottad. A lehuzogatás a tuti, azzal mindenkinek elindul!
    (Nekem pl SFnightmare-rel nem sikerült,Sajnos az nem mindnenkinek működik...)

Crack nincs hozzá, úgyhogy ne keress, majd Daemon tool-s PRo-val...
    Ha ez túl problémás, menj és vedd meg eredetibe, Ubisoft megérdemel ennyit... :P
  • nagy chris
    nekem nem akarta elfogadni a cd-kódot , beirtam aztán amikor ellenörzi akkor a negyedéig betölti , ott vár aztán gyorsan betölti és vmit kiir. pedig mindent ugy csináltam ahogy a faq-ban le van irva , mit csináljakk vele ?
  • serito
    Ezek a fejlevágós, kettévágós részek nekem is nagyon hiányoztak!
    A játék nekem legutálatosabb része a fogathalytás volt. Ez csak mejegyzem.
  • ssk3
    Hát akkor senkinél nem esnek szét a hullák?
    Ez az egy nagy hibája van a játéknak, ez nekem nagyon hiányzik:(
  • koosadam
    Nah végre én is megszereztem nem sokat tudtam még menni benne csak szegény Kaileena és a Vezír esete után néhány lezuhanós csapdával jutottam. A speed killek valami eszeveszett jóra sikerültek és jó a hangulat is bár el voltam szokva az irányítsától ezért soxor +haltam és mindig újra kellett néznem a videókat de ez sem zavar!!!!
  • lac111
    Freeman, ott van a FAQ, abban leírják pontosan mit hogyan csinálj...
    (Cracket ne nagyon keress hozzá, mert nem létezik.. )
  • lac111
    Gondolom azért, mert miután a Prince "kijavította" minden hibáját és ezt az idő szigetén sikerült megvalósítanie, haza akar térni, hogy újra lássa az apját, és uralkodjon a saját királyságában... Aztán a hazafelé tartó úton egyszercsal...
  • csicsa
    Akkor minek az egész,ha nem történt semmi?
  • Prof William
    Most képzeld el hogy Prince-t fullextrásan Vízkardal partraszáll nem lenne kihívás.

Ezért nincs szerencséj a hajókkal.
  • Broafka
    a vízkard szintén elveszett meg az összes kardja ami volt a hercegnek amikor Kaileenával hajótörést szenvedett!!!!
    a story (már amennyit értettem, ha jól értettem) ugye megmentettük Kaileenát, vagyis, NEM ALAKULT MEG AZ IDŐ HOMOKJA, szóval a Vizier ezért nem halt meg, és ezért nem emlékszik ránk Farah... mivel még az a pici rész (amikor megöljük a viziert a SoT-ban) sem zajlott le igazából...
  • Black Hawk
    Le a kallapal a ubi előtt gyönyörű gémet alkotott a darkos feelinget amit a ww-ben láthattunk és a sands of time-gyönyörü látványvilágávan.
    DE MINEK KELLET MEGSZEREZNIE AZ IDŐ TŐRÉT?
    Én azzal a konyhakéssel is jól megvoltam.:D
    És mi lett a víz karddal?
    Nem hiszem hogy eldobnátok egy olyan kardot amivel dáhákákat lehet mészárolni:D
  • Black Hawk
    nézd én beraktam no dameon tools cdkex beír azt play game.
  • kirol
    Most ott járok, hogy valami csajjal kell verekedni, le is gyengül, aztán a közelharcban ellök mindig a francba és leesek.
  • Freeman42
    Hogy kell megcsinálni , hogy mennyen a warez verzió, mert most töltöttem le és nemakar menni próbáltam már a cdromokat is kihúzni de úgysem ment !!!
    Nemttudtok valami progit amivel meglehet??
  • ronihun
    sz tem az égész játékba a főbossok voltak a nehezek,már amelyik
  • armageddon666
    gyajjj azé Dzsiti ne vágj fel annyira a próságodra! :P bárki meg tudja ölni Kaileena-t Life Upgraddel, homokhasználat nélkül Hardon XD
  • Broafka
    hát az ott a végénél
    amikor tekergetni kellett a kart meg a köveket kellett pakolni egyik liftből a másikba
    amúgy pont most kezdtem el hardon :)
  • Dzsiti999
    Akkor számolgassunk. SoT elsőre: 12 óra. WW elsőre 10 óra. TTT elsőre 8:30? :P
  • ronihun
    milyen liftes résznél?amúgy szerintem is könnyü volt kivéve a vezír.
  • Broafka
    nem mondjátok?
    komolyan mondom, ezt segítség nélkül simán végig lehet vinni!
    és egyáltalán nem nehéz :-/ (Normon játszottam)
    tegnap délután vettem és ma most fejeztem be, 1 nap alatt végig lehetett vinni :D (sajnos :()
    egy csomóan pl annál a liftes résznél akadtak el, a vége felé... de hogy abban hol lehetett elakadni, ötletem sincs... elég egyértelmű volt... no mind1
  • Broafka
    én megvettem, majd berakom :P
  • tigeroo
    majd képzt aki megvette eredetiben:) ^^m
  • ssk3
    Az elvileg félbevágott testek miért nem esnek szét? Miért nem repülnek a levágott fejek?
    Ezt kár volt kihagyni a játékból
    Vagy nincs valami beállítás amit én nem vettem észre?
    Ha van akkor valaki írja le
    Kössz!!
  • bandika64
    Most olvastam,hogy erre a CD-re is vigyázni kell mert nem lehet másolatot kédszíteni belőle mint pöle a Splinter Cell 3-bol
  • bandika64
    Nah,végre vége ennek a napnak :)
    1ébként köszi
    De lehet holnap elmegyek a Tesco/Media MArkt-ba azt megveszem :)
  • Andus24
    http://shop.pcdome.hu/catalog.php?mode=article&articleno=3307210212474&platform=pc
    itt is meglehet rendelni
    11510ft
  • bandika64
    SKKAAACCCCOOOKKKK!!!!
    CSÁ MOST ROHANOK MER SULIBA KELL MENNEM DE MEGJELENT A POP3 a CD GALAXISBAN ÉS MÁR MEGRENDELHETŐ www.cdgalaxis.hu
    csá!!!
    És jó rendelgetést :D
  • Broafka
    ok, akkor megnyugodtam :)
    majd holnap megcsinálom őket... (asszem nem lesz gond, csak 1 homokom van :D)
  • MrAndree
    Igen. Ezt így kell csinálni. Jön majd speed kill.
  • Broafka
    mármint úgy értem, hogy elkezdem ütni a kardost, akkor a baltás beleveri a baltáját a földbe, és akkor tudom ütni, de ezt fordítva még nem tudtam eljátszani, ez normális?
  • Broafka
    most tartok a fivéreknél... phúúú
    az normális hogy én csak a baltásat tudom ütni?
  • Broafka
    no comment
    legalább tegyél úgy minthogyha élveznéd, és nem azt mutatnád hogy milyen kemény vagy már bocs
  • Dzsiti999
    Nekem ha minden igaz Szerdára lesz meg... Csütörtökre vagy Péntekre meg végigjátszom, az tuti...
  • Broafka
    nem tom miért mondjátok hogy nehéz, azt a lila ruhás csajt is elsőre kinyírtam (tiszta Kaileena volt) sztem egyik sem olyan nehéz

