13392
-
Harkat 89 #5057 A 3. főelenséget(eket) hogy nyírjam ki? -
Dzsiti999 #5056 Nyissátok meg a TTT mappájában lévő POPData nevű fájlt jegyzettömbbel, és az egyik részén le vannak benne írva a WW pályái! Sorrendben :D lol
Egyébként ha jobban megnézem a kézikönyvemben a főmenűképet, van ilyen is: Special Load Map! Azt valaki már megszerezte? -
MrAndree #5055 Hát ebből a neverwinter nights az karácsonyi ajándék volt és nem én fizettem, a másik meg a gothic 2 kiegészítő volt 2000 forintért. De a kettő együtt nem került annyiba mint a TTT. :) -
#5054 Na akkor megyek a vizipisztolyommal a cdgalaxisba azt megvenyegetem őket hogy összespricnizek mindent ha nem kapok egy TTT-s posztert.
másfél hónap alatt kétszer.de jól megy neked. -
MrAndree #5053 Nem sajnos. -
#5052 te nem tudod hol lehet megveni a posztert? -
MrAndree #5051 Hát nem tudom. Nekem mondjuk tetszik a wow poszter csak mivel másfél hónapon belül kétszer rendeltem cd-galaxistól ezért kétszer is megkaptam. Az egyiket odaadtam haveromnak. -
#5050 miért nem bírnak a játékhoz egy saját posztert? -
#5049 Kurva szád. -
#5048 Bruhahahahha-----> By Holeczné -
MrAndree #5047 Cd galaxis? Én ugyanilyen posztert kaptam tőlük amikor a neverwinter nights deluxe-ot rendeltem. -
#5046 NEM JÁRT HOZZÁ.
Viszont kaptam másikat ami két oldalas
eggyik a WoW
másik a CoD2.
bezzeg a TTT sehol -
#5045 Borzalmas kínok között összeropan a herceg és felakasztja magát a láncával mert nem bírta a homokkal járó stresszt. -
#5044 danikarate-t kibannolják. -
#5043 mi a játék vége?
-
#5042 Gamepaddal jácca valaaki ezt a gémet? ha igen akkor:
1., jól megy gémpad?
2., milyen a gémpad?
Nekem Saitek P880 Dual Analog de az a gáz hogyha bal kart előre-hátra-jobbra-balra (nem ferdén) tolom akkor sétál a herceg... igy jáccahtatlan :((( vki heeeeelp -
#5041 ez tudod... hát igen... szal... no comment...
-
Beckham007 #5040 VÉGIGVITTEM a prince-t!!!!!!Mondjuk szentem végére nem kellett volna az a harc maga ellen azon a hülye pályán!DE amúgy KIRÁLY volt!!!!!!!!!!!
Aki akad annak most má tok segíteni 1000-el! -
#5039 hehe be lehet állítani a kézikönyv szerint:) -
matkovec #5038 sziasztok nemtud valaki crackot a gameshoz? -
#5037 prince of persia játékposztereket honnan szerezhetnék?
maygarhunból esetleg..(pölö eredeti gémhez járt ,stb) -
Harkat 89 #5036 Köszi megoldottam :)
Csak most a 2. lovasszekér hajtás utáni két főelenséget nem tom megölni.
Azt tom hogy akor kell vágni mikor földbe van a fegyverük, de edig csak mindig véletlenül sikerült megcsinálnom.
Pontosan mit csináljak? -
#5035 Nekem pont a második nem tetszett, csak az 1 és a 3.
Igaz a 2 már az elsőt pár óra után abba is hagytam. -
RÓÓÓbi #5034 Már ezt sokat láttám:-)
Amúgy thx -
#5033 Én a lassan jársz tovább élsz taktikát alkalmazom. -
#5032 Már a nagy részén túl vagy...
CSak türelmesen csapkodd azt a kardosat.... Utána úgy üsd a baltásat a földön, hogy ide oda gurulj rengeteget, és akkor a kardos nem fog elérni, és egész hamar vége lesz... -
RÓÓÓbi #5031 Mennyire van a végétől az ikres rész?Amúgy nagyon elakdtam -
#5030 Sok ember ezen a fórumon sportot űz abból, hogy milyen hamar tudja végigvinni, amit nem nagyon értek...
de szívesen meghallgatok 3 értelmes indokot erre...
Az a fontos, hogy elsőre tetszen... Tényleg kicsit rövidre sikerült, de sokaknak azért, mert már nagyon belejöttek ebbe a játékstílusba.. SoT-al mindenki sokat szarakodott, mire megtanulta..
