Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mit kell csinálni a 2. lovas rész után ahol az a 2 állat piszkálgat?
Szassztok...plz segítsetek a játékban ott tartok amikor a szobrot ide-oda tologattam, utána a fogathajtás, és a végén leugrottam a szekérrõl és 2 homokszörny áljja utamat egy tûzkörben ahonnan nemtok kijutni s nemtom hogy kell õket +ölni...nem hatott ráuk semmi...plz <#help>
00 Blue 00
feladtam, csináljon már valaki egy videót fraps-al hogyan is néz ki ez az egész.
please<#worship>

kimész a gerenda szélére, és bejön a herceg körül ilyen fehéres fény, és csak akkor nyomd meg az E- betût, és arról az oldalról kezdjed, ahonnan a tört be kell szúrni ilyen izékbe !

00 Blue 00
na megnézem hátha...

sopi
Blue.
Ha az a baj amikor ELKAP és földhöz vág akkor az a megoldás hogy VÁRSZ addig amég a TÖRÖD FELVILLAN és akkor nyomod meg az egeret ez nem nehéz. hajrá 😊

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

00 Blue 00
mikor kint állok a gerenda szélén, mindegy, hogy mikor nyomom az E gombot, vagy van valami trükje, mert ha megnyomom egyböl ugrik, de az idõ nem lassul le, és lehetelen eltalálni, kard villanását. Na meg ha megvillan a kard akkor E gombot kell nyomni, vagy bal egeret, vagy mit mikor???

csak meg kell várni a fényt, és akkor nyomni a kardozást, van olyan amikor elkap, szorongat a kezében, és amikor el akar dobni, akkor jelenik meg a fény, amikor felmész a tetejére, akkor kimész a lécre, és ott is csak a speed kill gombot kell nyomni

00 Blue 00
leszophat az ubisoft a dagijával... ennyi a véleményem errõl a részérõl a játéknak
most vagy nem jó gombokat nyomkodok, vagy nem tudom mivan?! Nem hiszem el, hogy ennyire lehetetlenre csinálták volna<#conf>.

Egyébként egyre több az ilyen kiélezett idgtépõre készített játék az easy fokozatok ellenére is, 10 év múlva nem lesznek egésséges emberek a mostani fiatalok közül. 90%-a idegbeteg állat lesz a sok ilyen szartól.

megvan...KURVAJÓ 😄

Asus P5LD2 LGA775|Intel P4-E 630 S775 3000MHz/800MHz 2048 Prescott|2x512Mb PC3200/400MHz Corsair|VGA Asus PCIE EN6600GT/HTD/256

jaja, a kód az nekem is megvan, csak nemtudtam hol kell beírni 😛

Asus P5LD2 LGA775|Intel P4-E 630 S775 3000MHz/800MHz 2048 Prescott|2x512Mb PC3200/400MHz Corsair|VGA Asus PCIE EN6600GT/HTD/256

Mr_no_NaMe
Énis most vittem végig😊
Poén a vége😊
A fegyvert úgy tudod behozni hogy újra elkezded a játékot,elviszed addig amíg megkapod az elsõ fegyvered aztán ESC-gomb és ott beírod ezt:

BAL,BAL,JOBB,JOBB,FEl,LE,LE,FEL,FEL,LE (a nyilakkal)

De ezt a játék végén is kiírja egy fekete kéeprnyõn!
nyugi én is majd megõrültem. egyértelmû hogy bugos a játék, kb. harmincadik próbálkozásra jöttek a felvillanások, akkor már olyan ideges voltam hogy egybõl sikerült miszlikbe aprítanom a dagit. külföldi topikokban is rengetegen sírnak egyébként.
Végigrohan velem a hátán a nagy dzsungelbarom majd elhasal és elpusztul. Létrán föl,+élet pálya megvan, de nincs tovább. Hogyan tovább? Kis segítséget kérek.Már visszamentem a falikúthoz.

na jóvan beleverem má a f@szom má 12-edjére nem sikerült de 13-jára meg igen beszarás!!!!
VÉGIGVITTEM!!! 😊 De sajna nekem nem hozza be a végén a speciális fegyvert. Nem tudja vki h miért???

Illetve megyek a falon és ugrok oszt akkor kattintok hogy tegye be a kést ez a hülye herceg meg a falba kapaszkodik!!!!
Na olyan ideges vagyok mint az állat má fél órája nem tudom elmenteni!!!!
nem dugja bele a kést a lyukba!!!!!!
Stark
Minimum Követelmény
Operációs Rendszer: Windows 98/2000/ME/XP
Processzor: Pentium PIII 800 MHz Processzor vagy AMD Athlon
Videokártya: NVIDIA GeForce 2™ vagy ATI Radeon™ 7000 vagy jobb
CD-ROM: 4X vagy gyorsabb
Memória: 256 MB RAM

Ajánlott Követelmény
Operációs Rendszer: Windows XP
Processzor: CPU Pentium 4 2.4GHz vagy Athlon64 3000
Videokártya: Geforce FX 5700 vagy Radeon 9600 vagy jobb
CD-ROM: CDRom 52x vagy DVD Rom 16x
Memória: 512 MB RAM

forrás: dahakateam.uw.hu

hópihe

Attila8805
Bocs ha már kérdezték de néztem mindenütt és nemtaláltam hogy mi a gépigény leírnátok <#help><#help><#help> plz. Elõre is kössz.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
Bocs ha már kérdezték de néztem mindenütt és nemtaláltam hogy mi a gépigény leírnátok <#help><#help><#help> plz. Elõre is kössz.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

szívesen <#wink>

ok köszin szépen
elõször üsd a kardosat kb 3x kell bele ütni, utána odajön a baltásés rád akar csapni, ki kell térni elõle, és ütni, amíg be nem jön a speed kill

pls help!
Valaki megmondaná hogy kell kinyirni kettõ nagy fõellenséget, õk olyan nagy állatok két bazi nagy kardal és egy körben vagyuk körölöttünk betig tûz szoval menekülni se tudok. valaki pls help
grebber
Tényleg lol az elsõ videó az extráknál 😄

Next PC upgrade: 2022

Mr_no_NaMe
Vááá bocs nem frissítettem😊
grebber
Na végre kinyirtam a buziját huh de megkönnyebbültem!

