13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Broafka
    igen, nekem is küldd el légyszi, nekem is kéne!!!!
  • Broafka
    háááát, egyet értek valmilyen szinten...
    az a baj hogy a speed kill eléggé megkönnyíti a dolgokat
    easy-n, normálon simán végigvittem, hardon se volt semmi gond, az ikrekkel vacakoltam egy kicsit
    de sztem tökéletes a nehézségi fokuk, sztem nem szabadna könnyebbre mert akkor már túl könnyű lenne, és pont ez az érdekes benne hogy nehéznek nehéz de meglehet csinálni, és BASSZUS MÁR egy kicsit kűzdjön már az ember hékás!!!!
    a Vizier az valóban egyszerű volt, csak az elején kellett ütögetni aztán már csak speed kill, és ez sztem nem túl jó, egy kicsit még lehetett volna harcolni vele...
    és tévedsz, Farah sztem nagyon szép lány... Kaileena az maga a tökély meg minden, meg nagy keblek, meg egy dögös bige az tény, de én szvsz inkább Faraht választanám
    A VÉGE: SZENZÁCIÓS!!!! a játék legjobb része, mint egy film komolyan mondom, összegzés, látvány, érdekesség, kis adrenalin növelés a visszatérő képek miatt (aki már végigvitte az tudja miről beszélek) szal a vége egyszerűen fantasztikus!!!
  • Broafka
    nem, felér odáig a Herceg, nekem felfutott akkor neked is mennije kell
  • el bruja
    köszee..1ébként ez a kardos-baltás iker közel van már a játék végéhez?
  • kirol
    Amikor látod, hogy suhintani fog, akkor gurulj gyorsan, annak beragad a baltája vagy milye, és ekkor püföld. Azt 4x kell megcsinálnod, minden másodikra tudsz "e" -t nyomni és kész is. Sok sikert!

Még küzdessz pár szarsággla és utánna menthetsz.
  • el bruja
    kösszeee meek +probálommm.......de miután mongyuk h legyőzöm, ad má 1 mentéspontot?
  • koosadam
    A kardosat püföld: ezt tanácsolja a Sötét Herceg is.
    Ha jön a "tesó" gurulj ki oldalra és azt üsd...
  • koosadam
    Utcasarki ribanc...nah de komolyan: Kaileena után a Herceg szted összejön Farahval? Habár nem tudom, hogy jönnek le a toronyból XD
    Akkor lehet, hogy összejönnek kipotyogtatnak pár gyerkőcöt és lehajigálják őket hátha vki észreveszi, hogy fenn vannak...
  • el bruja
    hella
    plz vki segíccsen ott vaok a 2 baltásnál de 1cerűen nemtom megcsinálni!
    már mondták h mit csinájjak de amint elkezdem püfölni az 1iket a másik elől nemtok elmenni ...plz heelp!
  • Beckham007
    Valaki letudná pontosan írni hogy hogyankell aktiválni azta veszett erős kardoT?
  • kirol
    Na mindegy.

Kinyírtam őket, rájöttem a trükkükre.
  • kirol
    Na eljutottam az ikrekhez 1 homokkal, fél életerővel.
    van valami kód hogy kinyírhassan őket, mert menteni nem tudok, és ki akarom kapcsolni, de a fogathajtást sem akarom újrakezdeni, mert az is marha nehéz volt.
  • SNAKE01
    sok olyan oldal van!nem tudnád átküldeni?plz!
  • SNAKE01
    okay!megnézem!
  • tigeroo
    valamelyik magyar call of duty oldalon fenntvan:k
  • ronihun
    :D mindjárt be***arok.olyan cheatet találtam hogy egy kardhallal rohangál a herceg és azzal harco de sajnos...sajnos csak egy embert lehet megölni vele mert széttörik:(
  • armageddon666
    Én még a legelején Klompánála akadtam el :D legalább 3szor kellett probálnom megölni! Normalban változik vmi Speedkillben?
  • SNAKE01
    valaki tudna nekem küldeni egy fullos fraps-ot?nagyon jó lenne!
  • SNAKE01
    jah!az szerintem is könnyű!
  • MrAndree
    Érdekes, hogy mindenki az ikreken bukik ki, pedig simán meg lehet őket csinálni.
  • Prof William
    "Hercegünk csaj nélkül maradt."

