13392
-
Dzsiti999 #5097 Az tényleg bábel tornya... A zikkurat olyan, amilyen a WW-ben van. Egyébként is ha megnézitek a Dev Diary 1.-et, abban mondják is... -
#5096 nekem már csak olyan 5-10% hiányzik hogy meglegyen mind a 3 végigjátszás! -
Dzsiti999 #5095 Na, az én leszek :D De nem mostanában, mert közben készül a (párbeszédes) végigjátszás ;) -
#5094 zikkurat nemhiszem, annak 4szögletes, és lépcsözetes az alakja -
#5093 az nem bábel tornya, max. valamilyen ziggurat.. -
Kabala #5092 Véletlenül kötőjellel adtam meg a cd-keyt , és úgy csináltam mindent ahogy a faq-ban le van írva, de szerintem a kötőjeles miatt nem akar indulni...
Hogyan lehet megváltoztani a cd-keyt??? -
#5091 fel lehet menni a bábel tornyába amikor van az a liftes meg ezek a játék végefele mész fel a bábel tornyába és a végén a tetején küszdessz vezírrel. -
#5090 szerintem, megkéne mondani a ubisoftnak hogy csináljanak a TTT-hez egy kiegészítő lemezt, amely végülis ugyanaz mint a TTT de valahol átlehet menni a kiegészítő pályára, és a kiegészítő pályán meg fellehetne menni a Bábeli toronyba!!
szerintem ez tök jó lenne, és valamivel hosszabb is lenne a játék... -
#5089 ezt nem értem, ha végig viszed mind3 szinten akkor megjelennek a WW pályái vagy mi van? -
#5088 Hivatkozva Dzsiti írására! :
megnéztem és kézikönyvben nehezen de kiolvashato main menüből ez a Special Load Map! menüpont... megnéztem POPData.bf nevű fájlt, benen vannak WW pályái, és van olyan benne hogy Special Load Map! és alatta hogy milyen gombok vannak ebben a menüben... valaki vigye végig 3 nehézségben a gémet és nézze meg megjelenik-e ilyen menüpont! hátha végig lehet vinni WWt SpeedKillel XD -
#5087 ha lenne folytatása szerintem úgy tudnának jót csinálni hogyha a herceget nem akarják az ubisok hogy az egész trilógiát farah szemszögéből és amkor a prince az idő szigetén van akkor egy új storyt és mi lennénk farahval.de mégiscsak jobb lenne a princeel játszani de azt mondták hogy ennek a trilógiának vége:(
de még lehetne valami folytatása mert nekem az összes prince of persia nagyon bejött és nem akarom hogy vége legyen ubisok ha már több pop ot nem akkor találjatok ki még eg jó játékot -
#5086 mégsem akadtam el :D na egyenlőre összegzés:
Klompa 3 kisérlet
Lila rucis csaj 1re
Stone Guard (nemtom boss e) 1re
Ikrek 1re
Tipp: hallgass a sötét hercegre!
Easyben jáccom! ami nekem eddig legnehezebb volt az a 2dik fogathajtás :S remélem Vizier is könnyen fog menni... -
#5085 Az a rohadtbüdösbuziköcsög vezír már nem él.A rohadt mocsok rohadt nehéz volt leszedni.Szerencsére az ugtálós 1.re megvolt. És így a végén lenne pár kérdésem.
Milyenek a spec fegyverek,Mert nekem nem jön be, vagy rosszul nyomtam a nyilakat.El is felejtettem.Meg tudnátok mondai?
Lesz folytatása?Ez a trilógia lezárult tom, de nem lesz vmi még más storyval? -
#5084 Észzel, életemből 1 pici ment le megcsináltam lazá.Mikor vége az intronak,támadd a kardost, aztán jö a baltáas akko a fel+bal gombokat nyomva gurulj el, aztán verd a baltást,és ha közel van hozzád a kardos átugorhatod.Ezt megcsinálod 2x 3x aztán speed kill. Ezt még 1x és nézd az introt.Én 2 homokot használtam el. -
Harkat 89 #5083 Valaki segitene? Hogy öljem meg a 3. főelenséget(eket)? -
Harkat 89 #5082 Aki kirakta képet hol elakadt anak mondom hogy nem ot kel tovameni, hanem menyen le és a ládát tolja a kút melé és ott fuson a falon majd ugorjon át.
(asszem :) ) -
#5081 Megöltem Klompát harmadszorra; lila ruhás csajt pedig elsőre :D (Klompa sztem nehezebb volt...) Lila ruhás csajhoz tipp:
védekezz + gurulj hátra mikor támadd utána te támadd míg ki nem védi. utána mikor átváltozol DarkPrinccé akkor már könnyű lesz... (amugy Dark Princere angolul tudók figyeljetek! mindig mondja mit csinálj! pl ez a csaj folyton elugrik és szol DP hogy tul gyors, lassitsd az idot!)
2: Elakadtam :((( (én nem igértem hogy nem fogok segitséget kérni :D) megöltem a lila ruhás csajt majd farah meglát mint DP. utánamegyek majd egy vizes teremben visszaváltozok. mentés. ott ha felmegyünk egy platformra van egy kar. ha eltekerem vmi fa ajto bezárul. de nemtom merre kell menni... valaki help! -
Beckham007 #5080 Az meglehet!!
