13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • kirol
    Micsoda??
    Mentés nélkül jön az ikres rész???
    És ha megölnek, kezdhetem megint a fogatosat?? Fel is kötöm magam!
  • koosadam
    Toldd el a ládát a vizeshez a fal mellé. Menj fel rá és falonfutás a víz felett.
  • Broafka
    szerezzél még egy ezrest
    Vizier+dark prince = 900 sand credit!!!
  • rorr
    Nekem sikerült 1 homokkal Én a kocsis résznél egyáltalán nem akadtam el........bár gamepad segítségével nyomtam!!!
  • rorr
    Nekem 9ezer van és semmi....:P
  • Broafka
    igen már rájöttem, egyébként gondoltam:
    te mindent ismersz (már bocs)
  • Dzsiti999
    Ismerem... Az ott lent meg nem alternatív befejezés. Csak azt hiszik, hogy akkor kapjuk meg a belső harcot, ha megszerezzük az összes életerősítőt (de ez nem így van... én mindig megkaptam)
  • Broafka
    MINDENKINEK!

az első fogatverseny előtt, van az a hatalmas nagy placc, gondolom tudjátok! ahhoz hogy kinyissuk a nagy kaput, másszunk fel a plac közepén álló oszlopra, majd pörögjünk végig a tőrlehúzó karig, és nyissuk ki a nagy kaput
    DE!!
    ne menjünk be, hanem a lehúzókar mellett van egy oszlop (közel ahhoz a lyukhoz ahonnan leesnek a szörnyek) másszunk fel az oszlopra, a legteteéig és hallhatunk EGY MONOTON NŐI HANGOT! :D
    még csak egyszer hallottam szal még nem tom miről motyogott

Lehet hogy már mindenki ismeri de aki nem az nézze meg, vagyis hallgassa meg (legközelebbi mentés neve: Fortress)
  • Harkat 89
    Végigvittem sajnos, igen rövid volt, meg a vazér könyű volt.
    Nem ártene még 3 részt csinálni eből :D
  • Broafka
    ezt magyarázza már el nekem valaki:

Alternate ending sequence:
    Collect all the life upgrades to fight the Dark Prince instead of Vizier at the end.

