13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • marci6
    nah sikerül a speed kill . a klompa nem is volt OLYAN nehéz. viszont most 1 tök hülye helyen akadtam el.. Fara lenyilazza a harangot, én kinyitok két ajtót, ő bemegy az egyiken, de én nem tudok bemenni a másikon mer 1 zinttel följebb van és időre megy. vannak ilyen deszkák a fejem fölött, de azokra nem tudok ráugrani.
  • bandika64
    HEHE,BESZOPTA A GÓLEM.
    KELLETT NEKI VELEM TALÁLKOZNIA!!!
    ELSŐRE LETEPERTEM AZT A BÖHÖM TOHONYA PACÁKOT.
    (KITALÁLTAM 1 ÚJ SPORTOT,GÓLEM HAS SZÖRF) ;D
  • armageddon666
    Végigvitteeeeem!!!!! Legnehezebb ellenség Klompa volt XD mostmár szerintem ő is menne egyből... Fogathajtásokbol első jó volt ám a második :\ ott sajna sokszor haltam... fantasztikus story! jó játékmenet! humoros gonosz én :D huhh... lehet megprobálom Normalban is!

Valaki (pl Broafka) aki végigjáccotta vagy csak tudja valahonnan: miben különböznek a nehézségi szintek? kevesebb idő van Speedkillre? mert gondolom ilyen alapok megvannak hogy ellenfél nehezebben hal meg többet sebez.

Dark énünk mondta mikor ilyen zombik vagy mik ellen harcoltam hogy vigyem ki öket a fényre. de miért? erre nem jöttem rá... ill annyit láttam hogy akkor egyik karjukkal takarják szemüket...

Jó volt... Szép volt... Rövid volt... legkönnyebb rész ám speedkill miatt a legjobb is!

