13392
-
#5379 :D
To Dzsiti: Teljesen mindegy: 6:29 percet nem lehet végigcsinálni, ahogy te tetted tehát sztem a versenynek nincs értelme. Najó talán a legeslegvégső harcban lenne vmi esélyem, mert az nagyon megy nékem:) -
062020 #5378 Mikor lesz már crack?
Akinek megvan eredetiben az nem tudja róla kimásolni az indító fájlt?
Azzal működbe? -
MrAndree #5377 Ja ilyet én is láttam már. Nem igazán értettem mi benne a vicces, de mivel mindenki más röhögött ezért gondoltam biztos bennem van a hiba. -
fene az emberek ízlését!
egy haver mutatott valami SW-re rámondott szöveget, de ilyen monoton hangon beszélnek benne, hogy:
-a f*szom, most megyek p*sálni
-mit tudsz te sz*ros robot
-a k*rva szádat...
és a többi, ezek olyan primitívek, a gyerek meg ottröhögött rajta... -
Prof William #5375 Nekem tetszett a feldolgozás. Volt pár fárasztó poén, de összeséggében jó volt. -
#5374 azt ajánlom egy picit nyugodjál le...
1, nem kell oknélkül bemutatni
2, nincs téma és kész
3, fölöslegesen nem kell hozzászólni a témához... -
el bruja #5373 ejj nemá hogy mindenki ement aludniii
most én meg ittmahadtam 1edü???? -
el bruja #5372 téllleg lehetett választani h a csajt vagy a dahakat öjjük meg...
hogy lehet azt választani, hogy a dahakával harcojjunk..? -
el bruja #5371 háhhh.. a honlapon nézem a képet..és a WW-ben hol nyirbáltuk ki a dahakát??
-
el bruja #5370 :O -
Dzsiti999 #5369 Csak a Ferike Within van készen... -
el bruja #5368 lehet h szöke vaok de itt hun van exszöszájzbúk? -
Dzsiti999 #5367 Épp ez a lényeg, hogy komolytalan :) Prince-t meg sajnáljuk, mert a The Two Szarvasember-ben nem azt mondja a Dark Prince, hogy ébredj... Hanem (aki nem bírja, az ne olvassa! Ez még nekem is fáj :D): Szevasz szépfiú! (fúúúúúúúúúúúúúj... néha meglepődök a fantáziámon)
Egyébként ha nem teccik, akkor ne nézd a Ferikés paródiákat :D:D -
el bruja #5366 -
#5365 nem lehetne valami komolyabbat kitalálni :./
pl azok a love storyk jobbak sztem, amikor véletlen meghal akis kacsa aztán az az utolsó kép hogy:
-drágám, meghalt a kisállatod
:D -
Dzsiti999 #5364 Majd az Exöszájzbúk of Time jobb lesz (sokkal) ---> Radioaktív Szilícium Zombik :D wáááá -
#5363 www.dahakateam.uw.hu
de készülj fel... -
el bruja #5362 uhh azt én is +nézném!!!! -
#5361 ismerem persze!"ferike engedd el a démont magadtól!"LOL!de hol találom a feldolgozást? -
el bruja #5360 uhh azon a hülyegyereken meg a csalágyán annyit röhögtem..::D
-
#5359 ismered a Ferikét? azt a cigány gyereket aki eljátsza hogy megszállta a démon aztán ül a székben, tágra nyitja a szemét és "idegen nem ismert nyelven megszólal":
ekszözájzbúúúk (exercisebook)
és ez van feldolgozva, de ritka szar lett... -
#5358 gondolom valami lámaság!:)de miaz?léci mondjátok már meg! -
#5357 egyet értek... -
#5356 ne akard tudni... -
el bruja #5355 uhhh exöszájzbúk..mien szar volt az a ferike..: -
#5354 mi az a exoszájszbuk of time meg a ferike within?:) -
#5353 nem tudom!valamit kéne! -
Dzsiti999 #5352 Dehogynem... Csak valami jó tömörítő (vagy konvertáló) progit kéne találni... -
#5351 igaz!de nincs igazam hogy úgyis kamuznának? -
Dzsiti999 #5350 Csak azzal meg az a gond, hogy túl nagy lesz... -
#5349 aztán mindenki kamuzik!ááá ez így nem jó!inkább videó!vagy valami más. -
Dzsiti999 #5348 Nem. Elkezded a csatát, aztán mondjuk telóban benyomod a stoppert, aztán amikor győzöl, akkor leállítod, aztán leírod az eredményt... Ja, meg, hogy melyik ellenség ellen, természetesen :D -
el bruja #5347 joo ötlet....bár én nem indulnék me ugy levernétek mint vak a poharat -
#5346 mire gondolsz?videóra venni? -
Dzsiti999 #5345 Szerintem kéne egy versenyt csinálni, hogy ki verli le hamarabb a Klompát, vagy a Mahasti-t, vagy a Stone Guardian-t (alias Fa Szörny :D:D), vagy az Ikreket, vagy BoB-t <--- BoB: Így hívják a hivatalos fórumon az utolsó főellenséget, mert nem akarják kimondani, hogy: ****** ;) -
el bruja #5344 johhvanna -
#5343 leírom hogy öljétek meg!levágjátok a két szárnyát utána még egyszer megkell csapni!akkor nyomjátok az ütést mikor villan a tőr!utána fel kell ugrálni a köveken,de közben lövöldöz úgyhogy lehetőleg siess!felérsz és belevágod a tőrt aztán kész!-.- -
#5342 próbálkozzá!igen akkor kell csapni mikor villan a tőr! -
#5341 nehéz beirni a keresőbe?vagy talán visszaolvasni?ha igen próbálkozzál! -
#5340 lécci ne a warez-ról beszéljetek hanem a játékról!a warezos ügyeket kéretik privátban intézni!köszi!-.-