13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • aranysas
    nem birom tovább vinni amikor eloszor álváltozik
  • aranysas
    agyar
  • Broafka
    gondolom akkor a játék végén is becsináltál amikor futsz fel a lépcsőn azt elkezd hangosan röhögni XD
  • Dzsiti999
    Nekem azt mondta, hogy: "Kezdek rosszúl lenni! Induljál már el!!!" :D:D Akkorát röhögtem XD
  • armageddon666
    vicces? mikor rámförmedt hogy moooove!!! majdnem össze-izéltem magam XD XD XD XD
  • Broafka
    hát lehet hogy tévedtem
  • Broafka
    dúdolni nekem sem dúdolt, de mondott minden vicceset :)
  • armageddon666
    kiprobáltam: nekem nem dudolt hanem rámorditott: MOOOOOOVEE!!!!!! meg Don't waste your time!!!!!!! :D
  • armageddon666
    MrAndree mellett vagyok mert mikor Kaileena-t öljük meg akkor is megyünk haza és Babilon lángol... elég maradandó élmény volt :D + (nem most vittem végig) nemrég néztem meg azt a videot.
    2.: Prince of Persia Trilogy - OST !!!
    HAMAROSAN FREE LETÖLTHETŐ 'VALAHONNAN' ;)
  • MrAndree
    Szerintem meg mutatja és mivel két napja vittem végig a WW-t és megöltem a végén kaileena-t ezért elég biztos vagyok benne.
  • tigeroo
    amikor megsorozod zsigerből is nyomhatod a speedkill:DD
    vagy vedd le a brightnesst és fülelj:DD!!
  • Broafka
    végülis tök mind1, mert amikor felhúzzuk a maszkot az az egész meg sem történik...
  • Broafka
    sztem nem mutatja, sztem az a vége hogy elmegy a hajó a tengeren
  • MrAndree
    Hogy ne mutatná? Ha megölöd kaileena-t a WW végén, akkor is úgy van vége játéknak, hogy lángol babilon és a prince benyögi, hogy what have I done. Csak itt nem mutatják a csuklyást a végén.
  • armageddon666
    huhhh normalon elég kemények az ikrek :S én meg vaksi... nem látom mikor kell speedkillezni... 1. sikerül aztán viszont alig marad életem és másikat nem veszem észre... szal... meghalok... ... :D
  • ronihun
    nem tudtok egy olyan linket ahol van egy PoP TTT zene de nem foglal 1MB-t segítetek?
  • tigeroo
    thx
  • SNAKE01
    meg más is akit érdekel!
  • SNAKE01
    ha érdekel még a parkour akkor nézz be ide!
  • ronihun
    http://www.stuckgamer.com/gui_pop_ttt_04.shtml
  • tigeroo
    jah a sötét éne a hercegnek egy szadista állat humorérzékkel ^^,
  • tigeroo
    a 6. élettöltő mexerzéséről tud valaki benyomni egy videót? htx
  • Broafka
    én nem azt mondtam hogy ne figyeljünk a sötét hercegre, sőt, igenis kell rá figyelni mert segít, és tényleg jó poénokat lök be néha, ez a "tik-tak prince, tik-tak" ez nekem is nagyon bejött, az egy poénos rész
    figy, azt nem mutatja hogy lángol Babilon amikor megölöd Kaileenát, akkor csak megölöd Kaileenát, meghal a dahaka, nincsen homok, elveszi tőlünk az amulettet, szal a homokról semmi hír, mivel nem készült el, és akkor szépen visszamegy Babilonba, szal nincsen csata sem...
  • koosadam
    El ne felejtsd, hogy Babilon akkor is lángol tehát bemegy, a Vezír megöi őt és akkor már vége a Happy Endnek.
    Amúgy tényleg a sztorira kéne figyelni és nem arra, hogy a Sötét Herceg miket dumál bár két dolog megmaradt a fejemben:D
    Volt amikor leestünk a Vezírnek hála akkor mondta, hogy :Tik-tak Prince...tik-tak
    A másik az utolsó harban HUHÚÚÚÚ PRINCE!
    Ez a kettő nagyon tetszett, mert jók voltak:D
  • Broafka
    figy nem tom milyen gombot akarsz nyomni, felfutsz a falon és elugradz, nem kell sem egeret nyomni, sem 'e' betűt, csak szimplán fel a falon és visszaugrás, ennyi!
  • Broafka
    valami olyasmit mond hogy: ha lenne annyi homokom ahányszor ezt hallottam... óóó, van! ("if I have enough sand, how many time I heard that.. ohh, I do" vagy valami ilyesmi)
    nem kéne... mert abban nem történik semmi!
    mit csináljanak meg? hogy visszamegy Babilonba a herceg és happy end? ha csak egyszer figyelnétek a storyra annyira jó lenne... a másik végletben Kaileenát megöli a Dahaka, nincs Kaileena, nincsen homok, nincsen Dahaka... ergo az lenne a tovább hogy visszamegy a herceg, jaj de jó vissza jött a herceg, mindenki örül, juj de jó... ennyi
  • Looooser
    Van egy két nagy poén a játékban :D
    Álljatok egyhejben nyugodtan és várjatok......
    a Dark Prince el kezd dudolni :D
    Majd késöbb meg szólal:
    "Where is the Vesir?"
    meg az a szöveg amit levág a lillia rucis csaj legyőzése után (mielött Fhara észre veszi hogy homok szörny a prince[Dark Prince])
    "I remembring I kill one monster I get som sand.... Yes I Think to This" vagy vmi ilyesmi :D
    és meg van a személyes besorolás:
    SoT : Kalandozós akciós
    WW : Bruttális gyilkolós
    T2T : Poéééénos akció dús kegyetlenkedős :D
    Wehhehhhehehe
    Na csá további jó gamolás és télleg jó lenne az a netes game az az MMORPG!!!!!
    Írjunk levelet a készítőknek ja meg a másik ez a WW-nek csak az egyik bejezésének a folyatása kéérni kéne hogy a másikat is csinálják meg!!!!!
    Na télleg lépek csá
  • N3v3rland
    Hy! Most kezdtem el a gémet, és most a dagi után vagyok ahol mászkálni kell, míg eljutok egy létrához, ami alatt semmiség van és egy ajtóhoz amiről nem tudom hol kell kinyitni...!HELP!...(#4903-ban már kérdezték)
  • MrAndree
    Meg kell találni az összes life upgradet és akkor ölheted a dahaka-t.
  • el bruja
    tehát bob most a vezír vagy dark prince..?
  • Takimate
    itt olvastam a topikban hogy az official fórumokon nem írják le a nevét annyira felbaszta mindenki agyát a végső csata " Bob"-bal
  • el bruja
    az a bizonyos "bob" nem dark akar lenni?én ezt nem vágom ne tartok ott
  • Teleki Pali Rws
    Hello látam olyan képet a neten amiben a Herceg ilyen szakat köpenyszerüségben van ,az hanyadik pályátol van?
  • Takimate
    Hi all !
    Legvégén tartok. . A vizier... -továbbiakban Bob- legyőzése már most látom hogy idegrohammal fog párosulni.