Aki elakadt valahol annak ajánlani tudom: www.stuckgamers.com engem 2* segített ki! 1szer egy elég hülye helyen ahol picit vaksi voltam (majd kiszurta szemem a megoldás) 2dszorra pedig csak lelket öntött belém és alig sebződtem Vizier ellen! (azért csak lelket öntött belém mert már hála ennek a forumnak tudtam hogy hogyan kel megölni...)
  • bandika64
    Ez a jó a 11511Ft-s POP3 nak,minden kombó levan írva magyarul a füzetbe :D
  • bandika64
    Jó NAGYOT RÖHÖGTEM RAJTUK :D:D:D
    PANCSEREK
    DE ELÉG MAJDNEM MEGHALTAM MIRE ODAÉRTEM AZOKHOZ A KUTYUSOKHOZ :D
    SZERENCSÉRE NEMHALTAM MEG HÁLA "Darius Dühének" (BAL egér gomb 2x+E+E+E)
    és "Azad Rettegett Megtorlásának"(B.Egér 2x+E+E+BAL EGÉR 2X)
    EZEK CSAK 2 FEGYVERREL MŰKÖDNEK.
    Elég Látványosak :)
    Főleg ha lassítva mutatja
  • armageddon666
    elmenekültééél??? fúúúj XD nem szabad elmenekülni! főleg a kutyák elől... azokat tök könnyű megölni...
  • SNAKE01
    na látod!sikerül az!
  • armageddon666
    ja mert az elején meég tanított speedkillre a későbbiekben meg érezned is kell!
    tigeroo: inkább nem kockáztatok :D most néztem egy videot (asszem ide si be volt linkelve) csávó életfogyás nélkül normalon megölte vizier-t... :D amikor majd felszáll a magasba és utána kell másznunk akkor nem történik semmi? csak simán ráérősen lehet mászni? vagy ha lassuak vagyunk történik valami? mert azt láttam hogy lassitott sokat az emberke mert lődözte őt mászás közben vizier...
  • bandika64
    HALI,legyőztem őket trainer nélkül
    A harciteknikám:Normál Prince ként elmenekültem aztán átváltoztam Dark Prince é és megfenyítettem őket :)
  • tigeroo
    néhány alatt átlehet gurulni :P
  • SNAKE01
    nem szabad trainer-ezni!énis akartam vizier-nél de inkább nem!próbálkoztam és sikerült!nem szabad cheatelni,főleg ha eredeti a gém akkor meg főleg.akkor feleslegesen vetted meg!
  • bandika64
    OKÉ,MÉG PRÓBÁLKOZOK CSAK MOST MÁR SOKKAL NEHEZEBB LETT A SPEED KILL,AZ ELEJÉN TÖK KÖNNYŰ VOLT MOST MEG MÁR KÖZEPESEN NEHÉZ,VAGY ÉN LETTEM 1 NAP ALATT ILYEN BÉNA :D
  • armageddon666
    Sztem Vezier bééééna!!! (még nem tudtam megölni :D) Odáig simán eljutok (csak a fele életem veszik el :)) hogy forognak körben a kövek én pedig lespeedkilleztem 2 szárnyát... gondolom még 1 speedkill kéne de sajna odáig nem jutok el :((( amuyg nem kemény... csak fáj mikor a kövek fejen találnak :D
  • ronihun
    igazad van Broafka.hogy lehet ennél elakadni?majd ha már a vezírnél jársz akkor mi lesz ha a kiskutyákat nem tudod legyőzni már bocs nem akarlak megsérteni de szerintem inkább próbálkozz még hidd el sikerülni fog.hajrá:D
  • Broafka
    ne legyél már ennyire puhány már bocs, nem sikerül valami aztán máris trainer, tranier, trainer, meg cheat, cheat, cheat?
    ezeket annyira utálom, tök egyszerű a játék, próbálkozzál, amikor látod hogy készülnek elszívni a homokot mennyél oda azt szúrd fel őket, vagy üsd le
  • bandika64
    Hello,végre megvettem a játékot.
    Eljutottam addig az 1. Fogatos rész utánig.
    Most ott tartok hogy jönnek ilyen "kutya" szerü lények vagy mik és azok elszívják a Homokomat és kinyírnak.
    Valaki kitudna segíteni 1 Trainer-rel mert nembírok továbbjutni.
    Próbáltam átrohanni azon a szakadékon.
    De miután átrohantam ők meg utánnam ugrottak és kinyírtak.
    Tehát kéne valami működő Trainer mert amiket eddig próbáltam az nem jött be és már kezdek totál ideges lenni.
    Elég lenne 1 Link is.
    De lehetőleg olyat ami télleg műxik!!
  • Dzsiti999
    Úgy kell használni, hogy CSAK a villanásnál nyomd meg a bal egér gombot, különben nem fog sikerűlni..
  • marci6
    heló!! az lenne a kérdésem h. a speed kill systemet hogy kell használni?? odági általában eljutok h. ráugrik felvillan a tőr kéken beleszúr, de utána sose sikerül befejezni, mindig elkapja a kést és ledob a hátáról. próbáltam már h. hátha van "második kék villanás" de nincs.. vagy van??
  • Harkat 89
    Nekem má csak a vezér van de nincs kdvem megölni mert nemsoká vége a játéknak
    :(
  • fureszoszi
    ááááááááá valaki küldjön má nekem légyszi egy mentést a king's road utánról ez a két állat már teljesen kikészit idegileg.Légyszi...([email protected])
  • tigeroo
    nekem 5780
  • Dzsiti999
    Pontosan 6500
  • SNAKE01
    de azért jöhetne már egy új prince of persia!mondjuk farah és prince csinálhatnának egy kis princét és egy új storyt!
  • SNAKE01
    hali!szerintem nincsenek ww-s pályák max a texturáit használták vagy nem tudom!elég kicsi a gém ahhoz hogy azok is benne legyenek,meghát hivatalos info sincsen!szal szerintem nincsen semmi extra map!
  • armageddon666
    Extra Mapok: rorrnak lehet hogy igaza van és csak reménykedünk, mert fejlesztői verzió, de akkor miért pont a WW mapjai lennének benne? (lehet hogy lesz Warrior Within SE speedkillel? XD) aztán a Sand Credites megoldás. nemtom hogy ezen a fórumon olvastam-e de valaki egyfolytában öli a vezirt mert már tök pro-n megy neki és ezért mindig kap egy csomo sand creditet. az lenne a jobb ha ez ezen a forumon lett volna, mert a másikra nem nagyon járok. szal ilyeneket is meglehet probálni... (nekem amugy 13xx SC-m van :) elég kevés...) most Hanging Gardensnél tartok.
    www.stuckgamer.com aki elakadt látogasson ide! összes pályáról végigjáccás text formátumban vagy videon! (én még egyet sem néztem szal nemtom milyen minőség) benne vannak titkos helyek és bossok is! (ugye ez nem reklám? :D)
  • armageddon666
    én Ikreknél egyszer sem használtam homokot! (a kocsikázás más téma XD)
  • armageddon666
    Én si kötőjellel adtam meg és megy :D (eredeti gém van)
  • armageddon666
    Lehet! legalábbis több helyen is van ilyen menüöpont! (játékot kivéve) szal ha mind3 szinten végigviszi valaki, akkor !HÁTHA! megjelenik gémben is!
  • koosadam
    Nah továbbmentem és nem kellett leugrani ahogy mondtátok. Most vagyok az Ikreknél vagy kiknél de egy homokkal végigtolni a kocsihajtást+a 2 bosst....háát megnézném az illetőt aki végigtolja :)
    A "fater tekergetős rész" nagyon jópofa és ötletes
  • Broafka
    jah, és nem akkor kapod meg az extra pályákat ha megcsinálod mind a 3 szintet, az eleve baromság mert még a füzetben is úgy mutatja hogy egy profilban van, szóval szerintem itt a sand creditekkel lesz valami, sztem összekell szerezni egy bizonyos mennyiséget vagy meg kell találni az összes 10 send credites ládát...
  • Broafka
    hehe, szép nagy aranyerünk van :P
    egészen a hátunkig hatol :P
  • Broafka
    továbbá volt egy érdekes bugom :)
    sajnos ezt felkellett volna vennem, de nem volt bekapcsolva a fraps, így 2 screenshottal mutatom meg:

