13392
-
#5219 sajnálom, ilyenekben nem segítek
nem áll szándékomban segíteni ha csalnak, vagy kikerülik a dolgokat
csak tanácsokat tudok adni:
állandóan védekezzél, és amikor közel vagy a kardoshoz akkor üssed ahogy tudod, akkor hirtelen jön a baltás, aztán meg üssed a baltásat úgy hogy ütsz EGYET és védesz, és védekezés közben körözöl a baltás körül, és párszor beleütsz, így akkor a kardos csak gurulni fog (néha megpróbál beléd ütni akkor védesz!) és így tovább... -
#5218 #5206
[email protected] -
#5217 miben segítsünk jó Black Hawk? :) -
#5216 szépen kérek mindenkit én mindig segítettem annak aki elakadt most ti is segítsetek nekem. -
kobold11 #5215 Köszi.Egy isten vagy -
#5214 Hátha így menni fog:
Az 1. főellenség,vagyis a "Dagi" legyőzése:
Az arénában 2 helyen tudsz feljutni a dagi fejéhez:
1. Az, ahol 3szor kell a tőrt a falba szúrni (nem lesz nehéz eltéveszteni).
2. Először fel kell ugranod egy deszkára, aztán fel kell futni a falon, és tőr a falba.
A lényeg, hogy nem szabad kapkodni,nem kell össze-vissza nyomogatni az egérgombot,mert
akkor biztos,h nem fog sikerülni.
1-nél: Amikor felérsz a dagi fejmagasságába,akkor kell lenyomni az (E)-t, és egészen addig nyomva
tartani,amíg felvillan a tőr,aztán bal egérgomb (dagger attack),aztán a herceg átmászik
a dagi másik oldalára,akkor a hangra kell figyelni (Egy susogó,szél szerű hang,ami a tőr
felvillanásakor is jelen van), amikor ez a hang a vége felé tart,akkor kell megnyomni a
egér bal gombját, ha nyomkokodod előtte,akkor semmi se fog történi,tehát reflex kérdése az
egész.Ha minden sikerül,akkor ellököd a kezét,és nem dob le. Aztán a herceg felugrik a dagi
fejére,megint a villanás (vagy a hang),és ha minden jól megy,akkor meg is van az egyik szeme.
2-nál: Amikor felérsz a dagi fejmagasságába,akkor kell lenyomni az (E)-t, és egészen addig nyomva
tartani,amíg felvillan a tőr,aztán bal egérgomb (dagger attack). Nem kell megijedni,mert a herceg
elég furcsán landol a dagi oldalán. A dagi el is kapja, megint jön a "susogó hang", és akkor bal gomb.
A herceg felrepül a levegőbe,itt jön a 3. ütés,vagyis a szemenszúrás,aztán megvakul a dagi.
Innentől a lábát kell kaszabolni,lehetőleg hátulról támadd meg,mert néha össze-vissza csapkod a
kardjával. Ha teljesen elfogy az engergiája,a herceg felmászik a dagi hátára,ezután már csak 3szor villan a tör.
Vége.
U.I.: Ha mindent jól időzítesz,mindig villan a tőr,csak nem szabad kapkodni.Nekem viszont a hang nagyon sokat segített -
kobold11 #5213 már megint kinyirt az a szemét.már megkapaszkodott a hátan és utánna semmit nem hajlandó csinálni. -
#5212 Nekem mondod pedig már táncra perdültem hogy végre."sikerült" -
kobold11 #5211 részvétem az tényleg nagy szívás -
#5210 Engem is csak én az ikrekkel szenvedek férfiasan válalom kerek 20x kaptam eddig ki egyszer megöltem őket azt gyütt az a kibaszott áramszünet én azthittem szétverem a gépet. -
kobold11 #5209 Már szíjjel basz az ideg de nem tudom megölni.Kössz a tanácsot -
#5208 várd meg amíg kéken villan és akkor csapj le. -
kobold11 #5207 légyszi segitsetek nekem,mert naon elakadtam az előső ellenségnél.sikerült bele szúrni a kardot de mindig ledob.Köszi a segitséget.KÖSZIKE -
#5206 Na jó tudom hogy szánalmas de ide a mentést az ikrek után a feléig levágom perfektel erre az a buzi kardos meg a bárdos rögtön összevissza kaszabolnak hiába védekzem.
az utsó másodpercben meg kinyírnak és most már a tököm tele van velük.
[email protected]
és egy elérési útvonalat is a beillesztéshez. -
#5205 úgy hiányzik a régi, hangulatos perzsai Sands of Time-os zene :(
nem lehet valahogy megoldani hogy amikor csata van akkor a Sands of Time zenéit adja? :D -
Dzsiti999 #5204 Nah, azért nem leszek vele olyan gyors. Egyenlőre csak a magyart írom le (de lehet hogy úgy is marad), majd késöbb beteszem angolul.