nem úgy volt hogy ki volt jelentve hogy nincs alter vég? :-/
    szal van?
    vagy nincs?
  • RÓÓÓbi
    Hát az Én is ott tartok(mondjuk megcsináltam) de nekem az utánna lévő rész tett be nagyon
  • Broafka
    azt a Daggertail-es képet honnan a rákból lehet megszerezni, azért kutakodok most de nincsen róla kép basszus :-/
  • Broafka
    pedig az sem nehéz
    figy, a felugró szörnyekkel ne törődj, csak az utat figyeld (és koncentrálj) és ha a szemed sarkából látod hogy fel akar ugrani egy akkor csak kattintgass, a Herceg majd leszúrja, te csak az utat figyeld!!!
    és ajánlatos tökéletesen megcsinálni, mert utána jönnek az ikrek (mentés nélkül) és ahhoz meg kell az idő (már akinek )
  • kirol
    Hát ez a második fogatos rész k**** nagy szopatás. Ezt nem hiszem el, 40 perce csinálom de mindig elszarom, pedig már a város 2. kapujához értem, de mindig összetöröm magam.
    Igazán lehetett volna valami olyan, hogy egy életerőszerűség csökkenne az ütközésekkor, mert így marhára felidegesített, hogy 22 -re sem sikerült.
  • Broafka
    és a TTT-s zenék már letölthetők valahonnan? (nem mintha olyan nagyok lennének vagy jók :-/ sajnos :()
  • tigeroo
    ja igen, Prince of Persia : Warrior Within ; Sands of Time ; T2T posztereket honnan tudnék szerkálni?
  • tigeroo
    majd vmikor átküldöm MSN-en..
    csakmost nem a saját gépemnél ülök :)
  • Broafka
    és hogyan tudom regisztrálni magam? :)
    persze úgy hogy ne kelljen fizetnem?
  • tigeroo
    ha regisztrált a FRAPS-od akkor végtelen ideig tudol videót feltenni
  • tigeroo
    én dark princével is mentem a PÍ-be:D
  • Broafka
    tudtok nekem mondani egy olyan programot ami felveszi a játékot és hosszabb ideig mint a fraps?
  • SNAKE01
    nem nehéz a lila ruhás ribit kinyirni!csak oda kell szaladni és mikor mászol fel hozzá lelassítod az időt és csapkodod!
  • bandika64
    FÚÚÚÚ MÁRA ELÉG VOLT A POP-BÓL AZT A HÜLYE CSITRIT NEMTOM KINYÍRNI (LILA NINJA :D)
    Azé nem is olyan rossz hogy idáig eljutottam pedig csak tegnap este 7 körül raktam fel :)
  • Beckham007
    SZÍVESEN!
  • kirol
    Köszi!
  • Beckham007
    Bevan karikázva a doboz!Azt húzd el balra ameddig lehet!utánna rámész a dobozra és falonfutás!A víz felett és amikor a kétfalközött vagy akkor kell felugrálgatni!!
  • kirol
    Itt hogy lehet továbbjutni?
    Mert a falon a palló túl magasan van, sem átugrani, sem a dobozról felmászni nem lehet.
  • armageddon666
    nekem Klompa ment legnehezebben... a speed killes rész könnyű volt, csak mikor össze-vissza csapkodott akkor mindig eltaposott+eltalált kardjával...
    Lila ruhás csaj : tökre mint WWben Shahdee! nem nehéz megölni! bár elég sok életet leszed de ha kibirod amig darkozocc akkor nyert ügyed van! (elsore ment) van még olyan hogy Stone Guardian. az nemtom boss-e, de nem nehéz megölni! üsd hátulról a lábát, mássz fel rá és irányítsd! (elsőre!) vannak még az ikrek: azok se kemények ám előtte a fogathajtás betett :S üsdd a kardost majd mikor baltás fegyvere beragad a földbe: támadd! egyszer csak speedkillezhecc. ezt párszor és akkor egyik meghal másikat pedig ***SPOILER*** lenyilazza Farah ***SPOILER VÉGE*** aztán nemtom van-e még boss :) Vizier se nehéz :) üsd vágd! mikor 1 'karral' támad akkor védekezz! ah 2vel akkor gurulj! mikor felrepül akkor hátrálj és csak mikor a kő amit 'dob' közel ér hozzád akkor gurulj! aztán megint üsd vágd! aztán kövek fognak a földön keringeni: ne menj beléjük! menj ahhoz az oszlophoz ahol Vizier épp repkedd falonfutás és Speedkill! ezt 3szor, majd felrepül és neked utána kell másnod a lebegő köveken! vigyázz!! lődöz rád mikor elérsz elé nyomj E-t és Mátrixxxxx XD mikor meguntad és világít tőr akkor bal egérgomb éééés THE END... lenne de..............
  • marci6
    kössz mindenkinek :D úú bazz nagyon állat ez a dárk prinsz. nagggyon jó ez a járék, de vmiért nem érzem azt a hangulatot amit az első 2 részben
  • bandika64
    OKÉ,megoldottaam,bocs :D
  • Dzsiti999
    Először nyomd ki a Caps Lock-ot XD
  • bandika64
    NAH,LEGYŐZTEM A KUTYUSOKAT.MOST 1 ALAKÍTGATÓS RÉSZNÉL TARTOK.ELFORDÍTOM A KART AKKOR 2 ÉPÜLET SZERÜSÉG ELMOZFUL.VAN A FALON 1 CUCC AMIBE BELETUDOM RAKNI A KARDOT 1 OLYAN LEHÚZÓKA (BARNA VALAMI)DE AZT NEM ÉREM EL!!!
  • bandika64
    NEEEEEEEEEEE
    MEGINT KUTYÁK.
    FRANCBA
  • bandika64
    HEHE,megvan.Erre nem is gondoltam,hogy a harangrol kell elfutni.
    Köszi :)
  • bandika64
    ok,thx
  • Beckham007
    jah szentem a harangról kell elfutni!!!!!!!!!!!
  • bandika64
    KÖZBEN ITT MÉG FUT A POP :)
    VÁROM A VÁLASZT :D
  • bandika64
    HOL VAN AZ A KŐ???
    LENT VAGY A HARANGNÁL??
  • Beckham007
    időlassitás!!+ott van egy kő arró kell falonfutva odamenni az ajtóhoz!!
  • bandika64
    CSÁ,ÉPPEN EZT AKARTAM KÉRDEZNI AMIT MARCI6 KÉRDEZETT.ÉN IS OTT AKADTAM EL ÉS NEMTOK SEMMIT SEM CSINÁLNI!!!