13392
-
#5661 OFF:
énis megmondtam neki hogy haggya abba az arcoskodást!amúgy meg ha nem képes a játékról dumálni akkor huzzon innen a pics*ba!
ON. -
#5660 OFF:
Hagyjad már békén ronihunt! az ilyenek veszik el az ember kedvét a honlapkészítéstől! sztem első weboldala, és ahhoz képest nem rossz... mellesleg megnéztem te oldalad is... NEKEM! nem tetszik. nem kell mindenkinek űberkirály na most jegyzettömbbel irok vmi szép, összetett oldalt csákónak lennie! G-Portál ennyire képes... kezdésnek jó- lenne ha nem vennéd el a kedvét tőle!
visszaolvasva nem teljesen értelmes és összefüggő szöveget alkottam de nembaj... ezt azért kellett beirnom mert bárhova megyek (életben is és itt is) mindig találok vki ...khm... [cenzúra]-t aki csak fikázza a másikat és ezt már unom. tudom: voltak, vannak és lesznek is ilyenek.
ON. -
Simi 18 #5659 ÖCSÉM ELKEVEREDTEM MINT DISZNÓ AKORPA KÖZÖTT-----------------------------------------------------na végul is mindegy de jó game ez nagyon --------............. -
#5658 -But who will save him from him self? -
Prof William #5657 - All hail the Prince of Persia!
- ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! -
#5656 OFF - becs-szó utolsó!
Ahhoz hogy a weboldalamon valamit is láss a konkrét anyagokból /melyből sajna még nincs sok/ be kell regisztrálnod... a jövő hét folyamán kerülnek fel az eddigi munkáim... valamint sok írás is.
ON -
#5655 és még videót is csináltam... szal csak írd be a keresőbe hogy: Klompaés biztos kifogja dobni... -
MrAndree #5654 Iagazd van, kérdezz csak, végülis csak fél oldallal lejjebb van egy link ami elvisz egy olyan oldalra ahol le van írva. De ha egy-két oldalt hajlandó lennél visszaolvasni akkor még itt is megtalálnád. Gratula. -
#5653 zsoc=icewolf (a zsoc mint nick már foglalt volt)
az oldalam címe pedig az aláírásomban van...
Szeretném ha ez lenne az utolsó OFF.. végképp nem szeretnék flame-et!
OFF
Tudjátok engem csak az idegesít hogy én rászánom az időt, és az energiát arra hogy valami igényeset alkossak... hogy kedvére tegyek a látogatónak, és dobáljatok meg kővel ha az én oldalam nem felel meg egy átlagos weboldalnak.. De sok ember újonnan sz*rik rá arra hogy mit csinál... csak csinálja... Az igényesség nagy dolog, mert alapvetően minden emberben megvan... az megint más hogy valaki nem használja ki. De tessék:HTML SZERKESZTÉS KEZDŐKNEK! Ha weboldalt akarsz csinálni ezzel kezd, nem olyan nagy dolog, csak rá kell magát szánnia az embernek! nem pedig g-portállal egy rakás szemetet összehányni... <meghajlás>
ON -
gergő992 #5652 szasztok!én nem rég kaptam a gamét!elekatam!hogy kell azt bazi nagy szörnyet legyözni?ilyen nagy kardja van!help!elöre is köszönöm -
Simi 18 #5651 ja ki a icewolf gyerek na mindegy szarok rá.
Aki Html-ben tud veblapot csinálni annak respect mert ott már tudni kell valamit és az is igaz egy jó kis stuffot lehet összedobni alatta.
Zsoc dobd za oldalad címét megsasolnám -
#5650 állitsd le magad haver!azért nem kéne a másikat ennyire lefikázni!nem mindenki vágja annyira a honlap készítést!amúgy meg a tied se nagy szám úgyhogy ne szálj el magadtól![megnéztem az oldalad amúgy!] -
#5649 OFF
Az ba**eg, hogy ha már weblapot csinálsz, akkor legalább arra méltasd a látogatóidat, hogy ne hányják el magukat a "Dizájn"-tól! Na az A lol. példaként tekintsd meg az enyémet. Egy Joomla! nevű php motor hajtja.. 5 éve tudok HTML-t szerkeszteni, és már kezdő koromban szebbet dobtam össze (jegyzettömbbel!)... sőt ennél még a kutyám is szebbet sz*rik!