Mr_no_NaMe
Na rájöttem a vízír gyerek titkára!Nemis olyan nehéz!
Két szárnylevágásig teljesen egyszerû,de mikor a köveken kell ugrálni elakadtam!
Mikor az oszlopról felfutok és átugrok egy kõre,és onnan egy másikra és onnan egy rúdra,na ott merre kell továbbmenni?Szal a rúdról merre?
Laky
az elsõ kõre úgy mész fel, hogy felfutsz a falon, de gondolom eddig megvolt 😄
onnét átugrasz a mellette lévõre, onnét a rúdra, a rúdról a szemben lévõ kiálló kõtömbre, onnét jobbra futsz a falon, majd amikor jön a kõ, akkor ugorsz...

innentõl pedig elég egyértelmû 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

grebber
ÁÁ nem birom ezt a stesszt ott állok az egyik lebegõ kövön fingom nincs merre kell ugrálni hála a fantasztikus kameraállásoknak.Azt a mocskos parsztot se látom mert nehogymá.Kár hogy nem lehet itt menteni 😞

Laky
ez a végsõ 😊
utána még lesz egy pihentetõ rész (pár perc), majd a vid 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

grebber
Na valaki #3269 ??

Amugy rájöttem hogy a vége nem lenne nehéz HA normáis lenne a kameranézet,fõleg amikor a köveken ugrálnék mert a semmibõl eltalál mindig csak az a szerencse hogy még véletlenül sem lehet láni hol van a buzija.

Laky
egy képet kérhetnénk? 😊

Elérkeztem egy teremhez,ahol visszaváltoztam a lángolthajúból normállá. Van egy dobogó, rajta egy keresztszerû tákolmány. A dobogórol falfutásos módszerrel egy galériára jutottam ahol van egy csörlõ. Elfordítottam, a szemben lévõ falon egymásba csukódott 2 falap , a dobogó egyik oldalánál pedig eltünt egy kis zsilipszerû bizbasz. Nálam pedig megállt a tudomány. Ha valaki tudna segíteni a már lassan elmebeteggé váló jó munkásemberen,megköszönném.

Próbálkozni,próbálkozni és próbálkozni.Ha már itt nem boldogulsz, késöbb még nehezebb lessz az elörejutás.
grebber
Na most alt tabbal vagyok itt a végén miután már felemelkedtek a kövek ott már csak ugrálni kell vagy lesz még harc a köcsöggel cskhogy tudjam mire számithatók bár nem sokra kb van fél miliméter erõm 😞

Laky
itt vannak a mentések:

'Easy' mentések (full)
PiZZADOX féle mentések (nem tudom milyen fokozat)

grebber
Nin csagyad már megbocsáss kicsit kéne csak gondlokodni és látni.

JÓJÓ igen igen tudom, de olvastam a FAQ-t es meg ugy se ment ahogy ott lertak. meg probaltam mind 2 modon daemonnal meg alcohollal de sehogy se megy mindig rinyal a cd kulcs miatt. PLZ segitsen valaki mert megzakkanok.. 😛
Tudom hogy mar volt,de valaki mondja mar meg legyszives,hogy a katakombaba az apja szobranal milyen szisztematika szerint kell tekerni a karokat?...mar tobb napja ott vagyok leragadva<#falbav>....elore is koszi <#wave>
Sziasztok!
valaki tudna adni nekem az elsõ gólem utáni save-t? arena utáni mentés kellene, mert nem bírom kinyírni ezt a dögöt, amit itt találtam save, az nem volt jó :S
címem: [email protected]
matyi08
vegyél egy újabb videókártyát, amit udja a pixel shader 1.1-et.

grebber
Hát az szerintem nem az elején kell elpazarolni mert a köveknél nagyobb szükség van rájuk mondjuk addig eljutottam hogy felemelkednek a kövek és azokon kéne ugrálni de nem látom a Vizirt és mindig eltalál és megmurdálok 😞
Én soha nemfogom ezt átvinni.

Tudna valaki mentést küldeni full élettel mer tehet hogy ugy meglenne és ha ezzel a mentéssel átviszem akkor elkezdem elölröl és összegyûjtöm én magam az upgradket?

Mr_no_NaMe
sand tank
Mr_no_NaMe
Jaja úgy jobban sebzi,csak az a gond hogy 3 san tankom van...
Helo!
lenne egy kérdésem
feltelepitettem a játékot aztán ujrainditottam,kérte a cd-kódot beirtam aztán azt kérte hogy helyezzem a cd-t egy másik meghalytóba.olvastam hogy huzzam ki a géppõl a cd-rom-ot ez is megvolt.már csak egy gond maradt valami minimum grafikai beállításokat mutat és az egyikhez nem pipát hanem valami mást rakott az a pixel shared1.1 ezt hogy oldjam meg?ha válaszolnátok az megköszönném.
Lacc
Próbálj lassítani közben.
Mr_no_NaMe
Hú most vagyok a vizírnél...
Pöcsbe,még az élete negyedét sem tudom lesebezni de már megöl...