Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem olvatam vissza, szval, ha valami olyasmit kerdeznek, amire mar van/volt valasz, akkor elore is elnezest kerek!
Szval talalkozott e mar valaki azzal a problemaval, hogy a jatekbol valo kilepeskor ujraindul a gep?
Egyebkent a jatekrol annyit, hogy az aranes resznel tartok, hetvegen kezdtem el csak jatszani, nagyon tetszik, hasonloan az elozoekhez!
Arenas resz nem tunik egyszerunek, de valahogy csak sikerul majd megoldani! 😊

http://teddike.freeblog.hu

Broafka
hát te se sûrûn játszhattál az elõzõ részekkel!
már innen látszik hogy annál a doboznál a fal karistolva van, szal lehetett sejteni hogy ott kell futni, no mind1

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Akkor igen érdekesen olvastál vissza mivel éppen ezen az oldalon írta le valaki hogy kell. Amúgy meg rohadt egyszerû, én elsõre rájöttem pedig nem vagyok valami logikai zseni. Mindig csak egyfele lehet.

Why so serious?

Laky

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

légyszi segítsetek... amikor az apja szobrát kell tekergetni meg huzogatni nekem mindig megakad a falban légyszi segítsetek merre kell tekerni meg tolni visszaolvastam olyan 2200 ig és nem találtam még emlitést sem rólla
Rash87
Sztem nem nehéz,csak kicsit gondolkodni kellene!<#falbav>

Mialett hozzászoltál+megcsináltad a képet,ennyi idõ alatt sztem rájöttél vonla magadtól is 😄

A lényeg,hogy felmászol a hátadmögött lévõ dobozra,onnan a falon futni,majd a sarkon ugrassz 1et. Eltekered a kart,leugrassz,elhúzod a dobozt egy kicsit,utána megint felmész rá,felon futás,ugrás,visszatekered a kart,aztán már egyértelmû 😄

Glory, Glory Man. United!

felmész a dobozra, fuss a falon jobbra, a végén ugorj, tekerd el a kapcsolót, és tolhatod a dobozt

pharao
re, megint elakadtam sajna 😞
Tudtok meg segiteni?

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

ték

A Herceg
hálistennek azért nagyon jó vele játszani ha ütnek rezeg ha falnak mész rezeg......

SNAKE01
hozzá teszem nem mentést kérek olyan pizzadoxosat hanem trainert!

SNAKE01
hi all!valaki tud egy mûködõ képes trainert a gamehoz?mielõtt le csítereznétek már végignyomtam csalás nélkül!

Laky
az ilyet inkább privátban :\

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Ja mert marha sok olyan oldal van ahonnan ingyen letölthetõ a Warrior Within. Csak beírom a keresõbe és kidob 10000-et. 😊 Vedd meg karácsonyra most már úgyis olcsó.

Why so serious?

revenge.dox.hu
de ez sajna nem ingyenes, viszont legalább nem hibásak a játék IMAGEk, és naon sok cuccuk van.
Ha esetleg én is hozzájárultam a sikeredhez, szívesen :-)

Nah lépek, még ki kell nyirnom két marhanagy gladiátort<#vigyor2>
Bakker! Senki sem tud egy ingyenes honlapot ahonnan le tudom tölteni a Warrior Within-t úgy hogy a letöltés nem akad meg?<#help><#help><#help><#help><#falbav><#falbav><#falbav>

pharao
😄 thx all
2 oraja szivtam ezzel, es vegre sikerult 😛

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Jujj, de segitökész vagyok ma<#buck>
csak asztán vki mindig modosit<#nevetes1>
Úgy kell forgatni, hogy ne akadjon el. Nem olyan bonyolult.

Why so serious?

