13392
-
THE DAHAKA3 #5702 Gagyi az oldalad te OFF-olos gyerek !! Szerintem Ronihuné 1000x szebb !! Csá te OFF, vagy mi a franc vagy te -
#5701 csak egy a baj!
én a csatornában vagyok!!! -
#5700 helyesbitek: ha dark prince vagy akkor minden szétcsaphato dologban (székektől-szörnyekig :D) -kivéve fegyverállványt- homok van.
DarkPrince+homok=max-élet -
Torry #5699 Amikor kevés életed van, csapkosd szét a vázákat meg a ládákat ilyesmit.
Ha kevés az életed mindig van benne. -
#5698 egyéptként hogyan csinálod ezt a képet a nevedhez??? -
#5697 az illusion-ok szerinted milyenek? -
#5696 ez jó!:D -
#5695 egy pill. -
#5694 egy harcos két lélek perzsia hercege ÉN AZTÁN NEM FÉLEK!! -
#5693 és hogyan lehetne öszzehozni a one warrior two souls prince of persia the two thrones-t magyarul? -
#5692 minden ami a tiéd az az enyém is.
és az enyém is marad. -
#5691 és ez mit jelent pontosan? -
#5690 normalon egyszer valahogy sikerült kipörgetni
emlékszem még easy-n a csatornában a reptusok ellen.
Húúú...az kurva nehéz volt -
#5689 A sötét herceg dumái viszont jók.
pl.:All that is your's is rightfully mine and mine it will BE!! -
#5688 De az első sand gate-nél már megakadtam hardon! -
#5687 ne vegyél komolyan! -
#5686 ja.De a speed kill egy rohadt jó dolog. -
#5684 ez van!jobb lenne ha szenvicset kéne gyüjteni? -
#5683 Ez így nem megy!!! -
#5682 hi
megint itt vagyok!
Egy dologgal rohadtul nem tudok megbarátkozni!
Amikor a sötét herceggel vagyok, utálom, hogy egyfolytában gyűjtened kell az idő homokjából, mert különben megdöglesz!!
-
#5681 figy: tudom hogy kell megölni XD már easyn sikerült 1.re :D most normalon nem megy:
csapkodom kardost, baltas üt, szorul
csapkodom baltást közben ugrok, gurulok kardos elol
ue. nemtom hányszor majd Speedkill (asszem 3dikra jön speedkill legalábbis nekem)
megvolt most ue előröl, de párszor már eltaláltak igy nincs életem... 2. speedkillig el sem jutok. ha meg igen akkor ugy hogy nyomnám E-t de POTOSAN! akkor lecsap a kardos és nekem kanyec :((( szal normálon most abbahagytam... -
Torry #5680 Jaja easy:D
2.-ra sikerült. Figyelni kell a másikat amikor a baltást csapkodod. Én ezen buktam el hogy csak mentem az vágtam közben meg vágott amaz is.:D
Szóval csak okosan. -
#5679 Easyben jáccol? én most Normalban elakadtam ikreknél :(( vajon mi lesz velem Hardban... bár annak majd már csak későőb ugrok neki... -
#5678 na látod,csodára képes egy kis gondolkodás! -
#5677 Válasz tigeroonak (5674):
pontosan :) bá azért Dark legalább 40% :)
Válasz lentebb kinek+tigeroonak :) :
az a video teccik nekem legjobban! nagyon élvezetes volt mikor látom hogy a népem nekiugrik ellenfeleinknek hogy védjen minket :') majdnem könnybe lábadt a szemem :) -
Torry #5676 Nah megvan a firgi forgi is.Csak egy kicsit megálltam gondolkozni és lám már meg is van:D:D
Egyúttal le is nyomtam a testvéreket. -
#5675 Nekem nagyon tetszik ez játék már az előző Prince of Persia részek is nagyon el voltak találva szép a grafikája. Az irányítást meg kell tanulni sokféle mozgás van az biztos.
Külsőnézetes akciójáték a Sprintel Cell Pandora Tomorrow azt is ki kell mindenkinek próbálni. -
#5674 nekem e a pop tetszett a legjobban.olyan volt mintha az első kettő részt eggyesítették volna.
Dark 20%
Hangulat 80% -
#5673 végülis igaz!ez csak a sands of time ról szólt!kiváncsi leszek milyen új történetet találnak majd ki! -
#5672 sands of time 2003 december
warrior within 2004 december
the two thrones 2005 december
+
king of persia 2006-2008 december :D csak azért hogy viszonylag közeli legyen az időpont :) -
#5671 minden irányba kell forgatnod majd. hátra csak egyszer. a lényeg hogy semmibe ne akadjon bele, de gondolom erre rájöttél. -
#5670 jah simán, hiszen az ubi megvette a pop jogait.. (TM)
szazl ez a 3 rész amit alul leírtam csak a sands of time trilógia volt:)
a kövekező rész mondjuk: prince of persia : the legendary sword:))xD! -
#5669 sands of time 2003 december
warrior within 2004 december
the two thrones 2005 december -
#5668 próbálgasd csak és majd rájössz! -
#5667 szerintem jó ötlet amit mondassz!valami régi titokra derülne fény vagy valami ilyesmi! -
Torry #5666 Srácok!
Most kell az apját tologatni meg forgatni de az istennek se jövök rá hogy hogy kell:D -
#5665 szerintem is jó lenne
egy új rész.bárhát szerintem
nem lesz a közel jövőbe
mert a TTT se jött olyan korán.
Icewolf:Csak úgy mondom hogy elkezdtem a html tanfolyamot és lehet hogy fogok csinálni egy oldalt a JEGYZETTÖMBE. -
#5664 az uj rész az már nem Az Idő Homokja körül fog forogni. Én olyannak örülnék hogy marad ue a főszereplő + maradnak a főbb karakterek, lehetne MINIMÁLIS utalás az előző részekre de most valami uj galiba lehetne Királyunk! (prince apja halott) körül. King of Persia: alcím :D -
#5663 jaja jöhetne már egy új rész!csak még semmi info hogy lessz e! -
#5662 oFF:
ne offoljunk plz.
ON.
pop 4ever:)
bejelenthetnék már az uj részt ehh:p tuti nem hagyják abba..az aranytojást tojó tyúk ez a sorozat az Ubinak..