13392
-
#5459 amúgy most dolgozok egy boss-ok végigjátszásán az első boss már fönn van a honlapon aki segítséget akar -
el bruja #5458 grat sok sikert -
#5457 azt a cikket pont nem én írtam.a zenémhez meg azt mondanám hogy van TTT-s zeném csak az a baj vele hogy nem lehet 1 MB nél nagyobb területű zenét föltenni.el bruja kösz.és mindenkinek még dolgozni fogok rajta de megpróbálta hogy jó e eddig -
el bruja #5456 jah az íjászok nagy szemét lények -
el bruja #5455 az összes speedkillnél amikor a 2szemét paszirozod ki meg amikor a hátára fogsz felpattanni! akkor nyomizd miko speedkill közben már emeli a tőrt hogy lesújtson vele, akkor lelassul a kép, és akkko nyomizd a gombot! -
Jahooo #5454 ok megprobálom...neked is köszi -
RÓÓÓbi #5453 Mindenkinek akinek ijen baja van kezdje újra néhány mentéssel azelőttről
Nekem az íjászoknál volt ilyen baj, de megoldottam -
el bruja #5452 de nekem naon teccik a holnapod föleg az a joo kis zene amit sajnos a two throneesból kihagytak....sztem ez a zene illik a játékhoz...grat a honlaphoz! -
Jahooo #5451 Ez még az "elsö szeme"?:D -
el bruja #5450 ..hát akkor kéne +nyomizni a gombot, amiko ugye felpattan a hátára, megy a speed kill, és egy pillanatra lelassul az idő...csak időzítés kérdése!
Én is szenvedtem me mindig rosszkor nyomtam meg a gombot....probálkozz sok szerencsét!:) -
el bruja #5449 .,.és dark prince "joo fej"..joo a dumája:))) -
Jahooo #5448 Tudom hogy elég ciki meg már egy csomoszor megbeszéltétek de az elsö föellenségnél nemtudok továbbjutni:( elolvastam már azt a hozzászólást ahol részletesen le van írva, de az alapján se megy...mér van az hogy a mamlasz hátán nem világít a tör mikor speed kill kell? meg ha hallok valami "susogo" hangot és akkor nyomom meg a bal gombot akkor is csak nagyon ritkán üti el a kezét. Ha esetleg sikerül, akkor amikor a szemét kell kiszurni néha a tör nem is jelez:( ez valami bug? a második szemét egyáltalán metudom kiszurni...miután a kezébe vesz nemtudok mit csinalni:( plz valaki tudom hogy régi téma de ha tudtok segitsetek. -
#5447 nekem a songokus haja nemteccik :( -
#5446 szép honlap csak kevés az info rajta. nem értek azzal egyet hogy a Dark Prince nincs jol kivitelezve. sztem ötletes is, jo is, szép is... és ha platformrol-platforma ugrálunk mit tehetünk? széttörünk 1 ládát! szal ilyen aproságok, bár az első az relativ mert ez az én véleményem de én elfogult vagyok ezzel a gémmel! :) ja és a háttérzene az lehetne TTT-s http://www.inonzur.com -rol letudsz szedni néhány zenét. vagy a dahakateamrol :) -
el bruja #5445 :Oól rájt -
#5444 nézzétek meg a honlapom: www.gportal.hu/portal/prince3 -
el bruja #5443 :D:D -
#5442 igen, valahogy farah is így érezhetett, ez a lényeg xD -
el bruja #5441 nahjo ne kevejük ..pedig má kezdtem +érteni..:D -
#5440 azt mondta farah hogy ez egy csodás hely és a végén ezért mondja azt a herceg asszem
-
el bruja #5439 :O mostmár érthető...ha szarban vagy kihúz a csávából...cseles ez a prince -
#5438 pontosaaaaannnnn...helyett!!! nagyjából :D ja. kb. ezt mondja -
Ironka #5437 Ha nagy bajban kimondod, kihúz a csávából vagy vmi ilyesmi
Már rég játszottam... -
#5436 nekik higgyél, mert én szarvagyok angolból:o) -
el bruja #5435 ...?nahjoo mégjobban összezavarodtam.. -
#5434 nemszótam -
#5433 emberkéről? nem helyről? melynek ha nevét kiejti kapujit kitárja előtte? én igy emléxem... -
#5432 De azt is mondta, hogy eze 1 varázs-szó féleség...
szal én itt leragadtam:D -
#5431 kakulukia...de nem ő az!
amikor leestek a sírok közé farah mesélt a hercegnek a nagyanyjáról, aki mindig egy 'kakulukia' nevű emberkéről mesélt csodás történeteket neki gyerekkorában..
amikor a SoT végén Prince beszámol a "meg nem történt" eseményekről, farah megkérdezi a nevét..erre a prince ,,just call me kakulukia":D -
el bruja #5430 télleg?akkor joo tudni..mondom recsegett oszt gondotam a nevét mongya... -
Dzsiti999 #5429 Cool :)
A SoT végén pedig nem a nevét mondja... -
el bruja #5428 pedig emléxem a SoT végén amikor kinyirbáltuk a vezírt és "idegenként" találkoztunk farah-al, és kérdezte hogy kik vaunk, mondott vmi nevet, meg utána hogy "áj em de princ of perzsia" ...csak pont nem értettem a nevét me a videokártyám tul xar volt a játékhoz és recsegett... -
#5427 a neve prince!ennyit tudok énis!más neve nemhiszem hogy van! -
el bruja #5426 má nem azé, de egy ideje ismerem és jáccom ezt a játékot, de tudja valaki Prince IgAzI nevét...? a SoT-ban emléxem a végén assem emleetette, de én nemtom........nem tudja vki..? -
#5425 annyiszor még meg nem hal!LOL! -
Teleki Pali Rws #5424 Én Xbox-on játszok -
Teleki Pali Rws #5423 Hányszor kell speedkill -ezni a dagadékba?? -
el bruja #5422 -
Pixi #5421 A legjobb ha Xbox-pn nyomod!!! he he he he -
#5420 láttátok már ezt a bugot?a bug!