(jó szövege van a sötét hercegnek :P)
  • Black Hawk
    A bocst mégegyszer hatalmas betűkkel ÍGY
  • draakuli
    Bocs már megtaláltam visszamenőleg!!!!!!
    És bocs hogy ilyen kérdést tettem fel.
  • Vazo
    Igen mind a három lift-t vagy mit fel kell vinned a legmagasabbra és utána megjelenik a híd.
  • Beckham007
    Hello!
    Vki tudna kűdeni egy videót a structure s mind nevű pályáról, vagy leírni hogy mit kell csinálni??Nem tom hogy hogy kéne forgatni azokat a szarokat!!Fel kell mind a hármat a legmagasabb távolságba húzni??Vagy hogy kell átjutni a csajhoz?
    SEGÍTSETEK!!!!
  • Black Hawk
    Az 1. főellenség,vagyis a "Dagi" legyőzése:

Az arénában 2 helyen tudsz feljutni a dagi fejéhez:

1. Az, ahol 3szor kell a tőrt a falba szúrni (nem lesz nehéz eltéveszteni).
    2. Először fel kell ugranod egy deszkára, aztán fel kell futni a falon, és tőr a falba.

A lényeg, hogy nem szabad kapkodni,nem kell össze-vissza nyomogatni az egérgombot,mert
    akkor biztos,h nem fog sikerülni.

1-nél: Amikor felérsz a dagi fejmagasságába,akkor kell lenyomni az (E)-t, és egészen addig nyomva
    tartani,amíg felvillan a tőr,aztán bal egérgomb (dagger attack),aztán a herceg átmászik
    a dagi másik oldalára,akkor a hangra kell figyelni (Egy susogó,szél szerű hang,ami a tőr
    felvillanásakor is jelen van), amikor ez a hang a vége felé tart,akkor kell megnyomni a
    egér bal gombját, ha nyomkokodod előtte,akkor semmi se fog történi,tehát reflex kérdése az
    egész.Ha minden sikerül,akkor ellököd a kezét,és nem dob le. Aztán a herceg felugrik a dagi
    fejére,megint a villanás (vagy a hang),és ha minden jól megy,akkor meg is van az egyik szeme.

2-nál: Amikor felérsz a dagi fejmagasságába,akkor kell lenyomni az (E)-t, és egészen addig nyomva
    tartani,amíg felvillan a tőr,aztán bal egérgomb (dagger attack). Nem kell megijedni,mert a herceg
    elég furcsán landol a dagi oldalán. A dagi el is kapja, megint jön a "susogó hang", és akkor bal gomb.
    A herceg felrepül a levegőbe,itt jön a 3. ütés,vagyis a szemenszúrás,aztán megvakul a dagi.

Innentől a lábát kell kaszabolni,lehetőleg hátulról támadd meg,mert néha össze-vissza csapkod a
    kardjával. Ha teljesen elfogy az engergiája,a herceg felmászik a dagi hátára,ezután már csak 3szor villan a tör.

Vége.

U.I.: Ha mindent jól időzítesz,mindig villan a tőr,csak nem szabad kapkodni.Nekem viszont a hang nagyon sokat segített

nesze neked

-üzenet a házigazdáknak-
    RAKD BE A FŐELLENSÉGEK KIVÉGZÉSÉT A FAQ-BA
    -ÜZENET VÉGE-