Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nektek honnan van meg a játék? Még meg sem jelent!
painkiller25
jeee!Én sem

Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3

painkiller25
thnx

Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3

Itt van alattad, olvasd el a #3762-t! Hál' isten az elsõ 4. meg van. Egyet sem hagytam el.
Stark
6

hópihe

painkiller25
CSõ!!!Hány LIFE UPGRADE van?

Stark
Here's how to unlock the secret sword in Prince of Persia: The Two Thrones from the PoP Trilogy Soundtrack Manual. Smile

Please enter this code in the paused menu.

Sony's Playstation 2:
Up, Down, Up, Down, Left, Right, Left, Right, Circle, Square, Circle, Square

Microsoft's Xbox:
Up, Down, Up, Down, Left, Right, Left, Right, Y, X, Y, X

Nintendo's Gamecube:
Up, Down, Up, Down, Left, Right, Left, Right, X, Y, X, Y

PC:
I guessing as we can map out the keys. The PC users will need to know what X and Y or Circl and Square keys do before trying to unlock the Secret Sword.

titkos kard:
fordiccsátok má le lécci😄

hópihe

Stark
Titkos helyek:

1: After you have finished playing as the dark prince for the first time and are the prince once again climb until you are near two doorways. One should have saw blades going around the corridor and a save fountain down a little ways. Dont go down this way. Go through the other corridor and continue jumping until you reach the fountain.

2: There is a large room right before the 1st boss. (The big guy with the sword.) Once you activate the dagger switch two doors will begin to open. The upgrade is in the door that is the farthest away from the lever. Go down that ramp and roll under the door before it closes. Continue down til you reach the fountain.

3. After you see the vizier cut down one of Babylon's guard you will become the dark prince. After you reach the room where you see the vizier leave you will once again become the normal prince. This is the room where the upgrade is. Turn the lever to drain the water and climb up the pole. Run along a wall til you are on the swinging poles and you should see a hole in the wall covered by a curtain. Make your way into that and continue to the fountain.

4: After you destroy the stone guardian. (The boss you ride on.) You run up a wall and there is a save fountain. Instead go right and roll through the hole. Continue to the fountain.

5: This one is in the elevator room. After climbing up for a ways there should be a lever that when turned will open the door right in front of you. Do not go in that door yet. Instead you should see some dagger plants on the elevator shaft. Climb up those then wall jump to the pressure pad. Slow down time then get back down and go through the door that opens. Continue to the fountain.

6: This is while you are climbing the palace. This is a little difficult to spot. Once you are climbing the palace for the first time and then going back inside to the trap filled corridor and once again back outside (after a save fountain) this is the area of the upgrade. After the fountain there is a dagger switch that opens a door. There should be enemies outside of it. After climbing a little ways you are at the second lift (with the box). Right before you go back into the tower there is a platform where you will be prompted to use the landscape view. This will show a way to get down to the area below. Following this you will make your way to the fountain.

hópihe

Shep
Na akkor jó, már kezdtem félni, hogy vmi nem ok.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kösszönöm már megy csak éppen akkor irtad az üzid mikor én is
Shep
ne legyél már .... le van írva, hogy az indulástól kezdve mit kell csinálni, ennyire nem lehetsz amatõr, hogy még így se megy.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sziasztok!
légyszi segítsetek hogy kell kinyírni az ikreket,láttam videon, hogy várni kell még a bárdortalannak beleszorul a bárdja a földbe, azt adni kell neki!
Félig le is viszem a hp-t!
De nekem az istenért sem villan a tõr!
????????????????????????????????????????
kössze de a gerendák alól sem tudom kivinni a szobrot lehet olyan egyszerü hogy ezért halok bele.. valami utasítás esetleg
a 3689es üzi valamiért ugy nem megy..
Shep
E-1, Ó-2, E-2, Ó-1, H-1, Ó-1, E-1, Ó-1, E-1, ÓE-1, E-1

E: elõre
Ó: óramutató járásával egyezõen
H: hátra
ÓE: órával ellentétesen

SNAKE01
igen a végén szembe kell hogy álljon!

SNAKE01
figyu a végén fog kiütni falat hogyha át mozgattad!pofon egyszerû a forgatás!nézni kell hogy mellyik oldalt fog beakadni ,és akkor elforgatod!utána elõre meg ilyenek!

Úgy forgasd hogy a végén arccal a nagy ajtó felé forduljon. Ha akkor elindítod akkor szépen kitöri az ajtót.

Why so serious?

koosadam
Senki nem gyík senki sem született profinak! Nemtom melyik üzenet mond el a számát...

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Shep
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ megõrít ez a második fogatos rész, állandóan nekimegyek vminek, amúgy az ókorban vakok voltak a lovak, vagy, direkt arra idomították õket, hogy a falnak neki kell menni, akármi legyen is. Ezt a részt nyugodtan kihagyhatták volna, nekem elég volt az ilyen menjünk jobbra balra mert jönnek szembe stílusú játékokból általános iskolában, amikor mindenféle autós meg motoros kézi kvarcjátékokkal nyomta mindenki.

