Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr_no_NaMe
Eccerre majnem de én elõbb <#eplus2><#vigyor2><#hehe><#fogmosas>
Laky
kombózd meg a kiscsajt, majd amikor ugrálni kezd, akkor slow motion 😉

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Mr_no_NaMe
Kombózd a kardal,semmi extra csak üssed,aztán ha átalakultál akkor mielõtt felmásznál arra a peremre ahol õ van belassítod az idõt és adsz a pofájának!
lassítsd le az idõt mielõtt fel mászol arra a peremre, utána gyerünk oda és csapokodni. <#alien2>

Asus P5LD2 LGA775|Intel P4-E 630 S775 3000MHz/800MHz 2048 Prescott|2x512Mb PC3200/400MHz Corsair|VGA Asus PCIE EN6600GT/HTD/256

A lilaruhás spiné borzolja idegeimet 2 kardal. Ha meg tudnám fogni, már a mélybe vetettem volna magam vele.Mi az ellenszere borzos lilácskának?

Mr_no_NaMe
Jaja,mostmár megy csak bebuggolt még a nagy csapásra is!
Visszatöltöttem és ment hálisten!

"Tik-tok prince,tikkk tokkk...."
00 Blue 00
Na, azt hiszem inkáb alszok rá mégegyet! <#rinya>

sopi
LOL.az egyik helyen nem birok akkorát ugrani hogy elkapjam a rámpát...de mért pedig a kamera is oda mutat meg felette vannak ezek a törösbeleszuros dolgok.

várd meg még bevillan a tör! 😊

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

Rash87
Az idegosztályon fogol végezni,mikor megölöd a vizier-t <#nyes>

Glory, Glory Man. United!

Laky
amikor a vállán állsz, kezdj el átmenni a másik vállára, majd speedkill

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

00 Blue 00
na felmásztam az egyik helyre, kiáltam a fa szélére E gomb ugrás tör villanás E gomb felmászok a hátára, elkap aztán jól földhöz vág pontosan mikor mit nyomkodjak, 8-szor probáltam meg sehogy nem akarja kiszurkálni a szemét. 😞

grebber
Elsõnél felvillant amikor átfut a másik vállára nekem sem villant azért meg is torpantam vártam a villanást azt mondom dögöljön meg nyúl felém már majd nem megfogott megnyomtam támadás gombot és láss csodát csinált prnce a dolgát.

Next PC upgrade: 2022

Laky
akkor az "E"-vel kell mindenképpen, nekem is azzal ment 😊

amúgy jó ez a kard: "mindent egy csapásra" <#idiota>

Dagi: visszaolvastam. Nem megy. 😞 Felvillanáskor/belassuláskor a rúdrol nyomom a speedkillt elugrik, ha nyomom mégeygszer a levegõben amikor lelassul nem üti meg. a sima ütéssel igen. felfut a hátára, asztán leszed, hiába nyomok bármit, avagy várok. (fel hozzá már úgy megyek mint pók a falon.) mikor villana fel ismét? tõr sem világít soha.
Mr_no_NaMe
Aztis már próbáltam vagy ezerszer de semmi😞
Ott ütögetem az ajtót ezerrel de nem reagál!Ha az új kardal ütöm meg akkor az átmegy az ajtón nem ütközik bele,hameg a tõrrel akor az kattan az ajtóban!
Nem akar összeomlani😞
grebber
Aztakurva ááááááááááááááááááááááááááá nagynehezen eljutottam oda hogy valami történik erre ott kell ugrálnom a levegõben a köveken és nem sikerült elbasznom 3 sand taskot már az elsõnél 😞
Idegileg gyenge vagyok már.

Laky
a középsõ ajtó meg van repedezve, írja is, hogy az ajtó elõtt tartsd lenyomva az "E"-t, vagy a BAL egérgombot

Mr_no_NaMe
Baszki most én akadtam el -.-
Már megvolt hogy tik tok prinsz tikk tokk (😄D) és abban a teremben vagyok ahol tiszta sötétség van,és megtalálom apám kardját.Namost onnan hogy,merre kell menni?
Körbefutkároztam már 40szer de nemtudom...Ugrálni is próbáltam de semmi...
Mit kell ott csinálni?
Rash87
Én nemrég kezdtem el újra a játékot,de HARD fokozaton 😊
A sima ellenfelek egyszerûek így is,mondjuk eddigm nidegyiket speed killer öltem meg,1-2 kivétellel,de akkro is.

Eljutottam ehhez a hatalams csávóhoz,aki karddal csapkod... Nah itt már gáááz,egyszer felrúgott,és már nem votl életem xD, pedig felszedtem a 2 life upgrate-t is.
És így belegonoldva,Normál fokozaton mennyit szenvedtem a vizier kinyírásával,HARDon már tényleg lehetetlen lenne <#buck>

De Pop hiányom van,ezért inkább megint végigviszem Normál fokon <#idiota><#idiota>

grebber
Mássz rá a arra a kötömbre ami ot van és fuss a falon ott lesz fent egy erkény ott a kapcsoloja a kis falnak de ezt te is kitalálhattad agy nem látod a pályát? 😄

Laky
én esküszöm nem értelek 😄
tegnap még "PoP így sz@r meg úgy sz@r", ma meg játszol vele? 😄
nem basztatásképpen mondom 😊