namost amit tudni kell ugye hogyha a herceg ráugrik a láncra akkor csak simán ráugrik, de nem leng így ki mint a képeken, és azt is tudni kell a két képről hogy szinte 1 másodperc van a két kép között, ha nem századmásodpercek, mintha felgyorsították volna úgy lengett a lánc előre hátra azt ráncigálta a herceget nagyon komoly volt...
  • Broafka
    nah, végigvíve minda 3 szinten, és kaptam 3 ajándékot is :)
    easyn (gyerekjáték):

normalon (telefonkagyló):

és hardon: (láncfűrész):
  • rorr
    valószínű valami fejlesztői verzióból készültek a képek.....erre nem gondoltál?
  • Stark
    akkor gyerünk, vigyed csak végig:)
    má várom, h benne van e a WW:D
    mer elég kicsi game lett, ahhoz képest milyen a graf meg minden:)
    :D:D:D
  • rorr
    logitech rumblepad 2 cordless tökély........ logitech rumblepad 1 frankón ment mindhárom részt azzal nyomtam végig...:)
  • rorr
    A thief 3 -ban is benne voltak a deus ex 2 beállításai mégsem lehetett játszani vele.....:)
  • rorr
    Ez lassan olyan lesz mint a kaszinó a mafiában....senki nem látta de mindenki erről kérdez még 3 év után is......
  • rorr
    hát azért ezt nem mondanám.....gamepad az igazi főleg ha ff-es...!!! :)
  • lac111
    Kinek mennyi a Sand credit-je?
    Csak azért érdekelne, mert hátha ahhoz van kötve az a titkos menüpont, amiről beszéltetek... nekem 5300 körül...