13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Harkat 89
    A 3. főelenséget(eket) hogy nyírjam ki?
  • Dzsiti999
    Nyissátok meg a TTT mappájában lévő POPData nevű fájlt jegyzettömbbel, és az egyik részén le vannak benne írva a WW pályái! Sorrendben :D lol

Egyébként ha jobban megnézem a kézikönyvemben a főmenűképet, van ilyen is: Special Load Map! Azt valaki már megszerezte?
  • MrAndree
    Hát ebből a neverwinter nights az karácsonyi ajándék volt és nem én fizettem, a másik meg a gothic 2 kiegészítő volt 2000 forintért. De a kettő együtt nem került annyiba mint a TTT. :)
  • Black Hawk
    Na akkor megyek a vizipisztolyommal a cdgalaxisba azt megvenyegetem őket hogy összespricnizek mindent ha nem kapok egy TTT-s posztert.
    másfél hónap alatt kétszer.de jól megy neked.
  • MrAndree
    Nem sajnos.
  • Black Hawk
    te nem tudod hol lehet megveni a posztert?
  • MrAndree
    Hát nem tudom. Nekem mondjuk tetszik a wow poszter csak mivel másfél hónapon belül kétszer rendeltem cd-galaxistól ezért kétszer is megkaptam. Az egyiket odaadtam haveromnak.
  • Black Hawk
    miért nem bírnak a játékhoz egy saját posztert?
  • Black Hawk
    Kurva szád.
  • csm
    Bruhahahahha-----> By Holeczné
  • MrAndree
    Cd galaxis? Én ugyanilyen posztert kaptam tőlük amikor a neverwinter nights deluxe-ot rendeltem.
  • Black Hawk
    NEM JÁRT HOZZÁ.
    Viszont kaptam másikat ami két oldalas
    eggyik a WoW
    másik a CoD2.
    bezzeg a TTT sehol
  • Black Hawk
    Borzalmas kínok között összeropan a herceg és felakasztja magát a láncával mert nem bírta a homokkal járó stresszt.
  • tigeroo
    danikarate-t kibannolják.
  • danikarate
    mi a játék vége?
  • armageddon666
    Gamepaddal jácca valaaki ezt a gémet? ha igen akkor:
    1., jól megy gémpad?
    2., milyen a gémpad?

Nekem Saitek P880 Dual Analog de az a gáz hogyha bal kart előre-hátra-jobbra-balra (nem ferdén) tolom akkor sétál a herceg... igy jáccahtatlan :((( vki heeeeelp
  • armageddon666
    ez tudod... hát igen... szal... no comment...

• Beckham007
    VÉGIGVITTEM a prince-t!!!!!!Mondjuk szentem végére nem kellett volna az a harc maga ellen azon a hülye pályán!DE amúgy KIRÁLY volt!!!!!!!!!!!
    Aki akad annak most má tok segíteni 1000-el!
  • koosadam
    hehe be lehet állítani a kézikönyv szerint:)
  • matkovec
    sziasztok nemtud valaki crackot a gameshoz?
  • tigeroo
    prince of persia játékposztereket honnan szerezhetnék?
    maygarhunból esetleg..(pölö eredeti gémhez járt ,stb)
  • Harkat 89
    Köszi megoldottam :)
    Csak most a 2. lovasszekér hajtás utáni két főelenséget nem tom megölni.
    Azt tom hogy akor kell vágni mikor földbe van a fegyverük, de edig csak mindig véletlenül sikerült megcsinálnom.
    Pontosan mit csináljak?
  • kirol
    Nekem pont a második nem tetszett, csak az 1 és a 3.
    Igaz a 2 már az elsőt pár óra után abba is hagytam.
  • RÓÓÓbi
    Már ezt sokat láttám:-)
    Amúgy thx
  • Black Hawk
    Én a lassan jársz tovább élsz taktikát alkalmazom.
  • lac111
    Már a nagy részén túl vagy...
    CSak türelmesen csapkodd azt a kardosat.... Utána úgy üsd a baltásat a földön, hogy ide oda gurulj rengeteget, és akkor a kardos nem fog elérni, és egész hamar vége lesz...
  • RÓÓÓbi
    Mennyire van a végétől az ikres rész?Amúgy nagyon elakdtam
  • lac111
    Sok ember ezen a fórumon sportot űz abból, hogy milyen hamar tudja végigvinni, amit nem nagyon értek...
    de szívesen meghallgatok 3 értelmes indokot erre...
    Az a fontos, hogy elsőre tetszen... Tényleg kicsit rövidre sikerült, de sokaknak azért, mert már nagyon belejöttek ebbe a játékstílusba.. SoT-al mindenki sokat szarakodott, mire megtanulta..

