13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Dzsiti999
    Nekem a kedvencem: 01, 08, 16. Majd este a TTT Credits-et is feldobom :) (az nem tartozik a PoPTOST-be)
  • armageddon666
    !!!Prince of Persia OST!!!

IEvel szedjétek ! sztem megéri ;)
  • armageddon666
    huhh... ezt a sok hsz.-t elkezdtem olvasni de felénél abbahagytam :D hogy tudtok ennyit irni?! XD
  • kirol
    Oda nekem nem kellett lassító.
  • koosadam
    Én nem használtam időlassítást soha a Vezírnél csak tekerést. A felemelkedő résznél még azt sem O.o
  • marci6
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.
    +ölöm magam. eljutok addig h. levágom mind a 2 szárnyát (vizier) a kövek lépcsőzetesen felemelkednek, de addigra már elfogy az "időlassítóm" és mindig "lelő"
  • SNAKE01
    ha nem megy akkor küldjé savet és megcsinálom!úgyis a kedvencem klompa kicsinálása!
  • SNAKE01
    Jó is a F.E.A.R úgyhogy szerintem töltsd le!
  • Broafka
    ha a Klompára gondolsz akkor nézd meg ezt a videót: Klompa, lent az oldal aljára beírod hogy Klompa és kifogja dobni a videót
  • Simi 18
    Ja Resi 4 cool überfasza game csak így tovább :) Toljátok végig
  • Simi 18
    Hella mindenkinek elakadtama az herceg kalndjának folytatásában. Légyszi segítsetek köcce.
    Probléma: eljutottam oda, hogy egy baromi nagy szörnyet kell kicsinálnom.
    Addig okés hogy felkell mászni iude oda és onnan megtámadni de a támadások elől kitér vagy ledob magáról. Mit tegyek ??
  • Broafka
    hát én már vagy 6 éve játszottam utoljára a the thinggel, és akkor még kicsi voltam, zal akkor az még megtette a hatását...
    lefogom tölteni ezt a FEAR-t úgy dícsérik...
  • SNAKE01
    a doom3-at meg haggyuk.az elején kicsit parásztam aztán már elaludtam rajta!
  • SNAKE01
    jáccottam a the thing-el!nem annyira érintett meg!annyira végülis nem fo*ok,bár azért a F.E.A.R-ben néha felment az adrenalin és gyorsabban vert a szivem,szal nézegettem hátra rendesen mikor üres iroda házba fura hangok voltak meg átsuhan a kiscsaj előttem néha!
  • tigeroo
    far cry fel van téve, de ultrasuxx , csak addig jó amíg nincsenek zombik, mutánsok meg mittoménmik
    half life 2-t is tolom, most érek a "toronyba" de már kurvára unom..
    FEAR..hnn jó , főleg amikor benyomod a bullet time-ot és shotgunnal szétosztasz mindenkit:)) de nem vittem végig
  • tigeroo
    a WW-nek van olyan darkos, nyomasztós hangulata mint a Silent Hill sorozatnak..
    képzeld el ha ugyanazon a helyszínen lennél, mondjuk FPS nézetben, és a grafikán lenne a hangsúly, nem a pályaelemeken...elég komor+sötét (pl a sandwraith-á válás animjában jól látható, bizony nem szívesen lennék ott egyedül)
    a legfeelingesebb az amikor már rég volt dahakás üldözés,ideje lenne egy ujabbnak csak azt könyörgöd hogy még ne, még ne..:))
  • tigeroo
    jah a WW is jó ugy ahogy van, (jelentem: most vittem végig a 9élettöltős befejezéssel..először meghaltam, nyomok egy retryt...jólvan babáb, nincs nálam a fénykard..de sikerült anélkül is) csak végig olyan érzésed van hogy "mintha jártam volna már itt", kicsit közhelyes, de meglehetett volna csinálni ugyanazokat a helyszíneket úgy hogy kicsit máshogy néz ki (pl este, lenyugvó nap fénye beszűrődik a sötétbe, ugyanott vagy csak vérfoltok a falon)
  • kirol
    Én meg szeretem, pl. Silent Hill sorozat (nem pedig valami gagyi Doom!!), de a ww szerintem nem illik a sorba.
  • MrAndree
    Azért a félelem meg a borzongás két külön dolog, én a visongókat nem értem, amikor nekiáll valaki sikogatni, meg behunyja a szemét egy ijesztőbb jelenetnél meg ilyenek. Az adrenailn meg enyhe borzongás megvan nálam is de ezt nem társítanám félelemmel.
  • Broafka
    azért most ne csodálkozzál hogy egy ember fél egy horrortól, azért horror hogy féljünk tőle, azért mert neked ilyen szikla idegeid vannak...
    amúgy meg mostanában már én sem félek annyira a horroroktól, de azért nézek horrort hogy egy kicsit borzongjak rajta, nem azt mondtam hogy becsukom a szemem, és: "juj ezt nem bírom nézni"-t ordibálok és visongok, csak nézem, kicsit gyorsabban ver a szivem (ergo egy picit megnőtt az adrenalin szintem). És tudod, amikor az embernek felmegy az adrenalin szintje az jó érzés, ugyanezt érzed amikor lecsúszol egy hullámvasúton... egyszerűen jó érzés ha egy kicsit borzong az ember, de ha te csak úgy nézed azt semmi haszna... akkor tényleg értelmetlen neked akármit is megnézi vagy játszani, rosszabb vagy mint a terminátor, ő legalább érzékelte a sérüléseket :-/
  • MrAndree
    Oké most már értem miért nem tetszett neked a doom. Mert az általad felsorolt játékok a kedvenceim közé tartoznak. Kivéve a fear ami ugye a lentebb említett okok miatt kimaradt az életemből. Hiába ízlések és pofonok. Tényleg neked mi az abszolút kedvenc? PoP?
    Én nem igazán értem, hogyan lehet parázni bármilyen horrorfilmen vagy játékon. Imádom a horrorfilmeket és láttam már szinte minden fajtát a-tól z kategóriáig, meg horror játékkal is játszottam már párral de félnem eddig alig párszor sikerült. Pedig mindig éjjel nézek horrort mert nappal semmi értelme.
  • Broafka
    hát a PoP sorozat az minden csak nem horror, még csak megrémülni sem lehet sztem
    Far Cry iszonyat béna játék sztem, baromi unalmas volt, de a Grafikája, hát amikor előszőr láttam, az álomszép volt, a víz, a mozgások, az baromi jó volt
    Half Life 2-t meg ki nem állhattam 1 részt mert baromi sokáig töltött, másrészt mert szintén unalmas volt...
    a Quake 4-gyel nem játszottam... és a Fear-rel sem
    Az Alien vs Predátor az tényleg parás volt emberrel, a másik két fajjal hamar végig lehetett menni...