Az a bajom, hogy miután az 1/3-ad ereje lenn van, és keringenek a kövek, nem tudom előhívni a Speed Killt !
    Elkezdeném a felszaladást az oszlopra, hallom is a SpeedKill hangját, nyomom egyből a gombot, de BOB tovaröppen.
    Engem meg szétb@sznak idővel a kövek.

Mér ?
  • el bruja
    én ugy hallottam hogy a warrior within végén +választhatod, hogy a jo vagy a rossz oldalt választod, vagyis kaileenával "kibékülsz" és megölöd a dahakat, vagy megölöd kalieenát és a dahaka futni hagy... én megöltem a csajt és elég fura volt a two thrones elején nézni hogy mit keres az ott:S
    Hogy kell a joo utat választani, hogy a dahakát öljük meg?
  • ronihun
    de azért ennek is örülök
    ha tetszik ha nem próbáltam jóra megcsinálni mégjobban fog tetszeni ha majd kész lesz a végigjátszás a bossokhoz meg majd rakok több képet csak azt nem tudom hogy hogy kell videót fölnyomni ha valaki tudja segítsen nem fogja megbánni
  • ronihun
    tudom hogy könnyü a gportállal meg nekem is jobb lenne egy olyan amit te csinálsz jegyzettömbell csak egy a baj az nekem kínai
  • armageddon666
    a "gonosz herceg" egy elmélet volt WW vége foytán. ő az aki felveszi a koronát de ő
    ***SPOILER***
    valójában DarkPrince (és csak a képzeletünkben van szerintem)
    ***SPOILER VÉGE***
  • Dzsiti999
    Egyébként nem rossz kis oldal... Nekem csak az a bajom vele, hogy az én felbontásom 1280x1024 és 4-szer van bent a háttér XD Optimalizálni kéne más felbontásokra is... Meg a Gportalban az a jó, hogy 1 kattintás minden... De nekem nem jön be a Gportal. Viszont az már valami, hogyha jegyzettömbbel elkezded írni a duccot, és azt töltöd fel. Nah, azért sok sikert az oldalhoz...

Jah, és akit érdekel: a DT-re feldobok egy cuccot (holnap vagy holnapután), hogy a DP-vel is lehessen menni a főellenségek ellen... ;) Csak írok hozzá használati utasítást...
  • el bruja
    :O
    én még mindíg az ikreknél tartok..zudom h mit kell csinálni de semmi kedvem hozzá h szenveggyek:P:D
    és télleg van valami gonosz herceg alias evil prince?
    Az egyik honlapon olvastam én meg csak ugy tudtam h "csak "dark prince van..