13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Mustang2005
    CRACK ITT!!!!!
  • Gebe7636
    bocs.
    be volt kapcsolva a Caps Lock
  • Gebe7636
    NEM MEGY!
  • Gebe7636

ALL THAT IS YOUR IS RIGHTFULLY MINE!
    AND MINE IT WILL BE!!
  • Gebe7636
    áááááááááá
  • MrAndree
    Most azonnal vagy ráér holnap is?
  • 062020
    Csináljon már valaki egy cracket!
  • Gebe7636
    eddig vagy hússzor kipörgettem a sands of time-ot és a warrior within-t is és ez az első játék amivel problémám van
  • Gebe7636
    kikapcsoltam a gépemet, kihúztam a kábeleket és újra bekapcsoltam
  • Gebe7636
    De akkor is.Egyfolytában azt mondogatják, hogy majd megjelenik olcsobban meg ilyesmiket, de akkor már lehet, hogy nem is fog kelleni!
  • tigeroo
    háth mivel a játék legvégső harca , szerintem nem
  • marci6
    eljutottam kb. a legvégéig a vizieres harcnak már tökre fönn voltam és lelőtt és leestem áááááááááááááááááááááááááááááááááá sírni tudnék... én vagyok béna vagy ez télleg ilyen nehéz??
  • Gebe7636
    ja ok.
  • tigeroo
    figy: számolj be nekik hogy azért ilyen drága mert: sok éves fejlesztési idő alatt fizetni kelett a programozókat, a játék zenéjét készítő emberkét, a szinkronosokat, stb..ha megveszed jól fogol tanulni, mindennap max. 2 órát gépezel meg ilyenek :o)

de most: kikapcsoltad a géped mielőtt kihuztad a kábeleket?? mert külömben ujra kell indítani
  • Mustang2005
    Eddig mindkét részt kiadták 2490-ért!

KB egy jó félév után a premiertől........
  • Gebe7636
    A szüleimet már vagy 3 hete kérlelgetem, hogy megvehessem, de ők szarnak rám!!
  • Broafka
    nem mondtam hogyfélsz a sötétben, azt amúgy csak álltalánosságban írtam le hogy mit csináljon pl az ember ha fél a sötétben...
  • Gebe7636
    Mi a szar lehet a játékkal
    !!!
  • Gebe7636
    nem jön be
  • tigeroo
    www.cdgalaxis.hu
    www.576.hu
    www.automex.hu
  • tigeroo
    te'k
  • Gebe7636
    hali!
    Most szedtem le a prince of persia t2t-t.
    1.beraktam Alcohol 120%-ba
    2.fölraktam.
    3.letépkedtem a cd-dvd kábeleket.
    4.elintídottam és beírtam a serialt.

...

ÉS MÉG MOST SE MŰKÖDIK!!!!!!!!!
  • icewolf
    OFF
    Nem értem.. ha az emberek weboldalt akarnak csinálni, miért azt a szar g-portalt választják? ok.. értem én, össze lehet dobni a weblapot... de azért az igényességre is adni kellene. a HTML-lel simán meg lehet csinálni egy ennél klasszisokkal szebb oldalt! Ez ráadásul lassú, és ocsmány is!
    én direkt minden szavazásra ami úgy szól hogy milyen az oldal: mindíg a lehető legrosszabat nyomom be... megérdemlik.
    ON
  • ronihun
    Ha valaki elakadt a bossoknál akkor tekintse meg a bossok végigátszását:URL=http://www.gportal.hu/portal/prince3
  • tigeroo
    lol van ugy hogy speedkill közben be se szürkül a kép, már nyomom a balklikket..kezdek félni magamtól:o)
  • Halfer
    miről beszélsz? 2k-ért?
  • tigeroo
    váá nekem a 07-es tetszik (the library) amikor futunk lefele a SOT-ban a lépcsőn, jó sokáig akkor megy ez a szám:)
  • tigeroo
    johlogo
  • Mustang2005
    Én idén megveszem majd olyan szeptember-október körül 2490ft-ért az UBISOFT Exlusive csomagban:) NEM FOGOK SZARAKODNI ILYEN SF NIGHTMARE MEG KÁBEL HUZOGATÁS
  • SNAKE01
    végig kell nyomni a gamet!
  • marci6
    hogy lehet +nézni az extra features-en belül a videókat??? van több mint 2000 (talán 2600) sandakármim de még nem tudok rámenni a videókra . vki ha tuggya a +oldást... kössz
  • SNAKE01
    hát ha nem tudnak megölni akkor már nem olyan parás!
  • Stark
    meg nemtudm, hogy amikor beirtam a cheateket a FEAR hoz má nem paráztam:D
  • Simi 18
    Király dolog Klompát legyőzni de nem vágom a speedkill használatát Ps2-es verziónál
    Thx:)
  • Stark
    ki monta hogy félek a sötétben?
    én csak a horrorjátékoktól parázok be:D
    a filmektöl meg annyira nem, mert ha sok horrot láttá, akor tudod, ha a csaj kinyitja a hűtö-t akkor valami parás dolog lesz:D
    pl miokor becsukja az ajtaját ott lesz 1 zombi vagy mittomén:D
  • armageddon666
    én mindig lassitás nélkül csináltam és sose talált el...
  • Simi 18
    KÖcce szépen mindent6 asszem megsasolom Klompa kicsinálását.
    Ja a Silent Hil 4-t valaki végigtolta ps2-n sztem király lett az is.
    Bazz ez a Ps2 király de a ps3 is odavág nagyon :)
  • marci6
    amúgy eddig viszonylag elég könnyű volt a játék (( a 2. fogatosnál izzadtam + komolyabban amúgy nem volt nehéz a ww-hez képest meg amúgy sem) viszon nagyon állat hangulata van. csak kár h. nagyon rövid, nemtom nekem az az érzésem mitha csak a felét csinálták + h. előbb ki tudják adni. de ez a vége ((ha az )) ez nagyon nemmegy vmiért...
  • Halfer
    loool! én pont itt vagyok és pont itt szenvedek. első rúd, amiről nem tudok oda magasra ugrani mert mindig lelő. grááá!
  • marci6
    na már odáig eljutottam h. lengeni kell a rúdon miközben bombáz a vizier de ott mindig félreugrok lol. már szétvertem a szobámban mindent. de azt csak időlassítással lehet +csinálni, mer külömben mindig lelő és leesek.