De én ám magamtól jöttem rá mert egy normális választ nem nagyon kaptam rá!!! -
#5079 írd be a keresőbe lent hogy vezír vagy vizier vagy hasonlót és majd kifog dobni neked egy videót, ott megmutatják hogyan lehet kinyírni, én másodszorra életvesztés nélkül jutottam el a mászkálásig, amikor ugrálgatni kell ott valamelyik gömbje mindig eltrafál (hardon ment)
sztem nem nehéz, az ikrek, azok kicsit macerásak... -
#5078 Hi all! A végén azt a büdös vezért hogy lehet kiírtani?Ott járok,h ogy kiszakajtott 1 hslom követ a küzdőtérből, én meg az oszlopokon futkározva próbálkozok speed killel,de amikor végeztem, mindig nekem jö ha nem vok gyors, elcseszek 1 speed kil nekem jön,Nem lehet átgurulni,átugrani valahogy v hagyjam a picsbe oszt csak kerülgetni tom?Vmi jó tacticot tudtok mondani? -
#5077 CSAK ANNYI HOGY KARÁCSONYI AJÁNDÉK ÉS DIREKT POPHOZ KÉRTEM!!! XD
tigeroo kár hogy csak viccelsz :( pedig az jo lenne ha lenne olyan (sose sétálok :D) -
#5076 Bagoly mondja.
Te is elakadtál ha jól emlékszem!
nem igaz?
és nem te voltál az aki megkédezte mi az a speedkill? -
#5075 valami... mentés nevet, vagy esetleg jobb leírást, vagy valami jobb képet nem tudnál adni?
mert én nekem így fingom sincsen hogy pontosan hol tartasz és hogy mit kéne csinálni... -
Dzsiti999 #5074 De, lent kell menni... Amikor jön az őr, rá kell ugrani, aztán Speed Kill, és tovább... De nem lesz baj, ha simán leugrik... -
Dzsiti999 #5073 Mi a bajod a Bill+Egérrel? :D Én mindig azzal játszok. Szerintem sokkal jobb, mint a Gamepad.... -
Dj Toto #5072 thx -
Beckham007 #5071 Ha visszaaaaaa olvasnál esetleg megtalálnád a megoldást!
Szentem azt tod hogy két helyen lehet felmenni és ugrani!
Felmész akármelyiken elugrasz amikor megáll egy picit az idő A speed kill akkor bal egérgomb!Eddig el is jutottál!Én is itt akadtam el KB 1 hétig!Mert utánna ha beleszúrod akkor nem kell semmit nyomni mart akkor levág magáról! Hanem vársz és majd bejön megint a speed kill az idő leállás!Akko balegér gomb!Utánna megint nem nyomsz SEMMIT!Vársz és bejön hamrmadgyára is a speed kill akkor bal gomb!Utána egyik szeme ki lesz szúrva és szépen leugrik a hősünk!!
A másik oldalon is ilyen kivárós módszerrel kinyomod a másik szemét!!
Aztán csapkodni fog mint gép!Óvatosan megközelíted!!És vágjad a lábád!Aztán egy idő után lerogyik felmászik rá prince ott is speed killek lesznek tudod hogy kell!És KÜLDETÉS TELJESÍTVE!!!!!!!!! -
#5070 prince of persiahoz leiras vegig jatszashoz szukseges info,az arenaban levo ellenfel legyozese -
Dj Toto #5069 hy. vki tudna segiteni hogy lehet megölni azt a nagy böhöm állatot? felmek a deszkára ráugrom villan a kard bele vágom de nem veszi le az életét....utána meg ledob magárol és amikor a kezében vok akkor probálná beleszurni a kardot de mégse szurja mert elöbb ledob -
#5068 always run-t kapcsolt be az opcióknál:DDD!
[csak viccelt] -
#5067 pls válaszoljatok :((( igy nagyon gáz... most muszály lesz bill.+egér combo... -
#5066 hümm, nem lennt kell menni??
ugorj le, sztem nemlesz semmi bajod (gondolom fenntről jösz lefelé) -
#5065 Ez nagyon kellemetlen és méghozzá jobban rohadt ciki, de elakadtam:(
Most kellett "meglovagolni" azt az óriást (tök buli volt:)) és azután kinyírok egy olyan kigyúrt állatot, amit csak 5-6 speed killel lehet (persze az 5. után elcsesztem, mert későn nyomtam le -.-. Ez a pálya.
Ezt nagyon el akartam kerülni, de hát a jó játékoknál ez várható. DE MIÉRT PONT ÉN?!
-
#5064 Nem de, ha találsz valahol olyat, hogy Speed Kill hosszabítási idő, akkor szólj, mert szeretem megbámulni, hogy is néz ki és ez elég gázos egy ellenségnél, ha elcseszem...Ha hoszabb idő lenne a nyomásra, akkor menne... -
#5063 már mind1 sikerült kiirni fuji 52x silver cd-re és jo is lett nem kell kábelt huzogatni csak eleinte amikor inditottam a cd keyre beszolt sf..aztán az utp-t amin kapon a netem kiszettem addig a gépböl amig inditottam a cuccot és már ment is..baxottul örültem!!!! -
#5062 az miér van h nemtok 10x esnél kevesebbel irni cd-t? pedig ezt 4x-esen kéne.. -
#5061 sry még1..pénzem nincsen muter nem ad nekem föleg nem venne játékot mindig mongya h ott a net..havonta 13 ért -
#5060 a kábelhuzogatás nekem nem jött be mrt ugye 1x ment check disc után 2.ra már mindig ujrainditja a gépet -
#5059 nah annyit akarok kérdezni h van ez a cd-s prince t2t amihez van a patch tool ok megvan a path elt image de 3. cd nek ami a pléj disc de az 790 mega egy cd meg ugye 700 attolmég ki tom irni? mer azt h h kell azt pontosan tudom mert nfo bol is és akinek tdk 52x ezüst cd n sikerült az is mondta nekem h kell
na de néztem 1 nagyot h 790 mega a cucc -
#5058 írd be a lap alján a keresőbe hogy ikrek