Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sonico
Háááát ez nem igaz! 😞 nem értem mivan a gépemmel tutira nem én vok a béna de így sem megy! 😞 fa*zom tele ezzel a játékkal pedig még nem is játszottam vele! 😊

dienesoft
nekem 3-at de már rosszul vok...<#kuss>

nekem le sikerült vágni már 2 szárnyát. <#beka3> <#vigyor2>

Asus P5LD2 LGA775|Intel P4-E 630 S775 3000MHz/800MHz 2048 Prescott|2x512Mb PC3200/400MHz Corsair|VGA Asus PCIE EN6600GT/HTD/256

Rash87
Nekem is az a kurva sárga szar okoz problémát!!Nagyon idegesítõ!

A röpködõ kövek nagyon szarok,tiszta IDEGESÍTÕ az egész! Már odaáig eljutotam,h levágom a szárnyát,ez votl kb 10. próbálkozásra,de tovéább nem megy,azok a kövek kinyírnak!

Glory, Glory Man. United!

engem is azok nyirnak ki...de naon idegesítõ..<#sir><#sir>

Asus P5LD2 LGA775|Intel P4-E 630 S775 3000MHz/800MHz 2048 Prescott|2x512Mb PC3200/400MHz Corsair|VGA Asus PCIE EN6600GT/HTD/256

grebber
Ninc svalami megoldás a fõellenségnél a végén a körözö kövek likvidálására mert azok nyirnak ki nem a fõgeci?

Next PC upgrade: 2022

sonico
akkor most ezt megpróbálom, elõre is köszi a tanácsot.

jaja dvd-s

sonico
köszi, a másik problémámra meg csak annyit had mondjak h minek lehet beállítani azt h melyik fajta védelem írásnál hányszorosan írjon az alcohol ha miután leOKézom és megyek írni akkor meg újra bedobja h 32X v 40X v Maxuimum ! lószar nemigaz! és mitõl adta be egyszer azt h négyszeresen írhattam (volna) ki az imaget?

kül NOS16 ezt most a dvdsel csináljam ugye?

áhh sikerült 😮 Pedig semmit nem csináltam máhogy mint eddig 😛

GamesJackel:
http://www.gamejackal.com/landing.asp?affiliate=MediaTarget

Más progik:
http://www.gamecopyworld.com/

egyszer nyomtam meg, és pontosan, már próbáltam vagy 50-szer, és nemjön be a következõ :/ Áh, nagyon idegesítõ.

matyi08
csak egyszer szabad megnyomni az egeret. ha többször megnyomod, a köv. speed kill már nem jön be. szóval 1-et de azt pontosan.

Nah nekem az lenne a problémám, hogy egyszerûen NEM JÖN BE A SPEEDKILL a daginál. Az elsõ még oké, felmászok, e betû és miután az elsõ vágást megcsináltam, nem jön a következõ szürkület. Csak ledob magáról, és kész. Nem tud valaki megoldást? De esetleg egy utána lévõ save is jó lenne. thx!

sonico
Pl. azt sem értem miért nem lehet az alcoholban !Xesen írni ha már azt kkell, úgy kell! kül. vh beadta a négyszerest az elõbb EGYSZER de azóta nem és kül. meg úgyse lett jó a cd.! na ehhez tud vki vmit szólni!? vmi driver kell v mi?(mármint h tudjak , h mutasssa a négyszeres írást!)

sonico
Sziasztok!

Hát nekem még mindig nem megy igen idgesítõ de ezt a fajtát még nem próbáltam amit NOS16 írt! Kérlek NOS akkor mond el h honnan lehet ezt a programot leszedni, köszi!

u.i.: most próbáltam az SFCloneCD-set és az sem jó mert ha csinálok azzal a patchel egy új image-t kétszer is próbáltam kiírni 71 %nál azt írja h hibás vmi log fájl v mi, persze csináltam újra az image-t is de úgy sem jó! ennyi! én kezdek igen bepipulni azt ha elindul nem is lesz kedvem játszani vele! 😛 😊 na azért ennyire nem! 😊

00 Blue 00
Hi szenvedtem vagy két napot a mini imagéval, folyamat azt írta tegyem be a lemezt, hát így odattam neki, azt már ment is, nem is kellet hozzá a mini image.
fuck!<#szomoru1><#idiota>

sopi
na megvan
én voltam a hibás mert nem vártam meg hogy a markában is világitson a tör
bocsi 😊

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

Akkor minek kérdezed ha sejted??? KIRÁLY 😉 BIOS elõhozása: reset majd "del"

köszi az útmutatót, de az a baj, hogy eleve nem engedi bemoutolni a msd file-t. (file not accessable) <#wow1> és a F.A.Q. ban említ egy ilyet h. a biosban le kell tiltati a meghajtókat. csak az a baj h. én ehez 1 cseppet sem értek. szóval azt nem tudom, hogy kell elõvarázsolni ahol ezt be tudnám álítani <#lookaround>
hát ez kész. amúgy mien a játék?? najó sejtem a választ<#vigyor>
Rash87
Ott van a COMBO LIST,nehéz megnézni?

