13392
-
#5017 jó persze, de attól még jó lett így a story!!!
(és így van) -
#5016 azért broafak kétlem hogy Puhaubi WW készítésénél erre gondolt. ez már TTT miatt utolag lett belekalibrálva sztem. na jött mutertol otlet! hétvége helyett holnap veszem meg TTT-t :) (hogy ez eddig miért nem jutott eszembe ) -
#5015 ne legyetek már ennyire vakok!!!!
sztetek miért volt 2 befejezés a WW-ben?
Kaileena elmondja:
ugye a herceg normálisan megy szépen az időben meg minden, és az 1. időegyenes szerint megöli a Kaileenát és megváltoztatja a sorsát, csakhogy a 1. időegyenesben a herceg valahol felveszi a maszkot és így megteremtődik a 2. idő egyenes, elméletben mind a 2 megtörtént, az 1. meg a 2. időegyenesbeli dolog, mely szerint a 2. időegyenesben megmenti Kaileenát és megöli a Dahakát!!!
szóval az alternatív befejezés (amikor megöljük a Kaileenát) az is megtörténik, csak az egy befejezetlen időegyenes, gyakorlatilag a valóság a 2. időegyenesen keresztül megy tovább, mely szerint megmentjük Kaileenát, ezálltal nem teremtődik meg az idő homokja, és olyan mintha a Viziert meg sem öltük volna (vizier=/= vezér, vagyis nem úgy, szóval az a vizier a SoT beli gonosz öreg) és nem is találkoztunk EGYSZER SEM Farahval!!!
Azért van 2 befejezés mert mind2 megtörtént
de a TTT-ben nincsen időeltolódás!!!! -
#5014 de nekme nem mntek a dahakás üldözések XD
MIII? PC DOME INGYEN HÁZHOZSZÁLLÍT??? -
#5013 Nem! Hivatalosan is be lett jelentve, hogy csak egyetlen befejezés létezik... Egyedül WW-nek van 2 különböző befejezés... -
#5012 A Two Thrones-nak is többféle befejezése van ,mint a WW-nek? -
#5011 Na most beszartam.
Ezért nem viszem be holnap.
UI::P -
#5010 hozzad azt a szart vagy megverlek!!! :DD -
#5009 Armageddon,megtudod rendelni CD Galxison 990Ft Posta kölcséggel vagy megrendelend a www.pcdome.hu-n 0Ft Postakölcséggel de az 1héten belül jön meg :) -
#5008 szerintem abszólúte nem volt nehéz likvidálni Klompát sőt nekem még előjött egy rohadt bog is az a dög 2 méterrel a földfelett repkedett. -
#5007 nem, csak egyetlenegyszer lesz suxx az egész, de ha sokat gyakorolod (és mentek a dahakás üldözések a WW-ben) akkor még sok életed is fog maradni ^^ -
ssk3 #5006 Szerintem csak meg kell mindenkinek magával küzdenie mert én úgy gondolom hogy anélkül hiányos lenne a játék!
Legalábbis nekem amikor azthittem a Vizier megölése után hogy vége, akkor kicsit csalódott voltam.
Szerintem kellett a végére az az "önmagunkalküzdés"! -
#5005 Sztetek csúnya dolog lenne ha mégis warezt tenném fel? (elvi kérdés mivel Alcoholt nemtom feltenni --> nemtom kiirni --> meghajtot nem huzok -->nem teszem föl úgyse) a magyar kézikönyv milyen? és nem idegesítő darkprince életfogyása? ja és írtátok hogy majd magunkkal is meg kell küzdenünk. de ez mindenképp igy lesz? mert olvastam olyant hogy véletlenszerű hogy megküzdünk-e magunkkal vagy nem. -
#5004 jaja a liftbe meg What's you favourite food:DDnaon komoly osz ott vitatkoznak a kaján:DD -
#5003 bocsi, de ez tényleg vicces :)
poén szövegek vannak a játékban... -
#5002 XD ennyi Spoilert!!! de ez vicces XD már nagyon várom hogy meglegyen! hétvégén lesz meg. talán. esetleg. reménykedem... Media Marktban biztos van? Mert hallom 576ban elfogyott első nap, CD Galaxis meg messze van... (de ez a nap nagyon hosszu lesz :( matek verseny du.... de de. nincs suliii!!! (persze csak nekem :P)) -
szabadoslajos #5001 Daemon 4.akármennyi megoldja -
#5000 "What is your favourite color?" -Farah
"Color?!" - Price
"Should I repeat the question?" -Farah
"hmmm... BLUE" - Prince
"That's not my favourite color..." - Dark Prince
:DD -
#4999 én csak 1X haltam meg nála, legelőször, mert nem vettem észre hogy meghalok ha teljesen elmegy az életem, meg akkor még nem is nagyon használtam a daggertailt, de imádom a darkprincet :)
egyszerűen erős, gyors, alig tudnak hozzám érni az ellenek, és sztem az élet vesztés sem gond, mert valami törni való, vagy szörny mindig van a közelben, szal az élettel nagyon nincs gond
de az nagyon poén volt amikor ott szivatta a herceget:
"Are you thirsty, Prince?"