00 Blue 00
thx a válaszokat!

Mr_no_NaMe
Próbáld neki feltuszkolni a kardod az tuti segíteni fog,csak nézzél szegénykére tisztára mintha már 1 hete szorulása lenne😊
Amúgy vagdossad ki speedkillel a szemeit aztán meg üsd vágd😊
sopi
fel kell mászni két helyre azután meg E gombal speedkill-ezni és várni ismétlem 😊 várni még megvillan a tör és minden megy utána magátol. Ne ess pánikba 😊 ha elkap akkor is várj a villanásra😊
utána meg mikor mind a két szemét kiszurtad akkor a lábát kaszabold.
😊

00 Blue 00
Hi All!

ezt az óriást hogyan lehet megölni?

sopi
Na már csak azt akarom tudni hogy annál a kötömbnél amin az a keresztszerüég van huznám én de nem birom akármerre mert mélyedésben van és meg se birom mozditani mert elötte van valami kis akadály valami kis fal azzal mit kell csinálni hogy eltünjön. ütésel nem érek semmit.
plz help. 😞

Én eléggé toleránsnak tartom magam a write-only felhasználókkal szemben. De ez már egy kicsit idegesít. Nézd csak meg azt a szép nagy bannert, az alatta lévõ szöveggel együtt, amit talán ki sem lehetett volna írni ennél nagyobb betûkkel.

dienesoft
Próbáld meg egy naon picit elõbb nyomni, nekem csak ugy sikerült...

grebber
Ne legyél már downkoros forgassad magad ennyire nem lehetsz düddö hogy ne tudd elforgatni magadtól.

grebber
Örüljél te legalább végigvitted azóta a fõellennel szopok.
Eddig 2 szárnyát tudtam levágni azt utánnan mindig elkap pedig jól nyomom a speedkill-t.
Hát már látom ez lesz nálam még karácsonykor is.
Más kameraállás lenne a fõellennél sokkal könyebb lenne,de igy pff csak vinném végig.

azt irja a game:
ERROR

insert the pop3 disc into another drive Then prees "retry". nékül

lipi77
valaki mondja meg már hogy milyen sorrendben forgatta azt a szobrot.légyszi

dienesoft
hu,öcsém.Már hiányérzetem van... most vittem végig délután és már hiányzik.Asszem nekiugrok még1szer!!
<#schmoll2>

Rash87
"megkepom azt a láncot" <#idiota>

hali ott tartok hogy megkepom azt a láncot ami a képen is van és kinyírok mindenkit utána azt írja tartsam az e gombot de csak tovább pörgeti és semmi hogyan tovább?
emberek ha végigvittétek a video galleryben az elsõ videot feltétlenül nézzétek meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NAGGYON JÓÓÓ még most is szakadok😄DDDDDDDDDD
lipi77
ott tartok h azt a szobrot kell forgatni csak nemtom hogy.valaki írja le nekem a hogyan kell.please

loál

Asus P5LD2 LGA775|Intel P4-E 630 S775 3000MHz/800MHz 2048 Prescott|2x512Mb PC3200/400MHz Corsair|VGA Asus PCIE EN6600GT/HTD/256

grebber
Print screen igenis csinál képet nemtudom honnan szede hogy nem !!
Játék mappájába menti a képet.Méghogy a jó öreg PS nem csinál képet.😄

sopi
köszi

A kõtömböt amin a kereszt van, tudod mozgatni.

sopi
Hi all.
Valaki segitsen elakadtam ennél a résznél és nemtom mit kell csinálni van ott az a keresztféleség de nemtok rola ugrani sehova, ez a keresztféleség egy kötömbön van rajta és ez egy teremben van felettem meg örök járkálnak. ez a ztuán van hogy megöltem azt a rüzaszinruhás nöt a dark prince-vel. nemtudom mit kell csinálni képet sajna nem tudok adni mert a print screen nem csinál és máás progi meg nem olyan formátumot csinál és sok helyre nem mindegy.
plz help valaki

grebber
hát ha te ezt birtad nyugodtam teljes elismerésem.
Az haggyán hogy amikor nem sikerül valami miatt a speedkill átmegy rajtam vagy 50 kö egyszerre 😊 a másik meg a kameranézet is néha olyan itt hogy nem látom mi van elõttem azt szembõl agyonbasz egy másik kö azt a köcsögnek csak 2 szárnyát szedtem le 😞

Azért remélem a PoP 4 elõt kitudom nyirni.

zolo
Ami a játék feltöréséhez van sfcure cucc,annak a dolgait a játék mappájába kell tenni?

http://flickr.com/photos/zolika90/

grebber
Nem rád irtam sorry.
Csak pl te ott elakadtál szomomra és sokak számára egyértelmû résznél és a fõellennél meg nagyon sokan szivunk.

Prince of Máté
miyemón gép kell hozzá hogy egy hihg grafikán és 1024*768-on elfusson? ?

ewuk
a sand creditek az extrákat nyitják meg...
matyi08
hol vannak a játék mentései?

Rash87
Senki nem tudja,mire való a SAND CREDITS? 😞

Rash87
jaja,csak amikor kb 5* próbálod meg,és nem ikserül,ki tud nyugodt lenni?
Mert nem sok mindenki sztem!

Ezért én pihentem egy órát,és megint megpróbáltam,és csak így sikerütl 😛

Amúgy megnézted a poén videot? 😄