13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • 505thZajcev[PT]
    Aki vegigvitte az mondja mar el nekem legyszi, hogy annal a resznel amikor a 2dik fogathajtas utan leloknek a kocsirol es ott az a 2 buzi a korben, azokat hogy kell megolni? Megsebezni nem tudom oket.....
    Egyszer vhogy leterdelt az egyik ,2 ot beletudtam verni ,de aztan a masik leapritott. Vmi speci combo kell amit nem hasznalok?
  • Dzsiti999
    Hé :D Nekem is ugyanez a kódom :) lol
  • ReaL KiLLeR
    köszike sikerült :)
    amugy nekem sem eredeti és m1 azzal a seriallal amit a cd-s verzio .nfo-jában attak meg a dvd-s is ment csak az meg azzal ami a dvd-s nek az .nfo-jában volt..csak IDE kábelt lehuztam amig serialt beirtam netet off elfogatta és game
    akinek nem m1 nemtom mér nem
    nekem is sok baj volt mer eleitne ujrainditotta a gépem mindig a lehuzástol számitott 2. check dics-nél de már megoldottam :) serialt kötöjelek nélkül atta meg nemtom jo e azzal is
  • MrAndree
    Nem. Miért, annak hangzott?
  • Rambo 20
    WW-t is most januárban vettem meg:D.dehát már 2000Ft
  • Rambo 20
    Jó.Mind1.Majd megoldjuk vagy valami.Ha nem akkor meg majd megveszem.Azért kösz hogy próbáltál segíteni.Hümm hümm.....
  • Rambo 20
    Igaz hogy az első volt az alapból amelyik nem ment nekem...
  • Broafka
    bocsi több ötletem nincsen, ez a 2 van... (legalábbis nekem)
  • Rambo 20
    ááá.az első az még elment valahogy azzal még szüttyögött de a másodikra rá se hederített.Szívesen elmennék megvenni.(Tegnapelött már majdnem elmentem csak még kellett volna egy kis pénz)Most meg itt szívok ezzel nekem meg nem megy ez a kaki...
  • Broafka
    ez most szemrehányás volt?
  • MrAndree
    Azért ez a senkinek se működik erős túlzás. Például nekem is ezzel ment, meg még sokan másoknak is akiknek az anyagi körülményei nem teszik lehetővé az eredeti megvásárlását.
  • Broafka
    és úgy tűnik tetszik is nekik, de a serial az nem a védelmi rendszer része, várjá, találtam 3-mat valamelyik csak működik :P

8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX or(vagy) BZ7A9-X488N-725MY-E9FND-TLPDZ
  • Rambo 20
    És az a furcsa hogy mindenhol ezt a jelszót adják de senkinek se működik.Lehet hogy valami állat regisztrálta vagy ilyesmi?
  • Rambo 20
    Hát.Úgy tűnik az Ubisoftnak sikerült egy igen szopatós védelmi rendszert csinálnia....
  • Broafka
    az enyém eredeti :P
    még szép hogy eredeti :P
  • Rambo 20
    broafka neked sem eredeti?
    amúgy asszem nem fogadja el mert wrong or misztájpd....
  • Broafka
    szerintem mindenkinek így kezdődik...
    az enyém is, de (igazából ennek a serial számnak nem tom mi értelme van, mert nem lehet neten játszani szal sztem simán megadhatom az enyémet) próbáld meg az enyémmel:
    8HVCM-TTJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX

