13392
-
#5621 CRACK ITT!!!!! -
#5620 bocs.
be volt kapcsolva a Caps Lock -
#5619 NEM MEGY! -
ALL THAT IS YOUR IS RIGHTFULLY MINE!
AND MINE IT WILL BE!! -
#5617 áááááááááá -
MrAndree #5615 Most azonnal vagy ráér holnap is? -
062020 #5614 Csináljon már valaki egy cracket! -
#5613 eddig vagy hússzor kipörgettem a sands of time-ot és a warrior within-t is és ez az első játék amivel problémám van -
#5612 kikapcsoltam a gépemet, kihúztam a kábeleket és újra bekapcsoltam
-
#5611 De akkor is.Egyfolytában azt mondogatják, hogy majd megjelenik olcsobban meg ilyesmiket, de akkor már lehet, hogy nem is fog kelleni! -
#5610 háth mivel a játék legvégső harca , szerintem nem -
marci6 #5609 eljutottam kb. a legvégéig a vizieres harcnak már tökre fönn voltam és lelőtt és leestem áááááááááááááááááááááááááááááááááá sírni tudnék... én vagyok béna vagy ez télleg ilyen nehéz?? -
#5608 ja ok. -
#5607 figy: számolj be nekik hogy azért ilyen drága mert: sok éves fejlesztési idő alatt fizetni kelett a programozókat, a játék zenéjét készítő emberkét, a szinkronosokat, stb..ha megveszed jól fogol tanulni, mindennap max. 2 órát gépezel meg ilyenek :o)
de most: kikapcsoltad a géped mielőtt kihuztad a kábeleket?? mert külömben ujra kell indítani -
#5606 Eddig mindkét részt kiadták 2490-ért!
KB egy jó félév után a premiertől........ -
#5605 A szüleimet már vagy 3 hete kérlelgetem, hogy megvehessem, de ők szarnak rám!!
-
#5604 nem mondtam hogyfélsz a sötétben, azt amúgy csak álltalánosságban írtam le hogy mit csináljon pl az ember ha fél a sötétben... -
#5603 Mi a szar lehet a játékkal
!!! -
#5602 nem jön be
-
#5601 www.cdgalaxis.hu
www.576.hu
www.automex.hu -
#5600 te'k -
#5598 hali!
Most szedtem le a prince of persia t2t-t.
1.beraktam Alcohol 120%-ba
2.fölraktam.
3.letépkedtem a cd-dvd kábeleket.
4.elintídottam és beírtam a serialt.
...
ÉS MÉG MOST SE MŰKÖDIK!!!!!!!!! -
#5597 OFF
Nem értem.. ha az emberek weboldalt akarnak csinálni, miért azt a szar g-portalt választják? ok.. értem én, össze lehet dobni a weblapot... de azért az igényességre is adni kellene. a HTML-lel simán meg lehet csinálni egy ennél klasszisokkal szebb oldalt! Ez ráadásul lassú, és ocsmány is!
én direkt minden szavazásra ami úgy szól hogy milyen az oldal: mindíg a lehető legrosszabat nyomom be... megérdemlik.
ON -
#5596 Ha valaki elakadt a bossoknál akkor tekintse meg a bossok végigátszását:URL=http://www.gportal.hu/portal/prince3 -
#5595 lol van ugy hogy speedkill közben be se szürkül a kép, már nyomom a balklikket..kezdek félni magamtól:o) -
#5594 miről beszélsz? 2k-ért? -
#5593 váá nekem a 07-es tetszik (the library) amikor futunk lefele a SOT-ban a lépcsőn, jó sokáig akkor megy ez a szám:) -
#5592 johlogo -
#5591 Én idén megveszem majd olyan szeptember-október körül 2490ft-ért az UBISOFT Exlusive csomagban:) NEM FOGOK SZARAKODNI ILYEN SF NIGHTMARE MEG KÁBEL HUZOGATÁS -
#5590 végig kell nyomni a gamet! -
marci6 #5589 hogy lehet +nézni az extra features-en belül a videókat??? van több mint 2000 (talán 2600) sandakármim de még nem tudok rámenni a videókra . vki ha tuggya a +oldást... kössz -
#5588 hát ha nem tudnak megölni akkor már nem olyan parás! -
#5587 meg nemtudm, hogy amikor beirtam a cheateket a FEAR hoz má nem paráztam:D -
Simi 18 #5586 Király dolog Klompát legyőzni de nem vágom a speedkill használatát Ps2-es verziónál
Thx:) -
#5585 ki monta hogy félek a sötétben?
én csak a horrorjátékoktól parázok be:D
a filmektöl meg annyira nem, mert ha sok horrot láttá, akor tudod, ha a csaj kinyitja a hűtö-t akkor valami parás dolog lesz:D
pl miokor becsukja az ajtaját ott lesz 1 zombi vagy mittomén:D -
#5584 én mindig lassitás nélkül csináltam és sose talált el... -
Simi 18 #5583 KÖcce szépen mindent6 asszem megsasolom Klompa kicsinálását.
Ja a Silent Hil 4-t valaki végigtolta ps2-n sztem király lett az is.
Bazz ez a Ps2 király de a ps3 is odavág nagyon :) -
marci6 #5582 amúgy eddig viszonylag elég könnyű volt a játék (( a 2. fogatosnál izzadtam + komolyabban amúgy nem volt nehéz a ww-hez képest meg amúgy sem) viszon nagyon állat hangulata van. csak kár h. nagyon rövid, nemtom nekem az az érzésem mitha csak a felét csinálták + h. előbb ki tudják adni. de ez a vége ((ha az )) ez nagyon nemmegy vmiért... -
#5581 loool! én pont itt vagyok és pont itt szenvedek. első rúd, amiről nem tudok oda magasra ugrani mert mindig lelő. grááá! -
marci6 #5580 na már odáig eljutottam h. lengeni kell a rúdon miközben bombáz a vizier de ott mindig félreugrok lol. már szétvertem a szobámban mindent. de azt csak időlassítással lehet +csinálni, mer külömben mindig lelő és leesek.