jó dolog horror-t nézni, meg horror játékokkal játszani mert megedz, szal ha eddig féltél a sötétben akkor nézz meg egy horrort SÖTÉTBEN, leginkább egyedül, különben csak röhögés lesz az egész... majd mennyél ki a sötét konyhába vagy WC-be, és minnél kevesebbet menjen fel közben az adrenalin szinted, vagyis ha úgy érzed hogy már nem dobog olyan szaporán a szived, akkor lényegében sikeresen teljesítetted a küldetésed

én így csináltam, azóta sokkal kevésbbé félek a sötétben... van úgy hogy egyáltalán nem gondolok semmi rémesre... (nagy haszna van ilyenkor a fantáziának, főleg ha elképzeled hogy te vagy a főhős és biztos túléled...)
  • MrAndree
    A FEAR-től én is szívesen paráztam volna csak rohadtul szaggatott a gépemen. Nem értem miért, minden más megy faszán, ez meg a legminimálisabb beállítások mellett se. Még az Aliens versus Predator második része volt elég parás emberrel sötétben az alienek ellen.
  • Stark
    én anno a Far Cry tol is beszartam:D
    de aztán jöt a Half-Life 2, ott a 2. végégjáccásnál szartam csak be Raweholmban:D
    de nagyon nemcspiázom a horrorjátékokat:)
    a Quake 4 az király volt, de nagyon amibe még volt para, az a FEAR:)