Hát mivel ő lessz a szultán vagy mi sztem elég szép háremet összeszedhet majd ha nem éri be Farah-al.
  • Ackro
    sajnos meguntam... kár érte.. jó játék lehetne. uninstall.
  • Ackro
    össze vissza ugrabugrál ez a nyomorult. legalább a kamera lenne fix, hogy ne kelljen mindig a nézhethez igazítani az irányt.
  • Ackro
    a bevezető animot már kezdem unni hatszázadjára... nem lenne rossz egy átlép funkció, hogy ne kelljen ennyiszer végignézni.
  • Ackro
    az a baj, hogy marhára nem arra megy amerre mondom neki. az első lassításnál pl pont hátulról csap a bárdos fickó, én nyomom hogy oldalra menjen ki, az meg elkezd előre hátra gurulgatni minek következtében mindketten sikeresen eltalálnak. kb három négy találat és kész.
    ha megcsinálom, pezsgőt bontok.
  • Hoodi
    Hali, Nem tudjátok , valahol fenn van a végigjátszás magyarul?
  • MrAndree
    "Hercegünk csaj nélkül maradt."
    Valóban? És Farah? Ő mi?
  • koosadam
    Ezt pont tőled nem vártam

Nah tegnap este én is végigtoltam az egészet! a Vízier kemény volt nagyon bár nekem az ugrálós része egész jól ment:)
    De a meglepetés a végén volt! Nem lövöm le a poént hátha vki még nem tolta végig, mert nem vok olyan, mint EGYESEK EGY MÁSIK FÓRUMON. De azt meg kell, hagyni, hogy gyönyörű és nagyon klassz!
    Majdnem elsírtam magam mikor vége lett:
    Rossz: Nincs tovább. Ennyi. Nem lesz több rész se. Hercegünk csaj nélkül maradt.
    Jó: 1. Iszonyat királyra sikerült a játék nem úgy, mintahogy Grath éleírta a PC GURU-ban. Abszolút nem volt könnyű menet normalon. Végigviszem Hardon is de igen, nos az ikrek kemények:)
    2.A végén a videó (az elsőre gondolok, aki tudja miről van szó). Akkorákat nevettem rajta, mert nagyon jópofa Nah és a végén az üzenet! Még nem próbáltam ki, de kifogom:)

Összegzés: A főellenségek királyak (hááát talán a kiscsaj lehetett vola nehezebb és az ikrek könyebbek!), a pálya gyönyörű, a sztori hatalmas és könnyfakasztó, változatos, nem lehet eltévedni, király csapdák stb...
    Én 100%-ból adnék neki mondjuk...hm...120%-ot, mert a herceget megalkotó grafika levesz egy keveset :)
  • yofiu
    hali
    igyekeztem elolvasni egy két hozzászolást,de ugylátom csak én vagyok ien sügér aki elakadt pont itt .A pop sands-et is meg a pop-ww -t is végigtoltam gond nélkül ,de itt a two thrones-ban elakadtam a 3ik mentés the palace na itt mikor odaérek ahol ugyjutok tovább h szétcsapom a két faülökét akkor kiir valamit angolul most nem jut eszembe utána egy szinttel feljebb van egy csávo azt kicsinálom na és innen kéne feljebb menni ahol egy nyilazos mukso van.Itt ellötem van egy lukacsos cucc a falon gondolom itt is bekéne akasztani a kést a a cuccba ,de nem tud a srác odáig felfutni ,vagy oda kéne tolni valamit ami lehetetlen mert nincs semmi vagy van valami specko mozgás amire én még nem jöttem rá,aki tud segitsen elöre is thx

• Dzsiti999
    Szerintem a Vizier az béna. Hardon elsőre lenyomtam. Viszont szerintem az Ikrek a legnehezebbek! (Most a Hard fokozatról beszélek)... A többi meg béééna XD
  • SNAKE01
    holnap lehet énis kinyírom!:)
  • Broafka
    én most öltem meg 6X-ra :)
  • SNAKE01
    ja,az király!szerintem vizier az aki igazán nagy ellenfél![mondjuk lehet hogy mostmár az se!]
  • Broafka
    Klompa, az a nagy Dagi!
    abban én sem tudom mi a nehéz! az nagyon egyszerű...
    de a legjobb a Stone Guard, a kőgólem, az lol :)
  • SNAKE01
    akkor mondjuk úgy!ma lenyomtam klompát viccből!háááát.......nem tom mi olyan nehéz benne!
  • Broafka
    mondjuk úgy hogy legyőzhetőek :)
  • SNAKE01
    csapkodd a kardost guruljá,megcsapod a bárdost!ezt négyszer!mindig a második csapkodásnál lehet speedkill-ezni!nem nehéz!-_-
  • Broafka
    ha körözve védekezel, akkor nem fog olyan támadást csapni ami eltalál védekezve!
  • SNAKE01
    igazad van broafka!sorry black hawk de meg kell csinálnod![ha igazi harcos vagy!]]
  • Black Hawk
    De ha védekezem az a kardos buzi akkor is eltalál.