Nekem nagyon tetszik ez a rész is..
    Bár WW után kicsit tényleg kevésnek tűnik, mert az lett a legjobban eltalálva, de nem mondhatjuk, hogy elbaszták a Trilógia utolsó részét...
    Amint megtehetem, biztos hogy megveszem eredetibe mind3-at, mert ennyi megérdemelnek, ezért a műremekért!!!
  • lac111
    Az a lényeg, hogy úgy forgasd, hogy ne akadjon el a fenti gerendákba...
    Az a cél, hogy eljuss a terem másik végébe, és ott kiüsd az ajtót, úgy hogy az apja szobra pontosan a kapura nézzen...
    Annyit segítek, hogy szükség lesz mindenfajta elmozgatásra. (előre jobra balra, és igen! még hátrafelére is):)
    Én azt ajánlom, hogy szórakozz még vele egy kicsit, nem akkora észmunka, csak kis türelem kell hozzá. Szóval sok sikert!

• Harkat 89
    Valaki segitene? Ott akadtam el mikor az apja szobrát kell tologatni.
    Hova és hogy toljam hogy jó legyen? (égő házban van)
  • lac111
    Titeket nem zavar, hogy nincsen felirat?, mert engem eléggé..
    Meg az is idegesítő, hogy Kailena mindig a mentések előtt kezd vmi monológba...
    Kár hogy ezt így oldották meg, és hogy kevés a videó..
    Na ezt most ki kellett adnom magamból..
  • lac111
    A történet pontosan úgy szól:
    A Vezír a Maharadzsát szolgálja, és vele mennek el az idő szigetére, hogy megkeressék a rejtélyes Idő császárnőjét (WW-ben is van rá utalás, a sírkamrában), de nem találhatják meg, mivel visszautazott a jelenbe a prince-szel. A Vezírnek minden célja, hogy halhatatlanná váljon, ezért megölte a Maharadzsát, elvette a királyságát. Ezután megtámadta a Prince birodalmát...
    Mi éppen az ostrom közepén érkezünk meg saját birodalmunkba, és magunkal hoztuk azt, amire a Vezír annyira vágyott, a Kailena-át. Ő a halhatatlanságának kulcsa!!!
  • koosadam
    Én nem mérem az időt, elég lassan haladok, mert alig tudok játszani a drága öcsém miatt. Még csak a kerten vok túl, meg azon az óriáson, aki nem volt túl kemény...najó egyszer kétszer meglegyintett, de túléltem:)
  • koosadam
    ez így igaz, mert mivel totálra visszatekerődött az idő a WW-ban: nincs homokóra csak a tőr, amit a Vezír hiába döfköd magába a homoktartalom nélkül ezért lerohanja Farah kéróját a tőr miatt meg Babilont is, mert valahonnan megtudta, hogy a Herceg elment megkeresni egy Idő Császárnőjének nevezett telt keblű és szép idomokkal megáldott csajt. Erre ő addig szépen lerohanja a várost és mire Hercegünk a végére ér a öhm... "hajón történteknek" már benne van a következő gondban
  • koosadam
    Ez a kertes rész aranyos volt...a láthatatlan zombik megleptek ezért annyi élettel vittem mindent végig, hogy a sötét hercegnek már feketék lennének a mintái -.-
    Sehol egy mentés nem volt úgy kellett kiütni a teleportosokat. Ugye óvatosságból nem ugrottam rögtön közéjük, ahol a vezér állt ezért kaptam még vagy 6db katonát a képembe O.o
    A Farahs-tekergetős résznél azok a kutyák is szívták a homokomat tehát 0 homokkal kellet asszem 6-ot leütni. Bele is haltam, de ahogy összeestem összetörtem egy homokkal teli tartályt ami megmenekített :)
  • Broafka
    :D
    a profik meg szenvedjenek, mi? :D
  • MrAndree
    Ilyenkor előny ha az ember béna. Akkor tovább tart. :)
  • Broafka
    csak ne lenne ilyen baromi rövid a játék :(
    7 óra alatt simán végig lehet vinni :( (még hardon is :()
  • armageddon666
    Jó lett?! ENYHE KIFEJEZÉS!!! Eddig ennek van a legjobb storyja! A másik gém aminek még szeretem storyját az a Half-Life. Régi (meg még most is) kedvenc gémem, de ezt a Sands of Time-s storyt még az sem űbereli!
  • Broafka
    ezek a különleges fegyverek nagyon betegek :D