és sezrintem a WWhangulata tök király, az nem horror, söt nem is ilyesztö:)
  • MrAndree
    Na igen a doom-ról eléggé megoszlanak a vélemények. Én azok közé tartozom akiknek bejött, de haverom például utálta. Én meg többször majdnem szívrohamot kaptam amikor mögöttem megjelent egy imp.
  • Broafka
    Doom3-nál én elaludtam majdnem :-/
    egyébként meg írtam hogy ANNO
    de azért a thing is elég rémisztő szerintem, főleg amikor megyek és hátulról hirtelen a társam thing lesz...
    de a doom sem rossz GRAFIKAILAG a játék amúgy meg sztem picit... hát... gagyi
  • MrAndree
    Thing? Vidd inkább a doom 3-at az éjszaka közepén. Én beleőszültem, pedig a thing az egyáltalán nem ijsztett meg. Ettől függetlenül marha jó játék volt.
  • Broafka
    ajánlott játék: The thing
    nem túl új de segít megedződni...
    én azon gyakoroltam, előszőr csak a 2. pályáig jutottam el, aztán uninstal, majd instal aztán eljutottam az 5., 6. pályáig, ismét abbahagytam, és harmadszorra sikerült végigvinnem, az kb úgy 3 gatyát jelentett anno :D
    most egy gatyával végigviszek egy csomó horrort ha akarod, és maximum csak piszkos lesz, de megtudnám csinálni tisztán is :P
  • SNAKE01
    jaja!király a ww csak kurvára komoly már!mármint nagyon sötét!nekem a SOT-ban is inkább a világosabb részek jöttek be!a T2T-ben meg minden király volt!nem volt nagyon sötét!csak amikor megszereztük a fater kardját és annak a fényében kellet tájékozódni![eléggé fo*ok a darkos részektől!][főleg a ww-ben,mivel olyan az egész!]
  • el bruja
    :)) grat...rájöttél hogyan kell jool speed killezni?
  • Jahooo
    IGEN:D
  • el bruja
    nah jahooooooo sikerül +csinálni..?
  • Jahooo
    Köszi igazad volt. mindig hamar megnyomtam...igy elsöre sikerült:D
  • tigeroo
    ígyvan..a WW-ben begolyózok a present síkban, annyira sötét és komor az egész:(
  • ronihun
    A TTT-be az a jó hogy valahol
    hangulatos szép és valahol darkos.
  • Broafka
    sztem még mindig a SoT viszi a HANGULAT prémet
    jó a TTT meg jó kis ötletek vannak (sajnos nagyon rövid és könnyű) de még akkor is nálam a SoT az egyik igazi PoP
    a WW-től már olyan darkos, meg nincs is olyan régi, perzsa hangulata, a WW-től már inkább egy játék lett
    de félreértés ne essen PoP a legjobb játék, favorit
  • kirol
    Na én is végigvittem!

Szuper volt.
    Szerencsére a sorozatban a WW csak egy "kisiklás" lehetett, de szerencsére a TtT már ismét fantasztikus lett.
  • hammett
    nem tudom irta e mar valaki,meg lehet hogy alapveto dolog, de szerintem sokan nem tudjak hogy a Virtual Daemonban mindenkepp legyen lekapcsova minden opcio, ezt egyszeruen onnan latod hogy nem zold hanem piros az ikonja a jobb also sarokban az ora mellett.szoval ha eddig sehogy sem indult a game, akkor probald igy:siman lehuzod a cd/dvd-t+daemonbol telepit+cd key beit+jatszik.
    remelm segitettem ezzel.
  • Broafka
    miért, csak nyomd a daggertail kombókat azt megy mint a karikacsapás
  • tigeroo

elképzelem ahogy elkezdem hallgatni és a WW pörgős zenéire a dahakás üldözések jutnak ezsembe ^^