Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
fuss el elõlük!!
Shep
Hát engem ezek a hülye homokkutyák, vagy mik, az õrületbe kergetnek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

stark nem tom mit csodálkozol az 1-sõ 2be is így volt az élet töltés
tigeroo
370HSSV 0773H

Stark
hát igen, de csak a föelle.-ek
a többi, ha belejössz jo😄
de én még a folytonos élettötlsét hiányoltam, mindog csak mentésnél szar volt

hópihe

doki17 lesz video???
Sikerül?
fistin
yeehaw

Shep
Roppant idegesítõ és nehéz ez a játék.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Seth

PSN ID.: Beegabor

Laky
na...

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Régi kábel 40-eres, az újabb 80-eres.
Ha SATA-s, akkor bocsi, de fogalmam sincs mi tévõ legyél.
Nekem ide-s DVD-m van.
Laky
én így csináltam, és megy

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

köszi, szerintem is

mocskos csíter körünkben....<#mf3><#boxer>

Asus P5LD2 LGA775|Intel P4-E 630 S775 3000MHz/800MHz 2048 Prescott|2x512Mb PC3200/400MHz Corsair|VGA Asus PCIE EN6600GT/HTD/256

fistin
az melyik is? lehúztam az ÁRAMOT.. most többet tehetek?

Ha csak a tápot húzod le, az ide-contorller nem foglalt jelzést ad? Hát pont ezt keresi! Az IDE kábelt húzd le! Utána reboot.
tigeroo
nemm...ugy olvastam külföldi fórumokon hogy csak 1 befejezés van.
Laky
a tápkábelt (4 db színes drót) húzd le a dvd meghajtódról

én is megpróbáltam különbözõ node-rejtõ progikkal, + sfnightmare, bios tiltás és egyebek, de akkor is sikerül neki megállapítani, hogy van 1 CD/DVD eszköz.
Gondolom ilyenkor keresi a rejtett toc-ok, laserlock sector-t, vagy v.-mi hasonlót. Hát ezt nem találja => "tedd be másik meghajtóba"
fistin
lehúztam az áramot, még úgy se megy!!!!!!!!

fistin
mit csináljak olyankor, ha azt írja ki, hogy rakjam be egy másik meghajtóba a lemezt??

a játéknak 2 befejezése van ?, mert 1 már megvan 5 élethosszabbítóval

Stark
FAQ, meg ha vissazolvasnád tudnád

hópihe

Stark
nem kell kód, probálgasd
miután végigvitted kapsz kódot

hópihe

fistin
HALIHÓ!!
nem tudja vki, hogy miért nem indul el kábellehúzogatás nélkül? mindig azt írja, hogy tegyem be egy másik meghajtóba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem tudtok egy hallhatatlanság kodot? Már egy csomoszor probálom kinyírni ezt a repulõ sárga rákot, de nem megy. Kód kell.
Broafka
eredetiben csak januárban jelenik meg állítólag!
a rohadékok, dec 1-jén amerikában már volt, dec 8-án meg európa egyes területein is volt
IDE HAZA MIÉRT NEM JELENIK MÁR MEG? <#sir>

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

És lesz 3 ilyen liftszerû fáklyáskarral tologatható!!
A mentés neve The Structure's Mind
Doki17
Hát behalok nem ment fel kezdhetem elörõl.<#gun>

Shep
Mitán Farahval találkozunk és Vizier bement a templomba, akkor az addig ok, hogy Faranhak kinyitom az ajtót, de én hogy a bánatba érjek vissza olyan gyorsan, hogy ne záródjon be az ajtó?

Doki17
Na ITT a videó linkje. Sok szerencsét hozzá.

Doki17
Nem % hanem a mentés neve 😄

a játéknak 2 befejezése van ?, mert 1 már megvan 5 élethosszabbítóval

Hogy lehet megnézni hogy hány % nál járok???
Broafka
jaj, hogy másról van szó, akkor ezt a hsz-met ne vegyétek figyelembe <#vigyor5>

hello ! melyik a tap gomb, mert nem tudom (köszi)

Doki17
Ezt is megcsinálom de légyszi mond meg a mentés nevét. Nem igérem 100% hogy sikerülni fog de talán megint szerencsém lessz.

cool vagy!
Kösz!!!!!!
Doki17
Ha vársz 20 percet fenn van a videó, de csak azért hogy hû maradjak magamhoz movieban segítek <#wink>

Broafka
MEGVETTED?!!!! (bocs ha ordítok, de ezt nehezen hiszem el)
mondd hogy PC-n vetted meg és tényleg megjelent már!

Csá! Megtudná valaki mondani mikor 3 liftszerû dolgot kell a fáklyás karokkal beállítani azt hogy kell megcsinálni?
Sziasztok! Ha jól emlékszem Temple pálya, ahol elakadtam. Dark princ-es ugri-bugri és "kutya" mészárlás után egy erkélyen át másik helyiségbe érek. Itt csimpaszkodva kõtömb ki, errõl futok tovább + 2 gyertyatartót kell használni. De az istennek sem fut el a falon lévõ "rugós faajtóig", így hiába ugrok nem érem el a szemben lévõ erkélyt. Visszapörgetni + nem engedi, állandóan az átváltozástól kell kezdenem. Így kell csinálni, v. hülyeséget erõltetek? Help, vki!
00 Blue 00
Haljátok, nem hiszem el két napot szenvedtem, ma meg 10 perc alat kinyírtam ezt a geci dögöt, és nem is volt nehéz, ott csesztem el folyamat, hogy mindíg elöbb nyomtam az egeret mint kellet volna. LOL!<#ijedt><#szomoru1><#idiota> thx mindenkinek a segítõkézségét, kicsit meglepiként ért a lábkaszabolás utáni hátramászos késelös rész, mikor elõször összerogyott azt hittem ennyi, kinyírtam, de rá kellet jönnöm mikor földhözvágott, ennyi nem elég neki. De megoldottam <#violent> ja és köszönöm a videókat sokat segítettek!<#worship>

sopi
csak kérdeztem hogy mit kell ott csinálni. azért feltünt a lépcsö végén a fény de azért azt akartam hogy kinyirjam öket de nem ment és ezért kérdeztem. amugy viziort szerintem nagyon könnyü volt (megölni normál fokozaton vittem).
😊

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

Vinsanity15
Hát megpróbálhatok

Vinsanity is back!!

nekem esetleg tudtok segiteni ??

Vinsanity15
akkor kill the újságárus<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

Vinsanity is back!!