Nekem nagyon tetszik ez a rész is..
Bár WW után kicsit tényleg kevésnek tűnik, mert az lett a legjobban eltalálva, de nem mondhatjuk, hogy elbaszták a Trilógia utolsó részét...
Amint megtehetem, biztos hogy megveszem eredetibe mind3-at, mert ennyi megérdemelnek, ezért a műremekért!!! -
#5029 Az a lényeg, hogy úgy forgasd, hogy ne akadjon el a fenti gerendákba...
Az a cél, hogy eljuss a terem másik végébe, és ott kiüsd az ajtót, úgy hogy az apja szobra pontosan a kapura nézzen...
Annyit segítek, hogy szükség lesz mindenfajta elmozgatásra. (előre jobra balra, és igen! még hátrafelére is):)
Én azt ajánlom, hogy szórakozz még vele egy kicsit, nem akkora észmunka, csak kis türelem kell hozzá. Szóval sok sikert!
-
Harkat 89 #5028 Valaki segitene? Ott akadtam el mikor az apja szobrát kell tologatni.
Hova és hogy toljam hogy jó legyen? (égő házban van) -
#5027 Titeket nem zavar, hogy nincsen felirat?, mert engem eléggé..
Meg az is idegesítő, hogy Kailena mindig a mentések előtt kezd vmi monológba...
Kár hogy ezt így oldották meg, és hogy kevés a videó..
Na ezt most ki kellett adnom magamból.. -
#5026 A történet pontosan úgy szól:
A Vezír a Maharadzsát szolgálja, és vele mennek el az idő szigetére, hogy megkeressék a rejtélyes Idő császárnőjét (WW-ben is van rá utalás, a sírkamrában), de nem találhatják meg, mivel visszautazott a jelenbe a prince-szel. A Vezírnek minden célja, hogy halhatatlanná váljon, ezért megölte a Maharadzsát, elvette a királyságát. Ezután megtámadta a Prince birodalmát...
Mi éppen az ostrom közepén érkezünk meg saját birodalmunkba, és magunkal hoztuk azt, amire a Vezír annyira vágyott, a Kailena-át. Ő a halhatatlanságának kulcsa!!! -
#5025 Én nem mérem az időt, elég lassan haladok, mert alig tudok játszani a drága öcsém miatt. Még csak a kerten vok túl, meg azon az óriáson, aki nem volt túl kemény...najó egyszer kétszer meglegyintett, de túléltem:) -
#5024 ez így igaz, mert mivel totálra visszatekerődött az idő a WW-ban: nincs homokóra csak a tőr, amit a Vezír hiába döfköd magába a homoktartalom nélkül ezért lerohanja Farah kéróját a tőr miatt meg Babilont is, mert valahonnan megtudta, hogy a Herceg elment megkeresni egy Idő Császárnőjének nevezett telt keblű és szép idomokkal megáldott csajt. Erre ő addig szépen lerohanja a várost és mire Hercegünk a végére ér a öhm... "hajón történteknek" már benne van a következő gondban -
#5023 Ez a kertes rész aranyos volt...a láthatatlan zombik megleptek ezért annyi élettel vittem mindent végig, hogy a sötét hercegnek már feketék lennének a mintái -.-
Sehol egy mentés nem volt úgy kellett kiütni a teleportosokat. Ugye óvatosságból nem ugrottam rögtön közéjük, ahol a vezér állt ezért kaptam még vagy 6db katonát a képembe O.o
A Farahs-tekergetős résznél azok a kutyák is szívták a homokomat tehát 0 homokkal kellet asszem 6-ot leütni. Bele is haltam, de ahogy összeestem összetörtem egy homokkal teli tartályt ami megmenekített :) -
#5022 :D
a profik meg szenvedjenek, mi? :D -
MrAndree #5021 Ilyenkor előny ha az ember béna. Akkor tovább tart. :) -
#5020 csak ne lenne ilyen baromi rövid a játék :(
7 óra alatt simán végig lehet vinni :( (még hardon is :() -
#5019 Jó lett?! ENYHE KIFEJEZÉS!!! Eddig ennek van a legjobb storyja! A másik gém aminek még szeretem storyját az a Half-Life. Régi (meg még most is) kedvenc gémem, de ezt a Sands of Time-s storyt még az sem űbereli! -
#5018 ezek a különleges fegyverek nagyon betegek :D