13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • armageddon666
    ja. 1,5szer :) avgy 1,75* most normalon viszem easyn meg már megvolt.
  • armageddon666
    eléggé vége felé vannak. amugy nekem Klompa volt legnehezebb :D lehet hogy azért mert elso boss és még nem szoktam a gémhez mert speedkill mindig ment csak aztán eltaposott :) amugy nekem Speedkillek 90%a sikerül és a Sand Gateket már nemtudják megnyitni :D tul gyors vagyok :)
  • el bruja
    te már végigvitted?
  • el bruja
    jah...:D de szöke vok.::D
  • armageddon666
    XD nincs honlapom :) azért mondtam hogy jobb az enyémnél XD amugy tényleg nem rossz sztem.
  • armageddon666
    több dolog is jelzi a speedkill-t:
    Fekete-fehér szűrő (minden fekete-fehér lesz)
    Tőr bevillanása
    hangok eltompulása (én zugásnak értelmezném de néha zavaro ha CSAK erre figyelsz mert mikor sebzel akkor is adhat ilyen hangot)
    idő megállása
  • el bruja
    uhh lesznek ennél jooval nehezebbek is...ne aggógy:D
  • Jahooo
    Ok tényleg köszi a türelmet probálkozok:D mindenképp végig szeretném játszani:D
  • el bruja
    az ikrek 1ébként már kb. a vége felé van? Mi a te honlapod ceeme? UnatkozoM:D:D
  • armageddon666
    mikor kezével érted nyul akkor várj! sztem megijedsz és tul korán nyomod. várd amig bevillan a tőr! 2. szeménél el is kap téged (hagyd hogy elkapjon) és akkor is villan tőr és akkor szurod bele!
  • el bruja
    na akkor kell nyomni amikor az idő lelassul..és felvillan a tör
  • Jahooo
    Csak azért gondoltam hogy kell várni valami jelre hogy ellökjem a kezét, mert néha ilyenkor is belassult az idö...asszem eddig a 547 próbábol 3szer:D
  • armageddon666
    sztem se rossz az oldalad! grat hozzá! (jobb mint az enyém :D) összesen 4-5 boss van (1ik nemtom boss-e de most vegyuk annak :))
    Klompa (nagy dagi a nagy karddal)
    Mahasti (lila ruhás csaj)
    Stone Guardian (a fa-kőszörny amin "lovagolni" kell)
    Az ikrek (2en vannak és (sokak szerint, de én kivétel vagyok) kemények)
    Vizier (nagy és sárga :D)

sorrendben hogy kell megölni őket (speedkill or nem):
    K: 2 speedkill, csapkodd lábát + 1 speedkill
    M: üsd, vágd, védekezz, változz, lassíts, támadj, szaladj, ölj (közben 2-3* van hogy nyomogatni kell támadás gombot)
    SG: üsd a lábát hátulról, mássz fel rá, speedkill, irányitsd
    I: üsd a kardost, gurulj balta elől, támadd baltást (ezt 2*), speedkill és újra ez
    V: támadd, -ha két karral üt gurulj, ha eggyel védekezz- gurulj szobrok elől (1+2+3), kerüld köveket, oszlopon fel, speedkill (3), mássz utána és nosztalgiázz Mátrixbol :D ha meguntad speedkill... (ráérsz, 3 körbemutatásig vártam asszem)
  • el bruja
    n.m. sok szerencsét
  • Jahooo
    ok probálkozok addis is köszi minden tippet :)
  • el bruja
    és AKKO kell nyomizni a gombot
  • el bruja
    jah villan a kezében a tör amikor felemeli és "majdnem megáll" az idő
  • el bruja
    ..hát mondom lehet h konzolon és pc-n más mert konzolon akkor kell +nyomni a gombot amikor felemeli a tört h döfjön és tejjesen lelassítja h legyen időd megnyomni a gombot....akko probáld +nyomi amiko a kezét d"döfésre emeli"...ennél többet nemtok segíteni...
    Tom xar dolog a speed kill...nemtod miko kell megnyomni
  • Jahooo
    Ugy van hogy megnyomod a speedkillt és mikor a tör villan balgomb
  • Jahooo
    Ok de akkor mikor kell megnyomni a bal gombot hogy ellökje a kezét? pl. mikor a válla felett van a keze?Mert én már mindehol probáltam megnyomni de valhogy nem sikerült:( ja és nem nyomogatok összevissza:)
  • el bruja
    ....mármint lehet h hülyeséget beszélek nektek és más a speed kill xbox-on.. mert nálam ugy van h a pallóról elugrasz, lassíítja az időt, nyomni kell speedkillt mert ha nem akkor nem tucc ráugrani!!Igy van pc-n is?
  • el bruja
    ..jah télleg hogy érted miko nem reagál ha nyomod a speed killt..? azt vágod h akko megy a speed kill ha a pallóról a muksóra ugrasz, akko lasítja és AKKOR kell nyomnod..!
  • armageddon666
    honnan veszed hogy akkor kell a speedkill??? speedkill akkor kell mikor villan a tőr.... ha nem villan, hidd el, nem is kell!
  • el bruja
    ..hát pedig ha eredeti nemkéne xarnak lenije....nemtom h mivan mondom sztem kezd előrö....lehet h szarul hangzik de +kell probálni..:D
  • Jahooo
    Igen:) Ez az a játék amit semmi pénzért nem hagynék ki, madzagokat nem akartam huzogatni ugyhogy maradt ez:) valami megoldás csak lesz
  • el bruja
    .és eredeti a játék jahooo:D?
  • ronihun
    ja télleg a lila rucisnál nincs hoppá
  • Jahooo
    Most csinaltam meg ugy hogy az elötte lévö mentést folytattam de nem jó...ez van:)
  • Jahooo
    Végülis nem vészes elöröl kezdeni csak nem biztos hogy megoldja:( nem lenne jo dolog megint ugyan ott lenni:(
  • Jahooo
    hogy van-e? nincs:)
  • tigeroo
    nemn..a vörösrucis csajnál csak időlassítás..

+ az ikreknél van egy kis normális FÁJT:o)
  • el bruja
    :S
  • el bruja
    :D látod ezért joo xboxon vagy ps2-n jáccani ott általában nem bbogaras a játék..:) ezé töltöttem le inkább xboxra me pc-n televolt bogarakkal..vagy konzolod?
  • ronihun
    összes bossnál kellspeed killezni sajnálom
  • Jahooo
    A pop játékok nekem mindig ilyen bogarasak:(
  • Jahooo
    jaj ne:(
  • Jahooo
    Mondjátok hogy nincs mégegy olyan boss ahol speed kill kell mert sztem nekem néha nem müködik..legalábbis amikor a kezét kell ellökni ott is van egy lassito effect?
  • el bruja
    ..lehetséges h vmi bug....
    nekem vmi ien volt régen h egy bizonyos résznél kellett volna lennie egy kis doboznak amit tologatni kéne de nemvolt szal egy mentéspontal előbb kezdtem de még igy is xar volt...szal előröl kellett kezdeni az egészet és láss csodát ott volt a dobozka...
  • Jahooo
    ok persze azt értem csak épp az a baj hogy nem jon be a speed kill effect...de most megprobálok egy régebbi mentéstöl játszani hátha
  • el bruja
    :D az joo ötlet... hány boss van..?