Csáó tudom hogy még ezen az oldalon van hogy hogy kell forgatni az apja nagy szobrát de eccerünem megy nem akar nekem kiütni semmilyen falat lécci valahogyan érthetöbben pontosabban letudnátok irni nekem kösszönöm mert elég gyik vagyok
Köszi, sikerült!
kurek: lemásztál az egyik oldalon, kinyírtad õket, és szembe a másik oldalon feltudsz mászni ilyen párkányra, és úgy 😊
Az tök mindegy melyik oldalról mész elõbb. Én harmadszorra tudtam megölni, és mindig másik oldalról kezdtem.

Why so serious?

Mr_no_NaMe
8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX
melyik oldalrol manjek elõször?
Mr_no_NaMe
Minden benne van a videokban, annyi az egész hogy akkor nyomod a klikket mikor a videoban is villan...
Megadná nekem valaki a cd kulcsot?
Olyan nincs. Akkor valamit rosszul csinálsz.

Why so serious?

igen egyik oldalt lóg, és akkor olyan 3-4 másodperc múlva kell hogy villanjon... épp most sikerült kinyírni köszönet MrAndree
nem nyomok semmit log a toron és nini megint eldob az a buzeráns
Ja én is ezt mondtam. Csak várni kell. 😊

Why so serious?

de nekem átt sem szalad hanem lóg a tõrön
hé megcsináltam, ráugrasz akkor villan egyet nyomod a bal gombot az egéren akkor beleszúrja a tõrt. utána nem nyomsz semmit csak vársz míg átszalad és az óriás hátra nem nyúl hogy levegyen, akkor is villan egyet, ott megint bal klikk és megint vársz. azután jön majd a harmadik villanás is és újra bal klikk. 😊
ezt valahogy megoldhatnánk mert szegény monitorom meg a kontrollerem kicsit néha nagyon nagyot kap
Igen.
Amúgy igen érdekes probléma, hogy egyeseknek valamiért nem szokott villanni a tõr amikor kellene. Nem tudom miért lehet, nekem sose volt ilyen gondom.

Why so serious?

na igen, nem villan. eddig csak 1x villant másodjára... akkor is elcsesztem 😊
de az nem lehet eddig a részig összesen 5ször ha meghaltam
vagy ennyire geci béna vagyok?
de nem villan nekemsem
100x csináltam eddig
szóval amikor elsõ villanás után belevágja a karjába akkor felugrik rá és átszalad. azután nem nyomok semmit, hanem várok míg villan?
Várni kell amíg újra felvillan a tõr. Amikor ugrás közben villan akkor belevágja a karjába, aztán utána megint villan akkor megint beleböki és a harmadik villanás után szúrja ki a szemét.

Why so serious?

háj all! lassan odajutok, hogy uninstall pop the two thrones... egyszerûen nem tudom kiszúrni a szemeit annak a vacaknak... próbáltam már mindent... odáig eljutok, hogy belevágja a karjába a tõrt aztán felugrik rá és átszalad a vállán, de ott hiába nyomok bármit, megfog és eldob... <#sir>
valaki vmi tanácsot esetleg tud adni?
thx
Üssed a kardosat. Megcsapod 3-4 alkalommal /mindig kivédi/, akkor a bárdos megpróbál megütni. Ugorj félre, akkor belevágja a baltát a földbe és akkor lehet ütni. Aztán ha megcsaptad párszor akkor speed kill. Ezt eljátszod két három alkalommal és meghalnak.

Why so serious?

Csátok!
Valaki írja már le nekem légyszíves hogy hogyan kell megölni azt a két gecit(kardos-bárdos). 4. fõellenség. Már nagyon sokat szarakodtam vele, please help!
SNAKE01
Én úgy gyõztem le a viziert hogy egy picit sérültem!a szárny levágás nem is nehéz,csak akkor ha a játék kicsit bugos néha!pl énis sok speed kill-t úgy csesztem el hogy nem villant a tõr idõben!A köveken ugrálás egyszerû,semmi szar kamera állás meg ilyenek!(nem tom mért mondjátok!)Mondjuk sietni kell mert lövöldöz!Nekem a végén is bugos volt!Mikor felugráltam a köveken, és neki kell ugrani a vizier-nek ,akkor a prince mellé ugrott vazze!<#nyes>ott ideges lettem és három sand tankot elnyomtam!<#idiota>utána már simán belevágtam a tõrt és kész!<#vigyor>

SNAKE01
van még olyan aki nem tudta legyõzni a viziert?

Pár szót az alternatív befejezésrõl: Szerintem csak egyféle vége van, mert a videók közül (amit csak ha kijátszottál tudod megnézni) nincs olyan ami a sötét herceg uralkodásáról szólna pedig az összes in-game videót meg tudod nézni. Vagy szerintetek nincs igazam? Nem azt mondom, hogy nem hiszem el, hogy nincs másik befejezés de akkor mégis hol a videója mert a program mappájában is csak annyi video-file van amenyit a játékban is meg tudsz nézni.
MENTÉST VKI LÉGYSZI
rorr
gamecopyworld ,gameburnworld keresd meg......

SNAKE01
valaki válaszolna?