Glory, Glory Man. United!

sopi
megvan mi a baj
csak az egyik szemét szurtam ki, a másikat nem.
amikor a vállán rohangál és utána szurja ki azt csináltam meg és amikor a vállán elkap amikor logok azt hogy kell?

ui.:mindent idöben nyomok 😊

Shep
Srácok, ebben nincsenek olyan kombók mint a WW-ben?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ha nem megy úgy ahogy leírtad akkor próbáld meg ezt:
(én ezt nem próbáltam, mert nekem megy lehuzogatással.)

az alábbi lépésekhez nem kell a cd/dvd tápkábeleket kihúzogatni meg semmi

0. Games Jackal feltelepitése
1. játék bemountolása DT4-be, feltelepitése
2. játék elsõ inditása ilyenkor feltelepiti a SF-védelmet, és újrainditást kér, tegyük meg
3. újrainditás után DT4-bõl unmount PoP3
4. Tools/Create Games Jackal Profile
5. Target CD-ROM drive: ide válasszuk ki a DT4 virtuális meghajtó betûjelét, click next
6. No Profile Map Selected-re állitani (ha nem lenne azon) és click next
7. adjuk nevet a profile-nak, click next
8. click Locate Title: itt keressük meg a telepitett játék PrinceofPersia.exe fájlját
9. autostart option-t bekapcsolni
10. advanced options-ben kapcsoljuk be az autostop funciót, majd click next
11. use quick launch pipát szedjük ki, majd nyomjunk next-et
12. ekkor kérni fogja a cd/dvd-t, mountoljuk be DT4-be (ha autorun elindulna lõjjük le)
13. automatically launch game bepipálni, click Finish
14. ekkor elindul mind a profile, mind a játék (elvileg ilyenkor müxik is már a történet) DE! állitsuk le az egészet: nyomjunk Ctrl-t hogy a PoP3 detektálás megjelenjen ablakban és kitudjunk belõle lépni, valamint állitsuk le a profilet (click stop vagy deactivate profile)
15. My Game Profiles részben láthatjuk az elkészült profile-t, nyomjunk rá jobb click-et, és válasszuk a create desktop shortcut opciót
16. igy két PoP3-as ikon is lesz az asztalon egyiket az eredeti játéktelepités hozta létre a másikat mi a games jackal-lal, az eredetit töröljük mert azzal sose fog indulni és csak állandó reboot lesz a vége
17. másik shortcut-ra kattintva elindul a profile és elvileg a game is és voilá! játszhatunk

+1. ha a profile elinditása kérné hogy vmiért updatelnie kell a profile-t, nyomjunk neki igent, utána a game simán elindul

1.: Mielõtt az elsõ nagy gólemmel harcolsz, ha nem a gólem fele mész hanem a másik ajtó irányában akkor ott találsz egy feltöltési pontot.

ha jól emléxem van egy mentési pont, és mellette egybõl van egy kis mélyedés a falban. Ott van benn a 2.

Én 3at találtam, de a 3.at nemtommá hol.
Remélem sikerül eligazodni az írásomon.<#vigyor2><#vigyor2><#smile>

légyszíves rakjatok fel mentést legalább 35 felett
Valaki írja már lehogy hol talált eddig élettöltõ helyet! Aki talált az írja le! Szerintem ennek többen örülnének.<#worship>

sopi
megvan.
nem mindegy melyik rámpárol ugrok. kiszurtam mindkét szemét a fél élete lement de mintha még "látna". simán elkap a lábainál a másik rámpánál meg a válán maradok és nem tudok mit csinálni mert elkap és akkor van az hogy szurnám a kezét...hogy öljem meg 😞(((((((

hy mindenkinek. nem megy a feltelepítés. Megnéztem a F.A.Q-t, kihúztam a cd,dvd olvasót, de nem megy. a floppy meghajtót is ki kell húzni? vagy a biosban is le kell tiltani a meghajtókat? azt hogy kell csinálni(és majd visszacsinálni<#vigyor0>) ? az az igazság, hogy nem nagyon értek ehez. elõre is köszi.
pont jó idõben kell nyomni..