Ronihun: Inkább azt mondom, hogy nem a folytatását csinálom, hanem az előzményét (Exöszájzbúk of Time)... Valamikor most Januárban vagy Februárban "jelenik meg"... De akinek megmutattam, azok szerint sokkal táposabb lesz mint a Ferike Within... A T2S-t meg nemtom, mikor lesz kész... De az alapötlet már megvan... -
#5203 asszem a Brothel nevű mentésnél van a lila szerkós csaj, nem tom hogy mennyi sandcreditet adnak, a viziert is úgy tudtam, hogy megnéztem mennyi sandcreditem volt előtte és mennyi lett miután kinyírtam, ugyanígy a sötét hercegnél -
#5202 sztem kira oldal az a Dahaka team, szal grat a szerkesztőknek, de sztem az a Ferike Within a legszánalmasabb része az oldalnak (szvsz) -
RÓÓÓbi #5201 Ezt jól megaszontam -
RÓÓÓbi #5200 Én azt ma délután csináltam meg, de én úgy sokkal könnyebben csináltam meg hogy nem ugráltam(csak simán egy adag csapással lemegy a háromnegyedéig is)->akik most csinálják -
#5199 énis segítek szivesen bárkinek!irjatok bátran! -
#5198 dzsiti mikor lesz a Ferike Withinnek
kész a folytatása?dolgoztok (dolgozol) rajta?vagy még el se kezdted? -
#5197 mittomén XD vmit akartam neked gondolom ezért megnyomtam válasz gombot aztán meg már másnak üznetem :D
---------------------
Mostmár megy simán a 2. fogathajtás :) (2-3 homok :D)
---------------------
Broafka: nemtod véletlen melyik Boss mennyi Sand Credet ad és hogy melyik pályán van a lila ruhás csaj?
---------------------
Dzsiti! siess a párbeszédekkel! (és angolul is írd mellé szövegeket, meg monológokat is tedd bele :) csak mert más angoljában nem bizom ]:))
Hirtelen ennyi jutott eszembe. ha valaki elakad annak szívesen segítek, ha mégsem akkor fórumban keressen, ha nem talál semmit akkor: www.stuckgamer.com! (már legalább 2en irtuk hogy jo :)) -
#5196 www.stuckgamer.com -
#5195 ezt miért nekem mondod? :D
én megtaláltam az összeset :) -
#5194 Please help
-
#5193 létszi segitsetek mertz gondban vagyok!!!!!!!!!!!!
-
Pixi #5192 Hali, valaki segítene? : Légyszives küldjétek el nekem az összes Life Upgrade pontos lelőhelyeit!!! Részletesen írjátok le az összes életturbózó PONTOS lelőhelyét!!!! Lécike! Az e-mail címem a következő: [email protected] Vagy ha tudtok olyan oldalt ahol ezt leírják lgyszives azt is adjátok meg nekem!!! Köszike -
#5191 Csáó mindenkinek nekem meg van a game de nem megy mert vmi nem jó van már crack vagy vmi patc létszi írjatok!!!!!!!!!!Please -
#5190 Melyik része nem megy? (ugye ikrekről van szo) Dark énünk mondja is de a Kardosra figyelj! azt üsd! (nem baj ha kivédi) majd mikor a baltás csapni készül gurulj el! utána a baltást csapkodd! (én átugrálással csapkodtam mert igy a kardos nem talált el) Aztán jön egy speedkill. azt megcsinálod és ujra ez. majd megint SK éééééééééés NYERTÉÉÉL!!! -
#5189 nem megy! adjatok egy mentett állást! :) -
#5188 NA ugorjunk a gémnek Normalban :) ja valaki elmondaná hol tudom megnézni a kodot amit a végén kiirt? vagy felkellett volna irnom? :S plíííz: a Baby Toy of Death kellene. -
#5187 Én 2. fogatosnál sokszor visszapörgettem de Ikreket Recall nélkül öltem meg :D -
#5186 az utolso: ugye mászol a tornyon és a végén egy platformhoz érsz: föl és le is mehecc. nézd meg őket: ahol van csapda arra mész tovább pályán, ahol nincs arra lesz élettöltő -
Redmad #5185 tud valaki egy működő trainert,ha van egyeltalán olyan ami működik -
ssk3 #5184 Ha már megvan az összes life upgrade, megmondnád hogy hol van az utolsó? -
#5183 miről beszélsz??:OO
nekem megvolt 3x az összes life upgrade, de egyszer se "féjtoltam" a dark princével, ez kibaszáááás -
zsotesz #5182 Próbálkozz nem veszélyes. Én az ikreket elsőre levertem. A bárdos ütését meg nem nehéz kikerülni hiszen belassul az idő. -
#5181 az ikrekkel elakadtam normalon kétszer földre kerülök és reszeltek ezalatt kábé kétszer tudom megütni a bárdost szal az élete még a feléig sem megy le. lehet uninstall lesz! az előtte lévő fogatos részt is újrakezdtem, hogy maradjanak meg a sand tankok (ami úgy százötvenedjére sikerült is), de szart se ér a lassítás. szétbasz az ideg! -
ssk3 #5180 Hol van az utolsó élet hosszabító?