"Time is running, my Prince, tik-tak, tik-tak Prince"
"Need a glass of water..."
szal azért elég szemét kis fickó ez a dark Prince, de jó szövege van :) -
Cornelius #4998 Sziasztok!
Zenéje letölthető formában nincs sehol?
-
#4997 Hogy mondhatsz ilyet?Egy kis Need for Speed Most Wanted után még lassunak is tünik. -
#4996 Lassítsd le az időt és harcolj! -
#4995 ezt sztem nem kellett volna mondani, mert aki még nem játszotta annak nagy csattanó lett volna, de így már nem, nekem egyébként az volt a kedvenc részem, baromi nagy hangulata volt sztem amikor a sötét énünkkel kellett kűzdeni!
ami igaz az igaz, nagyon rövidre sikeredett a játék! és mivel bejött ez a speed kill így már a hard is gyakorlatilag megszűnik létezni... :-/ -
Dzsiti999 #4994 Először ütögesd, amikor felrepül, akkor egy mögötte lévő oszlopon fuss fel, és Speed Kill-ezd le 2-szer, aztán köveket "tesz" a levegőbe, azon fel kell mászni hozzá, megnyomod az E-t, szépen körbejárja a kamera, bal egér gomb és Duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrr! :D -
#4993 Hello mindenkinek! Olyan kérdésem lenne hogy a the two thrones végén hogyan tudom megölni viziert? Előre is köszi -
Dzsiti999 #4992 OK gyerekek, kicsit rövidebb volt, mint 8:30... Pontosan: 6:29... Még jópár végigjátszást megérdemel!!! -
#4991 Bakker ez a fogathajtás valami k*baszott nehéz! alapból nehéz irányítani a kicsiket.
A sötét herceg valami eszméletlen brutális bár nála haltam meg a legtöbbször: ugyan ellenfél megütni nem tudott de ez a folyamatos életvesztés meg minden... -
Endrush #4990 van már mükődő crack a pop 3 hoz hogy ne keljen lehuzni a ide kábelt a gépről? -
Endrush #4989 Sziasztok
-
#4988 Rövid időn belül asszem megdöntenénk a WoW-ot vele. -
#4987 ÖTLET: bandika64
Ja igen és WoPoPos üzenetem megtoldanám:
Kiadó: Ublizzoft
és MMORPG helyett MMORPGTPSkalandakció
csak hogy még értelmesebb legyen XD -
#4986 szerintem is mind a három király de tényleg rövidek legalább is a SoT meg a TTT.szerintem.tényleg jó lenne egy world of prince of persia -
THE DAHAKA3 #4985 1 ilyen játék nagyon jó lenne !!! -
Raziel3 #4984 Van ilyen, hogy WORLD OF PRINCE OF PERSIA??? -
Raziel3 #4983 Szerintem iszonyat rövid a játék,és hardba is túl könnyű.Sajna.7 óra
30 perc mediumba.
Hardba meg 9 óra. Egyébként jó a játék mindháron része, csak túl rövidek.
Egyébként a vezír halála után elájul (Prince) és azt álmodja, hogy saját magával hacol (átváltozva).Nem értem, hogy ennek mi értelme va ha nem eshetünk le és nem küzd velünk. -
Raziel3 #4982 nagy chris.Kapcsold ki a gépedet, majd húzd ki a CD vagy DVD meghajtógat a gépből.Kell hozzá Daemon Tools 4-es vagy jobb.
-
#4981 World of Prince of Persia
MMORPG
-------------------------
Alkoss egy saját herceget és küzdj a trónért a többi herceggel! Szerezz legendás fegyvereket mint az Idő Tőre, a Vízkard és a Daggertail! Szerezz szövetségesek! Végy részt hatalmas háborúkban! Fejlessd herceged új kombókkal az Öregembernél! Szabadítsd el az Idő Homokját és nyerj hatalmat az idő felett!
World of Prince of Persia -
#4980 SZiasztok.Ki játszik már az eredeti gémmel??
Nekem sajna várnom kell Februárig mert Anyu megvette szülinapomra azt nem adja oda :D (Gondolkodtam azon hogy lefizetem de az nem jött össze :D)
Nah mind1 addig is jó játékot,én majd februárba élvezem majd a Prince of Persia világát.a T2T utánn jöhetne 1 World of Prince of Persia vagy valami Online verzió amit ingyenesen lelehetne tölteni :)
nem? -
#4979 hehe, én azt nagyon élveztem, nagyon buli az a rész, egész jól meglett csinálva, csak picit rondák a lovak... de se baj, szép lett a játék, csak nagyon rövid, én 10 óra alatt végignyomtam, lehetett volna hosszabb is -
#4978 egyet értek veled
puhauborka igazán megérdemli a pénzét :)