ON -
#5648 Pontosan.. hatalmas FEEL volt.. -
#5647 jah mintha te lennél a herceg, és a birodalmad felvonul megvédeni:)
akkora flash volt..főleg hogy végre nem in-game animációban is láttuk (könnyedén) megölni pár szörnyikét -
#5646 hhhhh. - mély sóhaj - Már próbáltam úgyis. mind1. Már le is szedtem.. csak ezért nem fogok winfos újrainstall-t nyomatni.. Pedig van elég szép emlékem a játékból, amiért érdemes lenne újra végigvinni:
SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!
Amikor végzünk az Ikerkkel, és Farah megment minket.. na az utána következő cg videó... A Gyűrűk ura 2. részében lévő lovasroham, amikor a végén Eomer-ék leronhanják az Orkokat.. az a video kb ahhoz fogható... hát még a FEEL, mert én pl szenvedtem az ikerkkel rengeteg, ennek köszönhetően a Videó-nál Majdnem elsírtam magam. Az érzés... olyat még játékban nem éreztem! -
#5645 snake: igen a mostanira gondolok :o)
icewolf: az IDE kábelt nemkell lehúzni csak a tápkábelt..:d -
#5644 Hah kezdek rájönni mivan. -
Simi 18 #5643 ja semmi se lol ott csak be kellett írni valamit url címhezu scak így tudtam megsasolni 1000 bocs érte -
#5642 És meg sem tudom őket ütni°_° -
#5641 Srácok mit kell csinálni azokkal az ikerharcosokkal?Folyton leölnek. -
#5640 format. előtte velem is előfordult ez. -
#5639 EZER KÖSZI!!!!
MEGY A GAME!!!
-
#5638 Na még ilyent nem csinált eddig. gép kikapcs lehúztam a tápkábelt és az IDE kábelt... gép bekapcs... gém indít aztán aztán pedig újraindul a gép.. most akkor mi van? HELP! -
#5637 nem értem mi a lol? -
#5636 thx!a mostani logomra gondolsz? -
Simi 18 #5635 bazz a gportal tényleg gáz de legalább egyszerű:):( -
Simi 18 #5634 aspedd kill nyomogatását kb milyen időközönként kell megtenni a Klompánál.
Amúgy én ps2-n tolom ot nem kell szarakodni a telaepítéssel meg egy csomó hülyeséggel:) meg jobb az irányítás is -- lehet hogy elfogult vagy ok de akkor is nekem jobban bejön Ps2-n -
#5633 ugye... g-portal -legyint- -
Simi 18 #5632 lol -
Torry #5631 Nem gyengén kibaszott jó játék ez a prince.
Most voltam annál a résznél, amikor azt a nagy geci szörnyet kell irányítani.
Meg csomo fasza ötlet van benne. -
#5630 8HVCM-TTJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX (az alsótól külömbözik)
8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX
BZ7A9-X488N-725MY-E9FND-TLPDZ
-
#5629 jó ez a serial 8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX ??? -
#5628 most ki vannak húzva a kábelek és elkezdem fölrakni.
Most jó a sorrend?
-
#5627 sokkal másabb
az egyik emulálja a cd-ket a másik meg..öö:o) azért próbáld meg azzal -
#5626 a deamon tools miben különbözik az alcohol 120%-tól? -
#5625 és nem is működik! -
#5624 Fura a link... www.ubi.com... hát ezt meg kell néznem. -
#5623 én telepítés után
most akkor újra próbálom -
MrAndree #5622 Én daemon 4-be mountoltam és telepítés előtt húztam le a kábeleket. És úgy ment simán.