remélem nem fog engem letilatani
  • Rambo 20
    Nekem nem eredeti.DCm van de nem működik jelenleg.Nem tudnál segíteni nekem keresni egyet?A neten már 1 órája keresem de semmi...
  • Broafka
    van DC-d? vagy esetleg itt is... sztem keress egy másik serial számot... kivéve ha eredeti a CD-d mert akkor sztem csak próbálkozni lehet, vagy kérni a bolttól egy új serialt...
  • Rambo 20
    Beütöm a serialt ami nekem a gondolom másoknak is 8hvcm kezdetű de nem fogadja el.
  • Rambo 20
    Te vagy az istenem broafka!Segíts!:D
  • Rambo 20
    Úgyértem itt csücsül mellettem a serial.
  • Broafka
    ahogy mondod, megkéne halnija...
    úgy van hogy ütöd, és amikor már alig van élete akkor átugrik arra az oldalra ahol kezdtétek a "verekedést" és akkor ott már nem kell használni időlassítást, és akkor csak üsd mint állat és akkor majd összecsapjátok a fegyvereiteket, aztán kattintgatva lenyomod, jön egy bejátszás azt megöljük...
  • Rambo 20
    PLZ segítsetek!Nem fogadja el a cdkeyt pedig az első esettel próbálkoztam.Itt csücsül mellettemal de nem fogadja el és semmit sem akar.a faq nem működik.Mi a francot tegyek?!!!Már rohadtul utálom.
  • ReaL KiLLeR
    azzal a csajjal aki ott ugrál a dolgok között szal azzal amit elkezdünk gyilkolni prince-ként és közben átváltozunk drak prince-re nah szal azt ütöm amig tom idölassitással és egy idö után lemegy az élete épp csak láthatora..nah onnantol mind1 micsinálok vele annyi élete marad mindig..ütögettem amig csak én nem döglöttem meg mer dark princenek ugy fogy az élete és csak homok tölti fel
    szal mit kell vele csinálni h a legvégén a maradék élete is elfoggyon? nincs baj a legyözésével mer eddig mindig eljutok csak ütögetem és nemtörénik semmi nem döglik meg pedig rég megkellene döglenie
  • SNAKE01
    szeva!az a baj hogy nem küldi el!már irtam neki pedig de nem küldi el!hátha neked elküldi![jó lenne megszerezni]
  • MrAndree
    Miért ne jönne össze? Kaileena-ba sose volt szerelmes, csak azért vitte magával mert éppen kéznél volt. Meg a sötét herceg is mindig mondja, hogy a Prince még mindig szerelmes Farah-ba. Élcelődik is rajta párszor. :)
  • Rambo 20
    Úgy is lett.Viszlát Babilonban srácok!:(
  • Rambo 20
    Oké.Akkor megnyugodtam.... viszonylag.Az már a másik hogy apa elhajt majd innen Babilonig ha előjövök neki ezzel.
  • Broafka
    arra gondoltam...
    kihúzni a dugót a meghajtóból...
  • Broafka
    sztem amúgy simán elbírt volna a játék egy második befejezést, elvégre tök mind1, ha az utolsó rész -.-
  • Rambo 20
    Bocs hülye vagyok.Mit értesz a lehúzás alatt?.Odáig oké hogy már ott képtelenség az egész hogy kihúzom a maghajtókat de mi ez a lehúzás?
  • Broafka
    nem, ugyanúgy le kell húzni!
    (már kipróbáltam, eredetiről tükröztem le)
  • Rambo 20
    Ööööhh srácok a játék akkor is tud működni ha nekem nem a képfájl van meg hanem ki van írva mintha valódi lenne?
  • Broafka
    nem tudja nekem valaki megszerezni azt a zenét ami abban a kur*a jó trailerben van... (ami végülis már egy ilyen összefoglaló trailer, ami olyan mint egy film bemutatója)
  • Broafka

:P
    nem félreérteni :P
    szal röviden, kösziiii
  • Dzsiti999
    Hé Broafka! Mintha a múltkor kértél volna egy Daggertail-os képet :D Felnyomtam egyet a galériámba (szép nagy méretben) :D Remélem ez az ;)
  • Black Hawk
    egyszer majdcsak legyakom.
    ezúton pedig minimum 3-hónapra búcsuzom minden popfantól Bye.
  • Broafka
    ez most ilyen vége várós volt? vagy inkább "jaj ne elgyen már vége" című szöveg?
    amúgy meg van még... szal kb most olyan 80%-nál tarthatsz
  • Teleki Pali Rws
    Én se tudok itt tovább jutni.