13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • ronihun
    amúgy most dolgozok egy boss-ok végigjátszásán az első boss már fönn van a honlapon aki segítséget akar
  • el bruja
    grat sok sikert
  • ronihun
    azt a cikket pont nem én írtam.a zenémhez meg azt mondanám hogy van TTT-s zeném csak az a baj vele hogy nem lehet 1 MB nél nagyobb területű zenét föltenni.el bruja kösz.és mindenkinek még dolgozni fogok rajta de megpróbálta hogy jó e eddig
  • el bruja
    jah az íjászok nagy szemét lények
  • el bruja
    az összes speedkillnél amikor a 2szemét paszirozod ki meg amikor a hátára fogsz felpattanni! akkor nyomizd miko speedkill közben már emeli a tőrt hogy lesújtson vele, akkor lelassul a kép, és akkko nyomizd a gombot!
  • Jahooo
    ok megprobálom...neked is köszi
  • RÓÓÓbi
    Mindenkinek akinek ijen baja van kezdje újra néhány mentéssel azelőttről
    Nekem az íjászoknál volt ilyen baj, de megoldottam
  • el bruja
    de nekem naon teccik a holnapod föleg az a joo kis zene amit sajnos a two throneesból kihagytak....sztem ez a zene illik a játékhoz...grat a honlaphoz!
  • Jahooo
    Ez még az "elsö szeme"?:D
  • el bruja
    ..hát akkor kéne +nyomizni a gombot, amiko ugye felpattan a hátára, megy a speed kill, és egy pillanatra lelassul az idő...csak időzítés kérdése!
    Én is szenvedtem me mindig rosszkor nyomtam meg a gombot....probálkozz sok szerencsét!:)
  • el bruja
    .,.és dark prince "joo fej"..joo a dumája:)))
  • Jahooo
    Tudom hogy elég ciki meg már egy csomoszor megbeszéltétek de az elsö föellenségnél nemtudok továbbjutni:( elolvastam már azt a hozzászólást ahol részletesen le van írva, de az alapján se megy...mér van az hogy a mamlasz hátán nem világít a tör mikor speed kill kell? meg ha hallok valami "susogo" hangot és akkor nyomom meg a bal gombot akkor is csak nagyon ritkán üti el a kezét. Ha esetleg sikerül, akkor amikor a szemét kell kiszurni néha a tör nem is jelez:( ez valami bug? a második szemét egyáltalán metudom kiszurni...miután a kezébe vesz nemtudok mit csinalni:( plz valaki tudom hogy régi téma de ha tudtok segitsetek.
  • tigeroo
    nekem a songokus haja nemteccik :(
  • armageddon666
    szép honlap csak kevés az info rajta. nem értek azzal egyet hogy a Dark Prince nincs jol kivitelezve. sztem ötletes is, jo is, szép is... és ha platformrol-platforma ugrálunk mit tehetünk? széttörünk 1 ládát! szal ilyen aproságok, bár az első az relativ mert ez az én véleményem de én elfogult vagyok ezzel a gémmel! :) ja és a háttérzene az lehetne TTT-s http://www.inonzur.com -rol letudsz szedni néhány zenét. vagy a dahakateamrol :)
  • el bruja
    :Oól rájt
  • ronihun
    nézzétek meg a honlapom: www.gportal.hu/portal/prince3
  • el bruja
    :D:D
  • tigeroo
    igen, valahogy farah is így érezhetett, ez a lényeg xD
  • el bruja
    nahjo ne kevejük ..pedig má kezdtem +érteni..:D
  • ronihun
    azt mondta farah hogy ez egy csodás hely és a végén ezért mondja azt a herceg asszem
  • el bruja
    :O mostmár érthető...ha szarban vagy kihúz a csávából...cseles ez a prince
  • armageddon666
    pontosaaaaannnnn...helyett!!! nagyjából :D ja. kb. ezt mondja
  • Ironka
    Ha nagy bajban kimondod, kihúz a csávából vagy vmi ilyesmi

Már rég játszottam...
  • tigeroo
    nekik higgyél, mert én szarvagyok angolból:o)
  • el bruja
    ...?nahjoo mégjobban összezavarodtam..
  • tigeroo
    nemszótam
  • armageddon666
    emberkéről? nem helyről? melynek ha nevét kiejti kapujit kitárja előtte? én igy emléxem...
  • Stark
    De azt is mondta, hogy eze 1 varázs-szó féleség...
    szal én itt leragadtam:D
  • tigeroo
    kakulukia...de nem ő az!

amikor leestek a sírok közé farah mesélt a hercegnek a nagyanyjáról, aki mindig egy 'kakulukia' nevű emberkéről mesélt csodás történeteket neki gyerekkorában..

amikor a SoT végén Prince beszámol a "meg nem történt" eseményekről, farah megkérdezi a nevét..erre a prince ,,just call me kakulukia":D
  • el bruja
    télleg?akkor joo tudni..mondom recsegett oszt gondotam a nevét mongya...
  • Dzsiti999
    Cool :)

A SoT végén pedig nem a nevét mondja...
  • el bruja
    pedig emléxem a SoT végén amikor kinyirbáltuk a vezírt és "idegenként" találkoztunk farah-al, és kérdezte hogy kik vaunk, mondott vmi nevet, meg utána hogy "áj em de princ of perzsia" ...csak pont nem értettem a nevét me a videokártyám tul xar volt a játékhoz és recsegett...
  • SNAKE01
    a neve prince!ennyit tudok énis!más neve nemhiszem hogy van!
  • el bruja
    má nem azé, de egy ideje ismerem és jáccom ezt a játékot, de tudja valaki Prince IgAzI nevét...? a SoT-ban emléxem a végén assem emleetette, de én nemtom........nem tudja vki..?
  • SNAKE01
    annyiszor még meg nem hal!LOL!
  • Teleki Pali Rws
    Én Xbox-on játszok
  • Teleki Pali Rws
    Hányszor kell speedkill -ezni a dagadékba??
  • el bruja
  • Pixi
    A legjobb ha Xbox-pn nyomod!!! he he he he
  • SNAKE01
    láttátok már ezt a bugot?a bug!