13392
-
el bruja #5339 elindiitottad a letötést?
-
donoki #5338 Na!
Most meg beengedett lépni :S -
donoki #5337 Hát...
Nenm bírok fellépni az ftp-re(gamezweb-en) :(
Azt írja offline...
Pedig 256 embert elbír...(na) -
el bruja #5336 nah +találtad?
-
el bruja #5335 www.gamezweb.uw.hu -------azon fennvan ez a rész és álitolag még ingyen letölthető! -
el bruja #5334 Figy felmész a www.loogoos.hu/top -ra és ott letöltös honlapok vannak, ott aztán válogathacc.....vmeiken fenn lesz a PoP! -
donoki #5333 Ja!
Én az UW-t ajánlom...
nekem az uw jött be!
NEm tudjátok honan tölthetném le ezt a gamet? -
#5332 Valamelyik ingyenes tárhelyre: ATW;FW;UW stb. -
el bruja #5331 -
#5330 hova tudok felrakni nagy terjedelmű videót? szal tényleg nagyot (1,8 MB) -
el bruja #5329 -
#5328 nah erről szedtem le énis ^^ -
el bruja #5327 -
el bruja #5326 bár jobban illett volna 1PoP-os.. -
el bruja #5325 ..oan rég volt már kép betéve.. -
Gtava #5324 Ja én is ott vagyok ,hogy levágom az egyik szárnyát utána jönne a másik.Ott is sikerül az első ütés de a másodiknál mindig elkapja a kezem és ledob.Pedig akkor kéne csapni .?????????
-
marci6 #5323 heló. van vmi trükkje h. hogy lehet lenyomni a viziert?? már 1 csomószor próbálkoztam, de a köves résznél mindig elakadok. max. 1 speed kill sikerül.. mer mire fölszaladok az oszlopon elmegy... -
#5322 Hello!
A palánkot úgy tudod eltűntetni hogy:
felmászol arra a dobozszerűségrre. Jobbra elfutsz a falon, és ugrassz egyet. Ott fent van egy kar, amit ha elfordítasz, akkor eltűnik a palánk, és szembe összecsukódik az a két deszka.. Utána már csak megfelelő helyre kell húznod azt a cuccost, és felmászvan annak a tetejére, nekiugrani a deszkáknak, és megint vissza... Remélem érthetően fogalmaztam... -
#5321 nekem klompa a kedvenc ellenségem!olyan poénos!ma is kinyirtam kétszer! -
#5320 megtaláltam végre!találtam egy regelt frapsot amivel bármennyi,és bármilyen hosszú videót felvehetsz!ha kell valakinek akkor ugorjon el ide!!!!!!! -
Dzsiti999 #5319 Ja. Már szinte biztos :) Nekem is eredeti, de a kódom is ez! -
Hoodi #5318 Valaki létszi a #5313 kérdésre válaszoljon, nem tudok még a karig se feljutni:(
-
#5317 szerintem mindenkinek! -
#5316 nekem warez és ez a cdkey-em!:8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX -
#5315 8HVCM-TTJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX
biztos 2 T? és ez a Te Eredeti gémeden van?! NEKEM IS EZ VAN RAJTA !!!! -
#5314 Sztem igy is tul könnyű :D -
Hoodi #5313 Szevaztok!
Elakadtam, ugyanaz a problémám, mint az #1427-es hozzászólásban, nem tudom, hogy tudnám elhúzni azt az izét, mert egy palánk szerű blokkolja, azt hogyan lehet levinni? Vki magyarázza el létszi részletesen
Köszi előre is! -
el bruja #5312 hoppáá de jooo az a videooo az ikres részeknél....már értem h hogyan gondolták az emberkék, hogy nyirbájjam ki öket.. -
#5311 -
#5310 Remek!
Feladó: Spyker
Címzett: Perzsia Hercege
Téma: Gratulálunk!
Sövege: Gratulálunk! Te vagy az a szerencsés, akinek elavult csajait újakért cserébe bevesszük! Ha eluntad Kaileenat és most telefonálsz a normal fokozaton elért telefonnan, megkaphatod a csodálatos Indiai Hercegnőt: Faraht! -
MrAndree #5309 Szerintem szívesen neked adná. Az elején amikor elvitték Kaileena-t, akkor a nő is mondta, hogy nem azért akarta kiszabadítani mert szerelmes hanem mert ez a kötelessége. Úgyhogy kérd csak el tőle nyugodtan. :) -
Prof William #5308 Annak aki az utóbbi hét évet ugrálással meg mászkálással tölötte igazán nem lehet nehéz lejönnni a toronyból.. :) -
#5307 Valaki tudna adni egy olyan linket, ahonnan le lehet tölteni a T2T crack-két? -
#5306 Jah, de a Sötét Herceg csak piszkálni akarta őt Farahval. És Kaileenát télleg szerette. Legalábbis remélem. Ha mégsem, akkor adja nekem. -
#5305 ááá, én feladom, megvan a 10000 credit, de még nem jelent meg az extra map, félek hogy azokat a ládákat kell megszerezni... de nem tom mindenek a pontos helyét :-/
és azt se tudom hány db van... -
#5304 Kosz fiuk ,megsasolom. -
#5303 nah most én is kérdezek :)
nem tudjátok PONTOSAN hány darab 10 sand credites láda van? -
#5302 hát a videó alapján is meglehet, de ott nem biztos hogy mindenki megérti mit kell csinálni, vagy esetleg lehet hogy tudja mit kell csinálni de neki attól még nem lesz meg
de a videó is egy megoldás :) -
#5301 már elmondtuk párszor, de mivel most boldog vagyok ezért elmondom neked :)
nah szóval, a lényeg a következő, egyfolytában védekezz (van egy olyan támadása a kardosnak amit nem tudsz kivédeni, de nem vészes, mert ritkán támad úgy) szóval védekezz és amikor közel vagy a kardoshoz üsd mint állat, szal csak a kardost, ekkor felugrik a baltás és beleveri a földbe a baltát, ekkor is védekezzél mint állat és védekezés közben körözzél a baltás körül közben persze ütögesd olyan másodperc eltérésekkel, szal ne folyamatosan, hanem ütsz, védekezel (körözöl), és ütsz körözöl... ez azért jó mert akkor a kardos alig fog tudni beléd ütni csak gurulni fog melletted, ha mégis támadni akar akkor védekezz...
és ezt többször
röviden és tömören: a kardost üssed, ha a baltás a földbe veri a baltáját akkor már ütheted a baltást -
#5300 link