Prince of Persia: The Two Thrones
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szval talalkozott e mar valaki azzal a problemaval, hogy a jatekbol valo kilepeskor ujraindul a gep?
Egyebkent a jatekrol annyit, hogy az aranes resznel tartok, hetvegen kezdtem el csak jatszani, nagyon tetszik, hasonloan az elozoekhez!
Arenas resz nem tunik egyszerunek, de valahogy csak sikerul majd megoldani! 😊
http://teddike.freeblog.hu
már innen látszik hogy annál a doboznál a fal karistolva van, szal lehetett sejteni hogy ott kell futni, no mind1
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Why so serious?
Mialett hozzászoltál+megcsináltad a képet,ennyi idõ alatt sztem rájöttél vonla magadtól is 😄
A lényeg,hogy felmászol a hátadmögött lévõ dobozra,onnan a falon futni,majd a sarkon ugrassz 1et. Eltekered a kart,leugrassz,elhúzod a dobozt egy kicsit,utána megint felmész rá,felon futás,ugrás,visszatekered a kart,aztán már egyértelmû 😄
Glory, Glory Man. United!
Tudtok meg segiteni?
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Why so serious?
de ez sajna nem ingyenes, viszont legalább nem hibásak a játék IMAGEk, és naon sok cuccuk van.
Ha esetleg én is hozzájárultam a sikeredhez, szívesen :-)
Nah lépek, még ki kell nyirnom két marhanagy gladiátort<#vigyor2>#vigyor2>
2 oraja szivtam ezzel, es vegre sikerult 😛
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
csak asztán vki mindig modosit<#nevetes1>#nevetes1>
Why so serious?
Vki segítsen, ott tartok, amikor a szobrot kell kigördítenem, de nem tom, mert vmiben elakad mindig, valaki írja pontosan, hogy hogyan kell! THX
jo lenne
naon idegesít már
mar egy oraja ezzel szorakozom..
utána még pár helyen uez lesz
Pls segítsetek...
Why so serious?
nekem harmadszorra<#buck>#buck><#hawaii>#hawaii>
én még az elején járok az elsõ fõell-nél. hogy kell kinyirni? felmászok az emelvényre ráugrok egyszer megdöföm aztán semmi
a pálya nevét meg tudnád mondani? vagy esetleg egy képet róla, h merre 😊
És ez a alt. befejezés ps2re vonatkozik...
Why so serious?
Collect all the life upgrades to fight the Dark Prince instead of Vizier at the end.
@
Alternate Ending
If you're able to collect all the health bonuses in the game, instead of just fighting the normal boss, you'll have a battle with another boss. Upon completion, you'll get the true ending.
@
Collect all life upgrades to fight the Dark Prince instead of Vizier in the final battle.....
@
Itt meg lehet nézni,bár 1 kis angol tudás szükséges 😊)
http://forums.ubi.com/groupee/forums/a/tpc/f/6471096873/m/8591099283