Elöször egyenesen, aztán180 at, egyenesen, 90 et jobbra, hárta180 balra egyenesen elöre 90 jobbra egyenesen elöre elvileg ezek után kiüti a falat ésd mehetsz kocsikázni:-)
Laky

Van MSNed? azon átdobálnám
hi all
Vki segítsen, ott tartok, amikor a szobrot kell kigördítenem, de nem tom, mert vmiben elakad mindig, valaki írja pontosan, hogy hogyan kell! THX
pharao
jah
jo lenne
naon idegesít már

kell utána egy mentés?
elvileg BinkVideo:-)
Milyen progi kell a bvideók lejátszásához?<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

amerre a bazinagy luk van arra kell a falon futni, és a legvégén hátraugrani. utána kapcsoló és a sarokba feljön 1 kö arraa tovább
ezt nem értem
pharao
hat ez nem megy, felmegyek a kore, de hiaba ugrok a felkover kimelyedeseken, egyenesen hatra ugrok 😞
mar egy oraja ezzel szorakozom..

Rúd alatt van egy szikla. arrol falonfutás és mivel félkörives a fal, azon végigszalad,majd amikor leesnél ugrás és már rajt is vagy a rúdon<#vigyor4>
utána még pár helyen uez lesz
pharao
Hy all! valaki tud segíteni? Elakadtam egy kibaszottszar helyen, es nemtok felugrani semmire, mert minden magason van..
Pls segítsetek...

Olvass vissza. Különben meg ráugrasz, speed kill háromszor és kiböki az egyik szemét. Aztán ugyanezt mégegyszer a másik szemmel és után ki lehet nyírni. Mondjuk aki az elsõ fõellenségnél elakad /pedig a kis hang a prince fejében elmondja mit kéne csinálni/ annak nem ez a játék való. Legalábbis szerintem.

Why so serious?

sikerült kinyirni
Felmászol vele 1 magasságba, E háromszor villanik a tör, belevágod. Uezt a másik oldalrol, szétkaszabolod a lábait és még három speed kill <#buck>
nekem harmadszorra<#buck><#hawaii>
sziasztok
én még az elején járok az elsõ fõell-nél. hogy kell kinyirni? felmászok az emelvényre ráugrok egyszer megdöföm aztán semmi
milyen toronyban? 😊
a pálya nevét meg tudnád mondani? vagy esetleg egy képet róla, h merre 😊
Rash87
Énis megtaláltam a 6 upgratedet,semmi sem volt.

És ez a alt. befejezés ps2re vonatkozik...

xy21
AHAM A TORONYBAN VAN AZ UCCSÓ

meg tudná vki mondani, merre található az utsó life upgrade? 😊
Milyen progival lehet megnézni a videókat?

Nincs alter ending. Legalábbis az össze life upgraddel nincs mert haverom úgy vitte végig és ugyanazt kapta meg befejezésként mint én /én ötöt találtam meg a hatból/. Megjegyzem nem is lenne értelme mivel a befejezés alapban is elég happy.

Why so serious?

ha van alternatív befejezés, akkor azt nem értem, hogy amikor belépek oda, ahova feltelepítettem a játékot, a cine mappába megnéztem az összes videót, és csak 1 vége van (7 video)

armageddon666
Ezeket találtam Alter endingnek.

@

armageddon666
Alternate ending sequence
Collect all the life upgrades to fight the Dark Prince instead of Vizier at the end.

@

armageddon666

Alternate Ending
If you're able to collect all the health bonuses in the game, instead of just fighting the normal boss, you'll have a battle with another boss. Upon completion, you'll get the true ending.

@

armageddon666
Alternate End Boss

Collect all life upgrades to fight the Dark Prince instead of Vizier in the final battle.....

@

Rash87
Énis olvastam az UBI fórumán,vagyis ott errõl votl szó,hogy van-e alternatív befejezés, de valaki kitalálta hogy van, de sokan írták utána hogy nincs is!Csak 1 befejezés van.

Itt meg lehet nézni,bár 1 kis angol tudás szükséges 😊)
http://forums.ubi.com/groupee/forums/a/tpc/f/6471096873/m/8591099283

Csa mindenkinek! Lenne egy kérésem : honnan lehet letölteni a MINI IMAGE fájlt? mert a játékot már felégettem és ha kihúzom a meghajtót ugy nem tudok játszani. ezért kéne egy mini image. HELP!
xy21
Csak fuss fel a lépcsõn és menny a fénybe