sopi
Hi all.
Elöre is elnézést kérek. Tudom hogy egy párszor le van irva az Óriásos rész az arénában akinek a szemét kellene kiszurni de valahogy nem megy. felmászok a rámpára ráugrok E-vel azután akkor nyomom meg az egeret amikor világit a tör és beleugrik a karjába a törrel. De utána meg leszed onnan és ledob. Látom hogy ha nyomom az egérgombot akkor a prince meg akarja szurni a kezét de az nem megy mert ledob mielött megszurná. probáltam hamarabb megszurni a kezét de nem ment. valaki tudna segiteni?

valaki legyen olyan szíves és felrakná a 34-35körüli mentését.
De a mentése legyen 34 felett aki felrakja!
dienesoft
na, megcsináltam.Bug volt, mert ujrakezdtem az elõtte lévõ pályát és már megmozdultak a kövek (eddig csak ott álltak, átolvadt a lift rajta)Vezírnél vok.Ez lesz a nem semmi halljátok..amikor felbontja a falat oszt ott körbe körbe repülnek ott mit kéne csinalnom??...

azé köszi minnyárt megprobálom
ezt elég nehéz leírni... fel kell mászni egy kõtömbre, átfutni a falon és ismét futni a falon ami körba kanyarodik és ugrani a rúdra de sztem nem fogod megérteni és képpel meg nincs kedvem szarakodni, segítettem amennyire tudtam
a dagit már nagyon sokszor leírták hogy hogy kell kinyírni és én is utoljára írom: amikor ráugrassz a dagi hátára abban a bizonyos arénában e betûvel..
bevillan egy kékség és akkor kell megnyomni a bal gombot 1x, aztán megy magától a játék és mindig bevillan és nyomsz...stb. aztán amikor kiszúrtad mindkét szemét hátulról kaszabold le a lábánál és amikor elesett megint kékség és bal egér gomb!!! remélem érthetõ!!!! nincs mit megköszönöd!!
Valaki pls help nem tok továbbjutni! Ott járok ahol 5 db kutya szerû szörnyet kell kinyirni az 5 bõl három egy szakadégból jön elõ, õket ki is nyirtam de utánna nemtudom hogy hogy kell felugrálni vagy merre kell továbbmenni? Valaki pls help
Nah ezt már tényleg nem értem... DT4.0-m van. Kihúztam a DVDket. Mégse indul a game. PLS HEEEELP!!! 😞

Laky
úgy kell ugrálni, hogy ne találjon el...
engem 1x talált el, és akkor még volt 3/4 életem...
az elején jól meg kell komózni, hogy ne tudjon elmenni 😛 😄

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Shep
Csak én vagyok bamba, vagy a kettpben látott kombók eltûntek?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

vinko
Senki nem irja meg az életnövelõket ? Mert igy elmehetek a búsba,a sárga dög,a vezir a végén a 3. fázisban 3 köpéssel megül !

Laky
nem bug, csak a karokat kell elfordítani

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

dienesoft
valószínû az a gáz...

dienesoft
Hát ez nem igaz...valami bugom van a játékban, az biztos...egyszeruen nem találok másik követ amivel a liftet feltudom húzni...nem hiszem el...<#nemtudom>

HI!
Nekem nem indul a game ugy se h lehúzogatom a DVDkrõl a kábelt.... Lehet az a baj h a DT-m nem a 4.0 hanem 3.47??? V vmi más baj lesz?

hello!kéne egy kis segitség pár napja kezdtem el prince 3-at és elakadtam egy helyen.egy arénába vagyok és egy nagy szörny van karddal és egyszerüen nemtom kinyirni.néha sikerül feugrani a hátára éa megsebezni de nem vesz le az életéböl.ha valaki tudna segiteni hogy mit csináljak az jó lenne.kössz
igen de csak az és csak akkor amikor villan.sok sikert.

Google a barátod...

ok ok!!! Köszi csak h. tuti tiszta legyen nekem mert én x-en játszom tehát spedd kill gomb amikor bevillan majd amikor ráugrott akkor ütés gomb???.....
Fel kell másznod az eggyik rámpára és az E-vel ugorjrá tudod "speed kill" utána csak akkor nyomj ball egér gombot amikor kéken villan a penge.de vigyázz közbe ne nyomj meg más gomgot mert akkor ledob.

Google a barátod...

Körbe-körbe tok szaladgálni és van 2 rész ahol majd rá lehetne ugrani az óriásra de nem tom megsebezni mert elugrik vagy elkap........ Vki plz segítsen hogyan to memgölni!!!..........